urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

1

Μέσω της Ρόννα - Απρίλιος 2018

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

έχει περάσει καιρός από τότε που συζητήσαμε για τις Πόλεις του Φωτός στις ανώτερες περιοχές και το υπέροχο δώρο που δόθηκε στην ανθρωπότητα. Παρατηρήσαμε ότι πολλοί από εσάς, σαν μέρος της γήινης αποστολής σας, ασχολείστε ενεργά με την εγκαθίδρυση του Φωτός του Δημιουργού (Αδαμάντινα Μόρια) μέσα σας, μέσα στο κρυστάλλινο πλέγμα της Γης, και το υπόλοιπο του οποίου ακτινοβολεί μετά ευρέως έξω στον κόσμο. Όμως, παρότι η δυσαρέσκεια, ο φόβος και ο θυμός αφθονούν, η ανθρώπινη πλειοψηφία δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχθεί το γεγονός ότι ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής στη Γη και αυτή η περίοδος αφορά στην ουσία. Οι μάζες αρνούνται και αντιδρούν ακόμα στην αλλαγή, και οι περισσότεροι δεν μπορούν να απορροφήσουν τις εξεζητημένες, ριζοσπαστικές διδασκαλίες της επερχόμενης Εποχής της Φώτισης. Σας έχουμε πει επανειλημμένως ότι είστε οι μετατροπείς, τα δοχεία, τα ανθρώπινα οχήματα στα οποία και μέσω των οποίων πρέπει να ρέουν οι μελλοντικές καθαρές συχνότητες για να αγκιστρωθούν στη Γη και να είναι διαθέσιμες σε όλες τις γήινες δημιουργίες. Να γιατί είναι τόσο σημαντικό για σας να ισορροπήσετε και να εναρμονίσετε τα προσωπικά σας μοτίβα συχνοτήτων και «να επιστρέψετε στο κέντρο», για να τακτοποιήσετε την μεγαλύτερη ποσότητα της κρυστάλλινης Φωτιάς της Ζωής/Αγάπης του Δημιουργού.

Αν θυμάστε, πριν λίγο καιρό, εξηγήσαμε ότι - καθώς η Γη σχηματιζόταν και ετοιμαζόταν για ανθρώπινη κατοίκηση - υπήρχαν γιγαντιαίες κρυστάλλινες σπείρες Ζωντανού Φωτός, και τον τρόπο που φυτεύτηκαν βαθιά μέσα στη Γη επεκτεινόμενες επίσης ψηλά στον ουρανό πάνω από το έδαφος. Αυτές οι συναισθανόμενες σπείρες, που περιβάλλανε τον κόσμο, ήταν οι δέκτες και οι αποστολείς των ιερών γεωμετρικών κωδικών του Φωτός από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, και οι ενεργειακοί κωδικοί/συχνότητες της Γης που ακτινοβολούσαν μετά πίσω στις ανώτερες περιοχές ώστε τα μεγάλα Όντα του Φωτός να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της Γης και της ανθρωπότητας. Αυτοί οι υπέροχοι πυλώνες Φωτός χρησιμοποιούντο επίσης για να τροποποιούν και να εξευγενίζουν το Θεϊκό Σχέδιο και τις συχνότητες του Φωτός που εστέλοντο προς τη Γη και μέσω του συστήματος του πλέγματος. Όταν η Γη έπεσε στην πυκνότητα της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης, υπήρξε μία δραματική αύξηση κατακλυσμικών γεγονότων σύμφωνα με τα οποία οι περισσότερες απ’ αυτές τις μεγάλες σπείρες έσπασαν, γκρεμίστηκαν και βυθίστηκαν βαθιά μέσα στη Γη. Μόνο λίγοι από τους υπέροχους αυτούς φρουρούς απέμειναν, οι οποίοι καλύφθηκαν από ένα στρώμα φυτικής ύλης ή στρώματα από χώμα και βράχο. Οι περισσότεροι από όλους εκείνους τους υπέροχους κρυστάλλους που επιστρέφουν σ’ εσάς κατά την διάρκεια αυτής της θαυματουργής εποχής της μεταμόρφωσης είναι θραύσματα από εκείνες τις μεγάλες σπείρες. Αναρωτιέστε ακόμα λοιπόν γιατί έχουν γίνει τόσο πολύτιμοι σ’ εσάς αφού σας βοηθούν να ανακτήσετε μερικές από τις υπέροχες μνήμες από το αρχαίο σας παρελθόν και να δημιουργήσετε οράματα του σπιτιού σας ανάμεσα στ’ άστρα;

Πολλοί από εσάς έχετε επιμελώς εγκαθιδρύσει τις πέτρες της ανάληψης όπως σας καθοδηγήσαμε να κάνετε σε συνδυασμό με πληροφορίες για το πώς να επισκεφτείτε την πιο κοντινή σας Πόλη του Φωτός, και πώς να αξιοποιήσετε τις δονητικές συχνότητες της Πέμπτης και Έκτης Διάστασης για ν’ αρχίσετε την ροή των Αδαμάντινων Μορίων μέσα στο αιθερικό σας σώμα στην Πεμπτοδιάστατη Πυραμίδα σας και κάτω στο γήινο φυσικό σας όχημα. Έχουμε εξηγήσει πώς μπορείτε επίσης να δώσετε το έν δέκατο ένα τμήμα των Αδαμάντινων Μορίων του Φωτός που λαμβάνετε και να το ενσωματώνετε στην Παγκόσμια Πυραμίδα στις ανώτερες Διαστάσεις για το ύψιστο καλό όλων. Μπορείτε επίσης να αφιερώσετε ένα τμήμα σε οποιεσδήποτε άλλες Πυραμίδες που έχετε δημιουργήσει ή βοηθήσατε να δημιουργηθούν. Μία πλήρης εξήγηση και διαδικασία του πώς να το κάνετε αυτό έχει δοθεί στο παρελθόν.

Ήρθε η ώρα να σας δώσουμε μια πιο λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τις εγκαθιδρυμένες πέτρες της ανάληψης και τον λόγο που είναι τόσο σημαντικές. Οι δύο καθαρές κρυστάλλινες πέτρες αντιπροσωπεύουν το κρυστάλλινο Πύρινο Φως του Δημιουργού, ή τα Αδαμάντινα Μόρια όπως τα ονομάσαμε γι αυτήν την επερχόμενη εποχή. Εφόσον δεν είναι εφικτό ν’ αντικαταστήσετε τις σπουδαίες συναισθανόμενες κρυστάλλινες σπείρες γύρω από τη Γη, αυτές οι πέτρες θα επιτελέσουν την ίδια λειτουργία ως δέκτες και αποστολείς σε συνδυασμό μ’ εσάς ως εξευγενισμένα, συνειδητά δοχεία Φωτός. Οι δύο μικρές πέτρες από αμέθυστο θα σύρουν εμπρός την Βιολετί Φλόγα της μεταμόρφωσης από την Έβδομη Ακτίνα και θα την ακτινοβολούν κάτω στα πολλά επίπεδα της Γης, ενεργοποιώντας έτσι τα μεγάλα συμπλέγματα αμέθυστου, και τους αιθερικά έγκλειστους θαλάμους της Βιολετί Φλόγας που ήταν στρατηγικά τοποθετημένοι γύρω από τη Γη περιμένοντας την κατάλληλη ώρα να πάρουν ζωή και ν’ αρχίσουν την εξυψωτική, μεταμορφωτική διαδικασία μέσα από την δομή της Γης. Αυτό επίσης θα επιταχύνει την διαδικασία της ενεργοποίησης του συστήματος του κρυστάλλινου πλέγματος που περιβάλλει τη Γη το οποίο, με την σειρά του, θα επιταχύνει περισσότερο την διαδικασία της ανάληψης για τη Γη και την ανθρωπότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκά Όντα

 

Οραματιστείτε, αν θέλετε, έναν εστιασμένο άξονα Φωτός ν’ ακτινοβολεί από την Πόλη του Φωτός κάτω στην περιοχή σας απ’ ευθείας στην προσωπική σας πέτρα ανάληψης που έχει σχήμα διαμαντιού, και μετά κάτω στον πυρήνα της Γης. Αυτό επίσης θα επιταχύνει την διαδικασία να εγκαθιδρύσετε το κρυστάλλινο πλέγμα στο προσωπικό σας περιβάλλον. Αυτό, με τη σειρά του, θα έχει τελικό αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ιερού χώρου ομορφιάς και αρμονίας όπου θα επικρατούν η γαλήνη και η ηρεμία. Θα έρθει η ώρα, αφού θα έχετε ενεργοποιήσει την δική σας στήλη ανάληψης του Φωτός, μέσω της προσωπικής σας Πυραμίδας στην Πέμπτη Διάσταση, όταν η δύναμη της μαγνητικής συνήχησης θα εμφανιστεί και θα εγκαθιδρύσει μια στήλη ανάληψης του Φωτός στο σύστημα του κρυστάλλινου πλέγματος μέσω της θαμμένης σας πέτρας ανάληψης σε σχήμα διαμαντιού. Κάνοντας αυτό, θα αρχίσετε την διαδικασία να ακτινοβολείτε όλο και περισσότερο απ’ αυτό το μεταμορφωτικό φως κάτω και μέσα στη Γη και έξω στην γύρω περιοχή σας.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας και να σας υπενθυμίσουμε την εξαιρετική σημασία του να γίνετε ένας κομιστής Φωτός του Δημιουργού, θα επαναλάβουμε ένα μικρό απόσπασμα από ένα περασμένο μήνυμα:

Οι πύλες είναι τώρα ανοιχτές, αλλά πρέπει να σηκωθείτε και να μπείτε, διότι αυτό το μεγάλο δώρο του λαμπερού Φωτός είναι προσβάσιμο μόνο από εκείνους που βρίσκονται σταθερά στο μονοπάτι της ανάληψης και μπορούν να βαπτιστούν στο Ζωντανό Φως της νέας Δημιουργίας. To κλειδί σε κάθε Υπερδιαστατικό εσωτερικό ιερό είναι δονητικό, το κάθε ένα πιο εξευγενισμένο και πιο υπέροχο από το τελευταίο. Αν διαβάζατε τα μηνύματα μας τα προηγούμενα χρόνια, και κάνατε προσπάθεια να ενσωματώσετε ακόμα και ένα μικρό τμήμα των διδασκαλιών μας, είστε έτοιμοι να αποτελέσετε μέρος αυτής της μεγάλης αποστολής και να μπείτε σε μία Πόλη Φωτός.

Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες, μπείτε στην Πυραμίδα του Φωτός σας και ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι εκεί μέσα. Ζητήστε από τους αγγελικούς σας φίλους να σας βοηθήσουν να εναρμονίσετε τα μοτίβα των συχνοτήτων σας και μέσα και έξω, και μετά ενώ είστε σε διαλογιστική κατάσταση, με αγνή πρόθεση, οραματιστείτε την διπλή ελικοειδή σπείρα του Φωτός. Δείτε τον εαυτό σας να ανυψώνετε μέχρι την σπείρα στα δεξιά και επιτρέψτε στον Ανώτερο Εαυτό σας να ενορχηστρώσει το ταξίδι σας στην Πόλη του Φωτός. Μην βάλετε προϋποθέσεις στο ταξίδι σας ούτε να περιμένετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αφήστε το Πνεύμα να είναι ο οδηγός σας και δεν θα λοξοδρομήσετε. Θα έχετε έγχυση με την κατάλληλη ποσότητα του Φωτός του Δημιουργού, όσο πιο πολύ μπορείτε να ενσωματώσετε, να επεξεργαστείτε και να προβάλλετε έξω στον κόσμο. Τίποταλιγότερο, τίποταπερισσότερο.

Σταδιακά εσύ, ο υπό ανάληψη Σπόρος των Άστρων της νέας Δημιουργίας, θα κινείσαι όλο και πιο μέσα στο εσωτερικό ιερό του Φωτός καθώς φέρεις όλο και πιο καθαρό Πύρινο Φως του Δημιουργού, και το μελλοντικό Θεϊκό Σχέδιο Σχηματικά πίσω στη Γη μαζί σου. Να θυμάστε, αγαπημένοι, με πολλούς τρόπους, φυτεύετε τους σπόρους της ανάληψης για την ανθρωπότητα και τη Γη. Όπως έχει ειπωθεί, «Όσο εσείς ανυψώνεστε, το ίδιο ανυψώνονται η Γη και όλοι της οι κάτοικοι.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστροπύλες

Αγαπητοί μου, γνωρίζουμε ότι αυτοί είναι καιροί μεγάλου άγχους και βαρυσήμαντης αλλαγής. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ που δεν αφήνετε τον εαυτό σας να πέφτει στην σπείρα του φόβου και της αρνητικότητας που χτίζεται μέσα στην συλλογική συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Πρέπει να είστε επιμελείς στην απόφαση σας να μένετε επικεντρωμένοι και εστιασμένοι στο προσωπικό σας όραμα για το μέλλον. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας αποτρέπουν από το μονοπάτι σας εξ αιτίας μιας ψεύτικης αίσθησης καθήκοντος, και παλιών δεσμεύσεων που σας δένουν με την ψευδαίσθηση της Τρίτης και της Τέταρτης Διάστασης. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από δω και πέρα θα κάνετε μόνο αυτό που σας εξιτάρει και φέρνει μία αίσθηση ικανοποίησης, διότι σ’ αυτό έγκειται η αποστολή σας και το πώς μπορείτε να υπηρετήσετε καλύτερα. Καθώς φέρνετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας, οι άλλοι θα το παρατηρήσουν και θ’ αρχίσουν ν’ ακολουθούν το παράδειγμα σας, και καθώς ενεργοποιείτε όλο και περισσότερο αυτή την εσωτερική πηγή δύναμης, θα προκαλέσει αυτό που χρειάζονται οι άλλοι για ν’ ανοίξουν το κέντρο της καρδιάς τους και ν’ αρχίσουν την διαδικασία της αφύπνισης. Μπορείτε να είστε ο καταλύτης που θα βοηθήσει εκείνους μέσα στην σφαίρα επιρροής σας να κινηθούν πιο γρήγορα μέσω της διαδικασίας της θεραπείας συναισθηματικών τραυμάτων, και μέσα από τα λόγια σοφίας σας μπορείτε να τους εμπνέετε να στρέφονται μέσα τους και ν’ αρχίζουν ν’ ακούνε τα σκουντήματα του Πνεύματος.

Να ξέρετε ότι θα μπουν άνθρωποι στη ζωή σας που μπορεί να προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν από το μονοπάτι σας καθώς κινείστε περαιτέρω στην σπείρα της ανάληψης, και μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που θα αφήσετε πίσω καθώς υπεισέρχεστε βαθύτερα στις περιπλοκότητες της φώτισης. Ενώ μαθαίνετε τα μαθήματα που σας παρουσιάζονται, και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε προς το Φως, πολλοί από εκείνους που είναι γύρω σας θα μείνουν κολλημένοι στην ψευδαίσθηση των όχι αρμονικών χαμηλότερων διαστάσεων. Μην κρίνετε. Να τους ευλογείτε και να τους αφήνετε ν’ ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, αλλά μην τους αφήνετε να σας αποτρέπουν από το δικό σας. Όσοι είναι σαν εσάς βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή, αρκετά γενναίοι για να φύγουν μακριά από δημοφιλείς πεποιθήσεις και από την περιορισμένη μαζική συνειδητότητα του περιβάλλοντος της Τρίτης – και της χαμηλότερης Τέταρτης Διάστασης. Αφήστε εκείνα τα οράματα που μερικές φορές γεμίζουν την συνειδητότητα σας και παρουσιάζονται μπροστά, και αφήστε τον εαυτό σας να πει λόγια σοφίας που συχνά επιπλέουν στο νου σας. Βρίσκεστε στην διαδικασία όπου η πρόσβαση στον Ιερό σας Νου γίνεται όλο και μεγαλύτερη – στην δική σας κοσμική βιβλιοθήκη όπου βρίσκεται αποθηκευμένος ένας μεγάλος πλούτος από πληροφορίες, γνώση και αρχαίες μνήμες.

Πρέπει να θυμάστε ότι γι αυτές τις πολλές περασμένες εποχές, σχεδόν κάθε Ψυχή γεννημένη στο φυσικό πεδίο έχει εγκλωβιστεί στο σύστημα πεποιθήσεων της μαζικής συνειδητότητας της Τρίτης και της Τέταρτης Διάστασης. Σαν αποτέλεσμα, τα καίρια θέματα από το παρελθόν και οι ατέλειες μέσα στο αρχαίο DNA έχουν προκαλέσει πολλά συμπτώματα να εκδηλωθούν όποτε κάποιοι επέτρεψαν στον εαυτό τους να νιώσουν ότι δεν τους αγαπάνε ή ότι είναι ανάξιοι, ή να νιώθουν ενοχή, ντροπή ή δυσαρέσκεια σε οποιαδήποτε μορφή. Σ’ αυτούς τους βαρυσήμαντους καιρούς της μεταμόρφωσης, το Φως της Αιώνιας Ζωής δεν θα το αρνηθεί κανείς. Υπεισέρχεται στις πιο βαθιές τσέπες της αρνητικότητας μέσα στα πολλαπλά σωματικά συστήματα. Καθώς αυτές οι χωρίς προσόνταανακριβείς σκεπτομορφές βγαίνουν στην επιφάνεια, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη δυσφορία με διάφορους τρόπους, διότι έχουν υπάρξει μέρος της φυσικής σας κατασκευής για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να μην αφήνουν την λαβή τους εύκολα, αγαπητοί, αλλά πρέπει να επικρατήσετε εσείς. Όταν οι αντίθετες δυνάμεις του Φωτός και της σκιάς συναντιούνται, το Φως τελικά νικάει πάντα. Γι αυτό μην αποθαρρύνεστε, διότι καθώς κινείστε όλο και βαθύτερα στον ιερό πυρήνα σας, σας δίνεται μία ευκαιρία ν’ απελευθερώσετε μια για πάντα προς το Φως όλες τις συχνότητες μιας παράφωνης φύσης η οποία δεν υπηρετεί το ύψιστο καλό σας. Η διαδικασία της μεταμόρφωσης επιταχύνεται εκθετικά. Ωστόσο, θα γίνει πολύ πιο εύκολο για εκείνους από εσάς που παίρνουν μέρος ενεργά στην δική σας διαδικασία ανάληψης. Ναθυμάστε, ναζητάτεπάνταάνεσηκαιχάρη.

Πιστοί μου πολεμιστές, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και να αποδεχτείτε την τελική φάση της γήινης αποστολής σας; Διότι σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς είστε απαραίτητοι ως μετατροπείς και μεταδότες αυτής της εξευγενισμένης ενέργειας για να βοηθήσετε να κινηθεί η ανθρωπότητα και η Γη μέσα από αυτή την σημαντική περίοδο μετάβασης. Να γιατί έχω καλέσει όλες τις λεγεώνες μου για άλλη μία φορά, και γιατί κάνω την παρουσία μου γνωστή σ’ εκείνους από εσάς που έχουν συμφωνήσει να παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στο μεγάλο δράμα που ξετυλίγεται τώρα πάνω στη Γη. Καθώς ξεχειλίζετε με το ελιξήριο της Αγάπης/Φωτός από τον Δημιουργό, ο κύκλος της επιρροής σας θα διευρύνεται. Πρώτα, θα μεταμορφωθείτε εσείς, και σταδιακά, εκείνοι στο άμεσο περιβάλλον σας – μετά αυτό θα ακτινοβολείται όλο και πιο έξω στον κόσμο. Καθώς επιτρέπετε στον Ανώτερο Εαυτό σας να σας οδηγεί και να ενσωματωθεί πλήρως μέσα σας, θα σας έρχεται όλο και περισσότερη εμπνευσμένη σκέψη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επιτρέπετε στο Πνεύμα να εκδηλώνεται μέσω εσάς, απλώς αφήστε το να συμβεί με φυσικό τρόπο, αγαπητοί. Η Μητέρα/Πατέρα Θεός μας και όλη η συνοδεία των ανώτερων περιοχών είναι εδώ για να στηρίξουν, να ενθαρρύνουν και να σας αγαπάνε χωρίς όρους.

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar @ earthlink. net

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός