urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Aρχάγγελος Μιχαήλ διαμέσου της CeliaFenn,

όπως αναρτήθηκε στις 22 Ιουλίου 2018   

 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


  Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Αγαπημένη Οικογένεια Φωτός, όταν αρχίσατε αυτή τη χρονιά το 2018, σας είπαμε, με πολλή αγάπη, πως το 2018 θα ήταν χρονιά-πρόκληση, και πως θα χρειαζόταν να ενσαρκώσετε την Υπεροχή σας (Mastery) με δυναμικά. Καθώς πλησιάζει η Πύλη του Λέοντα του 2018, προετοιμάζετε τον εαυτό σας για μια Νέα Αρχή και για να εισέλθετε στον πρώτο κύριο κύκλο δημιουργίας σας ως ενσαρκωμένου Μάστερ και Αλχημιστή.

Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα πάρετε αυτό που είναι χαμηλής συχνότητας και θα το μετασχηματίσετε σε Χρυσαφένιο Φως! Παρόλο που ίσως περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που είναι γεμάτοι φόβο και θυμό όπως και από άλλα χαμηλής συχνότητας συναισθήματα, και οι οποίοι λαμβάνουν αποφάσεις στηριζόμενοι σε αυτά τα συναισθήματα, θα λάβετε αποφάσεις από Αγάπη και Ευσπλαχνία και θα είστε το Διαμαντένιο Φως που ακτινοβολεί καθαρά και θαυμάσια.

Αγαπημένοι, δεν είναι ώρα να παραιτηθείτε ή να οπισθοχωρήσετε. Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε πλήρως αυτό που είστε, αυτό που γίνατε, και να προχωρήσετε εμπρός μέσα στο Σμαραγδένιο Φως ως πλήρης ενσαρκωμένος Μάστερ, ένας Δημιουργός και Αλχημιστής Φωτός. Αυτή την εποχή του χάους και της πρόκλησης καθώς το παλιό καταρρέει και το καινούριο ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί, εσείς που είστε εδώ θα κρατήσετε την ενέργεια του Νέου, να είστε η Νέα Γη, και να ενσωματώσετε τη Δύναμη και την Ισχύ της Νέας Επίγειας Ψυχής.

Η Πύλη του Λέοντα και η Πλανητική Νέα Χρονιά:

Ένας Νέος Κύκλος Χρόνου και Δημιουργίας

Την 26η Ιουλίου, θα εισέλθετε στην Πλανητική Νέα Χρονιά. Αυτή η Εποχή γιορταζόταν απ' τους Αρχαίους Αιγυπτίους και τους Μάγια, ως η στιγμή που ο Πλανήτης αρχίζει μια Νέα Σπείρα Γαλαξιακής εξέλιξης σε ευθυγράμμιση με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο και τη Θεϊκή Κοσμική Καρδιά. Σηματοδοτεί το άνοιγμα της Αστρικής Πύλης του Λέοντα, που επιτρέπει μια δυναμική εισροή Φωτεινών Κωδικών που θα μορφοποιήσουν το είδος της εμπειρίας στην επερχόμενη χρονιά. Αυτοί οι Φωτεινοί Κώδικες θα σας ανυψώσουν σε ένα άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας, εφόσον επιτρέψετε τη διαδικασία αυτή, αν όμως δεν είστε σε ευθυγράμμιση ή αν βρίσκεστε σε χαμηλή συχνότητα αγωνίας και φόβου, απλά θα συνεχίσετε να δημιουργείτε σ' αυτό το ίδιο επίπεδο ξανά.

Αγαπημένοι, να είστε ανοιχτοί σε αυτή την τεράστια εισροή ισχυρού Φωτός και Ευλογιών που φθάνουν σε σας καθώς αυτή η Αστρική Πύλη αρχίζει να ανοίγει την 26η Ιουλίου, και ολοκληρώνεται την 8η Αυγούστου στις 8/8, και έπειτα κλείνει την 12η Αυγούστου. Ιδού ένα "παράθυρο" Φωτός και Ευκαιρίας για τον καθένα από σας να κάνει ένα ανοδικό βήμα μπαίνοντας σ' ένα νέο επίπεδο και φάση της προσωπικής του εξέλιξης στη Γη.

Θα υπάρξουν πολλές παρεμβολές στον εξωτερικό κόσμο. Πολλές καταστροφές και συγκρούσεις θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν την προσοχή σας, όπως και να ευθυγραμμίσετε την ενέργειά σας με τη δικιά τους. Αγαπημένοι, είναι αρκετό να έχετε επίγνωση του τι συμβαίνει, αλλά να εστιάζετε την ενέργεια και την προσοχή σας στις εσώτερές σας διεργασίες και στην ανάγκη να εισάξετε ένα Νέο Κύκλο Προσωπικής Δημιουργίας που θα εκφράσει ένα ανώτερο επίπεδο της Ψυχής σας και της Ουσίας της Ψυχής σας επί της Γης.

Αποφασίστε από μόνοι σας ποιοι είστε και τι θα δημιουργήσετε στη ζωή σας και στη Γη, και έπειτα εστιάστε σε αυτό. Μην παρασύρεστε από τις ενέργειες του οτιδήποτε δεν είναι σε ευθυγράμμιση με αυτό που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Οι Χρονό-Κυκλοι και ο Νέος Κύκλος

Αγαπημένοι, στο Επίγειο διάστημα σας της Πέμπτης Διάστασης σε μετάβαση, έχετε βιώσει δύο δημιουργικούς κύκλους των 8 με 9 ετών, και αρχίζετε άλλον ένα τώρα.

Από το 1999 μέχρι το 2008 δημιουργήσατε μαζί ως το πρώτο κύμα αφυπνισμένων ψυχών στη Γη, μαζί με τα Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα παιδιά. Η περίοδος αυτή περιλάμβανε το 9/11 γεγονός και την οικονομική κατάρρευση το 2008. Και τα δύο συμβάντα στόχευαν στην απόσπαση της προσοχής από τη δημιουργία του Νέου, και στο να εξακολουθούν οι άνθρωποι στη Γη να εστιάζουν στις ίδιες παλιές δημιουργίες του φόβου και της έλλειψης που επιτρέπουν να τους εξαπατούν και να τους ελέγχουν. Μετά, από το 2008 μέχρι το τέλος του 2016, ήσασταν στο δεύτερο κύκλο, όπου υπήρχε συνέχιση των "συμβάντων" χαμηλής συχνότητας στηριζόμενων στο φόβο που στόχευαν στο να παραμείνει η ανθρωπότητα σε χαμηλή συχνότητα, αποτρέποντας τους να προοδεύσουν προς την ελευθερία και την ενδυνάμωση.

Αγαπημένοι, αν είστε αφυπνισμένοι και με επίγνωση, θα δείτε πως αυτά τα συμβάντα πάντα εμφανίζονται σε περιόδους όπου μια μεγάλη ανύψωση είναι εφικτή, έτσι ώστε ο φόβος και η ανησυχία να αποτρέψουν πολλούς απ' το να ανυψωθούν, καθώς είναι παγιδευμένοι στους δικούς τους φόβους. Μην επιτρέψετε να συμβεί αυτό σε σας! Τώρα, καθώς αρχίζετε τη διαδικασία της δημιουργίας του 2016/7 ως το 2026 κύκλου, εστιαστείτε στην Ανώτερη Συνειδητότητα, την Ανώτερη Σοφία και στο τι επιθυμείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας  και για τη Γη καθώς βοηθάτε στη διαδικασία εκδήλωσης για τη Νέα Γη.

Ο Μάστερ που Είστε και η Ισχύς που Ρέει διαμέσου καθώς η Έβδομη Διάσταση ανοίγει

Έχετε όσα χρειάζεστε μέσα σας. Τους τελευταίους δύο κύκλους της εξέλιξης και ανάπτυξης, ενεργοποιήσατε την Προσωπική Δύναμη και Δημιουργικότητα που χρειάζεστε. Έχετε ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα και το Ενεργειακό Σύστημα των 13ων τσάκρα που χρειάζεστε για να σας επιτραπεί να λάβετε και να ενσωματώσετε τους εισερχόμενους Φωτεινούς Κώδικες. Ανοίξατε τις Καρδιές σας για να λάβετε το Χρυσαφένιο Φως της Χριστικής Συνειδητότητας με την Αγάπη και την Ευσπλαχνία στο επίκεντρο της ύπαρξης σας.

Έπειτα, λάβατε τους Διαμαντένιους Κώδικες που σας επέτρεψαν να επανασυνδεθείτε με τη Γαλαξιακή σας κληρονομιά, και τους Σμαραγδένιους Κώδικες που σας επέτρεψαν να επανασυνδεθείτε με τη Φύση και με την Πράσινη Καρδιά της Γης.

Πιο πρόσφατα, αρχίσατε την ανακαλωδίωση των ενεργειακών σας μεσημβρινών που σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με τις ισχυρές ροές της δημιουργικής και διαισθητικής ενέργειας του Δεξιού Εγκεφάλου και να τις εξισορροπήσετε και να τις ενσωματώσετε με τη δεξιότητα του Αριστερού Εγκεφάλου να οργανώνει και να δημιουργεί περιγραφές.

Αγαπημένοι, αυτή η ισχυρή ενέργεια που ρέει στον Πλανήτη τη δεδομένη στιγμή είναι ένας χείμαρρος από ευλογίες και δημιουργική αφθονία, όμως αν δε ληφθεί ισορροπημένα και να ενσωματωθεί στο σύστημα Φωτεινού σας Σώματος, έχει τη δυνατότητα να αποσταθεροποιήσει το ενεργειακό σας πεδίο. Αυτή η Ενεργειακή ροή πρέπει έπειτα να ληφθεί απ' την Πύλη της Επίφυσης, και ακολούθως να σταλεί απ' τον Δεξί Εγκέφαλο και τον Αριστερό Εγκέφαλο και μετά στην Καρδιά.

Από κει πρέπει να γειωθεί στη Γη μέσω της Εκδήλωσης και σύνδεσης με το Επίγειο Άστρο και με τα Επίγεια Καρδιακά κέντρα.

Αυτοί που δε γειώνουν αυτή την ενέργεια, θα τη νιώθουν να τρέχει "ανεξέλεγκτη" μέσα στο σύστημά τους, και θα γίνουν επιθετικοί, φοβισμένοι, εκρηκτικοί και θυμωμένοι.Όσοι δεν έχουν σύνδεση με την Ψυχή και τον Ανώτερο Εαυτό τους θα νιώθουν χαμένοι, ανήσυχοι και ανίκανοι να βρουν τη θέση τους στον κόσμο.

Ο όλος σκοπός της εξέλιξης σας κατά τους τελευταίους δύο κύκλους ήταν να επανασυνδέσετε Πνεύμα και Σώμα, Παράδεισο και Γη, ώστε το Σώμα και η Ψυχή σας να είναι Ένα.

Είναι η Ψυχή σας αυτή που θα εφοδιάζει το κέντρο της Ύπαρξης και της Ζωής σας αυτή τη στιγμή. Εσείς είστε ο Μάστερ, η Ψυχή σας συνδέεται με το Καρδιακό σας Κέντρο με Αγάπη και Ειρήνη. Εκδηλώνετε από την Ψυχή και το Πνεύμα σε Ύλη, ακολουθώντας τους νόμους της Θεϊκής Δημιουργικής Δύναμης και Ισορροπίας. Δημιουργείτε έναν Κήπο Ειρήνης και Δημιουργικότητας μέσα στην Καρδιά και την Ψυχή που εκδηλώνεται γύρω σας.

Αγαπημένοι, μην ψάχνετε την Ειρήνη και Αρμονία στον εξωτερικό κόσμο ή στους άλλους τη δεδομένη στιγμή. Εσείς είστε αυτοί που είναι εδώ για να επιδείξετε την Υπεροχή (Mastery) και να ανοίξετε την Πύλη της Εβδόμης Διάστασης. Οι γύρω σας στον κόσμο ακόμη παλέυουν να κατανοήσουν τις Πέντε Διαστάσεις και τη Μαγεία της Έκτης Διάστασης, οπόταν δεν μπορούν τη δεδομένη στιγμή να είναι σε αυτό το μέρος της διεύρυνσης στο οποίο εσείς βρίσκεστε τώρα, έτοιμοι να πορευθείτε μπροστά.

Η Έβδομη Διάσταση είναι η συχνότητα του Μάστερ και είναι το κέντρο και το άκρο της διαδικασίας Ανάληψης. Για εσάς, Αγαπημένοι, σημαίνει να είστε εδώ στη Γη, στο μέσο της αναταραχής και του χάους, και να είστε σε εκείνο το μέρος της Εσωτερικής Ηρεμίας και Ειρήνης. Σημαίνει να είστε συνδεδεμένοι με την ισχυρή Ροή της Θεϊκής Δημιουργικής Ευφυίας και να μπορείτε να κατευθύνετε αυτή τη Ροή σε Μαγική Εκδήλωση μέσω της Πρόθεσης και της Εστίασης. Σημαίνει να ζείτε χωρίς φόβο, χωρίς προσδοκίες και προσκολλήσεις, αλλά απλά μέσα στη Ροή της Αγάπης, της Δημιουργικότητας και της Θεϊκής Εκδήλωσης.

Το να ζείτε ως "Μάστερ" δε σημαίνει να είστε "τέλειοι". Σημαίνει να είστε αυτοί που είστε ως Ψυχή σε ένα Σώμα, και να εκφράζετε την Ψυχή σας σε ευθυγράμμιση με το Πνεύμα, σε όσα βιώνετε και εκδηλώνετε στη Γη.

Αγαπημένοι, καθώς αυτές οι Πύλες ανοίγουν, είστε όλοι περισσότεροι από ευσπρόσδεκτοι να περάσετε το κατώφλι και να διεκδικήσετε τη θέση σας στις Ανώτερες Διαστάσεις Φωτός καθώς ανοίγουν στη Γη. Αυτές οι έντονες Συχνότητες λαμπερού φωτός και Λάμψης θα φωτίσουν ό,τι κάνετε την περίοδο αυτή.

Και, καθώς το κάνετε, θα γνωρίζετε και θα έχετε εμπιστοσύνη πως θα είστε πάντα ασφαλείς και πως σας νοιάζονται. Η Ψυχή σας θα σας προστατεύει και το Πνεύμα θα σας καθοδηγεί, καθώς υφαίνετε και δημιουργείτε με τη Θεϊκή Δημιουργική Ευφυία ως ένας Ενσαρκωμένος Μάστερ Φωτός.

Η Μαγική Πύλη Ανοίγει

Αποτέλεσμα εικόνας για 5η διασταση

Έτσι, Αγαπημένη Οικογένεια Φωτός, σε αυτή την ισχυρή Νέα Χρονιά και Πύλη του Λέοντα, θα υπάρξει επίσης δυναμικό άνοιγμα στην Έβδομη Διάσταση της Αναληφθείσας Κυριαρχίας (AscendedMastery), διαθέσιμο σε σας εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε μπροστά με τον τρόπο αυτό.

Θα ξέρετε ότι είστε έτοιμοι. Θα νιώθετε πως έχετε κυριαρχήσει την Πέμπτη Διάσταση της Ενότητας και απελευθερώσατε το κράτημα της Διττότητας και τη Σκιά στη ζωή σας. Θα 'στε έτοιμοι να αποδεχθείτε την Αγάπη, τη Δημιουργικότητα και τη Μαγεία της Έκτης Διάστασης και να κυλάτε με τους ισχυρούς Φωτεινούς Κώδικες και τα ρεύματα χωρίς Φόβο. Θα 'στε έτοιμοι να ισορροπήσετε τον εαυτό σας μεταξύ Παραδείσου και Γης, και να βαδίσετε μπροστά ως ένας Μάστερ αυτών των Ενεργειών στη Γη.

Θα 'στε έτοιμοι, όταν οι Πύλες ανοίξουν να εκφράσετε πλήρως την Ψυχή σας στο Υλικό Πλάνο ως ένας Νέος Άνθρωπος στη Νέα Γη.

Aρχάγγελος Μιχαήλ
 
διαμέσου της Celia Fenn,
http://www.starchildglobal.com/

Μετάφραση:Μύρια Sherin Ηρακλή

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός