urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Μηνύματα απ' τον Αρχάγγελο Μιχαήλ 12-2016

Διαμέσου της Ronna

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

          Αγαπημένοι μάστερς, να θυμάστε αυτό τον όρο: ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΦΩΤΟΣ, καθότι είναι σημαντικό να έχετε ξεκάθαρη την αντίληψη αυτή στο μυαλό σας. Μεμβράνες Φωτός τοποθετήθηκαν στη μνήμη σας όταν αρχίσατε το ταξίδι σας στις ψευδαισθησιακές πραγματικότητες της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης. Τοποθετήθηκαν μεμβράνες Φωτός στην είσοδο της Ιερής σας Νόησης και στην Ιερή σας Καρδιά. Υπήρχε/ υπάρχει μεμβράνη Φωτός γύρω απ' το Τρίτο σας Μάτι/ την εσωτερική σας όραση. Όταν ο Ανώτερος σας Εαυτός καθορίσει πως είναι ώρα ν' ανοίξει το Τρίτο σας Μάτι, θα ΄ναι σα να λάβατε ένα χείμαρρο ιερής ενέργειας πάνω στο μέτωπό σας. Αυτές οι εξειδικευμένες συχνότητες ανοίγουν τους Σπόρους Κρυστάλλων Φωτός εντός της Επίφυσης, που εκκινεί την ικανότητα υπεραίσθησης/ ενόρασης.

Οι πλείστοι από σας έχετε ακούσει για το Ring-Pass-Not (τα όρια συνειδητότητας ενός ατόμου όπως καθορίζονται από το κάρμα του), μια λεπτή Μεμβράνη Ακτινοβολίας Φωτός, που περικύκλωσε τον πλανήτη. Ήταν μια περιοριστική καραντίνα ταξινόμησης, που σταδιακά διαλύθηκε απ' την ατμόσφαιρα της Γης, επιτρέποντας έτσι στις πύλες εισροής της κοσμικής πληροφόρησης να ανοίξουν διάπλατα, ώστε το επόμενο επίπεδο Κοσμικής Σοφίας να ξεχυθεί σε μια επίλεκτη ομάδα Υπηρετών του Κόσμου/ Συμπαντικών Αγγελιαφόρων. Για πολλές ζωές, κάθε μια απ' αυτές τις γενναίες Ψυχές ήταν σε εντατικό προπαρασκευαστικό στάδιο στις ανώτερες σφαίρες. Αυτή η έντονη περίοδος προετοιμασίας ήταν απαραίτητη ώστε να φέρει μπροστά τις προχωρημένες διδασκαλίες με μια ακριβή, ομαλή και έγκαιρη μέθοδο. Είναι Συμπαντικός Νόμος το ότι πρέπει να ενσωματώσετε και να βιώσετε κάθε επίπεδο της νέας αλήθειας ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο, πιο προχωρημένο επίπεδο. Είναι ένα μοναδικό και εξειδικευμένο μονοπάτι μύησης.

Οι Αναληφθέντες Διδασκάλοι του Συμπαντικού Συμβουλίου Φωτός δε διδάσκουν σε ανοιχτό κοινό. Εργάζονται αποκλειστικά διαμέσου των μαθητών τους και τους μυημένους, κυρίως εκφράζοντας τις εμπνευσμένες σκεπτομορφές των διδασκαλιών ανώτερης σοφίας. Οι μυήσεις δουλεύουν στα πνευματικά επίπεδα, επίσης κυρίως παρασκηνιακά. Εντούτοις, μια επίλεκτη ομάδα διδάσκει ενεργά έξω στον κόσμο, για να εμπνεύσει άλλους να γίνουν Υπηρέτες του Κόσμου, ως η πιο σημαντική της εργασία.

Υπάρχει μια Φωτεινή εξάπλωση, όπου κάθε άτομο στη Γη βομβαρδίζεται από τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός, εντούτοις, κάθε άτομο μπορεί να απορροφήσει και να ενσωματώσει τις συχνότητες Φωτός που μπορεί να δεχτεί το φυσικό του όχημα. Πρέπει να είστε σε θέση να μεταβολίσετε την ανώτερη συχνότητα Θεϊκού Φωτός ώστε να επωφεληθείτε απ' αυτό και να το χρησιμοποιήσετε.

Όσοι από εσάς σταθερά ακολουθήσατε το Μονοπάτι που σχεδιάστηκε για σας, έρχεστε γρήγορα σε μια κατάσταση ολοκλήρωσης για το συγκεκριμένο στάδιο της Δια-Φώτισης στο οποίο ήσασταν τα τελευταία δέκα χρόνια. Όταν αποκτήσετε αληθινή Αυτο-κυριαρχία, οι σκέψεις και τα λόγια σας θα γίνουν άκακα, καθότι η επίκριση και η αρνητικότητα δεν μπορούν να κατοικήσουν στο Φως της αγάπης και της αλήθειας. Η υπηρεσία είναι μια έμφυτη ώθηση του Ψυχικού-Εαυτού, όπως η επιθυμία είναι η κύρια ώθηση του εγώ.

Η μετάβασή σας από τις ωθήσεις ή σπρωξίματα του συναισθηματικού, του σώματος εγώ-επιθυμίας στις εμπνευσμένες σκέψεις της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού ως επί το πλείστον έχει επιτευχθεί. Η εστίαση σας έχει μετακινηθεί προς την ομαδική συνειδητότητα, και του πως να υπηρετήσει την ανθρωπότητα. Είστε επίσης μπροστά στο δρόμο σας στη μετάβαση από το Εγώ/ εμού/ δικά μου εγωιστικά συμφέροντα σε μια ανώτερη συχνότητα -  σε μια εμείς/ δική μας κατάσταση ενοποιημένης συνειδητότητας. Οι διασθητικές σκέψεις που λαμβάνετε, και η καθοδήγηση από τους οδηγούς σας, τους αγγελικούς βοηθούς, και τον Ανώτερο Εαυτό, γίνονται πιο δυνατές καθώς ενσωματώνετε περισσότερο αγνό Θεϊκό Φως. Η προσωπική σας πραγματικότητα διευρύνεται από μια μικρο-κοσμική εστίαση του εμού/ δική μου κατάσταση συνειδητότητας σε μια διευρυμένη συνειδητότητα που περιλαμβάνει τον κόσμο, το ηλιακό σύστημα και πέρα. Δεν ανταποκρίνεστε πια σε οδυνηρά συμβάντα στη ζωή ως πεπρωμένο ή τιμωρία, καθότι αντιλαμβάνεστε πως είναι προκλήσεις και ευκαιρίες για εξέλιξη.

Κινείστε ταχέως έξω απ΄την ενεργειακή δίνη ή τη δέσμη σκεπτομορφών συλλογικής συνειδητότητας που δημιουργήθηκαν απ΄την ανθρωπότητα, που είναι μια δίνη βίαιας δραστηριότητας. Η ανάληψη είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας συνειδητά προχωράτε μπροστά προς ανώτερα και ανώτερα επίπεδα των ενεργειακών/ δονητικών πεδίων της ΥπερΨυχής/ Ανώτερων Εαυτών - πάντα κινούμενη σε πιο συμπαγή πεδία της Θεϊκής Ενέργειας των ανώτερων διαστάσεων.

GKLανωτερος εαυτος 2

Η Ψυχή σας γνωρίζει για τις ανισορροπίες που φέρατε μαζί σας απ' το παρελθόν, όπως κι αυτές που δημιουργήσατε σε αυτή τη ζωή. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να φέρει τις ανισορροπίες αυτές στην προσοχή σας ώστε να διορθώσετε τις ατέλειες και ν' αναπτύξετε αρμονική εναρμόνιση με το επόμενο επίπεδο του Ανώτερου σας Εαυτού. Αυτός είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης της Ψυχής.  Η Ψυχή και οι Ανώτεροί σας Εαυτοί θα κάνουν επίσης κάθε προσπάθεια ν' αυξήσουν τις δονητικές σας συχνότητες και να εναρμονίσουν τις διακυμαινόμενες ενέργειες των συναισθηματικών και νοητικών σωμάτων.         

Καθώς προοδεύετε στο Μονοπάτι και αρχίζετε να έχετε πρόσβαση σε ανώτερα δονητικά μοτίβα Φωτός, θα βιώσετε τις επιδράσεις της έντασης των συχνοτήτων της Συμπαντικής Ιερής Φωτιάς. Θα επηρεαστείτε απ' τις πύρινες δυνάμεις της Δημιουργίας με τρεις τρόπους: Φωτιά από Τριβή: Φωτιά του Σώματος ** Ηλιακή Φωτιά ** Ηλεκτρομαγνητική Φωτιά: Φωτιά του Πνεύματος.

Τελικά, θα μάθετε να αναγνωρίζετε την πηγή των μοτίβων συχνότητας των διαφόρων Οντοτήτων Φωτός με τις οποίες μπορείτε να εργαστείτε. Επίσης, θα μπορείτε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στις λεπτοφυείς δυνάμεις και τις Ακτίνες. Πρέπει να μοχθήσετε για να γίνετε ένας Θεϊκός παρατηρητής και ένας μάστερ της αποστασιοποίησης.

Γνωρίζετε ποιοι είστε, δε χρειάζεται να σας το πούμε. Σας ζητάμε να διατηρήσετε σταθερά το Κέντρο της Δύναμης εντός της Ιερής σας Καρδιάς, καθώς έλκεστε στα ανώτερα επίπεδα της Παγκόσμιας Υπηρεσίας. Καθώς προχωράτε ολοένα και πιο βαθιά στη σφαίρα των Αναληφθέντων Διδασκάλων, το επιλεχθέν σας μονοπάτι υπηρεσίας πρέπει να γίνεται ευκολότερο - σχεδόν πανεύκολο. Οι μεγαλύτερες σας προκλήσεις και δοκιμασίες βρίσκονται πίσω σας καθώς έλκετε μεγαλύτερες ποσότητες Θεϊκού Φωτός πάνω σας. Οι μαχόμενες παρατάξεις μέσα σταδιακά θα σας απελευθερώνουν καθώς ενδίδουν στις μετασχηματιστικές δονήσεις της Αγάπης. Γενναίοι μου πολεμιστές της ειρήνης, καθώς το Φως σας ακτινοβολεί λαμπρότερα στον κόσμο, πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να μην κάνετε τίποτα που θα σας κάνει επίκεντρο των αρνητικά δονούμενων δυνάμεων. Μαθαίνετε να είστε ο επικεφαλής των Ανώτερων Δυνάμεων. Καθώς εκλεπτύνετε τις ικανότητες σας της Αυτο-κυριαρχίας, θα μάθετε να αναγνωρίζετε την ποιότητα και τη δύναμη όλης της γύρω σας ενέργειας.

Σε κάθε εποχή και κύριο κύκλο, η Συμπαντική Σοφία και η Θεϊκή Αλήθεια γίνονται διαθέσιμα σε εκείνους που έχουν ανοικτό μυαλό και στοργική καρδιά. Είναι καιρός να γίνει αντιληπτό το που στέκεται η ανθρωπότητα στη σκάλα της εξέλιξης. Κάθε άτομο πρέπει να κερδίσει τη γνώση και να 'χει επιθυμία να εκπληρώσει το πεπρωμένο του/ της.

Για όλους εσάς που είστε σταθερά στο ελικοειδές Μονοπάτι της Ανάληψης, ο κύριος σας στόχος την ώρα αυτή είναι να επιστρέψετε τα δονητικά μοτίβα, που απαρτίζουν τον προσωπικό σας κόσμο στην Τρίτη/ Τεταρτο-Διαστασιακή πραγματικότητα, στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα Φωτός και σκιάς. Κάνοντας το, το εκκρεμές της συνειδητότητάς σας δε θα ταλαντεύεται τόσο δραστικά από θετικό στο αρνητικό, και η νοητική και συναισθηματική σας φύση για άλλη μια φορά θα σταθεροποιηθούν και θα κεντραριστούν. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα στο να μάθετε να ζείτε κεντραρισμένοι εντός της Ιερής σας Καρδιάς και της σας Ιερής Νόηση.Ένας μαθητής στο Μονοπάτι της δια-Φώτισης πρέπει να πασχίζει για καρδιο-κεντρική αποστασιοποίηση και σοφή διορατικότητα.

Στο αφυπνισμένο άτομο, περισσότερες επιλογές γίνονται ασυνείδητα παρά μέσω ευφυούς συνειδητότητας. Είναι λες και βρίσκονται σε ημι-συνειδητή κατάσταση συνειδητότητας. Η αρχική φάση του να γίνεις άτομο με Αυτο-επίγνωση είναι να αντιληφθείς πως αυτός/ αυτή δεν είναι συνειδητά αφυπνισμένος/η. Αυτό εκκινά τη διαδικασία του αγώνα αφύπνισης των σκιρτημάτων του Ψυχικού-εαυτού, καθότι αυτό είναι ένα εγγενές μέρος του να γίνεις πνευματικά συνειδητός και ένας κυρίαρχος του Εαυτού.

'Οταν ενδώσετε σε ένα εκνευρισμό και απαντήσετε με φωναχτά, θυμωμένα λόγια ή σκέψεις, χρησιμοποιείτε την αστρική ενέργεια που μολύνει το αυρικό πεδίο. Συνεχόμενη χρήση θα κτίσει μια αρνητική σκέψη που τελικά πρέπει να επιλυθεί και να διαλυθεί μέσω του Νόμου του Κύκλου. Οραματιστείτε τις αρνητικές σας σκεπτομορφές να προθέτουν άλλη μια πέτρα ή τούβλο στη συναισθηματική σας φυλακή. Να θυμάστε: αποτελείστε από μονάδες ενέργειας, που δημιουργούν την Ενεργειακή σας Υπογραφή, και εν τέλει το Ψυχικό σας Άσμα. Ο στόχος σας είναι να μάθετε να ελέγχετε τις σκέψεις σας και να επικεντρώνετε τη δύναμή σας. Οι σκέψεις σας θα αυξάνουν σε δύναμη ανάλογα με την ένταση και επανάληψη των Σπόρων-Σκέψεων σας. Αγαπητές καρδιές, μάθετε να εστιάζεστε στα ανώτερα και καλύτερα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και καταστάσεων εντός του εσώτερου σας κύκλου Φωτός - αυτή είναι μια απ' τις σημαντικότερες πτυχές της δημιουργίας του προσωπικού σας Πεμπτο-Διαστασιακού περιβάλλοντος.

Η γλώσσα των ασυνείδητων και υποσυνείδητων μυαλών είναι κατά κύριο λόγο φανταστικά. Η εκλέπτυνση των υποσυνείδητων και ασυνείδητων μυαλών και συντονισμού στο Υπερσυνειδητό μυαλό επιταχύνονται σημαντικά με σκόπιμη πρακτική και τελειοποίηση των δεξιοτήτων φαντασίας και οραματισμού.

Η Ψυχή χρειάζεται ένα όχημα έκφρασης στο φυσικό πλάνο ώστε να παράξουν τη δύναμη και υπεροχή της Δημιουργίας. Πρέπει να επιχειρήσετε να υπερβείτε και να προστατέψετε τον εαυτό σας από το συναισθηματικό χάος της υπαρξιακής συλλογικής συνειδητότητας, εντούτοις πρέπει να λειτουργείτε αποτελεσματικά ανάμεσα στις μάζες, και να διαδίδετε το Φως σας στην καθημερινή σας ζωή. Δεν μπορείτε να ζείτε σε ένα αποστασιοποιημένο κόσμο και να απαρνείστε τον υλικό κόσμο ώστε να πετύχετε τη δια-Φώτιση. Το να γίνετε ουτοπιστές, ασαφείς μυστικιστές δεν εξυπηρετεί κανένα. Οι ενδοσκοπικές, εσωτερικά-εστιασμένες διαλογιστικές πρακτικές των Ανατολικών φιλοσοφιών συνενώνονται με τις δημιουργικές, εξωτερικά-εστιασμένες πρακτικές του Δυτικού κόσμου.

Σε ένα Τριτο - και κατώτερο Τεταρτο-Διαστασιακό περιβάλλον, το νοητικό σας σώμα έχει την τάση να προβάλλει στο μέλλον, που δημιουργεί φόβο και αβεβαιότητα. Το συναισθηματικό σώμα πάντοτε ξαναπροβάλλει τα συμβάντα του παρελθόντος, μερικές συμπαθητικές αναμνήσεις, όμως κυρίως ξαναβιώνει εμπειρίες αποτυχίας ή πόνου.Η παρούσα στιγμή σχεδόν δεν καταγράφεται καθόλου, εκτός εάν ενέχεται θετικό ή αρνητικό δράμα.     

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ 2   

Πρέπει να πασχίσετε για μια ισχυρή, υψηλά -εξελιγμένη σύνδεση ανάμεσα στο νοητικό και συναισθηματικό σώμα, όπως επίσης και ανάμεσα στην Ψυχή και τον Ανώτερο Εαυτό ώστε να αναπτύξετε εκλεπτυσμένες πνευματικές αξίες. Καθώς αποκτάτε πρόσβαση στις ανώτερες συχνότητες της Θεϊκής Σοφίας, εξαίσιες ιδέες ξεχύνονται απ' τα ανώτερα πλάνα της διαίσθησης. Μπορεί να βιώσετε χαρά τη μια στιγμή και την επόμενη κατάθλιψη, καθώς σταδιακά επιτυγχάνετε μια ευδαιμονική κατάσταση συνειδητότητας, μόνο για να τη χάσετε ξανά. Εντούτοις, οι ώρες της κατάθλιψης θα γίνονται λιγότερο έντονες και λιγότερο συχνές. Να 'στε βέβαιοι πως το σώμα της εγώ επιθυμίας θα επαναστατήσει και θα αντισταθεί στις προσπάθειες της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού, και θα επιχειρήσει να σας κρατήσει στις συνήθεις πρακτικές/ συνήθειες του να υπηρετείτε μονο τον μικρό εαυτό και τις εγωιστικές επιθυμίες.

Εντούτοις, καθώς προοδεύετε, θα έχετε πρόσβαση στη σφαίρα της Ιερής Νόησης και θα μάθετε την πνευματική διορατικότητα. Πρέπει συνεχώς να παρατηρείτε και να αξιολογείτε τα λόγια σας, τις πράξεις και τα κίνητρα σας καθώς εκπαιδεύετε τον εαυτό σας και κερδίζετε πειθαρχία επί του μικρού εαυτού. Να θυμάστε: ΟΛΗ η γνώση είναι μια μορφή Φωτός.

Καθώς πασχίζετε να κατανοήσετε το ρόλο και το σκοπό σας για αυτή τη ζωή, θα μάθετε να στρέφεστε προς τα μέσα ώστε να κατανοήσετε ποιοί είστε στ' αλήθεια, γιατί δράτε και αντιδράτε έτσι και πως να έχετε πρόσβαση στα μεγαλύτερα σας ταλέντα και τις δυναμικές ικανότητές σας. Αυτός πρέπει να 'ναι ο κύριος στόχος σας αυτή την περίοδο. Στοχασμός, περισυλλογή και ενεργός διαλογισμός θα ξεκλειδώσουν το μυστήριο του αληθινού σας Εαυτού, και ποιοι είναι οι κύριοι στόχοι σας για αυτή τη ζωή.

Είστε ένα ενεργειακό κέντρο, ένα δοχείο, ένα φυσικό σώμα που περιέχει μια μερίδα αγνής Ουσίας του Δημιουργού. Είστε υπεύθυνοι να ενσωματώσετε και να χρησιμοποιήσετε της Φωτεινή Ενέργεια που χρειάζεστε για να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας, και έπειτα πρέπει να στείλετε την ισορροπία στον κόσμο προς όφελος όλων.

Υποβολή στη Θεϊκή σας Αποστολή και στον Συμπαντικό Νόμο σημαίνει προσήλωση σε όλους τους Συμπαντικούς Νόμους όπως αποκαλύπονται σε σας. Για να βαδίζετε στο μονοπάτι της ανάληψης απαιτεί συνεχή προσπάθεια για να κάνετε τις ανώτερες επιλογές για το μεγαλύτερο καλό, με μια έντονη επιθυμία να υπηρετείτε. Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις πράξεις και την ενέργεια για την οποία πληροίτε τις προϋποθέσεις, είτε θετική ή αρνητική, καθότι θα επιστραφεί σε σας μέσω του Νόμου του Κύκλου. Ο παρόντας επίγειος στόχος σας είναι να γίνετε ένας Παγκόσμιος Υπηρέτης, και ο γρηγορότερος τρόπος μα φτάσετε στο επίπεδο αυτό της Αυτο-κυριαρχίας είναι να διεγείρετε τη φλόγα της Θεϊκής Δύναμης μέσα σας. Η Αυτο-κυριαρχία επιτυγχάνεται σε μικρές δόσεις, όχι με γιγαντιαία πηδήματα.

Αγαπητές καρδιές, ανεξάρτητα απ' το επίπεδο της Πνευματικής/ Αυτο-συνειδητότητας που έχετε επιτύχει, σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το Μονοπάτι της ανώτερης συνειδητότητας μια προτεραιότητα στη ζωή σας. Ο κόσμος και η πραγματικότητα που ζήσατε και βιώσατε στο παρελθόν αλλάζουν γρήγορα. Έχετε μια χρυσή ευκαιρία να συμμετέχετε στις βαθμίδες εκείνων που δημιουργούν ένα νέο φωτεινό νέο κόσμο για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να παραμείνετε στο αρνητικό περιβάλλον του κατώτερου κόσμου της πραγματικότητας που γρήγορα εξαγνίζεται, καθαρίζεται και τροποποιείται, επομένως δημιουργώντας το χάος και τις μνημειώδεις αλλαγές που βιώνουν τώρα οι μάζες και η Γη. Ποιό θα διαλέξετε; Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας προστατεύσουμε στα όρια του Συμπαντικού Νόμου, και πάντοτε θα σας αγαπάμε πέραν μέτρου.

 ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Ronna

ΜετάφρασηΜύρια Sherin Ηρακλή

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός