urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Ιούλιος 2017 διαμέσου της Ronna

Σχετική εικόνα

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

Να θυμάστε, γενναίοι μου, πως ζείτε εν μέσω της Αιωνιότητας. Τα μηνύματα της συμπαντικής σοφίας που σας φέρνουμε δεν είναι για να θέσουμε κι άλλους κανόνες ή για να δημιουργήσουμε νέο δόγμα. Η πρόθεσή μας είναι να πυροδοτήσουμε τις καρδιές σας με αγάπη και να σας δώσουμε ένα σημάδι του ένδοξου μέλλοντος που βρίσκεται μπροστά σας. Όσο ολοένα και περισσότεροι απ' τις μάζες αισθάνονται δυσφορία υποκινούμενη από τον Ψυχικό τους Εαυτό, είναι ζωτικής σημασίας να μελετάτε τις Σοφές Διδασκαλίες της Ανάληψης και να τις μοιράζεστε με τους γύρω σας. Εσείς, οι αφυπνισμένοι Αστερόσποροι, είστε αυτοί που θα διαδώσετε τώρα τις αναδυόμενες Σοφές Διδασκαλίες του μέλλοντος.

Και πάλι, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε ένα παράδειγμα του τί συμβαίνει καθώς διασχίζετε το μονοπάτι της Δια-φώτισης. Ακούσατε πως υπάρχουν πολλοί οίκοι στον παράδεισο, που στ' αλήθεια είναι οι πολλές Διαστασιακές και υπο-Διαστασιακές σφαίρες της εκδηλωμένης Δημιουργίας. Κατά την εποχή που τώρα ολοκληρώνεται, μεγάλο μέρος της ανθρώπινης πραγματικότητας απαρτίζεται από ένα συνδυασμό Τριτο- και Τεταρτο- Διαστασιακών μοτίβων συχνότητας που φτιάχτηκαν από αυτουνού/ αυτηνής τα ατομικά παρελθοντικά και τωρινά πιστεύω, δράσεις και πράξεις. Μέσα στην οικία ύπαρξης του κάθε ατόμου διαμένουν όλοι εκείνοι οι ανθρώποι που είναι συντοντισμένοι και συμβατοί με εκείνο το συγκεκριμένο επίπεδο ύπαρξης. Μοιράζονται πολλά πιστεύω και λειτουργούν κάτω από πολλές όμοιες περιοριστικές αντιλήψεις: έλλειψη, ενοχή, φόβο για το μέλλον και συνήθως ελέγχονται από ρατσιστικούς, πολιτισμικούς, θρησκευτικούς, όπως και παραδοσιακούς κανόνες και πρότυπα.

Σ' εκείνη την πραγματικότητα, συνήθως, η φυσική εγώ-οδηγούμενη προσωπικότητα έχει μια εαυτο-κεντρική αίσθηση δικαιοδοσίας ή ένα μαρτυρικό, εαυτο-θυσιαζόμενο σύμπλοκο με πολλές παραλλαγές και ακραία. Όσοι λειτουργούν εντός αυτού του επιπέδου συχνότητας ύπαρξης αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, επιλέγοντας όσους τους αντικατοπτρίζουν εκείνο που τους λείπει (συνήθως με τρόπο διαταραγμένο και υπερβολικό). Συνήθως δε νιώθουν άνετα με όσους αντηχούν σε ανώτερο επίπεδο συχνότητας, και παρόλο που είναι δυσαρεστημένοι, έχουν δυσκολία να απελευθερωθούν και να βγουν από τα δυσλειτουργικά μοτίβα της ζωής τους - από την αντιλαμβανόμενη ζώνη ασφαλείας τους.

Καθώς εξουδετερώνετε παλιές συνήθειες, πιστεύω και δράσεις, σταδιακά επιστρέφετε σε αρμονία εντός του αποδεκτού φάσματος της πολικότητας/ διττότητας. Με κάθε ανώτερο επίπεδο συχνότητας που κερδίζετε, προσπερνάτε εκείνες τις καταστάσεις, τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν είναι πλέον συμβατά με το νέο σας επίπεδο επίγνωσης και αντήχησης. Συχνά μοιάζει λες και μπήκατε σε μια νέα Διαστασιακή πύλη και μια μερίδα του παρελθόντος σβήνει. Γι' αυτό πολλοί από σας βιώνετε την απώλεια φίλων και/ή μελών της οικογένειας, όπως και γιατί αλλάζετε δουλειές ή αρχίζετε μια καινούρια καριέρα. Πολλοί από σας επίσης μετακομίζετε σε νέα μέρη, μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε γιατί οδηγηθήκατε σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όμως υπάρχει βαθιά εσωτερική-γνώση που ήταν να πραγματοποιηθεί. Πολλοί από σας βρίσκετε πως η εργασία που κάνετε, οι τρόποι διασκέδασης σας, τα χόμπυ σας και πολλά πράγματα που σας ενδιέφεραν στο παρελθόν σας ικανοποιούν λιγότερο, καθότι δεν εφαρμόζουν στην ολοένα-διευρυνόμενη, εξελισσόμενη πραγματικότητα.

Οι πολυδιαστασιακές πύλες του παρελθόντος κλείνουν και οι πύλες του μέλλοντος ανοίγουν με ολοένα και γρηγορότερο ρυθμό, καθώς επιταχύνεται η διαδικασία της Ανάληψης. Ο φόβος της αλλαγής ήταν κύριος παράγοντας ελέγχου εντός της συνειδητής επίγνωσης σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην απαρχή της πορείας σας στην πυκνότητα, αναζητήσατε μια μεγάλη ποικιλία αυτο-έκφρασης και αλλαγής και ευχαριστηθήκατε με κάθε νέα δημιουργία. Μόνο κατά τη διάρκεια των επίγειων σας εμπειριών λησμονήσατε πως είστε συνδημιουργοί προικισμένοι με πλήρες φάσμα δημιουργικών ικανοτήτων και πως έχετε άμεσο σύνδεσμο στη Δυναμική Πηγή της Δημιουργίας, που ονομάστηκε το Ποτάμι της Ζωής/ Φωτός.

Εσύ, ο Αστερόσπορος πρωτοστάτης, που επιμελώς κοπιάσες για να εκλεπτύνεις το φυσικό σώμα σου και να αναβαθμίσεις τη συναισθηματική και νοητική σου φύση ώστε να επιστρέψεις σε ένα αποδεκτό επίπεδο διττότητας, είσαι τώρα στη διαδικασία της εκκαθάρισης των εναπομείναντων, ανισόρροπων συχνοτήτων εντός των τριών κατώτερων υπο-πλάνων - των αστρικών πλάνων - της Τέταρτης Διάστασης. Έχεις εκλεπτύνει τη στήλη του Φωτός σου ώστε τώρα υπάρχεις σε έναν κόσμο δικής σου κατασκευής, που αποτελείται από τα τέσσερα υπο-πλάνα της Τέταρτης Διάστασης. Οι πλείστοι από σας που πιστά ακολουθήσατε τις διδασκαλίες μας έχετε εισέλθει σε ένα ρεύμα συχνοτήτων απαρτιζόμενο από μια ποικιλία Πεμπτο-Διαστασιακών συχνοτήτων, όπως και από ένα μικρό διαχεόμενο προς τα κάτω ρυάκι Φωτός απ' την Έκτη Διάσταση. Μπορείτε να πείτε πως αυτή είναι μια νέα φόρμουλα Φωτός/ Ζωής που δημιουργείτε.

Εντός των αρχαίων εσωτεριστικών διδασκαλιών υπήρχε αυτή η αινιγματική αντίληψη: "Όταν ένας μύστης στο μονοπάτι φτάσει ένα συγκεκριμένο στάδιο στη διαδικασία της Ανάληψης, εκεί εμφανίζεται ο ονομαζόμενος Κάτοικος της Εισόδου και ο Άγγελος της Παρουσίας. Ο Κάτοικος στην Είσοδο είναι εκείνος που στέκεται προ της πύλης του Θεού και της πύλης της μύησης. Ο Άγγελος της Παρουσίας στέκεται στην άλλη όχθη της πύλης."

Σχετική εικόνα

Εφόσον πολλοί από σας στο Μονοπάτι είστε στη διαδικασία της εκκαθάρισης των εναπομείναντων, ανισόρροπων μοτίβων συχνότητας από τις ανώτερες Τρίτες και κατώτερες Τέταρτες Διαστάσεις, ήρθε η ώρα να σας εξηγήσουμε αυτή τη σημαντική Πτυχή της διαδικασίας μύησης. Ο Κάτοικος στην Είσοδο είναι ένα Μνημονικό Σπορικό Άτομο μέσα στο οποίο, με το πέρας του χρόνου, τα εναπομείναντα αρνητικά μοτίβα σκέψης εντός των συναισθηματικών και νοητικών σωμάτων έχουν περικλειστεί. Όταν έχετε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο Δια-Φώτισης, με τον Ανώτερο σας Εαυτό διευθύνοντα, ο Κάτοικος της Εισόδου σταδιακά απελευθερώνει αυτές τις προκλητικές σκεπτομορφές στη συνειδητή επίγνωση και μετά στον κόσμο των μορφών ώστε να μπορούν να μετασχηματιστούν σε αρμονικές συχνότητες Φωτός. Ο Άγγελος της Πύλης είναι μια Πτυχή του Ανώτερου σας Εαυτού που είναι πανέτοιμος να σας βοηθήσει στις έντονες αυτές περιόδους δοκιμασίας. Η Είσοδος είναι εντός του Διαμαντένιου Πυρηνικού Θεϊκού κυττάρου, είναι η ενδότερη πύλη που οδηγεί στον Ιερό Καρδιακό Πυρήνα όπου το Λευκό Πύρινο Σπορικό Άτομο του Πατέρα/ Μητέρας Θεού κατοικεί. Όταν κερδίσετε είσοδο στο Χρυσαφένιο Ηλιακό Δωμάτιο της Ιερής Καρδιάς, θ' αλλάξετε μια για πάντα, καθότι θα έχετε βιώσει την ευδαιμονία από την ένωση με τους Θεϊκούς σας γονείς.

Έγινε πολύ εμφανές πως η ανθρωπότητα και η Γη είναι εν τω μέσω μιας επιταχυνόμενης εξελικτικής διαδικασίας. Αυτό είναι το θαύμα τούτων των καιρών, αγαπημένοι. Ο Υπέρτατος Δημιουργός εκπέμπει μέσω του Πανσύμπαντος το πλήρες φάσμα του Θεϊκού Φωτός. Αυτό το ισχυρό, αγνό Φως φιλτράεται μέσα από κάθε Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, τον κατοικούμενο κόσμο του Πατρός/Μητρός Θεού κάθε σύμπαντος - προς κάθε κύτταρο της Δημιουργίας - ώστε σταδιακά κάθε Σπίθα και κομματάκι της Δημιουργίας να έχει πρόσβαση σε ένα κατάλληλο επίπεδο της Δημιουργικής συνειδητότητας. Το Φως της Δημιουργίας ή τα Αδαμάντινα Σωματίδια είναι διαθέσιμα σε κάθε Ψυχή που δημιουργήθηκε ποτέ, εντούτοις, ισχύουν κάποιοι κανόνες σε αυτή τη διαδικασία "Φωτεινής Εξαργύρωσης": κάθε Ψυχή πρέπει να ετοιμάσει το όχημα της ανυψώνοντας τα δονητικά μοτίβα της σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αρμονικών συχνοτήτων ώστε να λάβει αυτά τα σωματίδια Θεϊκού Φωτός. Και, πρέπει να θυμάστε πως αφότου λάβετε αυτά τα σωματίδια Φωτός, πρέπει να ενεργοποιηθούν με τη στοργική σας πρόθεση. Η Αγάπη είναι η ισχυρή πηγή, η γεννήτρια αυτών των πολύτιμων σωματιδίων από την Πηγή των Πάντων.

Η Ανάληψη αφορά την ανύψωση, την ισορροπία και την εναρμόνιση των δονητικών μοτίβων ώστε οι πολλές Πτυχές του Θεϊκού σας Εαυτού να μπορούν να κατέλθουν και να κυριαρχήσουν εντός του Ιερού Καρδιακού σας πυρήνα. Καθώς εμβαθύνετε πιο βαθιά στη σοφία του σύμπαντος, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε ένα επίπεδο νοητικής επίγνωσης. Η ανθρωπότητα βγαίνει από μια κατάσταση αμνησίας, ή όπως θα μπορούσε να ονομαστεί περιορισμένη επίγνωση Εαυτού, στην πολύπλοκη απεραντοσύνη της Δημιουργίας.

Εξηγήσαμε στο παρελθόν, εντούτοις ήρθε η στιγμή να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το τί γίνεται όταν διασχίζετε τα πολλά επίπεδα και υπο-επίπεδα της συνειδητότητας. Καθώς καθαρίζετε τις παραμορφώσεις εντός του αυρικού σας πεδίου, γίνεται επίσης και μια εσωτερική διαδικασία. Όλη σας η φυσική δομή περνά από πολύπλοκες αλλαγές, οι οποίες πυροδοτούνται από τα μοτίβα ανώτερης συχνότητας που ενσωματώνετε από τη Δημιουργική Πηγή μέσω των μεγάλων Πόλεων του Φωτός. Το DNAσας, τα ενεργειακά σας κέντρα (τσάκρας) και η Ιερή Καρδιά/ Νόηση εμπεριέχουν το Θεϊκό σας Αρχέτυπο. Καθώς ενσωματώνετε ολοένα και περισσότερα Αδαμάντινα Σωματίδια της Θεϊκής συνειδητότητας, όλες οι παραμορφώσεις/ ατέλειες που δημιουργήσατε από τις αντιλήψεις που αποδεκτήκατε ως αλήθεια σας, σιγά-σιγά διορθώνονται. Πολλές απ' αυτές τις διαστρεβλωμένες αντιλήψεις φιλτράρονται στη συνειδητή σας επίγνωση για να θεραπευτούν ή για να εξουδετερωθούν. Καταλαβαίνουμε πως αυτή ίσως είναι μια άβολη, ενοχλητική διαδικασία.

Έχετε ένα Ιερό Κέντρο Ύπαρξης εντός της Ιερής σας Καρδιάς, που εμείς ονομάσαμε Διαμαντένιο Πυρηνικό Θεϊκό Κύτταρο για αυτή την υπο-Συμπαντική εμπειρία. Έχετε γύρω σας ένα αιθερικό Τριτο- / Τεταρτο-Διαστασιακό Μεγάλο Τρίγωνο της Ύπαρξης, το οποίο εμπεριέχει τον Πυλώνα του Φωτός σας και της Δομικής Ύλης που δημιουργήσατε διαμέσου των αιώνων. Υπάρχετε σε ένα Χρυσό Οβάλ (ωοειδή σφαίρα) που διευρύνεται και εκπέμπει περισσότερη και περισσότερη Θεϊκή Αγάπη-Φως καθώς συνηχείτε με ανώτερες και ανώτερες συχνότητες συνειδητότητας. Τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Θεϊκού Φωτός περιέχουν Ζωντανή ενέργεια, που προγραμματίστηκε για ένα συγκεκριμένο Θεϊκό Αρχέτυπο. Όταν έχετε πρόσβαση σε εκείνο το Ζωντανό Φως, πρέπει να το ενεργοποιήσετε με στοργική πρόθεση και να το προγραμματίσετε με τις επιθυμίες της Ψυχής, που πάντοτε είναι σε αρμονία με το Θεϊκό σας Αρχέτυπο.

Στα υλικά πλάνα της ύπαρξης, το Δημιουργικό Φως πρέπει να κωδικοποιηθεί με την Ουσία σας ως συνδημιουργού προτού είναι έτοιμο να εκπέμψει έξω προς τον κόσμο της μορφής. Απαιτεί πολύ κουράγιο και επιμονή για να αποκτήσετε αυτο-επίγνωση και ψυχο-συνείδηση. Μια διαρκής στάση ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας είναι τροφή για την Ψυχή.

Γίνεστε πολύ επιδέξιοι στο να αναλύετε νέες αντιλήψεις και η πληθώρα των πληροφοριών που είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του ενδυναμωτικού χαρίσματος της διάκρισης. Τώρα που είστε πιο συντονισμένοι με το Πνεύμα και τη φωνή μέσα σας, έχετε την ικανότητα να διαπιστώσετε κατά πόσον μια αντίληψη είναι σε ευθυγράμμιση με την εσωτερική σας αλήθεια. Αν δεν είναι, σας επιβάλλει να το αποβάλετε χωρίς κακία ή επίκριση. Ή, αν δεν είστε σίγουροι, αφήστε το στην άκρη και ζητήστε απ' τον Ανώτερο σας Εαυτό να το αξιολογήσει για σας με αλάνθαστο τρόπο. Γνωρίζουμε πως βομβαρδίζεστε με πολλές νέες αντιλήψεις, μερικές εκ των οποίων τεντώνουν τα όρια της αντιληπτικής σας κατανόησης. Σας παρακαλούμε, αγαπημένοι, να έχετε επίγνωση πως αυτά που βιώνετε είναι όλα μέρος της επανενωτικής και αναληπτικής διαδικασίας.

Πολλοί από σας βιώνετε θαυμαστά συμβάντα στη ζωή σας και σας ζητάμε να είστε αρκετά τολμηροί ώστε να μοιράζεστε τα θαύματα αυτά με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μη φοβάστε τον περίγελο ή την κριτική, πιο συχνά θα βρίσκετε επιδοκιμασία αντί αποδοκιμασία, και περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι απαξίωση. Η θρησκευτική κοινότητα, μερικώς από φόβο να μη χάσει τους ακολούθους της, αρχίζει να ενσωματώνει μερικές απ' τις πιο μετριοπαθείς συμπαντικές διδασκαλίες. Ενώ δεν έχει σημασία το πώς ή το γιατί, είναι όλα προς όφελος της ανθρωπότητας και θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της μετασχηματιστικής διαδικασίας της Γης και των κατοίκων της.

Εξετάστε τα συναισθήματα σας της αφθονίας και της έλλειψης, αγαπημένοι. Ακόμα και το ένα τέταρτο του πληθυσμού του κόσμου να πίστευε, να οραματιζόταν, να κάνει επίκληση και έπειτα να εργαζόταν προς την ευημερία και την αφθονία για όλους, θα βλέπατε δραματική στροφή των γεγονότων καθώς αυτοί που συσσωρεύουν τον πλούτο του κόσμου και εκείνοι που εκμεταλλεύονται τους πράους και τους φτωχούς αρχίζουν να χάνουν τη θηλιά τους στην παγκόσμια οικονομία.

Κρατιέστε φοβισμένα και αποθησαυρίζετε τα πλούτη σας; Να προσέχετε, αγαπημένοι, ώστε ο θησαυρός σας να μη λιώνει στον λεπτό αέρα. Είναι απλά μια μορφή ενέργειας, ξέρετε. Η ενέργεια είναι για να κάνει κύκλο, να ανακυκλώνεται - να χρησιμοποιείται, να ανασχηματίζεται, να διευρύνεται και να εκλεπτύνεται. Εκείνο που κρατάτε τόσο σφικτά θα διαλυθεί μπροστά στα μάτια σας. Ένα μέρος της Μυητικής διαδικασίας είναι να παραδώσετε όλα όσα κρατάτε πολύτιμα, όλα όσα κατέχετε στο Θεϊκό σας Εαυτό, στο ανώτερο καλό όλων. Αυτό δε σημαίνει πως θα χάσετε ό,τι παραδώσετε, σημαίνει πως είστε πρόθυμοι να επιτρέψετε στο Θεϊκό σχέδιο να εργαστεί μέσω εσάς, που είναι πάντοτε για το ανώτερό σας καλό, ακόμα κι αν δε φαίνεται έτσι μέχρι της ώρας.

Μην αναστατωθείτε αν το παρελθόν σας γίνει μια θολή ανάμνηση, ιδιαίτερα οι επώδυνες εμπειρίες που βιώσατε σε αυτή τη ζωή. Είναι καιρός να θεραπεύσετε και να απελευθερώσετε το παρελθόν, γενναίες καρδιές. Δε σας εξυπηρετεί πια να σκάβετε σε παλιές ζωές ώστε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ή να προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί δράτε ή αντιδράτε με δεδομένο τρόπο στο παρόν. Εκείνος είναι ο παλιός τρόπος. Οι διαστρεβλώσεις της συνειδητότητας  που δημιουργήσατε στο παρελθόν δεν μπορούν να υπάρχουν όταν γεμίσετε τον εαυτό σας μέχρι υπερχείλισης με Αδαμάντινα Σωματίδια διαμέσου των διαδικασιών που σας διδάξαμε. Αυτά τα μαγικά σωματίδια περιέχουν την αγνή/ τέλεια Ουσία του Δημιουργού και σταδιακά θα μεταμορφώσουν/ μετασχηματίσουν τις όποιες διαστρεβλώσεις στο αυρικό σας πεδίο και στο φυσικό σας όχημα. Αργά, αλλά με βεβαιότητα, οι ατέλειες που έχετε δημιουργήσει τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς σας κόσμους θα διορθωθούν. Να θυμάστε πως ένας αργός, σταθερός ρυθμός μπροστά στο Μονοπάτι οδηγεί στην Αυτο-κυριαρχία. Είναι η εγώ-προσωπικότητα που επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες και δραματική αξιολόγη, παντοτινά αναζητά τον ενθουσιασμό, το δράμα και τον αισθησιασμό. Χρειάστηκε πολύς χρόνος ώστε η Γη και η ανθρωπότητα να φτάσουν στην παρούσα κατάσταση ατέλειας που επικρατεί. Ο βαθμός της μετασχηματιστικής διαδικασίας που έγινε από εσάς, τις επίγειες Λεγεώνες Φωτός, σε τόσο σύντομο διάστημα είναι αληθινά θαυμαστός.

Καταλαβαίνουμε πως αυτές οι περιόδοι εμπεριέχουν μεγάλη πρόκληση, και πολλοί από σας διερωτάστε τί κάνετε για να αξίζετε τόσο επώδυνες και δύσκολες δοκιμασίες όταν υπομείνατε με τόση πίστη το μάθημα. Σας λέμε "Μην πέσετε τώρα, καθότι όπως αντιμετωπίζετε αυτές τις τελευταίες δοκιμασίες με αγάπη και ευσπλαχνία, θα ανακαλύψετε πως ο Άγγελος της Πύλης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το δρόμο. Με κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζετε ευθέως, θα υπάρχουν θαύματα και ευλογίες να σας ενθαρρύνουν να καθαρίσετε τα υπόλοιπα εμπόδια στο Μονοπάτι μπροστά σας."

Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα στη διαδικασία της Ανάληψης, καθότι όταν έχετε επιτύχει να γνωστοποιήσετε αποφασιστικά την αντήχηση του Τραγουδιού της Ψυχής σας εντός της ανώτερης Τέταρτης Διάστασης, θα είστε έτοιμοι να ενσωματώσετε μια μεγαλύτερη ποσότητα των Πεμπτο-Διαστασιακών μοτίβων. Προτού κάνετε αυτό το άλμα στη συνειδητότητα, είναι πολύ σημαντικό να έχετε αποκτήσει την πειθαρχία να μείνετε επικεντρωμένοι εντός των απαιτούμενων παραμέτρων της διττότητας. Οι ικανότητες σας να εκδηλώνετε στον κόσμο των μορφών θα αυξηθούν δραματικά, και αν δεν είστε αρκετά πειθαρχημένοι νοητικά και συναισθηματικά, θα δημιουργήσετε περισσότερο χάος, το οποίο πιθανό να σας αποτραβήξει σε ένα πυκνότερο μοτίβο συχνότητας.

Γενναίοι φορείς Φωτός, είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να είστε Πρωτοπόροι, να ανοίξετε τις πόρτες στις πολλές ουράνιες κατοικίες/ Διαστάσεις της Δημιουργίας; Κάθε Διαστασιακό επίπεδο θα προσφέρει νέες ευκαιρίες και θα σας δώσει πολλές νέες ικανότητες και διευρυνόμενη σοφία. Εντούτοις, κάθε ανώτερο επίπεδο θα σας προκαλέσει με πολλούς τρόπους και θα απαιτήσει να απελευθερώσετε όλα εκείνα τα πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο σας καλό. Αφήσατε πολλές Πτυχές του μεγαλύτερου Εαυτού σας στην πορεία καθώς διασχίζατε το κατηφορικό μονοπάτι στις κατώτερες Διαστάσεις - πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να απελευθερώσετε στο παρελθόν εκείνους τους ανθρώπους, τους τρόπους ύπαρξης και τα πράγματα που δεν ταιριάζουν στην παρούσα και μελλοντική σας πραγματικότητα καθώς φτιάχνετε την πορεία σας της επιστροφής στις ανώτερες Διαστάσεις.

Αγαπημένοι, σας βοηθάμε με κάθε δυνατό τρόπο εντός των ορίων του Συμπαντικού Νόμου. Αναμένουμε υπομονετικά να έλθετε μαζί μας στις ποικίλες Πυραμίδες Φωτός σταθμούμενες ανά αυτό το υπο-Σύμπαν. Σας έχουμε πει πως όχι μόνο δημιουργείτε τη νέα επίγεια πραγματικότητα, αλλά δημιουργείτε τις κατοικίες σας στις Ουράνιες Διαστάσεις. Σας μεταφέρουμε όλη την ακτινοβολία της Αγάπης/ Φωτός που μπορείτε να δεχτείτε. Σαςαγαπάμεαπεριόριστα.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Ιούλιος 2017 διαμέσου της Ronna

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

​​​​​​​​​​Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.​​​​​​​​​​​​​​

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός