urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

space earth sun stars

Αρχάγγελος Μιχαήλ

δια μέσου της Celia Fenn.


Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, αυτή τη στιγμή μας δίνει μεγάλη χαρά να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και πάλι για τις μετατοπίσεις και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην όμορφη και αγαπημένη σας Γη. Πράγματι, βλέπετε πολλές αλλαγές στη Γη σας, και μερικές φαίνεται να είναι δύσκολες και άβολες, αλλά σας ζητάμε να γνωρίσετε και να γιορτάσετε όλοι, γιατί όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο για τη Νέα Γη.

Καθώς περάσαμε την Πύλη του Φωτός του 2012 και καθώς ευθυγραμμίζεστε με το Γαλαξιακό Κέντρο, που πρόκειται να σας φέρει σε πλήρως πολυδιάστατες πηγές ενέργειας της Νέας Γης, και νέες δομές που είναι αναδυόμενες, θα καθοδηγήσουν τη Γη στον επόμενο κύκλο της Εξέλιξης.

Από το 2013, η Γη θα έχει ως γνώμονα το ταξίδι της μέσω του χρόνου και χώρου από δύο σώματα  αφυπνισθέντων και Αναληφθέντων Όντων  που θα αποτελέσουν το “Συμβούλιο των Σοφών της Νέας Γης” και τον “Φύλακα του Συμβουλίου της Γης” της Νέας Γης. Προς το παρόν, η Γη θα πρέπει να αναγνωριστεί πλήρως ως το «Μπλε Αστέρι», ή το "Μπλε Υδάτινο Αστέρι" δεδομένου ότι είναι πραγματικά, και η συνεταίρος του Αστεριού της Φωτιάς Solaris. Οι αλλαγές αυτές θα σας φέρουν σε μια νέα αντίληψη του κόσμου σας και του ρόλου σας στο Ηλιακό Σύστημα και το Γαλαξία.

Έτσι, αυτή τη στιγμή, οι δύο νέες δομές, το Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων και οι Φύλακες του Συμβουλίου, είναι στη διαδικασία σχηματισμού και τα άτομα που εκπαιδεύονται για να αναλάβουν τις νέες ευθύνες τους ως πολίτες του "Μπλε Υδάτινου Αστεριού" και συν-δημιουργοί με τα Φωτεινά όντα στο Ηλιακό και Γαλαξιακό Συμβούλιο που διέπουν το σχηματισμό του «Χρυσού Ροζ Γαλαξία» και το μελλοντικό ρόλο της στη Κοσμική Εξέλιξη της θεϊκής συνειδητότητας μέσω της Αγάπης και της Συμπόνιας.

Το Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων

Το όργανο αυτό θα αποτελείται από Σοφούς Γέροντες που καλούνται να συμμετάσχουν στο Συμβούλιο με βάση την ηλικία, τη σοφία και την εμπειρία τους στον Πλανήτη Γη.

Οι δημιουργοί αυτοί θα κληθούν από το Πνεύμα και θα λειτουργήσουν στο εσωτερικό πεδίο της Γης με το Φύλακα του Συμβουλίου και των Ανωτάτων Συμβουλίων.

Ο ρόλος και η λειτουργία τους θα είναι ως συμβούλιο των συμβούλων, και η σοφία και η γνώση τους θα θεωρούνται ιδιαίτερες. Αυτοί θα προέρχονται από όλους τους λαούς της Γης, όχι μόνο από τις αυτόχθονες φυλές, αν και οι αυτόχθονοι λαοί θα έχουν περισσότερη πείρα ως προς τους τρόπους τίμησης της σοφίας των Γερόντων.

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, υπάρχουν πολλοί ανάμεσά σας που είναι Γέροντες του Φωτός, συνήθως μετά την ηλικία των 60 ετών, οι οποίοι αισθάνθηκαν το κάλεσμα για να τιμήσουν τον εαυτό τους ως Γέροντες, ως γιαγιάδες και παππούδες, και να υπηρετήσουν τη Γη με αυτόν τον τρόπο. Είστε αυτοί που θα φωτίσουν το δρόμο προς τα εμπρός με τη σοφία και την εμπειρία σας και πολλά χρόνια υπηρεσίας σας στη Γη, την αναρρίχηση και το μετασχηματισμό της, καθώς και τη νέα πορεία της προς τα εμπρός. Εδώ στις ανώτερες σφαίρες, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να τιμήσουμε την πορεία σας προς τα εμπρός στη Νέα Γη.

Οι Φύλακες του Συμβουλίου

Πολυαγαπημένοι, η κύρια ευθύνη για τη μελλοντική εξέλιξη της Γης θα βαρύνει εκείνους που θα κληθούν να είναι μέρος των φυλάκων του Συμβουλίου. Καταρχήν, δεν θα ξέρετε ποιοι είναι αυτοί αν και θα το γνωρίζουν στις καρδιές και στις ψυχές τους. Οι Άγγελοι και οι ανώτεροι εαυτοί τους θα τους ψιθυρίσουν το μονοπάτι που πρέπει να περπατήσουν για να τιμήσουν τη Γη και το μέλλον της.

Αυτοί οι δημιουργοί θα αφυπνιστούν πλήρως, σαν όντα που γεμίζουν με αγάπη, συμπόνια και σοφία. Μερικοί θα είναι θαρραλέοι και γενναίοι, άλλοι θα είναι πιο καλοί στην φροντίδα και θεραπεία. Μερικοί θα είναι Πνευματικοί πολεμιστές οι οποίοι θα φροντίσουν για τον Πλανήτη, κάποιοι θα είναι οι καθηγητές και “οδηγοί” για τους πολλούς, καθώς μεταμορφώνονται και ανυψώνονται.

Αγαπημένη οικογένεια, ακόμα και τώρα, πολλοί από εσάς που ακούτε την κλήση, είτε είστε μέρος αυτών των Συμβουλίων ή θα συνεργαστείτε μαζί τους και θα τους εκπροσωπείτε κατά κάποιον τρόπο.

Όσοι είναι μέλη του Συμβουλίου ή έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν τα Συμβούλια ως Πρέσβεις του Φωτός, θα λάβουν τη μεγάλη ευθύνη της καθοδήγησης της Γης μετά την Πύλη διέλευσης του 2012, όταν η Νέα Γη γίνεται πλήρες μέλος του Ηλιακού και Γαλαξιακού Συμβουλίου του Φωτός. Θα εκπροσωπήσετε τον πλανήτη Γη στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου των Μεγάλων όπου τα μαθήματα για το μέλλον του συστήματος Solaris και του Χρυσού Ροζ Γαλαξία θα συζητηθούν και θα καθοριστούν σε ευθυγράμμιση με τη θεία θέληση και με την Θεϊκή Δημιουργική Διάνοια που οδηγεί το Κοσμικό “Ξεδίπλωμα”.

Πολυαγαπημένοι, αυτό θα είναι πράγματι μια μεγάλη τιμή, και θα υπάρχουν πολλοί από εσάς που έχουν περάσει τη ζωή τους με "εκπαίδευση" για αυτή τη στιγμή!

Το Ηλιακό Συμβούλιο του Solaris

Αυτό το Σώμα και πνεύμα του Φωτός που καλείτε “ήλιο” είναι πλέον γνωστό ως το Solaris, και είναι εδώ από το Ηλιακό Συμβούλιο που βρίσκεται μέσα στη Μεγάλη Αίθουσα του Ηλιακού Συμβουλίου.

Αυτό είναι το μέρος όπου εκπρόσωποι από όλους τους "πλανήτες" και Φορείς του Φωτός μέσα στο σύστημα Solaris θα συγκεντρωθούν για να καθορίσουν την κοινή πορεία τους στο γαλαξιακό σύστημα.

Σε πολλούς από εσάς που εργάζεστε με το Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων και τους Φύλακες των Συμβουλίων της Γης, θα δοθούν ευκαιρίες να συνεργαστείτε με τα μέλη του Ηλιακού Συμβούλιου Solaris για να τιμήσουν τους εκπροσώπους από τη Νέα Γη. Πολυαγαπημένοι, εδώ θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας ως πολυδιάστατα Όντα Φωτός σε  Ανθρώπινη Μορφή. Θα πρέπει για να συναντηθείτε με το Ηλιακό Συμβούλιο, να μεταβείτε είτε ως άτομα, είτε ως ομάδα με τις μορφές των ενεργειακών πεδίων σας ( Μέρκαμπα) ως αντιπροσωπείες στο Συμβούλιο, και αυτό συμβαίνει ήδη σε ορισμένα μέρη της Γης σας, όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για ένα τέτοιο έργο.

Τα ηλιακά όντα και οι Ηλιακοί Άγγελοι είναι έτοιμοι να χαιρετίσουν αυτή την επανασύνδεση και να τιμήσουν όσους από εσάς θα σας ανατεθεί το έργο σε συνεργασία με το Ηλιακό Συμβούλιο.

Στο μέλλον θα εξοικειωθείτε με τους Πρέσβεις του Συμβουλίου, καθώς εργάζονται μαζί σας.

Θα έρθετε να κατανοήσετε καλύτερα πώς οι διάφοροι οργανισμοί στο Ηλιακό Σύστημα σχετίζονται με τη Γη και τον τρόπο λειτουργίας τους με την κατηγορία της Γης για να καθορίσουν τις ενέργειες στο σύστημα Solaris.

Το Γαλαξιακό Συμβούλιο

Πολυαγαπημένοι, στο επόμενο επίπεδο, πολλοί από εσάς θα πάτε για να εργαστείτε με το Γαλαξιακό Συμβούλιο του Μεγάλου Κεντρικού Επιμελητηρίου του Γαλαξιακού Συμβουλίου. Εδώ οι πρεσβευτές και οι αντιπροσωπείες από όλα τα αστρικά συστήματα στο «Χρυσό Ροζ Γαλαξία» θα συναντηθούν για να καθορίσουν την πορεία τους και την πορεία του Γαλαξία στο άπειρο ταξίδι της κοσμικής εκδήλωσης.

Όσοι από εσάς αισθάνεστε ότι καλείστε από το έργο αυτό θα πρέπει να εκπαιδευτείτε ως μέρος των Φυλάκων του Συμβουλίου της Γης, και θα αποκτήσετε εμπειρία στο Συμβούλιο Solaris πριν να εργαστείτε με τα Όντα του Φωτός που εργάζονται στο Γαλαξιακό Συμβούλιο.

Ήδη, υπάρχουν άτομα που ενεργοποιούν το ενεργειακό τους πεδίο (Μέρκαμπα) και αντιπροσωπείες που επισκέπτονται το Μέγαρο του Συμβουλίου και που εκπροσωπούν την αναδυόμενη πολλαπλών διαστάσεων Γης στο Συμβούλιο αυτό.

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, σε αυτό το επίπεδο, η Νέα Γη θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους κοσμικούς παλμούς της Θεϊκής Δημιουργικής Διάνοιας και αγάπης, και θα συνταχθούν για τον προσδιορισμό των συχνοτήτων του Φωτός, της Αγάπης και της Συμπόνιας, που θα δημιουργηθούν καθώς ο Γαλαξίας κινείται προς τα εμπρός στην πορεία του μέσα στο χρόνο και το διάστημα.

Αυτές είναι πραγματικά συναρπαστικές εξελίξεις για τη Γη σας. Έτσι, πολλοί από σας που έχουν αισθανθεί τις δύσκολες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη Γη, λαχταρούν μια περισσότερη θετική αλλαγή. Με αυτές τις νέες συνδέσεις, η Γη θα ευθυγραμμιστεί με τις δημιουργικές συχνότητες του νέου κύκλου του χρόνου, και το μέλλον της αφθονίας και της Ειρήνης θα αρχίσουν να εκδηλώνονται μέσα από τις προσπάθειες των φυλάκων του Συμβουλίου και το Συμβούλιο των Γερόντων. Οι κυβερνήσεις και οι αρχές σας θα αρχίσουν να αισθάνονται την "κατεύθυνση" των Συμβουλίων που θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία της Γης μέσα από την ικανότητά τους να συνδεθούν με τα Μεγάλα Συμβούλια του Φωτός να κατευθυνθούν και να διοχετεύσουν τη δημιουργική ενέργεια ώστε το Θεϊκό Σχέδιο να εκδηλώθει στη Γη, σύμφωνα με τις επιλογές και τις επιθυμίες των λαών της Νέας Γης!

Αυτό θα είναι μια σταδιακή διαδικασία με τον ελάχιστο κίνδυνο διακοπής για τις ζωές των ανθρώπων στη Γη, και θα απαιτήσει πέντε έως δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Μέχρι το 2017 θα νιώσετε τις μεγάλες αλλαγές στη Γη όσο αφορά την εξέλιξη και την ανάπτυξη, και μέχρι το 2022 οι Φύλακες του Συμβουλίου και το Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων θα διαπιστώσουν πλήρως την πορεία της Γης, σύμφωνα με τη Θεία Θέληση και τη Θεϊκή Δημιουργική Διάνοια.

Πολυαγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, πολλά από τα παιδιά Indigo του πρώτου κύματος της δεκαετίας του 1970 θα είναι ηγέτες στην επόμενη φάση της Εξέλιξης σας, μαζί με τους Γέροντες του Φωτός. Γεννήθηκαν για αυτή την αλλαγή και ξέρουν μέσα τους τι αναμένεται. Πολλοί από εσάς θα έχετε νιώσει τον τελευταίο χρόνο, σαν να έχετε ολοκληρώσει μια φάση της εργασίας σας και το σκοπό σας και ότι είναι καιρός να προχωρήσετε σε κάτι νέο, αν και δεν μπορείτε να το ξέρετε ακόμα ποιο θα είναι αυτό. Για πολλούς από εσάς,  αυτό το “κάτι νέο” θα είναι η σύνδεση με τα Συμβούλια του Φωτός και η συνεργασία μαζί τους για τη δημιουργία των νέων δομών του Φωτός για τη Νέα Γη.

Πολυαγαπημένοι, αυτή τη στιγμή θα γίνετε και Αγγελιοφόροι Πρέσβεις της Αγάπης και της Συμπόνιας, και των συχνοτήτων της Νέας Γης. Αυτή τη στιγμή επίσης, το Αγγελικό Βασίλειο και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι του Φωτός θα συνεργαστούν μαζί σας, και ειδικά τα Δελφίνια Δάσκαλοι και Άγγελοι θα εργαστούν για να "συντονιστείτε" στην Αρμονική Συχνότητα της Γης με την πορεία υψηλότερου επιπέδου που θα χρειαστούν για τις κινήσεις της Γης προς την Πύλη του 2012 και μετά το πεπρωμένο της ως μέρος του Ηλιακού και Γαλαξιακού Συμβουλίων του Φωτός.

Σας ζητούμε να τιμήσετε αυτή τη φορά στο Διαλογισμό και στις τελετές σας, γι 'αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε στο μέλλον φορές τη στιγμή που η Γη ήταν πλήρως επανασυνδεδεμένη με την κοσμική κληρονομιά της και το πεπρωμένο!

Αρχάγγελος Μιχαήλ

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός