urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 O Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Οι ενέργειες Οκτωβρίου & Νοεμβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκή Φωτιά

Aρχάγγελος Μιχαήλ διαμέσου της Celia Fenn,

όπως αναρτήθηκε στις 9 Oκτωβρίου 2016

Ζείτε σε έντονους και δυνατούς καιρούς, Αγαπημένοι. Αυτή την ώρα, το Διαμαντένιο Φως και οι Διαμαντένιοι Κώδικες ενεργοποιούν τη Γη σας με μια εκρηκτική μορφή του Διαμαντένιου Φωτός που αποκαλούμε Διαμαντένια Αστρική Φωτιά.

Τί είναι η Διαμαντένια Αστρική Φωτιά;

Είναι η ουσία της Κοσμικής σας Ύπαρξης, της Ψυχής σας και της ενέργειας της Δημιουργικότητας. Μπορείτε, επίσης, να την πείτε "Ψυχική Φωτιά", και είναι μια ισχυρή ενέργεια ηλεκτρικής φωτιάς που ενεργοποιεί την Κοσμική Επιθυμία για χορό στο φως της Δημιουργικής Διαδικασίας. Είναι αυτό που μπορούμε να αποκαλέσουμε "Αγγελική Φωτιά", και βρίσκεται εκεί που η Ψυχή αναγνωρίζει τη Θεϊκή της Ουσία και αποδέχεται την Αγγελική Αστρική Φωτιά στη Φυσική της Ενσάρκωση.

Είναι ένα Φως και μια Φωτιά που καίει στην Κοσμική Καρδιά με αγνό λευκό φως. Και είναι επίσης το Φως και η Φωτιά που καίει στις καρδιές και στις ψυχές σας καθώς εισέρχεστε στη Νέα Πραγματικότητα.

Αγαπημένοι, πολλοί από σας νιώθετε τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά καθώς χορεύει μαζί με τους Φωτεινούς Σωματικούς σας Μεσημβρινούς, και διαμέσου του Φυσικού σας Σώματος μέσω του Νευρικού σας Συστήματος και βαθιά μέσα στην Κυτταρική σας Μήτρα. Εδώ χορεύει με το DNAσας ενεργοποιώντας νέες μορφές και νέα μοτίβα.

Είναι πράγματι ώρα που η Θεϊκή Δημιουργική Ευφυία στέλνει τη Διαμαντένια Φωτιά να κάψει κάθε παλιό και να δημιουργήσει αυτό που πρέπει να έρθει. Είναι καιρός να έχετε επίγνωση της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς καθώς ρέει στο σώμα σας και ενσωματώνεται στο Φωτεινό Σώμα/ Φυσικό Σώμα. Είναι ώρα να παραδοθείτε στη Μαγεία και το Χορό, και απλά να επιτρέψετε στη Θεϊκή Δημιουργική Δύναμη να δημιουργήσει και να εκδηλωθεί καθώς το Νέο εμφανίζεται.

Οι  10/10 και 11/11 Πύλες και η "ανάφλεξη" της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς

Αγαπημένοι, δύο πολύ ισχυρές στιγμές έρχονται σύντομα, όταν η Ψυχική Φωτιά θα ενεργοποιείται μέσα σας και στη Γη. Αυτές είναι οι Χρονο-Πύλες ή Χρονο-εισόδοι που αποκαλούμε 10/10 και 11/11.

Η  10/10 εμφανίζεται την 10η Οκτωβρίου, και μεταφέρει την ενέργεια των Νέων Ξεκινημάτων, ως μια 1/1/9 Πύλη. Η διπλή 1 ενέργεια σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα, ενώ το 9 αντιστοιχεί με την ενέργεια της Κυριαρχίας και Ολοκλήρωσης. Πράγματι, ολοκληρώνετε τη μεταμόρφωση σας και κυριαρχείτε τη Νέα Ενέργεια ώστε να μπορείτε να αρχίσετε ένα νέο κύκλο χρόνου και δημιουργίας της Νέας Πραγματικότητας.

Αυτή τη μέρα, και μετά απ' αυτό, θα νιώθετε τις εκτοξεύσεις της Διαμαντένιας Φωτιάς να κινούνται μέσα στο σώμα σας και στη ζωή σας. Είναι σοφό απλά να επιτρέψετε στη Διαμαντένια Φωτιά να ακολουθήσει τη δική της δημιουργική ευφυία και να δείτε τι θα δημιουργήσει. Μην επιχειρήσετε να ελέγξετε το αποτέλεσμα. Απλά ονειρευτείτε και επιθυμείστε και επιτρέψτε στη Διαμαντένια Φωτιά να κουβαλήσει αυτά τα όνειρα και τις επιθυμίες σε εκδήλωση.

Η δεύτερη Χρονο-Πύλη στις 11 Νοεμβρίου θα είναι μια πολύ ισχυρή μετάβαση. Η 11/11 Πύλη είναι μια είσοδος "Ενεργοποίησης Κυριαρχίας", και η ισχύς της 11/11/9, που είναι 2/2/9 ενεργοποιεί ταυτόχρονα τη δύναμη των Κυρίαρχων Αριθμών 11 και 13 και τη Θεϊκή Θηλυκή σοφία των 2 μαζί με την Κυριαρχία και την Ολοκλήρωση. Στο σημείο αυτό, η Διαμαντένια Αστρική Φωτιά ενσωματώνεται στη Θεϊκή Θηλυκή ενέργεια, που σημαίνει πως η ισχυρή ροή της Αστρικής Φωτιάς/ Ψυχικής Φωτιάς θα ενεργοποιηθεί διαμέσου της Επίφυσης και μέσα στο Δεξί/ Αριστερό Εγκεφαλικό "δισκοπότηρο" του δικού σας "Κρυστάλλινου" Κρανίου και έπειτα θα διαδοθεί στο σώμα σας μέσω του Καρδιακού Κέντρου.

Αυτή θα 'ναι μια πολύ έντονη ενεργοποίηση, και μόνο σε αυτούς που είναι φυσικά "έτοιμοι" θα επιτραπεί να το αναλάβουν απ' τον Ανώτερο τους Εαυτό. Απαιτείται όπως ο Δεξής Εγκέφαλος και ο Αριστερός Εγκέφαλος να είναι σε αρμονία και ισορροπία, και η Αστρική Φωτιά να μπορεί να μεταφερθεί κάτω στη Σπονδυλική στήλη, μέσα στην Καρδιά και κάτω μέσα στη Γη μέσω του Επίγειου Αστρικού Ενεργειακού Κέντρου (τσάκρα), όπου ενώνεται με την Επίγεια Φωτιά στην Καρδιά της Γης.

Εδώ, η Διαμαντένια Αστρική Φωτιά θα μαζευτεί μέσα στην Επίγεια Καρδιά και θα βοηθήσει στην τροφοδότηση του ανερχόμενου Νέου Μάτριξ για τη Νέα Γη.

Οπόταν, Αγαπημένοι, καθώς ονειρεύεστε τα όνειρα σας για μια νέα ζωή και μια νέα πραγματικότητα, ονειρεύεστε επίσης να είστε μια Νέα Γη και μια Νέα πραγματικότητα για Όλα στην Ανώτερη Συνειδητότητα.

Η Διαμαντένια Συνειδητότητα και οι Φωτεινοί Φορείς της Νέας Πραγματικότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκή Φωτιά

Αυτή την ώρα της αλλαγής και του μετασχηματισμού, θα υπάρχουν τρεις τύποι ανθρώπων στη Γη: αυτοί που ακόμα "κοιμούνται" στην παλιά ενεργειακή συνειδητότητα, εκείνοι που βρίσκονται στη διαδικασία της αφύπνισης, και εκείνοι που έχουν ενσωματώσει τη Διδασκαλία τους και έγιναν φορείς της Συνειδητότητας της Διαμαντένιας Φωτιάς.

Εκείνοι που ακόμη επιχειρούν να ζήσουν ζωή στο παλιό 3Dμοντέλο της διττότητας και της σύγκρουσης, μπορεί να οριστούν ως εκείνοι που "κοιμούνται". Είναι αριστερο-εγκεφαλικοί και "ορθολογιστές" που εξακολουθούν να λειτουργούν σε γραμμικά χρονοδιαγράμματα και συχνά είναι παγιδευμένοι σε προκατασκευασμένες εκδοχές της πραγματικότητας. Δεν έχουν ακόμη ανεβάσει τη συνειδητότητά τους σε μια επίγνωση άλλου τρόπου ύπαρξης και ένα διαφορετικό μοντέλο σύνδεσης και αλληλεπίδρασης. Το να "κοιμούνται" στην παλιά ενέργεια και εντούτοις να εξακολουθούν να υπάρχουν σε ένα πεμπτο-διάστατο κόσμο κάνει τη ζωή τέτοιων ανθρώπων δύσκολη. Γι' αυτούς, οι βαθιές διαδικασίες του μετασχηματισμού φαίνονται απειλητικές και χαοτικές, και συχνά αποκρίνονται με το να γίνονται πιο ευέξαπτοι και επιθετικοί και να δημιουργούν περισσότερο χάος και σύγχυση και αγωνία. Νιώθουν τις επιδράσεις της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς τριγύρω τους, όμως δεν μπορούν να τις δαμάσουν ή να ρέουν με τις δημιουργικές τους δυναμικές.

Η δεύτερη ομάδα είναι εκείνοι που βρίσκονται στη διαδικασία της "αφύπνισης", και έφτασαν στο να συνειδητοποιήσουν πως υπάρχει ακόμα ένας τρόπος ζωής και ένα Νέο Πρότυπο γεννιέται στη Γη. Προχώρησαν πέραν από τη σύγκρουση, τη διττότητα και τα παιχνίδια εξουσίας και μέσα στην εξελισσόμενη και αναδυόμενη συνειδητότητα της Αγάπης και της Ενοτικής Συνειδητότητας. Αναζητούν και μαθαίνουν, και ψάχνουν για υποστήριξη καθώς αναπτύσσουν τη νέα τους συνειδητότητα και ενεργοποιούν τα Φωτεινά τους Σώματα ώστε να μπορούν να αφομοιώσουν και να δημιουργήσουν μαζί με τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά.

Η τρίτη ομάδα είναι αυτοί που έχουν Κυριαρχήσει τις Νέες Ενέργειες και βρίσκονται στη διαδικασία της αφομοίωσης και ενσωμάτωσης της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς και ζωής στη Διαμαντένια Συνειδητότητα. Μπορούν να ενσωματώσουν και να ισορροπήσουν τη Δεξιά και Αριστερή εγκεφαλική λειτουργία της Ύπαρξης και να λειτουργήσουν απ' την Καρδιά και από Αγάπη και Ευσπλαχνία. Ρέουν με τη Δημιουργική Ενέργεια της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς και μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους Χρονο-Σπείρες καθώς εκφράζουν και δημιουργούν τις δικές τους εκδοχές της Νέας Πραγματικότητας. Ενσωμάτωσαν Ψυχή, Πνεύμα και Σώμα σε μια μοναδική ενοποιημένη έκφραση της Θεϊκής Αγάπης στη Γη!

Αγαπημένοι, μπορούμε επίσης να αναφέρουμε εδώ τα Διαμαντένια Παιδιά, αυτά τα υπέροχα όντα Διαμαντένιου Φωτός που έρχονται στον Πλανήτη από το τέλος του 2012. Αυτές οι ακτινοβόλες ψυχές γεννιούνται με τη συχνότητα της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς, και όπου κι αν είναι, αγκυροβολούν τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά στις Ψυχές τους, και δημιουργούν ευκαιρίες γι' αυτούς γύρω τους για να ξανοιχτούν στη νέα αυτή ροή του Δημιουργικού Φωτός.

Οπόταν, Αγαπημένοι, μπορείτε να δείτε πως αυτή την ώρα, όντως η Ανθρωπότητα είναι σε ρευστότητα και ροή καθώς οι αλλαγές ενεργοποιούνται μέσα στη Συνειδητότητα Όλων στη Γη. Όταν συναναστρέφεστε με ανθρώπους καθημερινά, πάντα είναι καλό να θυμάστε πως δεν είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο συνειδητότητας. Αν έχετε φτάσει στο επίπεδο εκείνων που ενσωματώνουν το Διαμαντένιο Φως, τότε θα ξέρετε πως μεταδίδετε και αγκυροβολείτε το φως που είστε.

Πως μπορεί να αισθάνεστε καθώς Ενσωματώνετε τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά

Καθώς ενσωματώνετε αυτή την ισχυρή Διαμαντένια Αστρική Φωτιά, σαφώς θα αισθάνεστε τη διαδικασία αυτή στο σώμα σας. Η φυσική σας ύπαρξη απορροφά ολοένα και περισσότερη ανώτερης συχνότητας φωτεινή ενέργεια και δονείστε σε ακόμα πιο ανώτερες συχνότητες. Αυτό, αρχικά θα προκαλέσει αισθήματα έντονης εξάντλησης, καθώς θέλετε απλά να κοιμάστε διαρκώς. Κατ' ακρίβειαν, Αγαπημένοι, καλώς μπορεί να χρειαστεί να αναπαύεστε και να φροντίζετε το φυσικό σας σώμα καθώς ενσωματώνει αυτές τις δυναμικές ενέργειες.

Μπορεί, επίσης, να έχετε αισθήσεις "καψίματος" στο σώμα σας, ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, και ίσως χρειαστεί ν' αλλάξετε τη διατροφή σας πολύ ήπια και αλκαλικά φαγητά για λίγο ώστε να επιτρέψετε στο σώμα σας να εστιάσει την ενέργεια του στις μεταβάσεις. Μπορεί ίσως να νιώσετε πόνο στο σώμα σας καθώς η ανώτερης συχνότητας ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει φλεγμονή και μπορεί να ερεθίσει παλιά τραύματα ή αδυναμίες στο σώμα σας. Βεβαιωθείτε να λαμβάνετε νερό όταν το χρειάζεστε, ώστε να αποβάλλονται οι τοξίνες και να "ψύχεται" το σύστημα που ίσως "υπερθερμανθεί" απ' τις διαδικασίες του φωτεινού σώματος και της φυσικής ενσωμάτωσης.

Παράλληλα με τις αισθήσεις αυτές, ίσως βιώσετε κάποιες "άβολες" και περίεργες αισθήσεις στο σώμα σας. Ίσως λες και περνούν ηλεκτρικά ρεύματα στο σώμα σας, επειδή κατ' ακρίβειαν αυτό γίνεται. Αυτό το ανώτερης συχνότητας φως χρησιμοποιεί το νευρικό σας σύστημα για να ρέει διαμέσου του φυσικού σας σώματος και να έχει πρόσβαση στο φυσικό μάτριξ. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε νευρικοί και αγχωμένοι μερικές φορές, ή μπορεί να αγωνίζεστε για να "σβήσετε" και να πάτε για ύπνο. Ή μπορεί να ξυπνήσετε μετά από λίγες ώρες νιώθοντας αγχωμένοι. Ή μπορεί να έχετε παράξενα όνειρα καθώς το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να εξηγήσει και να ενσωματώσει αυτές τις διαδικασίες.

Στην καθημερινή σας ζωή, μπορεί να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι και συγχυσμένοι μερικές φορές, και ίσως ξεχάσετε πράγματα και "χάσετε" το χρόνο. Αυτό είναι επειδή, με ορολογία υπολογιστή, ο σκληρός σας δίσκος αναδιαμορφώνεται, και κάποιες "πληροφορίες" ίσως χαθούν. Απλά να έχετε επίγνωση πως όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί θα μπορείτε να λειτουργείτε με διαύγεια ξανά.

Μπορεί επίσης να νιώθετε "αποσυνδεδεμένοι" απ' την πραγματικότητα και απ' τους άλλους. Αυτό είναι επειδή είστε! Σας δίνετε η θαυμάσια ευκαιρία να αναδημιουργήσετε τη ζωή και την πραγματικότητά σας, όπως και αυτή της Γης. Ονειρεύοντας, δημιουργώντας και κρατώντας τη Διαμαντένια Φωτιά στη δική σας ύπαρξη, εργάζεστε με τη γείωση αυτού του ισχυρού νέου φωτός. Μην επιχειρήσετε να "επανασυνδεθείτε", αντ' αυτού εστιαστείτε στη δημιουργία του Νέου και επιτρέψτε σε αυτούς που είναι πιο ευθυγραμμισμένοι με το νέο σας Φως και τη Συχνότητα σας να σας βρουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Δουλεύοντας με τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά στη διαδικασία της Ενσωμάτωσης

Ο καλύτερος και θετικότερος τρόπος εργασίας με τη Διαμαντένια Αστρική Φωτιά είναι να εμπλακείτε σε δραστηριότητες και διαδικασίες που σας επιτρέπουν να είστε δημιουργικοί και να έχετε πρόσβαση στη δύναμη και τη σοφία της Ψυχής και του Πνεύματός σας.

Η χρήση της δημιουργικότητας σας, επίσης σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το Δεξιό Εγκεφαλικό μέρος της ύπαρξής σας, που σημαίνει πως θα εργάζεστε για τη δημιουργία ισορροπίας Δεξιού Εγκεφάλου/ Αριστερού Εγκεφάλου που παρέχει το "δισκοπότηρο" για να ληφθεί και να μεταδοθεί το Φως της Διαμαντένιας Αστρικής Φωτιάς .

Η δημιουργικότητα μπορεί να εκφραστεί με πολλές μορφές σύμφωνα με την ατομική προτίμηση.

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος ν' αρχίσετε είναι να εργαστείτε με το δικό σας Ψυχικό Ημερολόγιο, μέσα στο οποίο καταγράφετε τα καθημερινά σας αισθήματα, εμπειρίες και σοφία μέσα από λόγια, ποίηση ή εικόνες που δημιουργείτε μόνοι σας.

Είναι επίσης καλή ιδέα να έρχεστε σε ομάδες και να εκφράζετε τη δημιουργική ψυχική σας ουσία μέσω μουσικής, μάντρα, τραγουδιού, χορού ή μορφές οπτικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Το να είστε σε μια ομάδα ανθρώπων παρόμοιας συχνότητας και απήχησης σας βοηθά να ισορροπήσετε και να ενεργοποιήσετε τις δικές σας δημιουργικές ροές.

Μετά από λίγο καιρό, καθώς εργάζεστε με την ανατέλλουσα δημιουργικότητά σας, θ' αρχίσετε να  βλέπετε τη σύνδεση ανάμεσα στη δημιουργικότητα και τη δημιουργία της δικής σας ζωής και πραγματικότητας, καθώς ονειρεύεστε και επιλέγετε τα χρώματα, ήχους και γεύσεις των δικών σας δημιουργιών.

Τι εκπληκτική περιπέτεια θα 'ναι αυτή καθώς επιλέγετε και εκφράζετε τα Χρώματα και τις Αποχρώσεις της Ψυχής και του Πνεύματος σας, και συνεισφέρετε στη Δημιουργία της Νέας Πραγματικότητας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Celia Fenn

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

http://www.starchildglobal.com/

 

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός