urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μεταδόθηκε από τη Ronna* STAR*QUEST*

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

599188 10150897482411094 1342029163 n

Αγαπημένοι μάστερς, όλη η Δημιουργία διευρύνεται από το κέντρο του Πυρήνα της Καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού προς τα έξω. Όσο πιο κοντά έλκεστε προς τον Πυρήνα του Κέντρου της Δημιουργίας, τόση περισσότερη Θεϊκή Δύναμη και ακτινοβολία θα κατέχετε. Καθώς προχωράτε στο μονοπάτι της ανώτερης Αυτο-συνειδητότητας ως λαμπερό Ον Φωτός, θα ενσαρκώνετε περισσότερη Ιερή Αγάπη, και μια χαρούμενη, γαλήνια συμπεριφορά, μαζί με μια έντονη επιθυμία να υπηρετήσετε τους άλλους, που θα υπερισχύσει.

Αποτελείστε από ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Μαγνητίζετε ενέργεια προς εσάς, και ακτινοβολείτε περιορισμένη ενέργεια από εσάς σε ένα Αέναο μοτίβο.  Είναι σημαντικό να μάθετε να αναγνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των εκδηλωμένων ενεργειακών μοτίβων - τη διαφορά μεταξύ της χρήσης της ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ και της ΙΕΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ενδυναμωμένης από αγνό Δημιουργικό Φως, και της χρήσης ΙΣΧΥΟΣ, χρησιμοποιώντας Αρχέγονη Ζωτική Ουσία ή το μειωμένο φάσμα Φωτός, στη διαδικασία της εκδήλωσης μέσα στη χαμηλότερη πυκνότητα της έκφρασης. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στους ποικίλους τύπους ενέργειας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται εν μέσω μιας αναδιανομής Ακτινικών ισχυόντων, ποιοτήτων και διαστάσεων. Η προσωπικότητα της εγώ-επιθυμίας χρησιμοποιεί γνώση και ισχύ στον 3ο-/ κατώτερο 4ο διαστασιακό κόσμο μορφών, ενώ η προσωπικότητα - κατευθυνόμενη από την Ψυχή χρησιμοποιεί τη διαίσθηση/ έμπνευση/ Ιερή Αγάπη, που εφοδιάζεται από τα Σωματίδια Αδαμαντίνης του Φωτός του Δημιουργού, στην Αυτο-έκφραση και εκδηλωτική διαδικασία.

Το Πνεύμα/ Ουσία της Θεϊκής μας Μητέρας/ Πατέρα ρέουν και εργάζονται διαμέσου του Θεϊκού Σπερματικού-Ατόμου του ατομικοποιημένου σας Ψυχικού Εαυτού. Όταν απαρνιέστε τους ψιθύρους της Ψυχής, απαρνιέστε τον Θεικό σας Εαυτό. Όταν Υπερφωτίζεστε αληθινά από το Θεϊκό Σπερματικό-Άτομό σας, μπορεί να ταξιδέψετε ανάμεσα σε πολλά ρεύματα αρνητικής συνειδητότητας και χωρίς καθόλου να επηρεαστείτε. Είστε πλήρως προστατευμένοι από την Ιερή Αγάπη/ Φως  του Πατέρα/ Μητέρα μας.

Υπάρχουν τρία σημεία ευαισθησίας μέσα στον εγκέφαλο ενός Αυτο-κυρίαρχου: η Επίφυση, η Υπόφυση και η Καρωτίδα-ένας Αιθερικός Αδένας που ενεργοποιείται καθώς αρχίζετε να έχετε πρόσβαση στις συχνότητες της Πέμπτης Διάστασης. Τα Σωματίδια Αδαμαντίνης της Θεϊκής Φωτεινής Ουσίας μεταφέρονται σε όλη τη σωματική μορφή μέσω της ροής του αίματος. Είναι διαμέσου αυτών των μάστερ αδένων που οι ανώτερες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός πυροδοτούν τα Σπερματικά Άτομα μέσα στο φυσικό όχημα, ενεργοποιώντας έτσι τη διαδικασία της δια-Φώτισης. Να θυμάστε πως είστε πνευματικά υπεύθυνοι για το Δημιουργικό Φως που ενσωματώνετε και ακτινοβολείτε έξω στον κόσμο των μορφών.

Tο ΙΕΡΟ ΜΥΑΛΟ είναι αποθήκη για την ιστορία και την πλήρη διαδρομή των πολλών Πτυχών της Ψυχής μέσα στις 3η/4η Διαστάσεις. Το Ιερό σας Μυαλό είναι η άμεση σας σύνδεση με τις πολλαπλές Πτυχές της Υπερψυχής/ Ανώτερων Εαυτώ, και εν τέλει με τις πολλαπλές Ιερές Τριάδες μέσα στην Πέμπτη Διάσταση.

Σταδιακά, οι Πυραμίδες Φωτός, όπου τα Αιθερικά σας Αντίγραφα (Ιερές Τριάδες) φυλάγονται, θα επανενσωματώσουν κάθε επίπεδο της Ύπαρξης σας από τις κατώτερες Διαστάσεις.

Ο άμεσος σας στόχος για αυτό το γύρο Ανάληψης είναι όλα σας τα Ψυχικά Θραύσματα να επανενσωματωθούν μέσα στο πρώτο υπο-επίπεδο της Πέμπτης Διάστασης. Θα εκκινήσετε τότε τη διαδικασία επανένωσης με τις πολλαπλές σας Ιερές Τριάδες απ' όλες σας τις ποικίλες διαστάσεις μέσα σ' αυτόν το γαλαξία· εντούτοις ο απώτερος σας προορισμός είναι η Ιερή Ένωση με το δικό σας "ΕΓΩ ΕΙΜΙ Θεϊκό Σπερματικό Άτομο αυτού του Υπό-Σύμπαντος. Φτάνοντας εκεί θα απολαύσετε τη χαρά της επανένωσης με όλες τις πολύτιμες Πτυχές του Θεϊκού σας Εαυτού, σε πλήρη συνειδητότητα, αναμένοντας τον καιρό του επόμενου Σαλπιγκτήριου Καλέσματος. Θα ετοιμαστείτε τότε, για άλλη μια φορά, να ταξιδέψετε έξω προς το μεγάλο κενό για να εκπληρώσετε ένα μεγαλειώδες, νέο Θεϊκό Σχέδιο.

Μια σημαντική μερίδα ανθρώπων βρίσκονται σε μια φάση μετάδοσης από μια εξωτερική εστίαση στον υλικό κόσμο σε μια εσωτερική εστίαση στο Πνεύμα και την Αυτεπίγνωση. Θα ακούσετε την εσωτερική φωνή της διαίσθησης, και θα αισθανθείτε πολλά νέα κύματα δονήσεως. Η προσδοκία θα γίνει αναγνώριση, και η πίστη θα ενωθεί με τις νέες, ανώτερες σας αλήθειες. Θα στέκεστε στο απώγειο της επιτυχίας σας, ατενίζοντας την επόμενη ψηλή κορυφή. Παρόλ' αυτά θα γνωρίζετε πως θα πρέπει να διασχίσετε την κοιλάδα των σκιών προτού μπορέσετε, για μια ακόμη φορά, να ξεκινήσετε την ανοδική σας πορεία. Αυτοί που βρίσκονται σταθερά στο μονοπάτι της Ανάληψης βρίσκονται εν μέσω της ενσωμάτωσης των υπόλοιπων πτυχών του Ανώτερου τους Εαυτού , που αποτελείται από τον εξαγνισμό όλων των χαμηλών-σε συχνότητες πτυχών, όπως και να δεχτούν τις ανώτερες-σε συχνότητες εκφράσεις του Εαυτού. Αυτό ονομάστηκε "απάρνηση" στις εσωτερικές διδασκαλίες του παρελθόντος, καθότι συχνά ενέχει την απελευθέρωση (άφεση) εκείνων των πραγμάτων που δε χωρούν στα εξελισσόμενα δονητικά σας μοτίβα. Επομένως, θα υπάρξει ένας βαθμός δυσφορίας στο εσωτερικό, όπως και ένας βαθμός χάους στον εξωτερικό σας κόσμο, καθώς αναπροσαρμόζεται να εφαρμόσει στο ανατειλόμενο, εκλεπτυσμένο ΕΣΥ.

Έχετε έναν πλούτο εμπειριών και σοφίας να μοιραστείτε με τις πολλαπλές Πτυχές του Εαυτού σας, και οι επιτυχίες σας καταγράφηκαν δεόντως στα Κοσμικά Αρχεία για μελλοντική αναφορά. Μαθαίνετε να σβήνετε από τη μνήμη σας και να απελευθρώνετε τον εαυτό σας από τους περιορισμούς του συστήματος πίστεως της συλλογικής συνειδητότητας, και μέσω των Φωτεινών σας Πυραμίδων στις Ανώτερες Διαστάσεις, επίσης μαθαίνετε να ανυψώνεστε σε πιο εκλεπτυσμένες σφαίρες συνειδητότητας. Κάθε φορά που το κάνετε, σταδιακά επαναφέρετε στο φυσικό σας σώμα και το πεδίο της αύρας σας, ένα μέρος των εμψυχωτικών, αρμονικών συχνοτήτων των ανώτερων σφαιρών, οι οποίες φτιάχνουν ένα δυνατότερο, πιο ακτινοβόλο και διευρυμένο δυναμικό πεδίο γύρω σας.

Η πίστη είναι μια εγγενής πτυχή της εμπιστοσύνης: πίστη στον εαυτό και την κρίση σας, πίστη στους γύρω σας οι οποίοι επέδειξαν πως είναι έμπιστοι και έντιμοι, πίστη στον Πατέρα/ Μητέρα Θεό, στους Συμπαντικούς Νόμους, και στο Θεϊκό Σχέδιο για το μέλλον της ανθρωπότητας. Δε μιλάμε για τυφλή πίστη, καθότι αποτελεί άλλον ένα τρόπο παραχώρησης της δύναμης σας σε κάποιον άλλο - στις διδασκαλίες ή τους κανόνες τους. Στον υλικό σας κόσμο, η πίστη χτίζεται από τις πράξεις και το θετικό αποτέλεσμα, μια εγκεφαλική λειτουργία που φιλτράρεται από την καρδιά.

Η καρδιά είναι η μαγνητική και συνάμα η ακτινοβόλος δίνη, και είναι η αποθήκη της αληθινής πηγής της ανθρώπινης δύναμης.

Το Ιερό σας Μυαλό κρατά τις Σπερματικές σκέψεις του παρελθόντος και του μέλλοντος σας, και είναι η προσωπική σας πηγή Θεϊκής Βούλησης και Δύναμης από τον Ουράνιο Πατέρα/ Μητέρα Θεό. Οι Σπερματικές σας σκέψειςγια το μέλλον πρέπει να επωαστούν μέσα στην Ιερή Καρδιά, και τα Σωματίδια Αδαμαντίνης Δημιουργικού Φωτός να ανάψουν από την αλτρουιστική σας αγάπη. Έτσι, μέσω της αγνής σας πρόθεσης και πράξεων, εκδηλώνονται στον υλικό κόσμο. Αφθονία παντός είδους είναι μια φυσική εκδήλωση όταν είστε σε αρμονικό συντονισμό με το Πνεύμα και το Θεϊκό Σχέδιο για το μεγαλύτερο καλό όλων.

Στην 3η/4η Διαστασιακή πραγματικότητα, υπάρχει μια συνειδητή επίγνωση του χρόνου. Ο χρόνος συνδέεται επίσης στο διάστημα και την απόσταση. Καθώς προχωράτε στα Έκτα και Έβδομα υπο-επίπεδα της 4ης Διάστασης, ο χρόνος γίνεται πιο ρευστός και εύπλαστος. Καθώς έχετε επίγνωση, η αίσθηση σας για το χρόνο που περνά έχει επιταχυνθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Αυτό, επειδή η γη και ένα καλό ποσοστό της ανθρωπότητας έχουν προχωρήσει στις ανώτερες συχνότητες της 4ης Διάστασης, έτσι η συνειδητή σας επίγνωση του χρόνου επίσης επιταχύνθηκε. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μάθετε να ησυχάζετε το μυαλό και να εστιάζεστε στο Ήρεμο Σημείο συνειδητότητας - στη στιγμή ΤΩΡΑ - ώσπου να γίνει μια βαθιά εδραιωμένη συνήθεια.

Μια ουδέτερη ζώνη ηρεμίας (ανάπαυλας), μια ώρα αυτο-περισυλλογής, επιβάλλεται από τον Ψυχικό Εαυτό ως προετοιμασία για κάθε νέο επίπεδο ανώτερης συνειδητότητας. Είναι μια συσκευή προστασίας για να σας αποτρέπει απ' το να κάνετε πολύ γρήγορη ή επιφανειακή πρόοδο. Υπάρχει ένας ρυθμός στην Ψυχική-επέκταση: μια περίοδος μάθησης, εξέλιξης και ενσωμάτωσης, που ακολουθείται από μια περίοδο απομόνωσης και αυτο-περισυλλογής, και έπειτα μια φάση ή ξέσπασμα εξέλιξης, διεύρυνσης και ανώτερης δραστηριότητας. Ο κύκλος αυτο-επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά καθώς διασχίζεται το στενό, απότομο μονοπάτι της Ανάληψης σε ανώτερες σφαίρες Φωτός.

Η λαμπρότητα του φυσικού σας οχήματος καθορίζεται από το βαθμό ενέργειας που έχετε ενσωματώσει. Η αύρα αποτελείται από τη συχνότητα μοτίβων που πηγάζουν από το Αιθερικό Όχημα - ο ρυθμός των δονήσεων σας ή η Ενεργειακή σας Υπογραφή - και η αγνότητα και η καθαρότητα των χρωμάτων που εκπέμπετε. Το κέντρο του κεφαλιού είναι ο προστάτης του Θεϊκού Σχεδίου. Είστε ένας πλανητικός Φορέας Φωτός. Τα Όντα των ανώτερων σφαιρών είναι οι Ουράνιοι Φορείς Φωτός.

60

Υπάρχει μια ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ και μια ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ. Ιεροί ήχοι συντίθενται από λέξεις ανώτερης συχνότητας που λέγονται με δύναμη - λέγονται με θετική, δυναμική πρόθεση. Πρέπει να αναπτύξετε την τέχνη της σωστής ερμηνείας των αποκαλυφθεισών ανώτερων αληθειών, και έπειτα να διατυπώσετε την πρόθεση σας να εκδηλώσετε την καινούρια αυτή σοφία όσο πιο αποδοτικά γίνεται. Καλέστε την Ιερή Δύναμη της Βούλησης σας να φέρετε αποκάλυψη σε υλική εκδήλωση. Το Σχέδιο Θεϊκής Βούλησης ενός μάστερ αποθηκεύεται μέσα σε ένα απ' τα Σπερματικά Άτομα Κουνταλίνι μέσα στο Τσάκρα της Βάσης.  Δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το ιερό δώρο μέχρι να εναρμονίσετε/ ισορροπίσετε τα μοτίβα συχνοτήτων της 4ης Διάστασης, επιστρέφοντας το Τετρα-Διάστατο περιβάλλον σας στο κατάλληλο φάσμα Φωτός και σκιάς που λέγεται "διττότητα".

Ουσιαστικά, η διττότητα είναι ένα σύστημα διεύρυνσης. Είναι το συνονθύλευμα του Πνεύματος με την ύλη στην ανώτερη του μορφή (μια Ψυχικά-εμπνευσμένη προσωπικότητα) μέχρις ότου γίνει μια μονάδα τελειοποιημένης συνειδητότητας. Για να μπορέσετε να εξελιχθείτε/ αναληφθείτε στα ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας, πρέπει να στέκεστε σταθερά και να λειτουργείτε στο κέντρο του Μονοπατιού Φωτός και Σκιάς, καθώς διασχίζετε τις σφαίρες της διττότητας. Πρέπει να εισέλθετε στα Σπερματικά Άτομα της ελπίδας, της έμπνευσης και της διαίσθησης, που είναι αποθηκευμένα μέσα στο Ιερό Μυαλό και την Ιερή Καρδιά σας. Καθώς αφαιρείτε την ομίχλη της αρνητικότητας από το Αιθερικό σας Σώμα, το μυαλό και το συναισθηματικό σας σώμα, αυτά τα πολύτιμα Σπερματικά Άτομα σταδιακά αρχίζουν να πάλλονται και να απελευθερώνουν την ισχυρή, κοσμική γνώση/ αλήθειες/ χαρακτηριστικά που είναι αποθηκευμένα εκεί. Πρέπει να καταβάλετε επίπονη προσπάθεια να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τη λάμψη του υλικού κόσμου και από τις κυρίαρχες, εκτός-ισορροπίας δυνάμεις της ύλης.

Μαθαίνετε να συγκεντρώνετε τις πνευματικές σας δυνάμεις κρατηθέμενοι σταθερά μέσα από το Φως. Ένας Αυτο-κυρίαρχος μαθαίνει να συγκεντρώνεται στη δημιουργία ενός σημείου ΠΙΕΣΗΣ (Πρόθεσης), και μέσω της χρήσης δημιουργικής φαντασίας, αυτός/ αυτή φυτεύει τα νέα Σπέρματα της Δημιουργίας ενός συγκεκριμένου σκοπού. Εστιάστε το μυαλό σας στην ανώτερη διανοητική σας συνειδητότητα, και έπειτα κρατήστε το εκεί σε μια κατάσταση σταθερής πίεσης, καθώς δημιουργείτε τα ενεργοποιημένα Σωματίδια Αδαμαντίνης του Δημιουργικού Φωτός μέσα από την αποθήκη της Ιερής σας Καρδιάς. Θα είστε τότε έτοιμοι να εκπνεύσετε την Αυτο-δημιουργημένη δεξαμενή ενέργειας στο προσωπικό σας Λουλούδι-της-Ζωής/ το Δημιουργικό Τροχό, και έξω στον κόσμο της αιτίας μέσω της συνειδητής σας πρόθεσης και της Ιερής Αναπνοής.

Γενναίοι μου, κάντε το επιμελώς συνήθεια να εστιάζετε στο τι είναι σωστό στην καθημερινή σας ζωή και τον προσωπικό σας κόσμο, και πάντοτε να οραματίζεστε τον εαυτό σας όπως επιθυμείτε να γίνετε. Δώσαμε έμφαση πως πρέπει να εξασκείτε τη μη-επίκριση και αυτό περιλαμβάνει και την επίκριση του Εαυτού. Να θυμάστε πως τώρα έχετε πρόσβαση σε όλα τα Σωματίδια Φωτός/ Ζωής του Δημιουργού τα οποία μπορείτε να εκμαιεύσετε στην Ιερή σας Καρδιά. Να έχετε πάντα υπόψη σας πως αυτά τα Αδαμαντένια Σωματίδια της Δημιουργίας μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο μέσω της αγνής στοργικής σας πρόθεσης. 

Πολλοί από σας έχετε αρχίσει, ή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αληθινή σας αποστολή, όποια κι αν είναι. Παρακαλώ να θυμάστε πως ο απώτερος στόχος είναι να γίνετε ένας αγγελιαφόρος (φορέας) της Αγάπης/ Φωτός. Πρέπει να ζείτε την αλήθεια σας καθώς μαθαίνετε να διασχίζετε το ανώτερο Μονοπάτι, ώστε να απογειώσετε το όραμά σας. Πρέπει να διεκδικήσετε και να αναγνωρίσετε κάθε Πτυχή της Ύπαρξής σας καθώς αγωνίζεστε για αρμονία και ενοποιημένη συνειδητότητα.

Αγαπημένοι, όταν αμφιβάλλετε, χρειάζεστε έμπνευση ή δύναμη, ελάτε στην Πυραμίδα Φωτός και εμείς θα σας ενθαρρύνουμε, θα σας σηκώσουμε και θα σας εμπνεύσουμε. Όταν νιώθετε μοναξιά ή πως δε σας αγαπάνε, προχωρήστε προς το Ιερό σας Καρδιακό κέντρο, και θα περιμένουμε εκεί να σας γεμίσουμε με την απαστράπτουσα αγάπη της Μητέρας/ Πατέρα μας Θεού.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

sveti arhangel mihailo 0

Μεταδόθηκε από τη Ronna * STAR*QUEST* www.RonnaStar.com

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός