urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μήνυμα του Μιχαήλ – Μάιος 2018

Μέσω της Ρόννα

 fENIX IMAGEM

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί δάσκαλοι, πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ. Στην παρούσα κατάσταση της εξέλιξης, η ανάληψη του φυσικού σώματος μαζί με την Ψυχή σας θα είναι εφικτή μόνο για λίγους πολύ προχωρημένους αβατάρ που έχουν ανοίξει το μονοπάτι για την ανάληψη της ανθρωπότητας στο επόμενο επίπεδο της ανώτερης συνειδητότητας. Ο αγαπημένος Ιησούς, μαζί με πολλούς σπουδαίους αβατάρ και το αγγελικό βασίλειο, έστησαν το σκηνικό και φύτεψαν τους κοσμικούς Σπόρους του Φωτός του Δημιουργού προετοιμάζοντας έτσι αυτή την ασυνήθιστη διαδικασία.

Για να αναληφθείτε στο φυσικό όχημα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να έχετε σχεδόν ολοκληρώσει την μεταμόρφωση του φυσικού σας σώματος σε συχνότητες του Θεϊκού Φωτός, και να έχετε ανυψώσει τις αρμονικές του τραγουδιού της Ψυχής σας σ’ εκείνες των ανώτατων πεδίων της Πέμπτης Διάστασης και παραπάνω. Είναι ευσεβής πόθος να υποθέτετε ότι είναι δυνατόν να μεταλλάξετε την πυκνότητα ενός Τρίτο-/Τέταρτο-διαστασιακού φυσικού σώματος σε ένα Πεπτοδιάστατο όχημα Φωτός σε μία ζωή.

Εσείς, η εμπροσθοφυλακή, οι Αστρόσποροι, προμηθεύετε τα καύσιμα, τα Αδαμάντινα Μόρια Φωτός, για να ενεργοποιήσετε τους Σπόρους της ανάληψης, που φυτεύτηκαν στη Γη πριν πάνω από 2000 χρόνια. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση εξαγνισμού, σε κατάσταση προετοιμασίας για μία πολύ μεγαλύτερη επέκταση συνειδητότητας, η οποία επηρεάζει όλο και πιο πολλές Ψυχές καθώς σαρώνει τη Γη και επιταχύνεται εκθετικά σαν αποτέλεσμα.

Στην παρούσα φάση της εξελικτικής αλλαγής, τα φυσικά σώματα των υποψηφίων / μαθητών στο Μονοπάτι είναι σε διαδικασία ενστάλλαξης με την μεταμορφωτική δύναμη του Φωτός του Δημιουργού. Τα κύτταρα της ανώτερης συνειδητότητας αφυπνίζονται και ξεχύνονται με την αλχημική φόρμουλα της μεταμόρφωσης. Βρίσκεστε στην διαδικασία καθαρισμού του Αυρικού σας Πεδίου από ένα μεγαλύτερο τμήμα αρνητικών / παραμορφωμένων μοτίβων δονητικής συχνότητας που έχουν θαμπώσει το Φως της Αύρας σας και έχουν καταλήξει στην εκδήλωση όλων των ανωμαλιών μέσα στο φυσικό σώμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανάληψη Κρύων

 

Έγκλειστες μέσα στο κυτταρικό σώμα υπάρχουν τοξίνες, οι οποίες πρέπει να απελευθερωθούν ή να εξευγενιστούν για να μπορέσετε να ενσωματώσετε τις αρμονικές συχνότητες της πολυ-επίπεδης σωματικής δομής για άλλη μία φορά. Τα κύτταρα του Σώματος του Φωτός έχουν θαμπώσει, όπως ακριβώς και το Αυρικό Πεδίο έχει γίνει ομιχλώδες και κατάμεστο με αρνητική ενέργεια. Τα Θεϊκά Κύτταρα είναι ακόμα παρόντα και λειτουργούν μέσα σας. Έχουν, όμως, μειωθεί και θαμπώσει με τον καιρό επειδή δεν τρέφονται. Είναι όπως όταν εσείς τρέφεστε συνεχώς με μολυσμένη τροφή, η οποία μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα καταστρέψει το σωματικό όχημα. Το σώμα του εγώ/επιθυμίας είναι πονηρό και επίμονο, και θα σας ωθεί συνεχώς να ψάχνετε για όλο και πιο πολλές σωματικές αισθησιακές απολαύσεις και να γίνεστε μαλθακοί, συχνά με καταστροφικά αποτελέσματα.

Πρέπει να καταλάβετε ότι τα διαφορετικά μέρη του σώματος σας συνάδουν με μία μεγάλη ποικιλία μοτίβων συχνοτήτων, εξαρτώμενα από την περιδίνηση και την αγνότητα του συστήματος των τσάκρα σας. Θα πρέπει πάντα να αγωνίζεστε για μέγιστη αρμονία μέσα σε κάθε επίπεδο του Ανώτερου Εαυτού σας με το οποίο ενσωματώνεστε. Μην ξεχνάτε ότι η ανάληψη είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ, διότι όλα τα επίπεδα της Δημιουργίας έχουν μία έμφυτη επιθυμία να ψάχνουν και ν’ αποκτούν το επόμενο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.

Σκεφτείτε την ιδέα ότι η ανθρωπότητα βιώνει τέσσερις πραγματικότητες συγχρόνως: φυσική, νοητική, συναισθηματική και αστρική. Στον φυσικό/υλικό κόσμο, όπου το σώμα σας και οι φυσικές σας αισθήσεις είναι ο μεγαλύτερος εστιασμός, η κατάσταση της υγείας σας αποφασίζει πόσο διαδραστικοί θα είστε στον φυσικό κόσμο, και πόσο πολύ θα απολαύσετε την εμπειρία. Η εξέλιξη σας στις ανώτερες περιοχές συνειδητότητας είναι μία σταδιακή αφυπνιστική διαδικασία, όπου αφυπνίζεστε προς την ωρίμανση/σοφία της Ψυχής σας και του άμεσου Ανώτερου Εαυτού/Υπερψυχής. Καθώς βαδίζετε στο Μονοπάτι της Φώτισης, κινείτε την διαδικασία της ανάπτυξης μια συνειδητής/προσεκτικής επίγνωσης. Πρώτα πρέπει να εστιάζεστε στα φυσικά θέματα της Ύπαρξης σας: το φυσικό σας όχημα, το σύστημα των τσάκρας, την συναισθηματική σας φύση και τις νοητικές δυνατότητες σας. Σταδιακά, με την πάροδο του χρόνου, καθώς ισορροπείτε, εναρμονίζετε και ενσωματώνετε έναν συγκεκριμένο βαθμό συνειδητότητας ενότητας μέσα στην φυσική σας Κατάσταση Ύπαρξης, θα είστε έτοιμοι να έχετε πρόσβαση στα δονητικά μοτίβα, την σοφία, τα χαρακτηριστικά κα τις ικανότητες των πραγματικοτήτων της ανώτερης Τέταρτης και τις χαμηλότερης Πέμπτης Διάστασης. Αυτή είναι η βασική διαδικασία που μερικές φορές αποκαλούμε «Ανάληψη στην (in) Συνειδητότητα».

Έχετε ένα Αιθερικό Σώμα το οποίο περιέχει ένα πλήρες, αυθεντικό αντίγραφο των φυσικών, νοητικών και συναισθηματικών σωμάτων σας. Όταν κάνετε την μετάβαση ή αφήνετε το σώμα σας, η Ασημένια Χορδή (όπως ονομάζεται μερικές φορές) κόβεται. Εκείνη την ώρα, εκκενώνετε εντελώς το φυσικό σας όχημα, το οποίο αρχίζει αμέσως να διαλύεται. Αυτό που θα απομείνει είναι το κέλυφος του αιθέριου σώματος, το οποίο αποτελείται από αστρική συναισθηματική και νοητική ουσία που πρέπει να διαλυθεί πριν να μπορέσει να προχωρήσει η Ψυχή στο επόμενο επίπεδο της συνειδητής επίγνωσης. Εξηγήσαμε παλιότερα με ποιον τρόπο οι μη αφυπνισμένες Ψυχές πηγαίνουν σε ειδικά μέρη, που θα μπορούσαν να ονομαστούν Εντατικά Τμήματα Θεραπείας όπου, μέσω των όμορφων Αγγέλων της Ευσπλαχνίας, η Αγάπη/Φως του Δημιουργού ακτινοβολεί συνεχώς προς και μέσω του Αυρικού Πεδίου κάθε Ψυχής μέχρι να μεταλλαχθεί εντελώς το αρνητικό κέλυφος της ακατάλληλης ενέργειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αιθερικό σώμα

 

Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο θάνατος/μετάβαση, η μετά τη ζωή διαδικασία έχει αλλάξει ριζικά. Καμία Ψυχή δεν μπαίνει πια στα πυκνά αστρικά πεδία για να περιμένει την σειρά της να μετενσαρκωθεί στη Γη. Αν είσαι ένα Αυτο-συνειδητοποιημένο άτομο που το Τραγούδι της Ψυχής του συνάδει με την ανώτερη Τέταρτη/χαμηλότερη Πέμπτη Διάσταση ή ακόμα ψηλότερα, πηγαίνετε αυτόματα στο κατάλληλο πεδίο όπου όλα φαίνονται ίδια με την πραγματικότητα που αφήσατε πίσω – αλλά πολύ πιο μεγαλειώδη, πιο όμορφη και πιο χαρούμενη, γεμάτη αγάπη και γαλήνια. Θα περάσετε τις Πύλες των ουράνιων περιοχών με απόλυτη επίγνωση. Θα επανεξετάσετε την προηγούμενη ζωή σας σαν παρατηρητής, και μπορεί να πείτε αντίο σ’ εκείνους κοντά σας και αγαπητούς σ’ εσάς, οι οποίοι αργά θα ξεθωριάσουν μέχρι να γίνουν μέλη της άμεσης Ψυχικής σας οικογένειας.

Ξανά, οι συχνότητες που προβάλλετε ή με τις οποίες συνάδετε θα αποφασίσουν σε ποια διάσταση ή υποπεριοχή, επίπεδο διαστάσεων θα πάτε, και επίσης σε ποια επίπεδα κοσμικών πληροφοριών θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση. Το Πεδίο της Αύρας σας μοιάζει μ’ ένα ρολόι που περιβάλλει τα Αιθερικά/Αστρικά Σώματα σας, και είναι είτε ένα ρολόι Φωτός ή ένα πέπλο από αρνητική, μη αρμονική ενέργεια που έχετε συσσωρεύσει από τις εμπειρίες των πολλών περασμένων σας ζωών. Αποτελείστε από μονάδες ενέργειας: νοητικές, συναισθηματικές, φυσικές, αστρικές και πνευματικές. Πρέπει να μάθετε και να αποδεχτείτε το γεγονός ότι είστε μία δημιουργία δυναμικής ενέργειας, μία αυθεντική Σπίθα Θεϊκής Συνειδητότητας. Σαν ένας Αυτοσυνείδητος συν-δημιουργός, διευθύνετε επίσης την ενέργεια μέσω των δυναμικών σας σκέψεων, πράξεων και προθέσεων.

Υπάρχετε μέσα σ’ έναν ανεμοστρόβιλο ενέργειας: οι δυνάμεις της ενέργειας αποτελούνται είτε από την Πρωταρχική Δύναμη Ζωής, το μισό φάσμα Φωτός των χαμηλότερων διαστάσεων, ή από τα υπέροχα, όλα περιλαμβάνουν Αδαμάντινα Μόρια του Φωτός του Δημιουργού από τις ανώτερες περιοχές της συνειδητότητας. Η νοητική κατάσταση του νου σας και η ποιότητα ή η συνήχηση της συναισθηματικής σας φύσης αποφασίζει το αποτέλεσμα των δημιουργικών προσπαθειών σας. Σαν συν-δημιουργός, θα συγχωνεύετε και θα εκδηλώνετε τις δημιουργικές σας ιδέες / σκέψεις, και μετά θα πρέπει να βιώνετε σαν αποτέλεσμα την εκδηλωμένη έκφραση των σκέψεων και των πράξεων σας – έτσι δηλώνουν οι Συμπαντικοί Νόμοι.

Πρόκειται να γίνετε ένας ικανός διευθυντής των δυνάμεων της Κοσμικής ενέργειας. Γι αυτό γίνετε ένας συνειδητός παρατηρητής καθώς εξασκείτε την αποστασιοποίηση μέσα από το κέντρο της Ιερής Καρδιάς. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να έλκεται σε μία δίνη αρνητικής ενέργειας που δημιουργείται από τους άλλους. Μάθετε να στέκεστε σταθεροί και με αυτοέλεγχο, καθώς γίνεστε σταδιακά ο διευθυντής όλης της Ιερής σας ενέργειας. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να διαταράσσει την ηρεμία και την αρμονική φύση σας. Ωστόσο, να θυμάστε παρακαλώ, αν έχετε κατά καιρούς μία ανθρώπινη στιγμή, να σταματάτε και να παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και να επιστρέφετε στο κέντρο, καθώς στέλνετε μια έκρηξη Βιολετί Φλόγας για να μεταλλάξετε και να διαλύσετε μια παράφωνη ενέργεια. Μερικές φορές κρίνετε πολύ σκληρά τον Εαυτό σας. Δεν περιμένουμε τελειότητα, αγαπητές καρδιές.

Η ακτινοβολία του Ανώτερου Εαυτού σας, της ΥπερΨυχής σας, σταδιακά διεισδύει και διαπερνά το φυσικό και το συναισθηματικό σας σώμα, και ως εκ τούτου απελευθερώνει σταδιακά οποιαδήποτε αρνητικά, αστρικά σκουπίδια. Το συνδυασμένο Φως της ΥπερΨυχής όλης της ανθρωπότητας διαλύει σιγά-σιγά τα μολυσμένα, παραμορφωμένα δονητικά μοτίβα των αστρικών πεδίων. Στο παρελθόν αυτά είχαν ονομαστεί «η συλλογική συνειδητότητα», οι αρνητικές σκεπτομορφές της ανθρωπότητας. Αγάπη, ηρεμία και χαρά είναι οι πρωταρχικές ιδιότητες της ΥπερΨυχής.

Οι σκέψεις των περισσότερων ανθρώπων είναι γενικά τυχαίες και χωρίς εστίαση. Χαμηλώνοντας τις συχνότητες των κυμάτων του εγκεφάλου σας ή μαθαίνοντας να διατηρείτε μία συνειδητότητα σε Κατάσταση Άλφα, αυτό δίνει μία ευκρινή εστίαση των συνεχόμενων διαδικασιών σκέψης και δίνει καθαρή κατεύθυνση στον υποσυνείδητο νου. Οι Άλφα Δημιουργικές τεχνικές είναι ένα βαθύ και δυνατό εργαλείο. Ο συνειδητός σας νους καταλαβαίνει, αλλά είναι ο υποσυνείδητος νους σας που επεξεργάζεται τις εισερχόμενες πληροφορίες και αναλαμβάνει δράση. Το να γίνετε ένας Άλφα Δημιουργός, και να διατηρείτε το κατάλληλο Άλφα επίπεδο συνειδητότητας, θα σας επιτρέψει να μιλάτε στον / και να συνδιαλέγεστε με τον υποσυνείδητο νου σας. Πηγαίνει πέρα από την δύναμη της θέλησης καθώς αναπτύσσετε την ικανότητα να επικοινωνείτε απ’ ευθείας με τον βαθύ, ενστικτώδη εσωτερικό νου σας και τον Ιερό σας Νου. Θα ανακαλύψετε ότι παίρνετε φυσιολογικά τις καλύτερες αποφάσεις και την σωστή δράση για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Η διαδικασία της ανάληψης αρχίζει όταν η Ψυχή σας έχει πάρει την κατάλληλη θέση της ως διευθυντής του φυσικού, νοητικού και συναισθηματικού εαυτού. Είναι σαν να έχει ανάψει ένας διακόπτης εκκίνησης στο DNA σας, που περιέχει το σχεδιάγραμμα για το τέλειο Αδάμ/Εύα Καδμικό Φωτεινό Σώμα σας. Μία σειρά από λανθάνουσες κωδικοποιήσεις ενεργοποιούνται μέσω των ανώτερων συχνοτήτων Φωτός που έχετε αρχίσει να ενσωματώνετε. Αυτά τα δονητικά μοτίβα Φωτός περιέχουν ειδικές κωδικοποιήσεις χρώματος και αρμονίας που θα επηρεάσουν όλα τα κύτταρα και τα όργανα μέσα στην σωματική μορφή. Σταδιακά, τα κύτταρα θ’ αρχίσουν να απορροφούν και να μεταβολίζουν το Φως, και αυτά τα φέροντα-Φωτεινά κύτταρα θ’ αρχίσουν να διαπερνούν και να επηρεάζουν ολόκληρο το φυσικό όχημα.

Τότε ξεκινά η διαδικασία μεταστοιχείωσης όπου θ’ αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τοξίνες, συναισθηματικά τραύματα, οδυνηρές μνήμες και εμπειρίες αποθηκευμένες σε όλο το σώμα, δημιουργώντας έτσι ένα πλήθος από ενοχλητικά φυσικά συμπτώματα: άλγη και πόνους στα διάφορα μέρη του σώματος, συμπτώματα γρίπης, πονοκεφάλους, σύγχυση και προσωρινή απώλεια μνήμης, για να ονομάσω λίγα μόνο.

Το επόμενο επίπεδο αναδόμησης του Αυρικού Πεδίου αφορά το συναισθηματικό σώμα και τα αστρικά επίπεδα της συνειδητότητας. Καθώς το φυσικό σας σώμα εξελίσσεται, αποκτά την ικανότητα να ενσωματώνει όλο και πιο πολλά κύτταρα Φωτός εξευγενισμένης συχνότητας. Η Τετραδιάστατη πραγματικότητα σας γίνεται πιο ρευστή καθώς μεταβάλλεται και αλλάζει συχνότητες. Ως εκ τούτου, ο παραισθητικός σας ψευδής κόσμος παραμορφώνεται και είναι σε σύγχυση. Η δομή των θρησκευτικών σας πεποιθήσεων μπορεί ν’ αρχίσει να καταρρέει, αφήνοντας σας να νιώθετε ευάλωτοι και χωρίς καθοδήγηση ή κατεύθυνση. Υπάρχει ένας Ανώτερος Εαυτός που συγχωνεύεται σ’ αυτό το σημείο, όπου η πτυχή της ΥπερΨυχής του Ανώτερου Εαυτού σας, που κατοικεί μέσα στο Άστρο της Ψυχής σας (Όγδοο Τσάκρα), αρχίζει να στέλνει παλμούς/ακτίνες υψηλότερης συχνότητας πακέτων Φωτός στον Ιερό Νου σας, στην Ιερή Καρδιά σας και σε όλο το σύστημα των τσάκρας. Αυτές οι ακτίνες ενεργοποιούν τις διαισθητικές σας ικανότητες. Περιέχουν επίσης ζωτικές πληροφορίες προς μεγαλύτερη κατανόηση σας για το ποιοι πραγματικά είστε, και μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν μέσα σας μία Θεϊκή Δυσαρέσκεια.

Ο Διαμαντένιος σας Πυρήνας του Θεϊκού Κυττάρου ενσωματώνει τώρα όλο και περισσότερο Θεϊκό Φως, το οποίο ενεργοποιεί και αυξάνει την δύναμη των Ακτίνων της Θεϊκής Συνειδητότητας μέσα στον Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς σας. Αυτή η διαδικασία είναι προγραμματισμένη στο Θεϊκό σας Σχεδιάγραμμα, και είναι επίσης κωδικοποιημένη στο DNA σας. Μέχρι εκείνη την ώρα, τα κύτταρα σας έχουν αρχίσει να ανταποκρίνονται στο Φως καθώς αυτό γίνεται η βασική πηγή της ενέργειας που δίνει την ζωή. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι υποψήφιοι στο Μονοπάτι συχνά αλλάζουν δραστικά την διατροφή τους σε τροφή με λιγότερη πυκνότητα, διότι το φυσικό και το συναισθηματικό τους σώμα είναι κορεσμένα με τα Αδαμάντινα Μόρια Φωτός – την τροφή των θεών.

Καθώς προχωράτε όλο και πιο βαθιά στις περιοχές του εξευγενισμένου Φωτός, οι φυσικές αισθήσεις μπορεί να ενισχυθούν, και η επίγνωση σας των χρωμάτων και του ήχου θα αυξηθούν. Η μεγέθυνση των φυσικών αισθήσεων σημαίνει ότι τα κύτταρα μέσα στο Αυρικό Πεδίο σας αρχίζουν το έργο του καθαρισμού της πυκνής, περιοριστικής ενέργειας που έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Η ομιχλώδης φυλακή που έχει αμβλύνει τις αισθήσεις, και έχει κρατήσει δέσμια την ανθρωπότητα, σταδιακά λούζεται με κύτταρα Φωτός. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το Αυρικό Πεδίο να γίνει πιο λαμπερό καθώς όλο και πιο πολλές Ψυχές αφυπνίζονται στο Θεϊκό δυναμικό εσωτερικά. Το φυσικό σώμα πρέπει σταδιακά να επαναφερθεί στα μεταμορφωτικά αποτελέσματα του Ζωντανού Φωτός για να διεκδικήσει εκ νέου την αυθεντική μορφή του Φωτεινού Σώματος που έχει σχεδιαστεί για όλη την ανθρωπότητα.

Αγαπημένοι, μην ρίχνετε το βλέμμα σας στο χάος και στην καταστροφή που είναι ανεξέλεγκτα πάνω στη Γη αυτή την περίοδο. Να ζείτε την κάθε μέρα εστιασμένοι στην Ιερή Καρδιά σας έτσι ώστε να μπορείτε να ενσωματώνετε στο φυσικό σας όχημα την μέγιστη ποσότητα από το Φως του Δημιουργού – και μετά θα στέλνετε με χαρά εκείνο το πολύτιμο δώρο κάτω στον πυρήνα της Γης, και έξω στον κόσμο της μορφής. Να ξέρετε ότι οι κοινές προσπάθειες των Παγκόσμιων Βοηθών σε όλο τον πλανήτη κάνουν την διαφορά. Είμαστε μία δύναμη για το ύψιστο καλό που δεν μπορεί να την αρνηθεί κανείς.

Είμαι για πάντα ο πιστός σας φύλακας και προστάτης. 

 

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Μέσω της Ρόννα    

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from:  

 

Φωτογραφία του Χρήστος Κιτσινάμας.

Σχημάτισα την Πύρινη Ρομφαία με την σκέψη μου

και τούτο διότι γνώριζα ότι θα έλθει μέρα κατά την

οποία οι ψυχές των ανθρώπων θα χρειάζονταν

περισσότερη ενέργεια απ’ ότι οι ίδιοι μπορούν να

διαθέσουν για την αποκοπή των δεσμών τους, που

οι ίδιοι δημιούργησαν.

 Ενδυνάμωσα την Φλόγινη Ρομφαία με την Αγάπη μου προς τον Θεό.

Δεν είναι Ρομφαία τρόμου, απεναντίας είναι Ξίφος

Απολύτρωσης, Ξίφος Ελπίδας, Ξίφος Ελευθερίας

και όταν η τελευταία ψυχή διέλθει τη Γέφυρα προς

το Αιώνιο Φως, όταν η Ανάληψη του τελευταίου

ανθρώπου επιτελεσθεί η Ρομφαία θα εκλείψει!

 Αρχάγγελος Μιχαήλ

Η Ανώτερη επικοινωνία

έγινε στο Royal Teton

τον Δεκέμβριον του 1953!

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός