urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

 Διαμέσου της Ronna - Ιανουάριος 2018

earth 8401968

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί μου, έχετε αναρωτηθεί ποτέ: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην «Ψυχή» σας και στο «Πνεύμα» σας; Τι είναι η Ψυχή; Ποια είναι η σύνθεση της; Από πού προέρχεται; Τι θα συμβεί στην Ψυχή σας όταν πεθάνετε ή κάνετε την μετάβαση; Πού κατοικεί στο σώμα σας; Μπορείτε να γίνετε μία «Χαμένη Ψυχή»; Χρειάζεται να «σωθεί» η Ψυχή σας λόγω περασμένων αμαρτιών;

Όλες αυτές οι ερωτήσεις έχουν γίνει και έχουν μελετηθεί σε όλες τις Εποχές που υπάρχει η ανθρωπότητα στη Γη. Θα σας δώσουμε κάποιες συνοπτικές, απλοϊκές απαντήσεις να τις προσθέσετε στην καινούργια σας και πληρέστερη κατανόηση των λειτουργιών του σύμπαντος και των Θεϊκών καταγωγών σας. Θα εξαρτηθεί από εσάς αν αποδεχτείτε ή όχι αυτές τις επεξηγήσεις ως δική σας αλήθεια. Όπως πάντα, σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε την διάκριση σας και να αποδεχτείτε ως δική σας αλήθεια εκείνα τα πράγματα που συνάδουν βαθιά μέσα στην καρδιά και στην Ψυχή σας.

Σε κοσμικό ή Πανσυμπαντικό επίπεδο, είστε «Πνεύμα», μία Πτυχή ή Ακτίνα Θεϊκής Ουσίας που ξεπήδησε από τον πυρήνα της καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού. Σ’ εκείνο το επίπεδο, έχετε πλήρη συνείδηση για το ποιοι είστε και για την σύνδεση σας με τον Υπέρτατο Δημιουργό. Έχετε επίσης επίγνωση και γνωρίζετε την πανίσχυρη ταυτότητα σας του «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ». Σε συμπαντικό επίπεδο, ήσασταν ένας Θεϊκός συν-δημιουργός, σταλμένος για άλλη μία φορά πάνω σε μία μεγάλη διαθλασμένη Ακτίνα Φωτός για να εκδηλώσετε κόσμους χωρίς τέλος στο όνομα του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας. Είχατε επίγνωση του συνολικού Θεϊκού Σχεδίου γι αυτό το σύμπαν και τον ρόλο που θα παίζατε σ’ αυτό. Μπορεί, ωστόσο, να έχετε ή να μην έχετε θυμηθεί την προέλευση ή την ταυτότητα σας σε κοσμικό επίπεδο. Αυτό το σενάριο έχει παιχτεί ξανά και ξανά σε όλες τις Εποχές καθώς παίρνατε έναν τεράστιο αριθμό μορφών και ταυτοτήτων.

 Σαν Πνεύμα, το οποίο θα ονομάσουμε Θεϊκός ατομικός σπόρος ή η Θεϊκή σας Ακτίνα, είστε μία σπουδαία Ύπαρξη Φωτός που επίσης στείλατε προς τα έξω πολλές Πτυχές ή υπο-ακτίνες του εαυτού σας, αφήνοντας Υπερψυχές ή μέρη της Ουσίας σας σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις, γαλαξίες, αστρικά συστήματα, Υπο-διαστάσεις και κόσμους σε όλο αυτό το σύμπαν. Mε τη σειρά τους, κάθε μία απ’ αυτές τις σπουδαίες Υπερψυχές έστειλαν επίσης προς τα έξω Σπίθες ή Ψυχικά Κομμάτια της Ουσίας τους. Εσείς, που τώρα ενσαρκωθήκατε σ’ ένα φυσικό σώμα στον πλανήτη Γη, είστε μία από εκείνες τις Ψυχικές Σπίθες που συμφώνησαν να ταξιδέψουν μέσα στο μεγάλο άγνωστο κενό με μία κωδικοποιημένη Θεϊκή Αποστολή για να βοηθήσετε στην δημιουργία πολλών διαφορετικών κόσμων – να τους κατοικήσετε, και μετά να βιώσετε ότι βοηθήσατε να δημιουργηθούν έτσι ώστε οι μοναδικές σας εμπειρίες να  μπορέσουν να ενσωματωθούν στην συμπαντική συνειδητότητα και τελικά στον Κοσμικό Νου.

1307017308

 

Το φυσικό σας σώμα είναι ένα προσωρινό όχημα που επιλέξατε να στεγάσετε την Ψυχή σας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στα βασίλεια της υλικής έκφρασης. Το Πνεύμα, ή η Θεϊκή Συνειδητότητα, κατοικεί μέσα στην Ιερή Καρδιά σας και Ψυχή σας. Είναι η Ουσία της ζωής, και πάντα θα έχετε μια αδιάσπαστη γραμμή της ζωής με τον Δημιουργό (ανεξάρτητα πόσο μικρή ή αμυδρή μπορεί να έχει γίνει εκείνη η σύνδεση καθώς βυθιστήκατε στην πυκνότητα των βασιλείων της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης). Η Ψυχή σας είναι μία αθάνατη Πτυχή της μεγαλύτερης Θεϊκής σας Σπίθας που έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χώρου και του χρόνου για να αποκτήσει εμπειρία και μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού της. Μέσα στην Ψυχή σας υπάρχει ένα αρχείο όλων των θετικών εμπειριών που είχατε στις πολλές εποχές και στις πολλές ζωές σας. Η Ψυχή σας και το DΝΑ σας περιέχουν ατομικούς σπόρους μνήμης, που είναι κωδικοποιημένα με μία συνοπτική ιστορία (θετική και αρνητική) κάθε ζωής, και επίσης αρχειοθετημένα σ’ ένα καθολικό ημερολόγιο ατομικής ψυχικής μνήμης και είναι ό,τι χρειάζεται για να είστε ισορροπημένοι και να επιστρέψετε στην αγνή ουσία του Θεϊκού Φωτός.

Θα έρθει η ώρα που κάθε Ψυχή θα έχει φτάσει στο απώτατο σημείο του ταξιδιού του χωρισμού της, και θα ανάψει ένα Ατομικός σπόρος Μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να αρχίσει το ταξίδι της επανασύνδεσης και της Ενοποίησης για άλλη μία φορά. Η Ψυχή σταδιακά εμποτίζεται με μία Θεϊκή δυσαρέσκεια, η οποία φιλτράρεται αργά στην συνειδητότητα του ανθρώπινου νου. Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει όταν εσείς, ως ανθρώπινη οντότητα, αρχίζετε να στρέφεστε μέσα σας, για να δαμάσετε το επιθυμητό σώμα του εγώ, έτσι ώστε να μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με την Ψυχή, τον Ανώτερο Εαυτό/Υπερψυχή, και με τις πολλαπλές Πτυχές του Θεϊκού σας Εαυτού που κατοικεί μέσα στα πολλαπλά υποπεδία των πρώτων τεσσάρων Διαστάσεων αυτού του Υπο-σύμπαντος.

11201929 922666187823196 1791278417863993242 n

 

Σε περασμένες ζωές και περασμένες Εποχές, αυτή η σταδιακή επανασύνδεση της Ψυχής και των πολλών Υπερψυχών Της ήταν ένα πολύ εξατομικευμένο και προσωπικό γεγονός που βιωνόταν μόνο από ολίγους – δεν το βίωναν οι μάζες. Αυτό δεν είναι πια αλήθεια. Τώρα ήρθε η ώρα για μαζική αφύπνιση – η ώρα της παγκόσμιας, γαλαξιακής και Υπο-συμπαντικής επανασύνδεσης και ανάληψης σε μία αυξημένη κατάσταση της δημιουργίας / πνευματικής συνείδησης. Tώρα έχετε το δυναμικό να επανασυνδεθείτε με τις πολλές Πτυχές της Οικογένειας της Ψυχής σας, με τον Ανώτερο Εαυτό σας, με τις πολλές Υπερψυχές σας, και με την Ιερή Τριάδα σας μέσα στο πρώτο Υποπεδίο της Πέμπτης Διάστασης. Σε κοσμικό επίπεδο, ο Υπέρτατος Δημιουργός στέλνει τώρα εδώ κάτω την ακτινοβολία του εαυτού Του μέσω των Μεγάλων Κεντρικών Ήλιων, που φιλτράρεται στη Γη με μεγάλες εκρήξεις της Ζωντανής Φλόγας μέσω του Ηλίου του δικού σας ηλιακού συστήματος.

Η Ψυχή θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένας Ατομικός σπόρος της παλλόμενης ενέργειας της Δύναμης της Ζωής, που κατοικεί μέσα στον Διαμαντένιο Πυρήνα του Θεϊκού σας Κυττάρου. Η Ψυχή μπορεί να είναι μόνο μια μικρή Σπίθα Ζωής μέσα στην περιοχή της καρδιάς σ’ εκείνους που δελεάζονται ακόμα από την ψευδαίσθηση των χαμηλότερων Διαστάσεων. Καθώς όμως ανθίζει μέσα στην πλήρη δυναμική της ισχύ, επεκτείνεται και γίνεται το «Ηλιακό Κέντρο Δύναμης», που περιλαμβάνει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά, τον θύμο αδένα και την περιοχή του λαιμού. Αυτό ονομάζεται συνήθως «Η Τριπλή Φλόγα», και η καρδιά έχει ονομαστεί  η «Θέση της Ψυχής». Η Ψυχή επικοινωνεί μαζί σας μέσω του συναισθηματικού και νοητικού σώματος σας: με τα συναισθήματα μέσω του κέντρου της καρδιάς, και με το νου μέσω της επίφυσης – με την ανάφλεξη των πακέτων Φωτός/σοφίας που είναι αποθηκευμένα στα υψηλότερα δονητικά μέρη του εγκεφάλου που ονομάζεται ο Ιερός Νους. Όταν η σύνδεση είναι πλήρης, το φυσικό σώμα αρχίζει να δρέπει τις ανταμοιβές μέσα από καλύτερη υγεία και ζωτικότητα, καθώς και με μία βαθύτερη σύνδεση με το στοιχειακό σώμα σας (μία σημαντική Πτυχή του βαθέως υποσυνείδητου νου και του DNA).

Σας λέμε με έμφαση ότι δεν μπορείτε να γίνετε μία χαμένη Ψυχή, αν μ’ αυτό εννοείτε να χάσετε την σύνδεση σας με τον Δημιουργό. Μπορεί να χάσετε τον δρόμο σας, και μπορεί να χάσετε ή να μειωθεί στο Φως του Δημιουργού, αλλά η Ψυχή σας είναι αθάνατη και δεν μπορεί ποτέ να χαθεί ή να καταστραφεί. Σώζετε τον εαυτό σας από τον πόνο, τα βάσανα και την ψευδαίσθηση ότι έχετε αποσυνδεθεί από τον Δημιουργό με την ένταξη της Ψυχής σας, των πολλαπλών Ανώτερων Εαυτών σας και της δικής σας Θεϊκής Σπίθας. Τα Μεγάλα Όντα Φωτός ήρθαν στη Γη για να είναι τα παραδείγματα, και για να σας δείξουν τα πολλά μονοπάτια που οδηγούν στην φώτιση. Αγαπητές καρδιές, διαλέξτε το μονοπάτι που συνάδει με το μέσα σας. Πρέπει, ωστόσο, να συμπεριλάβετε την επανένταξη της Ψυχής/Πνευματικού Εαυτού σας με τον Δημιουργό μέσω των μυριάδων Πτυχών της Ύπαρξης σας που κατοικούν στις πολλαπλές διαστάσεις της Δημιουργίας.

Έχει γίνει η ερώτηση: Τι συμβαίνει όταν επανασυνδεθούμε με τις πολλαπλές Πτυχές της Ψυχής μας και των Υπερψυχών μας; Κατά την διάρκεια αυτής της εποχής της μεγάλης αλλαγής,  δεν χρειάζεται να αφήνετε το φυσικό σας σώμα εν μέσω αυτής της διαδικασίας, και πολλοί από εσάς κινείστε γρήγορα στο μονοπάτι της ένταξης αυτή την περίοδο. Πριν  πολλά χρόνια, σας δώσαμε το νόημα Της Χρυσής Υπόσχεσης, και αυτή η υπόσχεση είναι ότι έχετε την ικανότητα να έλξετε όλη Την Ουσία της Θεϊκής σας Ακτίνας (ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) που μπορείτε να περιέχετε. Ωστόσο, πρέπει να ενσωματωθείτε και να χρησιμοποιείτε την ενέργεια που έλκετε, για το ύψιστο καλό όλων. Έχετε το δυναμικό να γίνετε ένας ζωντανός, αναπνέων, πλήρως λειτουργικός, αναληφθείς δάσκαλος σε σάρκα σε γήινο επίπεδο. Αυτό είναι ένα από τα θαύματα αυτών των καιρών.

20110117 sun

 

Θα σας δώσουμε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα στο σπιράλ της ανάληψης. Δεν τελειώνει ποτέ καθώς η Δημιουργία αναρρέει, ρέει και εξελίσσεται.  Θα σας κάνουμε γνωστό  επίσης ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αγαπητών Ψυχών που βαδίζουν στη Γη που είναι κοντά στην γαλαξιακή ανάληψη. Έχουν συμφωνήσει να παραιτηθούν από την δική τους ανάληψη για να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν άλλους στο μονοπάτι της ΦΩΤΙΣΗΣ. Ήταν μία συμφωνία που έκαναν πριν ενσαρκωθούν σ’ αυτή τη ζωή, και είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους και αποφασισμένοι να  ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Γνωρίζουμε ποιοι είστε, και σας τιμάμε για την μεγάλη αφοσίωση και υπηρεσία σας.

Σας έχουμε πει ότι είστε η Εισπνοή του Δημιουργού. Αυτοί είναι ανεπανάληπτοι καιροί, όπου έχετε το δυναμικό να λύσετε όλα τα περασμένα καρμικά θέματα, να κινηθείτε με αρμονία με τον Ανώτερο Εαυτό σας, και να γίνετε ένα αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας για την επέκταση αυτού του Υποσύμπαντος. Είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε τους εναπομείναντες παλιούς περιορισμούς , πεποιθήσεις και απαγορεύσεις που δεν σας αφήνουν να βγείτε εντελώς έξω από τέλμα του πόνου, της στέρησης και των βασάνων; Θα επιτρέψετε στο νου και στην καρδιά σας ν’ ανοίξουν στην υψηλότερη σοφία της Ψυχής και του Πνεύματος σας; Οι αιθέρες, ή ανώτερα δονητικά πεδία  συνειδητότητας, είναι γεμάτοι με δυναμικά που περιμένουν να φορμαριστούν στα σημαντικότερα όνειρα σας και επιθυμίες σας.

Να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ Φως του Δημιουργού έλκετε και προγραμματίζετε για το ύψιστο καλό όλων, τόσο πιο μεγάλη ποσότητα  απ’ αυτό θα μαγνητίζετε – που θα έχει σαν αποτέλεσμα φαινομενικά μαγικές, θετικές αλλαγές μέσα σας και στην προσωπική σας πραγματικότητα. Κάθε φορά που επισκέπτεστε την προσωπική σας Πυραμίδα Φωτός στην Πέμπτη Διάσταση, θα φέρνετε πίσω περισσότερη καθαρή κοσμική ενέργεια στο βασίλειο του υλικού κόσμου. Αν δημιουργείτε συνειδητά μία στήλη ανάληψης εκεί που μένετε (όπως έχουν ήδη κάνει πολλές αγαπητές Ψυχές σε όλο τον κόσμο), με τις προσπάθειες σας, οι κραδασμοί της Αγάπης/Φωτός θα ακτινοβολούν μέσω εσάς και προς τα έξω, όλο και σε μεγαλύτερη απόσταση γύρω σας. Ο καθένας σας μπορεί να είναι όργανο βοήθειας στην γειτονιά του, στην πόλη του, και στην χώρα του ώστε να αποκτήσει τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Φωτός, απαραίτητες για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ειρήνης και ευημερίας. Είστε πολύ πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζετε. Σταματήστε τώρα και νιώστε το «Τραγούδι της Ψυχής σας» να αντηχεί και να βουίζει μέσω του σώματος σας. Συντονίζεστε με την Συμφωνία των Σφαιρών του Φωτός. Καλώς ορίσατε στον κόσμο μας, αγαπημένοι. Ελάτε, ας προχωρήσουμε μαζί. Αγαπιέστε χωρίς μέτρο.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

​​​​​​​​​Επικοινωνία μέσω της Ρόννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι φίλοι: Οι διδασκαλίες του Αρχάγγελου Μιχαήλ έχουν γίνει με τα χρόνια πιο προχωρημένες και περίπλοκες. Πάρα πολλές αγαπητές Ψυχές ψάχνουν για απαντήσεις και καθοδήγηση σ’ αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς της μετάβασης. Πολλά από τα τρέχοντα μηνύματα είναι πέρα από την κατανόηση εκείνων που μόλις τώρα αρχίζουν να επιδιώκουν πνευματική επίγνωση. Το περασμένο έτος ή κάτι τέτοιο, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με καθοδήγησε σε μηνύματα/αντιλήψεις που περικλείουν επανάληψη, καθώς ενημερώνει και προσθέτει στην πληθώρα των διδασκαλιών σοφίας του. Στα τρέχοντα μηνύματα μας, θα συνεχίσουμε να επανεξετάζουμε κάποιες από τις χιλιάδες σημαντικές διδασκαλίες με τις οποίες μας έχει προικίσει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και με την ευκαιρία, θα προσθέσει ένα τμήμα ενός συγκεκριμένου μηνύματος που είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση όλων. Καθώς διαβάζουμε και μελετάμε τις διδασκαλίες του αγαπημένου μας Μιχαήλ, όλο και περισσότερα  «Πετράδια Σοφίας» αποκαλύπτονται.

Αιώνια αγάπη και αγγελικές ευλογίες,

Ρόννα

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός