urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

 Διαμέσου της Ronna - Ιανουάριος 2018

a new earth

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη   

Αγαπημένοι αυτοκυρίαρχοι, είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και  να βαδίσετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σ’ έναν μαγικό κόσμο με όλες τις δυνατότητες; Αυτό που πρέπει  να κάνετε είναι  να συμφωνήσετε και η διαδικασία θα σας αποκαλύπτεται ένα βήμα τη φορά. Θα το κάνουμε όσο πιο εύκολο μπορούμε, διότι έχετε υποφέρει αρκετά και είναι ώρα για ευκολία και χάρη. Μία μεγάλη συμμαχία σχηματίζεται – μία επανένωση υπέροχων αναλογιών, καθώς στερεοποιούμε την διαδικασία της επανένωσης μας για άλλη μία φορά με κοινό σκοπό – και οι δύο, και εμείς από τα ανώτερα βασίλεια και εσείς, οι σημερινοί Γήινοι αντιπρόσωποι του Δημιουργού. Η ώρα του διαχωρισμού φτάνει σύντομα στο τέλος της, και παραδόξως, εκείνοι που είναι απασχολημένοι  στην ψευδαίσθηση των βασιλείων της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης είναι επίσης μαζί. Είχαν δεσμευτεί όλο και πιο στενά στην μάχη τους να διατηρήσουν τον χωρισμό με τον αγώνα τους για κυριαρχία και δύναμη, τροφοδοτούμενοι από μίσος, φόβο και απληστία.

Πριν από πολλούς αιώνες, δώσαμε μια υπόσχεση στον καθένα σας καθώς χωριστήκατε για να εκπληρώσετε τον ρόλο σας στο παγκόσμιο Θεϊκό Σχέδιο. Υποσχεθήκαμε ότι θα ξανασυναντιόμαστε σε μία μεγάλη επανένωση όταν το πείραμα στον πλανήτη Γη θα έφτανε στο τέλος του. Υποσχεθήκαμε ότι παρότι θα ξεχνούσατε την καταγωγή σας ως μέρος του πειράματος, την κατάλληλη ώρα θα σας βοηθούσαμε να θυμηθείτε. Τα άτομα σπέρματος μνήμης στο DΝΑ σας, η Ιερή Καρδιά σας, και ο Ιερός Νους σας θα ενεργοποιόντουσαν και ως εκ τούτου θα άρχιζε η διαδικασία της επανενθύμησης της καταγωγής σας, και η διεκδίκηση ξανά της Θεϊκής σας κληρονομιάς.   Καθώς αυτά τα γεγονότα φιλτράρονται στην συνειδητότητα εσάς, των Αστροσπόρων Ψυχών, αν είστε σταθερά στο Μονοπάτι, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε στην ένταξη του νέου Θεϊκού σας Σχεδιαγράμματος, και θα προχωρήσουμε μαζί, δίπλα-δίπλα, καρδιά με καρδιά. ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.

Γενναίες καρδιές, μην εστιάζεστε στα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Μην παγιδεύεστε στην φρενίτιδα των μέσω επικοινωνίας με προβλέψεις καταστροφής, λύπης, κατακλυσμού, φήμες για πολέμους και απόγνωσης να διαπερνούν  τις εναέριες μεταφορές και τον νου των μαζών. Δεν είναι τώρα η ώρα να ταλαντεύεστε ή να επιτρέπετε τον βομβαρδισμό αρνητικής ενέργειας να διαπερνά την προστατευτική σας ασπίδα Φωτός. Είναι η ώρα να βαδίσετε με τόλμη στο προσκήνιο και να διακηρύξετε ότι είστε ένας Πολεμιστής Ειρήνης, ένας δεσμευμένος Κομιστής και μεταφορέας της εκλεπτυσμένης Αγάπης/Φωτός – το νέο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα για την ανάδυση της γαλαξιακής συνειδητότητας της ανθρωπότητας και της Γης.

Όλο και περισσότεροι από εσάς σκουντιέστε με διάφορους τρόπους – δυνατά σκουντήματα που δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς. Είμαστε πολύ απασχολημένοι στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή σας. Χρησιμοποιούμε κάθε μέσον που έχουμε για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε. Οι προσπάθειες μας, μαζί με τα κωδικοποιημένα  άτομα σπέρματος μνήμης που είναι αποθηκευμένα σε όλο σας το φυσικό όχημα, και τα οποία ήταν προγραμματισμένα να ενεργοποιηθούν κατά την διάρκεια αυτών των επαναστατικών καιρών, το κάνουν πάρα πολύ δύσκολο για σας να αγνοήσετε αυτό το ανεπανάληπτο κάλεσμα αφύπνισης.

earth 8401968 

Σας ζητάμε να κάνετε μία ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Αναζητώντας και συμφωνώντας να επανενωθείτε με τα μέλη της οικογένειας της Ψυχής σας προς την οποίαν οδηγείστε, η ατομική συνειδητή επίγνωση σας και η ομαδική σας επίγνωση θα επεκταθούν αλματωδώς. Μέσω των δυναμικών του Ομαδικού διαλογισμού μέσα στην ομάδα σας ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗΣ, θα σας δοθεί μια ευκαιρία να γίνετε γρήγορα ένας συν-δημιουργικός αυτο-κυρίαρχος στα υλικά πεδία της ύπαρξης, καθώς και ένα παράδειγμα σ’ εκείνους γύρω σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή των άλλων είναι αρχίζοντας, αποδεικνύοντας και προσωποποιώντας μία ευεργετική αντίληψη.

Οι περισσότεροι από εσάς που συνάδετε με αυτά τα μηνύματα είστε σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσετε την δίοδο μέσω της Τέταρτης Διάστασης που ανοίγει την πύλη στο μαγικό βασίλειο της Πέμπτης Διάστασης. Να θυμάστε, αγαπητοί, ότι δεν υπάρχουν σταθερά σύνορα ανάμεσα στις Διαστάσεις – είναι μοτίβα ρευστής συχνότητας μέσα στα άτομα σπέρματος μνήμης διαφόρων μεγεθών που εξασθενίζουν, και που περιστασιακά αναμιγνύονται το ένα με το άλλο. Είναι σημαντικό ότι μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε τις θετικές ιδιότητες ΟΛΩΝ των Διαστάσεων, ακόμα και της Πρώτης, της Δεύτερης και της Τρίτης, που σταδιακά επιστρέφουν στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα Φωτός και Σκιάς γι αυτήν την Υπο-συμπαντική εμπειρία. Είναι όλα ένα σημαντικό μέρος των δημιουργιών του Πατέρα/Μητέρα Θεού, και όλα έχουν θετικά χαρακτηριστικά, ενέργειες και πληροφορίες να μοιραστούν.

Δείτε τον εαυτό σας να δημιουργεί ένα σταθερό θεμέλιο, καθώς ψάχνετε να εγκαθιδρύσετε μία συνειδητότητα ενότητας με το μεγάλο Δεβικό/Στοιχειακό Αγγελικό Βασίλειο και τη Γη. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα εκτιμήσετε πολύ περισσότερο τον πλούτο και την ομορφιά της Πρώτης, της Δεύτερης και της Τρίτης Διάστασης που ο οικοδεσπότης πλανήτης σας έχει να προσφέρει. Πλησιάστε την πληθώρα των μοτίβων θετικής, εμπλουτισμένης συχνότητας τα οποία είναι αποθηκευμένα στα βασίλεια των τριών υψηλοτέρων πεδίων της Τέταρτης Διάστασης καθώς αρχίζετε να δημιουργείτε και να εκδηλώνετε τα οράματα σας και να στερεοποιείτε τα όνειρα σας. Κάνοντας διαλογισμό και δημιουργώντας τον Σπόρο των σκέψεων σας (οραματισμός) μέσα στην Πυραμίδα Φωτός/Δύναμης στην Πέμπτη Διάσταση θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε τα υψηλότερα Διαστασιακά επίπεδα της ενέργειας της Δύναμης της Ζωής, που θα εμπνεύσουν τις δημιουργίες σας με την Ουσία της Κοσμικής Φωτιάς.

Έχει εκδοθεί μία Θεϊκή Εντολή που λέει ότι η διαδικασία της επανένωσης θα ενεργοποιηθεί στον ύψιστο βαθμό για να επιταχύνει την διαδικασία της κοσμικής εξέλιξης. Αυτό σημαίνει ότι οι άκαμπτες, δογματικές, επικριτικές και βασισμένες στον φόβο αντιλήψεις στον νου και στην καρδιά της ανθρωπότητας, καθώς και όλες οι θρησκείες, τα έθνη, οι πολιτισμοί και οι φυλές θα λάβουν μία ευκαιρία ελεύθερης βούλησης, ή θα αναγκαστούν ν’ αντιμετωπίσουν την πρόκληση να εγκαταλείψουν όλα όσα δεν βρίσκονται σε αρμονία με την ανάμειξη όλων των Πνευματικών ειδών και όλων των επίγειων θεϊκών σχεδίων, δημιουργίες του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας. Στεκόμαστε μαζί στα βασίλεια του Φωτός, και σας τείνουμε τις καρδιές και τα χέρια μας για να σας τραβήξουμε μέσα στον κύκλο της Κοσμικής Ενότητας. Θα κάνετε ένα βήμα μπροστά; Σας περιβάλλουμε και σας αγκαλιάζουμε μέσα σ’ ένα αυρικό πεδίο αγάπης και προστασίας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Διαμέσου της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr   

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός