urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

O Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Ronna

Αποτέλεσμα εικόνας για Δισκοπότηρο

Θέλουμε να σας δώσουμε μια μεγαλύτερη κατανόηση του "Μεγάλου Σχεδίου" και αυτών που έγιναν!

Το δισκοπότηρο που σας προσφέρουμε τώρα, είναι γεμάτο με το Ελιξήριο της Αγάπης/Φωτός, της Δωδεκαπλής Φλόγας απ' τον Πατέρα/Μητέρα μας Θεό!

Καθένας από σας έχει τη δυνατότητα να γίνει Αναληφθείς Διδάσκαλος!

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένοι μάστερς, παρόλο που ίσως δε φαίνεται απ' τη δική σας σκοπιά, θαυμαστά πράγματα αποκαλύπτονται σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν. Μέχρι στιγμής, πολλοί από σας έχετε επίγνωση πως ο γαλαξίας σας, κι ιδιαίτερα ο μικρός σας πλανήτης, είναι τα επίκεντρα σημεία αυτών των ορμητικών συμβάντων. Προτού δημιουργηθεί ο πλανήτης σας, αποφασίστηκε πως θα γινόταν το Σημείο Μηδέν ή η κεντρική εστίαση για μια νέα δημιουργική φιλότιμη προσπάθεια - όπου η Αγγελική Σφαίρα, οι Συνδημιουργοί Θεοί, τα Ανώτερα Όντα Φωτός, οι Αστερόσποροι απ' όλο το Παν-Σύμπαν θα έστελναν Θραύσματα της Ουσίας τους στη Γη, και επομένως θα έφερναν το Φως τους, τη σοφία τους και την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην εκπλήρωση του Μεγάλου Σχεδίου του Δημιουργού.

Σε κάποιο βαθμό, όλη η ανθρωπότητα και η συνειδητότητα της Επίγειας Ψυχής φτάνουν εσωτερικά και ανοδικά να συνδεθούν με τον Πατέρα/ Μητέρα Θεό, ενόσω ο Υπέρτατος Δημιουργός ανοίγει το μονοπάτι απ' το επίκεντρο της Ύπαρξής του διαμέσου των Πολυ-Συμπάντων - τους Μεγάλους Κεντρικούς Ήλιους, τις Πολυ-Διαστάσεις και τις πολλές σφαίρες της δημιουργίας ώστε να ενσωματώσουν και να συλλέξουν την ομορφιά και την υπεροχή αυτού που προκλήθηκε από όλους μας στο όνομα του Παντοδύναμου Δημιουργού. Όσοι από σας είστε στο Μονοπάτι της διεύρυνσης της πνευματικής συνειδητότητας αντιλαμβάνεστε πως ζείτε σε μοναδικούς και πρωτόγνωρους καιρούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναληφθέντες διδάσκαλοι

Μεγάλα Όντα Φωτός που ποτέ πριν δεν είχαν φύγει απ΄την εστία τους μέσα στο Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Σύμπαντός τους, συμφώνησαν να το πράξουν, και να Θραύσουν τον εαυτό τους σε μικρότερες Σπίθες Θεϊκού Φωτός, ώστε να φέρουν την ακτινοβολία τους, την αγάπη και τη σοφία τους στον πλανήτη Γη. Ο Αγαπημένος που λέγεται Ιησούς/ Γιεσούα/ Τζέσουα, οι Μεγάλοι Κουμάρας, οι Βούδες, ο Κύριος Μελχιζεδέκ, οι Ράμα και Κρίσνα, συν το ακτινοβόλο και παντοδύναμο Αγγελικό Βασίλειο, απλά για να παραθέσω μερικούς, ήρθαν από πολύ μακρινά Σύμπαντα, που δημιουργήθηκαν πολύ πριν υπάρξει αυτό το νεαρό Σύμπαν. Εμείς της αρχαγγελικής σφαίρας προερχόμενης απ' το ακαθόριστο, αρχαίο παρελθόν του Πανσύμπαντος, όπως έκαναν και πολλοί Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και Άβαταρς που γνωρίζετε, και εμείς σας διαβεβαιώνουμε πως πολλοί από σας που είστε στο προηγμένο Μονοπάτι της Ανάληψης γεννηθήκατε στην εξατομικευμένη σας συνειδητότητα σε άλλα Σύμπαντα επίσης. Το Θεϊκό Σχέδιο τελειοποιήθηκε, και η δουλειά εδάφους στρώθηκε πολύ πριν απ' αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο στη Γη. Αυτά τα Μεγάλα Όντα ταξίδεψαν κάτω σε χαμηλότερες Διαστάσεις - ώστε να κατοικήσουν ανάμεσα στις απαστράπτουσες Μεγαλουπόλεις Φωτός που βρίσκονται στην 6η Διάσταση - ώστε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να διασχίσει επιτυχώς τους πολλαπλούς κύκλους της συλλογικής αφύπνισης/ Ανάληψης πίσω στις σφαίρες της Δια-ΦΩΤΙΣΗΣ. Επίσης, η Θεϊκή Ουσία της Γης κρυπτογραφήθηκε με Άτομα Σπόρων Μνήμης Λευκής Φωτιάς, κλειδιά και κώδικες, που θα ενεργοποιούσαν τη δική Της αφύπνιση, και επίσης θα επιτάχυναν τη διαδικασία αφύπνισης στην ανθρωπότητα. Δε θέλουμε να εστιάσουμε την προσοχή σε μας, καθότι η μεγαλύτερη χαρά και αποστολή είναι να υπηρετούμε το Δημιουργό και αυτούς κάτω από την κηδεμονία μας, και κανένας έπαινος δε χρειάζεται ή είναι επιθυμητός. Εντούτοις, είναι απαραίτητο να κατανοήσετε πλήρως την αποστολή μας στη Γη και πόσο στενά ήμασταν πάντα συνδεδεμένοι μαζί σας. Ο αγαπημένος Ιησούς/ Τζεσουά ήρθε στη Γη περισσότερο από 2,000 χρόνια πριν και μαζί με τον Αρχάγγελο Ουριήλ και τη Λαίδη Χάρις, αγκυροβόλησε τις αρετές, διαστάσεις και ποιότητες της 6ης ακτίνας αφοσίωσης, συγχώρεσης, ελέους, χάριτος, πνευματικής τροφής και πίστης στον Θεό. Η χαριτωμένη Λαίδη Μαρία, η θηλυκή Αρχάγγελος της 5ης ακτίνας, η οποία μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, εκπέμπει τις ποιότητες της ένδωσης, της ανιδιοτέλειας, αφοσίωσης και θεραπείας, της δόθηκε η τιμή να φέρει στον κόσμο τη Χριστική Ύπαρξη που λέγεται Ιησούς/ Γιεσούα/ Τζεσουά.

Εντούτοις, η Μαρία επιλέχθηκε για ένα μεγαλύτερο έργο και ευκαιρία να υπηρετήσει τον Θεό και την ανθρωπότητα. Έφερε στη Γη και αγκυοβόλησε στη Γη τις αρετές της Θεάς στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ώστε η διαδικασία της εξισορρόπισης των αρσενικών και θηλυκών ποιοτήτων του Δημιουργού στη Γη να μπορούν για άλλη μια φορά να λάβουν χώρα.

Πολλοί από σας γνωρίζετε τις ούτω καλούμενες Μιχαήλ/ Μαρίας γραμμές στην Αγγλία. Υπάρχουν οι "LeyLines" που περνούν διαμέσου των Βρεττανικών Νησιών, της Γερμανίας, της Γαλλίας και πολλές άλλες λιγότερο γνωστές περιοχές στην Ευρώπη και τον κόσμο. Θέλουμε να σας δώσουμε μια μεγαλύτερη κατανόηση του "Μεγάλου Σχεδίου" και αυτών που έγιναν μερικοί από τους μύθους και τα θαύματα στην ιστορία σας. Χιλιάδες χρόνια πριν, σε Επίγειο χρόνο, η Λαίδη Μαρία, εκπροσωπώντας το δεκτικό/αρνητικό ή θηλυκό κρυστάλλινο ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα και εγώ, ο Μιχαήλ, εκπέμποντας το θετικό ή αρσενικό κρυστάλλινο ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα, αρχίσαμε να δημιουργούμε το μείγμα των Επίγειων leylines με τα απαιτούμενα ρεύματα για ανοικοδόμηση του ισορροπημένου και αρμονικού σύστημα του χρυσαφένιου αιθερικού πλέγματος της Γης.

Ράβδοι Ισχύος, Αναληφθείσες στήλες Φωτός, ή δίνες εγκαταστήθηκαν σε καίρια σημεία γύρω απ' τη Γη. Οι ιεροί χώροι, φυσικού σχηματισμοί που έγιναν χώροι λατρείας, όπως και μεγάλες εκκλησίες και ναοί, κτίστηκαν όλα κατά μήκος αυτών των leylinesκαι σημείων ισχύος.

Κατά τις πολλές ενσαρκώσεις σας στη Γη πήγατε στα μέρη αυτά ξανά και ξανά για να λάβετε πνευματική τροφή, όμως πολύ περισσότερα απ' όσα συνειδητοποιείτε αποκαλύφθηκαν. Καθένας από σας, είτε με τη φυσική σας παρουσία ή με τις βραδυνές παραμονές σας στο αιθερικό, όχι μόνο λάβατε αρμονική ενέργεια και κωδικοποίηση από αυτές τις πνευματικά μαγνητικές τοποθεσίες, αλλά επίσης βοηθήσατε να τις ενεργοποιήσετε και να διαδώσετε αυτά τα ρεύματα Φωτός γύρω απ' τη Γη.

Γίνατε αποστολείς και δέκτες Θεϊκού Φωτός απ' τη Γη κάτω και τον παράδεισο πάνω. Η Ψυχή της Γης και η συνειδητότητα της ΠανΨυχής της ανθρωπότητας συντονίστηκαν η μια με την άλλη για ακόμα μια φορά. Με έχουν αποκαλέσει "επόπτη προστάτη της ανθρωπότητας" και ήρθε η ώρα να κατανοήσετε πως η αγαπημένη Λαίδη Μαρία είναι η θηλυκή πλευρά της Θεάς στην οποία επίσης ανατέθηκε η επίβλεψη της παραμονής και καθόδου της ανθρωπότητας μέσ' απ' αυτό το Σύμπαν. Ήταν μεγάλη μας τιμή και προνόμιο να είμαστε μαζί σας - να  καθοδηγούμε, να  προστατεύουμε και να κατευθύνουμε κάθε σας βήμα διαμέσου των αιώνων - καθώς ταξιδέψατε στην εργασία που σας ανατέθηκε για συνδημιουργία κόσμων και θαυμαστών πραγμάτων χωρίς τέλος. Μαζί με την Ουσία του Δημιουργού, η μνήμη εμών να ερχόμαστε μαζί και να σας ΥπερΦωτίζουμε με την εξατομικευμένη μας Ουσία και αγάπη θάφτηκε βαθιά μέσα στην Ψυχή σας και τη μνήμη σας, ώστε παρόλο που συνειδητά ίσως ξεχάσατε, ποτέ δε θα μπορούσατε να ξεχάσετε μέσ' απ' τη μνήμη του Ψυχικού-Εαυτού σας.

Ο Βασιλιάς Αρθούρος, η Λαίδη της Λίμνης, ο Τζόαν του Τόξου και πολλοί άλλοι μυθικοί ιστορικοί χαρακτήρες, καθένας έφερε μια αξιοσημείωτη ποσότητα της Ουσίας της Λαίδη Μαρίας και της δικής μου Ουσίας, ώστε να τις εκχυλίσουν μέσα στη συνειδητότητα της Γης και μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.

Γι' αυτό οι μύθοι αυτοί ποτέ δεν πάλιωσαν, και έμειναν αγαπητοί στις καρδιές σας.

Επινόησαν μνήμες της εποχής που ήμασταν μαζί στις ανώτερες σφαίρες, προτού αρχίσει η αποστολή σας στους κόσμους της πυκνότητας. Ενθυμάστε τη στενή και Θεϊκή μας σύνδεση, και επανενωνόμαστε στο μυαλό και την καρδιά, είναι μια εξαιρετικά χαρμόσυνη και ευχάριστη περίοδος για όλους εμάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Rama

Για να σας δώσουμε μεγαλύτερη κατανόηση του τι συνέβηκε στη γη και πόσο τέλειο ήταν και είναι το σχέδιο του Δημιουργού, θα πάμε πίσω στην ιστορία σας, περίπου στο 5,000 π.Χ. με βάση τη δική σας χρονο-ακρίβεια, στην εποχή που ο Άβαταρ Ράμα ήρθε στη Γη. Το Χριστικό Ον σε ανθρώπινη μορφή λέγεται Ράμα, ο οποίος δημιούργησε στη Γη τα χαρακτηριστικά, τις αρετές και τις ποιότητες του Δημιουργού για την εποχή εκείνη, ήταν ΥπερΦωτισμένος με την Ουσία μου, φέροντας την 1η Ακτίνα της Θεϊκής Βούλησης. Πολλοί από σας είστε της δικής μου γενεαλογίας, και είστε φορείς της Ουσίας των αγγέλων μέσα στο DNAσας και την Ψυχή σας. Η διαφορά είναι πως ο Ράμα έφερε τη μεγαλύτερη έμπνευση της Ουσίας μου που ήρθε ποτέ στη Γη ώστε να θέσει τα θεμέλια για το μέλλον, την εποχή που βιώνουμε τώρα. Η αγάπη του Δημιουργού ήταν πάντα το κύριο ΥπερΦωτεινό επίκεντρο του κάθε Άβαταρ, εντούτοις δημιουργούν διαφορετικές διδασκαλίες, εκείνες που είναι καταλληλότερες για κάθε εποχή και το τρέχον επίπεδο της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Μετά το Ράμα, ήταν ο Κρίσνα, έπειτα ο Γκαουτάμα Σιντχάρτθα, ο Βούδας, και αμέτρητοι άλλοι Άβαταρς. Η Αρχάγγελος Μαρία, ως φορέας της ενέργειας της Θεάς ή της θηλυκής εκδοχής του Δημιουργού, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις ζωές αυτών των μεγάλων Άβαταρς. Στη ζωή του Ράμα, η σύζυγος του Σίτα, ήταν ΥπερΦωτισμένη με την Ουσία της Μαρίας. Στη ζωή του Κρίσνα, ήταν ένας πνευματικός φίλος και σύντροφος, χωρίς φυσικές επιθυμίες. Βέβαια, ο γνωστότερος ρόλος της Μαρίας ήταν αυτός της μητέρας και συμβούλου του Ιησού/Γιεσουά. Παρέμεινε στο παρασκήνιο όλες αυτές τις χιλιάδες χρόνια, όμως η μεγάλη της αγάπη και αφοσίωση για τον Δημιουργό και την ανθρωπότητα πάντοτε ήταν κινητήρια δύναμη στη Γη και τις ανώτερες σφαίρες. Πολλά άλλα ανώτερα Όντα Φωτός επισκέφθηκαν τη Γη στους αιώνες, ο Λάο-Τζου, ο Κονφούκιος, ο Άμπραχαμ, ο Μωϋσής και ο Μοχάμεντ, για να παραθέσω μερικούς. Η αγαπημένη Κουάν Γιν ήταν ΥπερΦωτισμένη με την Ουσία της Λαίδης Μαρίας και έφερε τις ποιότητες της ευσπλαχνίας, της δικαιοσύνης και της θεραπείας στη Γη. Γνωρίζετε ή πρέπει να γνωρίζετε αυτούς τους Μεγάλους, καθότι όλοι απεικόνισαν συγκεκριμένες όψεις, πλευρές και αρετές του Δημιουργού, και διαδραμάτισαν σπουδαίους ρόλους στη γη ως αντιπρόσωποι του Δημιουργού.

Αυτό που δεν είναι ευρέως κατανοητό είναι πως η αρχαγγελική σφαίρα επίσης έπαιξε ρόλο ζωτικής σημασίας σ' αυτό το Θεϊκό δράμα της καθόδου σε υλικούς κόσμους. Διαμέσου των αιώνων, κάθε αρχάγγελος έπαιξε ένα κυρίαρχο ρόλο στην αγκυροβόληση και εκπομπή συγκεκριμένων όψεων, χαρακτηριστικών και ποιοτήτων του Δημιουργού. Είχαν συντονιστεί με και σε επικοινωνία με τους μεγάλους Άβαταρς, και ΥπερΦώτισαν τα θαυμαστά αυτά Όντα με τη δική τους ακτινοβολία και αρετές. Οι Άβαταρς ήταν η φυσική, ανθρώπινη εκπροσώπιση του Δημιουργού για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και τα αρχαγγελικά Όντα ήταν η πνευματική τους ΥπερΦωτιστική σύνδεση με τον Πατέρα/ Μητέρα Θεό. Αυτή η μοναδική περίοδος δε βιώθηκε ποτέ πριν Γη και παρόλο που είναι παρόντες πολλοί ισχυροί Άβαταρς και Αναληφθέντες Διδάσκαλοι στη Γη, δε θα υπάρξει μόνο ένας μεγάλος Άβαταρ που θα σταλεί στη Γη για να ΥπερΦωτίσει, να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει την ανθρωπότητα.

Καθένας από σας έχει τη δυνατότητα να γίνει Αναληφθείς Διδάσκαλος για αυτές τις ένδοξες περιόδους εμπρός. Σας δώσαμε μια χρυσή υπόσχεση, και η υπόσχεση αυτή δηλώνει πως ανεξάρτητα απ' το πόσο λίγο ή πολύ Χριστικό Φως ή Ουσία έφερε μαζί του ο Θεϊκός σας Εαυτός κατά τη γέννηση, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όλη τη μεγαλοπρέπεια της Θεϊκής σας Ακτίνας και της Εγώ Ειμί Παρουσίας. Περί αυτού είναι η Ανάληψη, επιστροφή στην ισορροπία και την αρμονία μέσα στα φυσικά, νοητικά, συναισθηματικά και αιθερικά σας σώματα, ώστε για άλλη μια φορά, το Πνεύμα να κατέλθει και να κυριαρχήσει. Εντούτοις, πρέπει να θυμάστε πως ό,τι δημιουργείτε πρέπει να το χρησιμοποιείτε για το ανώτερο καλό όλων, και τότε, αγαπημένοι, ακόμη περισσότερη θέληση (βούληση) θα σας δοθεί.

sveti arhangel mihailo 0

Αγαπημένοι, το φλέγον Σπαθί Φωτός μου φτιάχτηκε από τη σκέψη και ην ενέργεια απο την ενδότατη μου ύπαρξη, και εμπνεύστηκε από τις δυναμικές ενέργειες της 1ης Ακτίνας του Δημιουργού της Θεϊκής Θέλησης. Είναι ένα ξίφος εξιλέωσης, ένα ξίφος ελπίδας, ένα ξίφος απελευθέρωσης, ένα δώρο που σας προσφέρω για να κόψετε τα δεσμά των δικών σας άσχημων δημιουργημάτων, και να σας απελευθερώσει από τα δεσμά της ψευδαίσθησης της 3ης/4ης Διάστασης. Σας ζητάμε να αποδεχθείτε και να χρησιμοποιήσετε την απίστευτη δύναμη της 1ης Ακτίνας Θεϊκής Βούλησης και Ισχύος, και τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού, και να δημιουργήσετε εκ νέου σε αρμονία με τη Θεϊκή Θέληση του Δημιουργού. Σας εκλιπαρούμε, για άλλη μια φορά, να διεκδικήσετε το Θεϊκό σας δικαίωμα ως συνδημιουργοί υπό την καθοδήγηση του Πατέρα/ Μητέρας μας Θεού. Το δισκοπότηρο που σας προσφέρουμε τώρα, κατ' αυτούς τους κοσμοϊστορικούς καιρούς της μεγάλης αλλαγής, είναι γεμάτο με το Ελιξήριο της Αγάπης/Φωτός, της Δωδεκαπλής Φλόγας απ' τον Πατέρα/Μητέρα μας Θεό. Περιέχει την Κοσμική Φλόγα της νέας δημιουργίας που θα χρησιμοποιηθεί για να καλουπώσει το νέο Χρυσό Γαλαξία, και για την επέκταση αυτού του Σύμπαντος στο άπειρο. Πιείτε βαθιά αγαπημένοι μου και πιστοί, καθότι εσείς είστε οι ΑστερόΣποροι του μέλλοντος. Σας περιβάλλουμε και σας αγκαλιάζουμε στο αυρικό μας πεδίο αγάπης και προστασίας.

 ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Ronna

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael.  Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός