urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Kryon Wisdom, in Greek

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Σχετική εικόνα

Μέσω της Ρόννα - Μάρτιος 2018

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι, το ταξίδι σας στην πυκνότητα ήταν μία περιπέτεια, και διήρκεσε δισεκατομμύρια χρόνια σύμφωνα με την χρονομέτρηση σας. Έχουμε εξηγήσει με ποιον τρόπο, καθώς πηγαίνατε όλο και πιο βαθιά στο μεγάλο κενό και στην σκοτεινότητα του χώρου, βοηθήσατε στο να γεμίσετε εκείνο το κενό με Φως, ουσία, υφή και μορφές πέρα από την πιο τρελή φαντασία σας. Και μετά, σύμφωνα με το Θεϊκό σχέδιο, βυθιστήκατε μέσα σε κάθε καινούργια πραγματικότητα που  εσείς βοηθήσατε να λανσάρετε για να μπορέσετε να βιώσετε την δημιουργία στις πολλές υπέροχες και ποικίλες μορφές της. Έτσι άρχισε η εκδήλωση της στερεάς ύλης – πρώτα μέσω αγνής σκέψης προερχόμενης από τον Νου του Υπέρτατου Δημιουργού, μετά, μέσω του Νου του Πατέρα/Μητέρα Θεού κάθε σύμπαντος, και τελικά μέσω των δικών σας σκέψεων καθώς απομακρυνόσαστε όλο και περισσότερο από την αγνή Πηγή όλης της Δημιουργίας.

Μετά, αφού μπήκατε στην ατομική σας συνειδητότητα, συνειδητοποιώντας ότι ήσασταν μία Θεϊκή Σπίθα του Υπέρτατου Δημιουργού, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ξέρατε ότι ήσασταν προορισμένοι να ταξιδέψετε μέσα στο μεγάλο ανεκδήλωτο κενό ως ένας απεσταλμένος Φωτός, διότι αυτό ήταν κωδικοποιημένο βαθιά μέσα στην αθάνατη Ψυχή σας και στον Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς σας. Εσείς, μαζί με όλες τις άλλες «αφυπνισμένες Σπίθες της συνείδησης,» ήταν γραφτό να βιώσετε όλη την υπέροχη ποικιλία της δημιουργίας για τον Δημιουργό, τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας, και όλα τα μεγάλα Όντα του Φωτός, που παρέμεναν στα αγνά βασίλεια του Φωτός του Δημιουργού.

 

Σας το λέμε αυτό διότι θέλουμε να σας εντυπωσιάσουμε στο πόσο αρχαίοι και περίπλοκοι είστε. Ήρθατε σ’ αυτή τη ζωή μ’ έναν πλούτο γνώσεων και μία πλούσια, περίπλοκη γενεολογία κωδικοποιημένη στο DNAσας, στην κυτταρική σας δομή, στο νοητικό και στο συναισθηματικό σας σώμα, και επίσης στο εκτεταμένο σύστημα των τσάκρας σας της επίγνωσης. Συχνά αναρωτιέστε γιατί τα μέλη μιας οικογένειας είναι τόσο διαφορετικά όταν, από μία περιορισμένη άποψη, προήλθαν από τους ίδιους γονείς και από την ίδια γενεαλογία. Η γενεαλογία της γήινης οικογένειας σας σ’ αυτή τη ζωή είναι μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος της τεράστιας και ανεκτίμητης κληρονομιάς σας.

Χωρίσατε την συνειδητότητα σας ή κατακερματίσατε τον εαυτό σας εκατομμύρια φορές για να βιώσετε την μεγάλη ποικιλία της Δημιουργίας, και επίσης επανασυνδεθήκατε με πολλές από τις πολλαπλές Πτυχές του εαυτού σας περισσότερες φορές απ’ ό,τι μπορείτε να υπολογίσετε. Κάθε φορά που το κάνατε αυτό, προσθέτατε πιo περίπλοκες πληροφορίες και μοναδικές εμπειρίες στην τράπεζα μνήμης σας. Όσο πιο πολύ απομακρυνόσασταν από την τελειότητα του Υπέρτατου Δημιουργού, και όσο πιο βαθιά μπαίνατε στην πολυδιαστατικότητα, τόσο πιο πυκνές και λιγότερο τέλειες γινόντουσαν οι δημιουργίες σας, διότι είχατε να δουλέψετε με λιγότερη ουσία αγνού Φωτός. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία κατηγόρια, και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αισθήματα ενοχής και αποτυχίας. Ήταν μια μαθησιακή εμπειρία, τώρα όμως είναι καιρός να διεκδικήσετε εκ νέου την Αυτοκυριαρχία σας, και την ικανότητα να δημιουργείτε πράγματα ομορφιάς και αρμονίας σύμφωνα με το αρχικό Θεϊκό σχέδιο. Τώρα που ξέρετε ότι έχετε την δύναμη να αξιοποιήσετε έναν απεριόριστο ανεφοδιασμό του πλήρους φάσματος του Φωτός του Δημιουργού που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια Αγάπης/Φωτός – τι περιμένετε; Η απόρριψη του Θεϊκού γενέθλιου δικαιώματος σας  είναι μία παρωδία. Ο Ανώτερος Εαυτός σας δεν θα υποχωρήσει να σας σκουντάει για να σας βοηθήσει ν’ αφυπνιστείτε και να διεκδικήσετε την Θεϊκή σας κληρονομιά.

trinity

 

Έχουμε εξηγήσει με ποιον τρόπο δημιουργήθηκε το φάσμα του Φωτός και η σκιά σ’ αυτό το σύμπαν για να μπορέσετε να βιώσετε την διττότητα και την πολικότητα. Στις ανώτερες Διαστάσεις, για εκείνους που είναι πιο κοντά στον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας και στον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, το φάσμα της διττότητας είναι πολύ στενό. Παρόλα αυτά, έγινε φαρδύτερο και πιο έντονο καθώς κάθε διάσταση εγκαθιδρύθηκε μέχρι να φτάσει την μέγιστη διττότητα που επρόκειτο να βιωθεί. Γνωρίζετε ότι δεν ήταν προδιορισμένο ή εκ προθέσεως η ανθρωπότητα να βυθιστεί πάρα πολύ βαθιά στην διττότητα και στην πολικότητα προκαλώντας έτσι πάρα πολύ μεγάλο πόνο και βάσανα. Έχει έρθει η ώρα οι στρεβλώσεις και οι υπερβολές του παρελθόντος να εναρμονιστούν ξανά, και η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε μέσα από αυτή την διαδικασία με άνεση και χάρη.

Σας παρακαλούμε δώστε προσοχή στα λόγια μας: Δεν κρίνεστε και δεν κριθήκατε ποτέ από κανέναν ή από οποιαδήποτε Οντότητα από τα αόρατα ή ανώτερα βασίλεια – ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Υπό τους συμπαντικούς νόμους της αιτίας και του αποτελέσματος, όλες σας οι σκέψεις, οι προθέσεις και οι πράξεις αποθηκεύονται στο αυρικό σας πεδίο και στο σύστημα των τσάκρας σας. Ακτινοβολείτε τα δονητικά μοτίβα που ως εκ τούτου δημιουργούνται, τα οποία πηγαίνουν από εσάς σ’ ένα Άπειρο μοτίβο, και μετά επιστρέφουν σ’ εσάς σε ίδιες συχνότητες και μέτρο. Στο παρελθόν, συχνά χρειαζόντουσαν πολλές ζωές για να δρέψετε τις ανταμοιβές για θετικές, γεμάτες αγάπη πράξεις, ή να βιώσετε τις τιμωρίες για αρνητικές ή βλαβερές πράξεις. Συνεπώς, πάρα πολύ συχνά, δεν ήταν φανερό ότι οι «δίκαιοι» πράγματι ανταμείβονται, και οι «άδικοι» επίσης λαμβάνουν τις δίκαιες ανταμοιβές τους σε είδος. Επαναλαμβάνουμε, κανένα μεγάλο ή μικρό Ον δεν μοιράζει ανταμοιβές ή τιμωρία. Οι Συμπαντικοί Νόμοι είναι σταθερά στην θέση τους, και ο δικός σας Ανώτερος Εαυτός παρακολουθεί την πρόοδο σας ή την τύχη σας είτε καθαρίζοντας τον δρόμο μπροστά, και ευλογώντας σας με μικρά ή μεγάλα θαύματα, ή βάζοντας περισσότερα εμπόδια μπροστά σας ελπίζοντας ότι θα αφυπνιστείτε και θα βαδίσετε στην σπείρα της ανάληψης.

Αγαπημένοι, πάρα πολλοί από εσάς κουβαλάτε μεγάλα φορτία από το παρελθόν – λάθη που κάνατε σ’ αυτή τη ζωή – και επίσης πολλά από περασμένες καταστάσεις και θαμμένες μνήμες οδυνηρών γεγονότων ή πράξεων απ’ όλες τις προηγούμενες ζωές σας. Το να εμμένετε σ’ αυτές τις μνήμες ή να κουβαλάτε τα «φορτία της ανισότητας» δεν σας εξυπηρετεί πια. Ήρθε η ώρα να μας αφήσετε να σας βοηθήσουμε να θεραπεύσετε τις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος, όπως καθαρίζουμε τις στρεβλώσεις των μοτίβων πεποιθήσεων της Τριτο-/Τεταρτο-Διαστασιακής συλλογικής συνειδητότητας, και επαναφέροντας εκείνες τις διαστάσεις πίσω στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα της διττότητας τους.

Καθώς μπαίνατε στις απαγορευμένες και περιορισμένες περιοχές της συνειδητότητας, μεμβράνες Φωτός τοποθετούνταν γύρω από τις πολλαπλές στιβάδες του DNAσας, αφήνοντας δύο μόνο στιβάδες προσβάσιμες και ενεργές. Μεμβράνες Φωτός ήταν επίσης τοποθετημένες γύρω από την μνήμη σας, καθώς και γύρω στα Πακέτα Φωτός της σοφίας της αποθηκευμένης μέσα στην δομή του ανώτερου εγκεφάλου σας που ονομάζεται «Ιερός Νους». Ένα πέπλο τοποθετήθηκε στη μνήμη σας για να μην μπορείτε να θυμάστε  τις περασμένες σας ζωές, διότι θα ήταν πολύ μεγάλο φορτίο να θυμάστε όλα τα περασμένα σας λάθη και τις ατέλειες. Αυτή ήταν μία πράξη ευσπλαχνίας, διότι έχει αποδειχτεί πολύ δύσκολο για σας να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τα λάθη και τις λανθασμένες κρίσεις σας σ’ αυτή τη ζωή, πολύ λιγότερο όλες τις περασμένες σας παρεκτροπές. Αυτές οι περιοριστικές μεμβράνες Φωτός διαλύονται τώρα αργά καθώς επιστρέφετε στην ισορροπία και στην αρμονία, και βαδίζετε στην σπείρα της ανάληψης και της επανασύνδεσης.

Μία μεμβράνη Φωτός τοποθετήθηκε πάνω από την Πύλη στο πίσω μέρος του  Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας μέχρι να έρθει η ώρα ν’ αρχίσετε το ταξίδι σας πίσω στις ανώτερες διαστάσεις και στις περιοχές του Φωτός. Ωστόσο, εσείς και μόνον εσείς τοποθετήσατε μία μεμβράνη προστασίας πάνω από την μπροστινή δίνη του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας διότι πληγωνόσαστε, απογοητευόσαστε και αυταπατάστε πολύ συχνά. Αργά, αλλά σταθερά, με τις τεχνικές που σας έχουμε δώσει, διαλύσατε εκείνες τις περιοριστικές μεμβράνες έτσι ώστε η Αγάπη/Φως να μπορεί να ρέει ελεύθερα προς και από εσάς με τον τρόπο που προοριζόταν.

Για να έχετε πρόσβαση και να ακτινοβολείτε τις διαρκώς αυξανόμενες συχνότητες του Φωτός, πρέπει να μπορείτε να ενσωματώνετε και να διαπερνάτε την Ύπαρξη σας με αυτά τα προηγμένα δονητικά μοτίβα. Σας λέμε ότι είναι ζωτικής σημασίας ν’ αρχίσετε να ακτινοβολείτε εκείνες τις μεταμορφωτικές συχνότητες του Φωτός κάτω στον πυρήνα της Γης, και μετά να τις προβάλλετε ευρέως στον έξω κόσμο μέσω της πύλης του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας, τόσο από το εμπρός και το πίσω μέρος. Θυμάστε ότι σας είπαμε ότι όταν πρωτοήρθατε στη Γη, ήσασταν ένας λαμπερός κρυστάλλινος Πυλώνας Φωτός. Αργά, καθώς βυθιζόσαστε στην πυκνότητα, αρχίσατε να δημιουργείτε έναν σταυρό ύλης  που άρχισε να γίνεται όλο και πιο δύσχρηστος  καθώς το φάσμα του Φωτός και η σκιά σας μεγάλωναν. Τώρα αγαπάτε εκείνα τα κομμάτια που επαναφέρατε στην ισορροπία και στην αρμονία καθώς αναζητάτε και συνδέεστε σε όλο και πιο υψηλές συχνότητες του Φωτός.  Βρίσκεστε στην διαδικασία να γίνετε ένας σταυρός Αγάπης/Φωτός, καθώς  το νωτιαίο σύστημα τσάκρα σας ανάβει, και να ακτινοβολείτε Αγάπη/Φως από το Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας μπροστά και πίσω σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πύλη Καρδιάς Αρχαγγέλων

 

Σας έχουμε πει επανειλημμένως να «θεραπεύσετε το παρελθόν, να γράψετε το μέλλον σας και μετά να ζείτε στη στιγμή», διότι αυτή ακριβώς η στιγμή είναι το Σημείο Ακινησίας ή το κέντρο δύναμης της Δημιουργίας. Γιατί δεν μετακινείστε στο κέντρο εκείνης της σπείρας, μέσα στο μάτι της διττότητας και της πολικότητας όπου όλα είναι ήρεμα και γαλήνια, και γεμάτα με αγνή, πλούσια, ουσία Κοσμικής Ζωτικής Δύναμης που απλώς περιμένει να πλαστεί  με το όραμα σας για το μέλλον; Αυτή ακριβώς τη στιγμή, καθώς μπαίνετε στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, μπορείτε να βιώσετε την βαθιά αγάπη και ευσπλαχνία του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας και του Υπέρτατου Δημιουργού. Μπορείτε να μάθετε χωρίς αμφιβολία ότι είστε ένας προικισμένος γιος/θυγατέρα σε μία σημαντική αποστολή, και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να πείτε ή να κάνετε που θα μειώσει εκείνη την αγάπη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ. Σταθείτε μπροστά σ’ έναν καθρέφτη και κοιτάξτε κατ’ ευθείαν μέσα στα μάτια σας, ή μπείτε στην Πυραμίδα του Φωτός και ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι. Πείτε στον εαυτό σας, «Συγχωρώ τον εαυτό μου για οποιαδήποτε δράση, σκέψη ή πράξη, περασμένη, τωρινή ή μελλοντική, σ’ αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα που δεν είναι φτιαγμένη από τις συχνότητες της Ιερής Αγάπης. Συγχωρώ όλους εκείνους που μου φέρθηκαν άδικα σ’ αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη ζωή, και τους επιστρέφω, τυλιγμένες σε μία φυσαλίδα αγάπης, όλες τις αρνητικές αναμνήσεις, επηρεάζονται από ενέργειες και πιθανά μέλλοντα που δημιουργήσαμε μαζί. Ζητώ από τους αγγέλους της συγχώρεσης να διαπεράσουν όλες τις Πτυχές της Ύπαρξης μου με τις συχνότητες της Αγάπης/Φωτός για να μπορώ «να εστιάζομαι στην Ψυχή και στο κέντρο της καρδιάς» ως ένας Κομιστής του Φωτός και ένας Αυτοκυρίαρχος».

Να αναπνέετε βαθιά καθώς μπαίνετε στο Κέντρο της Ιερής σας Καρδιάς. Επιτρέψατε στην αγνή Αγάπη/Φως να ρέει μέσα σας μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Νιώστε την επέκταση στο κέντρο της καρδιάς σας καθώς αυτό το Θεϊκό ελιξίριο αγάπης διαπερνά τα βάθη της Ύπαρξης σας. Ιερή Αγάπη είναι αυτή που σας ελευθερώνει από τα δεσμά που έχετε υφάνει γύρω από τον εαυτό σας: δεσμεύοντας, περιορίζοντας, και εμπλέκοντας σας σε καρμικές συνδιαλλαγές. Όταν αρνείστε αυτή την αγάπη, αρνείστε την κληρονομιά σας και το Θεϊκό σας γενέθλιο δικαίωμα. Κάντε αυτή την άσκηση όσο συχνά χρειάζεται μέχρι να νιώσετε ότι έχετε αποδεχτεί την αλήθεια ότι είστε άξιοι συγνώμης.

Η συγχώρεση του εαυτού, που διευκολύνει την συγνώμη για όλους τους άλλους, είναι ένα αναπόσπαστο βήμα στην διαδικασία του ανοίγματος της πύλης προς το κέντρο της Ιερής σας Καρδιάς, και η πύλη της καρδιάς σας πρέπει να είναι ανοιχτή για να συνδέεται με επιτυχία με τις πολλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας. Πρέπει να κάνετε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια να επιστρέψετε στην αρμονία και στην ισορροπία μέσα στην ίδια σας την Ύπαρξη για να είστε έτοιμοι να συνδεθείτε με την πολύτιμη Ψυχική σας οικογένεια. Οι οδυνηρές, ανικανοποίητες γήινες σχέσεις σας είναι αποτέλεσμα εσωτερικών αισθημάτων απαξίωσης του εαυτού, ενοχής, φόβου για αποτυχία και απόρριψη. Η μάχη των φύλων είναι πράγματι μία εσωτερική μάχη με τον Εαυτό, καθώς προβάλλετε προς τα έξω «τις ανάγκες σας, τα θέλω σας και την επιθυμία σας» σε κάποιους άλλους με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να σας δώσουν αυτό που λείπει μέσα σας. Οι σχέσεις σας θα αντανακλούν σίγουρα σ’ εσάς τις αρνητικές ενέργειες που πρέπει να ξεπεράσετε, καθώς και κάποιες θετικές ιδιότητες που επιθυμείτε για τον εαυτό σας και που μπορεί να είναι οδυνηρές ή πλήρεις , και που εξαρτώνται από τον τρόπο που θέλετε να «παίξετε το παιχνίδι των σχέσεων.»

Οι αρνητικές φυσικές σχέσεις είναι βασισμένες στον φόβο, είναι άκαμπτες, αφοσιωμένες στις δικές σας σκέψεις και περιοριστικές. Οι ιερές σχέσεις είναι βασισμένες στην αγάπη κα εμπνέονται από το Πνεύμα, και επιτρέπουν στο άλλο μέρος να ενσωματωθεί και να εκφράσει τις θετικές ιδιότητες της εγγενούς αρσενικής και θηλυκής τους φύσης. Εστιάζονται στην ολότητα και στην ενότητα, και παρόλα αυτά είναι ευέλικτες και επιτρέπουν την ελευθερία της έκφρασης.

Καθώς ανυψώνετε την συνείδηση σας και επιστρέφετε στην αρμονία μέσα σας, θα ακτινοβολείτε όλο και πιο εκλεπτυσμένα μοτίβα συχνότητας. Επομένως, θα έλκετε εκείνους που ακτινοβολούν επίσης, και είναι άνετοι με, τα ίδια επίπεδα συχνότητας του φάσματος του Θεϊκού Φωτός. Η διαδικασία της επανασύνδεσης στο επίπεδο εισόδου της Πέμπτης Διάστασης συνεπάγεται την επανασύνδεση πολλών Πτυχών της Ψυχικής σας οικογένειας, για άλλη μία φορά, απολαμβάνοντας την υπέροχη κατάσταση της συνειδητότητας της Ενότητας.

Αγαπημένοι, δεν θ’ αρχίσετε την διαδικασία της συγνώμης ΤΩΡΑ; Θέλετε να κάνετε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια ν’ ανοίξετε την πύλη του Κέντρου της Ιερής σας Καρδιάς έτσι ώστε αυτά τα υπέροχα δώρα να σας περιλούσουν; Φωνάξτε μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Να θυμάστε, είμαστε μόνο έναν χτύπο καρδιάς και μία σκέψη μακριά από εσάς.

Σας περιβάλουμε με ιερή, άνευ όρων αγάπη..

Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ρόννα 

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός