urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 – Μέσω της RΟΝΝΑ

Σύμπαν Μάτι

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον μιας κοσμικής στιγμής ευκαιρίας. Η Έβδομη Ακτίνα του Θεϊκού Φωτός, η Βιολετί Φλόγα της αλλαγής και του εξαγνισμού, μέσω της ακτινοβολίας του αγαπημένου Αρχάγγελου Ζαντκιήλ και της Λαίδης Αμέθυστος, κατακλύζει τη Γη και την ανθρωπότητα για να βοηθήσει σ’ αυτές τις πρωτοποριακές περιόδους εξέλιξης και Ανάληψης. Τα εξαγνιστικά δονητικά μοτίβα της Βιολετί Φλόγας θα αυξηθούν πάρα πολύ σε δύναμη τα επόμενα χρόνια καθώς όλο και πιο πολλές προχωρημένες Ψυχές μαθαίνουν πώς να αξιοποιούν και να προβάλουν τις μαγικές, μεταμορφωτικές ιδιότητές τους.

Οι εισερχόμενες Ψυχές των νέων Υπο-Ριζών Φυλών – ένα είδος ανθρωπότητας – είναι πάρα πολύ εξελιγμένες και πνευματικά συντονισμένες, και επηρεάζονται έντονα από την Έβδομη Ακτίνα της αλλαγής, της ελευθερίας, της λύτρωσης, του εξαγνισμού, της τελετουργίας και της Συνειδητότητας της Ενότητας. Οι πάντες και τα πάντα πάνω στη Γη επηρεάζονται από την ακτινοβολία της Έβδομης Ακτίνας, της Βιολετί Μεταμορφωτικής Φλόγας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι πολλές από τις παλιές, ξεπερασμένες διδασκαλίες απορρίπτονται καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται σε σοφία και ανυψώνει τα μοτίβα συχνότητας τους. Πολλές από τις εμπνευσμένες, αληθινές θρησκευτικές πεποιθήσεις θα παραμείνουν, και οι θρησκείες που θα επιζήσουν θα είναι εκείνες που θα επεκτείνουν την φιλοσοφία τους στην ενσωμάτωση των υψηλότερων αληθειών του Δημιουργού που αποκαλύπτονται τώρα.

Η Βιολετί Φλόγα της Έβδομης Ακτίνας θα επιταχύνει την διαδικασία της αλλαγής επιστρέφοντας ασύμφωνα δονητικά μοτίβα σε ουδέτερη ουσία Φωτός. Αυτή η μετατροπή διευκολύνεται μέσω των γεμάτων αγάπη, συνειδητής πρόθεσης και πράξεων σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο αιθερικό σώμα σας. Άπαξ και πραγματοποιηθεί αυτό, θα γίνετε πιο εύκολα αληθινοί συν-δημιουργοί της ομορφιάς, της αφθονίας, της χαράς και της ειρηνικής συνύπαρξης πάνω στη Γη. Θα αναζητήσετε προσωπική Ανάληψη. Πρέπει όμως να βοηθήσετε επίσης τους αδελφούς και τις αδελφές σας, καθώς και τη Γη να εξελιχθούν και να επιστρέψουν σε μία αρμονική κατάσταση συνειδητότητας.

unnamed

 

Ποτέ πριν δεν είχατε μια τέτοια ευκαιρία να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα και τον Δημιουργό. Είστε σε ένα σταυροδρόμι της εξελικτικής σας διαδικασίας, διότι ο κόσμος όπως τον ξέρετε σβήνει αργά. Ως Θεϊκές Σπίθες του Δημιουργού, σας δόθηκε ένα σπουδαίο δώρο, σεντούκι θησαυρού της Ουσίας του Δημιουργού για να τον χρησιμοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε. Ξεκινήσατε αυτή τη ζωή με ένα τμήμα Αδαμάντινων Σωματιδίων Φωτός αποθηκευμένο στην Ιερή Καρδιά σας. Ένα άλλο απόθεμα Λευκής Ιερής Φωτιάς Ατομικός Σπόρος Φωτιάς ήταν κρυμμένο στο Τσάκρα της Βάσης. Στις αρχαίες διδασκαλίες ονομαζόταν Κουνταλίνι, και απεικονίζετο σαν ένα κουλουριασμένο ερπετό. Πάντα είχατε πρόσβαση στην Ιερή Φωτιά που ήταν αποθηκευμένη στην καρδιά σας. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε πώς να χρησιμοποιείτε τα Κλειδιά του Βασιλείου για να ανάβετε και να χρησιμοποιείτε αποδοτικά αυτή την πηγή δύναμης του Θεϊκού Φωτός. Η Κουνταλίνι ή η Φωτιά του Ερπετού είναι διαφορετικό θέμα, διότι πρέπει να καθαρίσετε το 50% της παραμορφωμένης ενέργειας που δημιουργήσατε στο παρελθόν για να αξιοποιήσετε αυτή την δεξαμενή του Μετατρονικού Πλήρους Φάσματος Φωτός.

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το ότι επιταχύνεται η καταστροφή σε όλο τον κόσμο. Επιβεβαιώνουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, και θα συνεχιστεί για λίγο καιρό καθώς η Γη απελευθερώνει τα αρνητικά μοτίβα και τις καταστροφικές ενέργειες – διότι η Γήινη Μητέρα σας πρέπει να προσπαθήσει να διορθώσει την καταστροφή που έχει γίνει στον πλανήτη ανά τους αιώνες με τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα είναι υπεύθυνη για την τωρινή κατάσταση της γης και εξαρτάται από όλους εσάς – τις Ψυχές Αστρόσπορους, μαζί με την βοήθεια των Όντων των Ανώτερων Βασιλείων – να αγωνιστείτε να διορθώσετε όσον το δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή. Έχετε εφοδιασθεί με τα εργαλεία, μαζί με την ενέργεια της Ιερής Φωτιάς που είναι απαραίτητη για να ολοκληρώσετε αυτό το έργο. Όμως, πρέπει να ενσωματώσετε και να κατευθύνετε κατάλληλα αυτή την δυνατή ενέργεια. Η Ανάληψη σας και η Ανάληψη της Γης είναι απόλυτα δεμένες μαζί και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτό το Σύμπαν, και ειδικά το Υπο-Σύμπαν στο οποίο σήμερα υπάρχετε, βρίσκεται εν μέσω μιας μνημειώδους διαδικασίας αλλαγής. Οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις και κινούνται πιο κοντά στον ήλιο το ηλιακού συστήματος του οποίου αποτελούν μέρος. Οι Γαλαξίες και τα Υπο-Σύμπαντα επεκτείνονται και κινούνται προς τα πάνω, προς τα έξω ή προς τα κάτω με βάση την άποψη του παρατηρητή. Νέοι γαλαξίες βρίσκονται σε στάδια δημιουργίας καθώς η ώθηση για επέκταση ξεκινάει από μία μεγάλη έγχυση των Σωματιδίων του Φωτός και της Ζωής του Δημιουργού, και οι Σκέψεις-Σπόροι για νέα Δημιουργία διαπερνούν την συνειδητότητα όλων των αισθανόμενων Όντων.

top hd wallpapers1

Κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής του κύκλου των Εποχών, βιώνετε μία μεγάλη ποικιλία μεταμορφωτικών αλλαγών. Διεκδικείτε εκ νέου όλα τα προσωπικά Θραύσματα της ενέργειας και των σκεπτομορφών που δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια του μεγάλου σε χρονική διάρκεια ταξιδιού σας στη φυσική έκφραση. Επανασυνδέεστε με τις πολλές Σπίθες συνειδητότητας που δημιουργούν τον Θεϊκό σας Εαυτό και την οικογένεια της Ψυχής σας. Αγωνίζεστε επίσης να γίνετε ένας Πνευματικός/ανθρώπινος ενήλικας ενώ βρίσκεστε σε ένα αιώνια επεκτεινόμενο πολυδιάστατο βασίλειο της φυσικότητας. Οι διαφορετικές χρωματιστές φωτοβόλες Ακτίνες θα βοηθήσουν στην ενσωμάτωση και εξισορρόπηση των ανώτερων μοτίβων συχνότητας της γαλαξιακής συνειδητότητας. Όσο περισσότερο εξισορροπείτε, εναρμονίζετε και δυναμώνετε το σύστημα των τσάκρα σας, τόσο πιο πολύ Θεϊκό Φως θα μπορείτε να απορροφάτε. Η στήλη του νωτιαίου μυελού θα γίνει τελικά μία «Ράβδος Φωτός» μέσω της οποίας οι ροές του Φωτός του Δημιουργού θα μπορούν να ρέουν ελεύθερα και ανεμπόδιστα, έτσι που η διαδικασία της Ανάληψης θα επιταχυνθεί πάρα πολύ.

Το Άγιο Πνεύμα ή ο Ανώτερος Νοητικός Εαυτός σας είναι η διακριτική ανώτερη ευφυία σας που παρακολουθεί και ρυθμίζει τις εγχύσεις Φωτός και τα δώρα του Πνεύματος, που σας μοιράζονται σύμφωνα με το επίπεδο της πνευματικής σας επίγνωσης και τις τρέχουσες ανάγκες σας. Ειδικά κληροδοτήματα παρακολουθούνται επίσης και διασκορπισμένα από τον Ιερό Νοητικό Εαυτό σας, ο οποίος είναι το ενδιάμεσο ανάμεσα σ’ εσάς και την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας. Ωστόσο, οποιαδήποτε κληροδοτήματα σας δίδονται απαιτούν να ασχολείστε επιμελώς για να παίζετε τον ρόλο σας. Πρέπει να κάνετε την μέγιστη προσπάθεια να χρησιμοποιείτε τα ειδικά δώρα του Θεϊκού Φωτός του Δημιουργού για το ύψιστο καλό. Να θυμάστε, είστε ένας οριζόμενος συν-δημιουργικός συνέταιρος με τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας.

Καθώς γίνεστε πιο ικανοί ως συν-δημιουργοί στο Γήινο Πεδίο, θα πρέπει να προσπαθείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα μοτίβα της ενέργειας σας και να ζητάτε να τα αναβαθμίζετε, καθώς αγωνίζεστε για στηρικτική αρμονία και εκλεπτυσμένη θεϊκή έκφραση. Πρέπει να ελευθερώσετε τη δύναμη της Ιερής Φωτιάς που βρέθηκε να κοιμάται για πολλές χιλιάδες χρόνια, και να αγωνίζεστε επιμελώς να κατευθύνετε και να εστιάζετε την ενέργεια σας στις περιοχές της ζωής σας που θέλετε ν’ αλλάξετε. Εγκαθιδρύοντας και συνεχώς αναβαθμίζονταςο τροχός της ζωής του δημιουργού σας , φυτεύετε τους Σπόρους της εστιασμένης αλλαγής, και τροφοδοτείτε την Ιερή Φωτιά της Δημιουργίας που χρειάζεται για να εκδηλώσει ό,τι έχετε οραματιστεί. Όταν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, ο προσωπικός σας κόσμος θα γίνει ένας κόσμος θαυμάτων. Εσείς θα γίνετε ένας Φάρος Φωτός που θα βλέπουν όλοι.

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντική είναι η αναπνοή στο να διεκδικήσετε εκ νέου την Θεϊκή σας φύση. Όχι την ρηχή αναπνοή που η πλειοψηφία των ανθρώπων στη Γη έχει αποδεχτεί σαν τον σωστό τρόπο αναπνοής. Αυτό το είδος αναποτελεσματικής αναπνοής έχει σαν αποτέλεσμα πολλά εξουθενωτικά συμπτώματα και αρρώστιες. Έχει επίσης περιορίσει την πρόσληψη Θεϊκής Ουσίας, που είναι βασική για την ευεξία σας και την ανάκτηση του οχήματος του Φωτός σας.

παράδεισος

 

Έχουμε εξηγήσει και τονίσει την Άπειρη Αναπνοή, την Αναπνοή Ακορντεόν και το πόσο σημαντική είναι η εξάσκηση της αναπνοής με πρόθεση. Η Άπειρη Αναπνοή θα μπορούσε να ονομαστεί Αναπνοή της Ανάληψης, διότι ευθυγραμμίζει τα γαλαξιακά σας τσάκρας με το φυσικό σας όχημα, και ανοίγει τα περάσματα επιστροφής προς τις Ανώτερες Διαστάσεις μέσω της Τεχνικής της Δυαδικής Αλληλουχίας. Επισπεύδει την διαδικασία της δημιουργίας του προς ανάληψη οχήματος του Φωτός σας, και επίσης διευκολύνει το άνοιγμα της πύλης για τον Ιερό σας Νου και τις μπροστινές και πίσω πύλες για την Ιερή Καρδιά σας. Η Αναπνοή Ακορντεόν διευκολύνει ένα διπλό όφελος: βγάζει τα Αδαμάντινα Σωματίδια που είναι αποθηκευμένα στο τσάκρα της βάσης και επίσης τα Αδαμάντινα Σωματίδια που είναι αποθηκευμένα στο Αιθερικό σας Αντίγραφο, που βρίσκεται μέσα στην Πεμπτοδιάστατη προσωπική Πυραμίδα Φωτός σας.

Το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ σας αποτελείται από δονητικά μοτίβα ανιδιοτελούς αγάπης, σοφίας, ισορροπίας και αρμονίας της μεσαίας-Τέταρτης – και παραπάνω – Διάστασης. Σαν Αυτοκυρίαρχος, η Ενεργειακή σας Υπογραφή και το Τραγούδι της Ψυχής σας θα συγχωνευτεί σε μία Ουράνια Μαντάλα Φωτός, ήχου και χρώματος, με την οποία θα ταυτοποιείστε στα ανώτερα βασίλεια. Αναγνωρίζεστε από την λαμπρότητα του εσωτερικού σας Φωτός. Όσο πιο πολλή Ουσία Φωτός ενσωματώνετε στο φυσικό σας όχημα, τόσο πιο έξοχα θα λάμπει η αύρα σας.

Υπάρχει ανοιχτό ένα Ιερό μονοπάτι ν’ ακολουθήσει ο καθένας σας, ανεξάρτητα σε ποιο σταθμό ή σε ποιες συνθήκες μπορεί να βρίσκεστε – μία χρυσή ευκαιρία περιμένει να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη δύναμη σας, να αξιοποιήσετε την δημιουργικότητα σας, να εμφανίσετε εκείνες τις πολλές λανθάνουσες ικανότητες που έχετε αποθηκεύσει βαθιά μέσα στις τράπεζες μνήμης σας. Τώρα, όσο ποτέ πριν, είμαστε κοντά, παρατηρώντας, περιμένοντας να βοηθήσουμε, να ενθαρρύνουμε, να δημιουργήσουμε τα θαύματα, και να λειάνουμε τον δρόμο καθώς αγωνίζεστε να εξελιχθεί προς τα εμπρός και προς τα πάνω. Αν μπορείτε να δείτε όλα όσα υπάρχουν τώρα στη ζωή σας σαν μεταβατικά εκτός από την Αγάπη/Φως και την Πνευματική Φωτιά μέσα στην Ιερή Καρδιά και στη Ψυχή σας, τότε θα μάθετε αυτά που προσπαθούμε να σας μεταδώσουμε. Απελευθερώστε τον φόβο σας για το παρελθόν και το μέλλον, εξαλείψτε τους συναισθηματικούς και νοητικούς ελέγχους που άλλοι σας έχουν επιβάλλει έτσι ώστε να μπορέσετε να γίνετε το ελεύθερο Πνεύμα που έπρεπε να είστε.

Όταν η θηλιά απείρου και η χρονογραμμή του παρελθόντος σας θα έχoυν εναρμονιστεί και το μεγαλύτερο μέρος των ασύμφωνων ενεργειών σας θα έχουν μεταλλαχθεί, θα μπείτε στη θηλιά του Άπειρο του μέλλοντος σας. Βρίσκεστε στην διαδικασία να έχετε πρόσβαση του Φωτός του μέλλοντος σας, ενώ αφήνετε πίσω τις σκιές του παρελθόντος. Είστε στη μέση μιας διαδικασίας κοσμικής επανασύνδεσης, γενναίοι φίλοι μου, και θα εξελιχθείτε σε εύθετο χρόνο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπον.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία αλλαγής είναι ένας μακρύς και περίπλοκος κύκλος. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα σπουδαίο ταξίδι αν επωφεληθείτε από τις διδασκαλίες σοφίας και τα εργαλεία που σας προσφέρουμε. Ο Νόμος του Κύκλου λέει ότι κάθε νέα δημιουργική προσπάθεια πρέπει ν’ αρχίζει μέσα από το Ακίνητο Σημείο της Δύναμης της Θέλησης του Πυρήνα της Ουσίας του Δημιουργού και επίσης του συν-δημιουργού. Να θυμάστε ότι ένα άτομο που είναι επικεντρωμένο στην Ιερή Καρδιά και στον Ιερό Νου του μπορεί να μεταδώσει Κοσμικές αλήθειες και εμπνευσμένες σκέψεις σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι γεμάτες αγάπη δονήσεις του πεδίου της αύρας τους ευλογούν όλους εκείνους με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Ήρθε η ώρα σας να βγείτε μπροστά, να πάρετε ένα βήμα και να ακουστείτε. Αρχίστε από εκεί που βρίσκεστε, στο ύψιστο σημείο της κατανόησης, βλέποντας μέσα από μάτια φιλτραρισμένα από αγάπη, νιώθοντας με μία καρδιά γεμάτη ευσπλαχνία, και λειτουργώντας με έναν νου ελεύθερο από σύννεφα ενοχής, φόβου ή κριτικής. Αυτός είναι ο τρόπος που θα επικυρώσετε την αλήθεια σας και θα αποκτήσετε την σοφία σας, αγαπημένοι. Αυτός είναι ο τρόπος που ο κόσμος σας και η πραγματικότητα σας θα ξεχειλίζει από αγάπη, χαρά και αφθονία. Αυτός είναι ο τρόπος του δασκάλου, ο τρόπος της Ζωντανής αλήθειας, ο τρόπος της επιστροφής στο σπίτι.

2871fa82cdfd4324395fa98b74872145

 

Είστε πάντα ο δικός σας κριτής, και με την βοήθεια του Συμβουλίου των Οδηγών σας, αποφασίζετε ποιες θα είναι οι κυριότερες λεπτομέρειες των εμπειριών της επόμενης ζωής σας. Μία Ψυχή, όταν είναι στο περιβάλλον των ανώτερων Διαστάσεων, είναι πάντα πρόθυμη να διορθώσει περασμένα λάθη ώστε να μπορέσει να καθαριστεί η αύρα της από οποιαδήποτε μη αρμονικά δονητικά μοτίβα, και το ταξίδι προς την Φώτιση να μπορέσει να συνεχιστεί.

Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι αρνούνται την αλήθεια όσων σας μεταδίδουμε. Ωστόσο, είναι η Ζωντανή αλήθεια και ο Συμπαντικός Νόμος, και κάθε Ψυχή επηρεάζεται και κυβερνάται από τα Δόγματα του Θεϊκού Πεδίου, είτε πιστεύει είτε όχι. Εδώ ξανά, ισχύει το εσωτερικό πέπλο που σας επιτρέπει την πρόσβαση στην μεγαλύτερη σοφία σας, και πρέπει να διαπεράσετε τους περιορισμούς του περιβάλλοντος της Τριτο-Τέταρτης Διάστασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία επεκτεινόμενη, υπέροχη επανασύνδεση στην Κοσμική Συνειδητότητα. Πάντα υπήρξατε και πάντα θα είστε συνδεδεμένοι με ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η αίσθηση της αποσύνδεσης είναι στο νου σας, και ο τρόπος να «ξεκλειδώσετε την πόρτα» στον Ποταμό της Ζωής είναι μέσα στην ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ.

Καθώς εκλεπτύνετε την αντήχηση σας, γίνεστε σταδιακά Πολυδιαστασιακοί, που σημαίνει ότι αξιοποιείτε αμέσως τα μοτίβα συχνοτήτων διαφόρων Διαστάσεων. Για να κάνετε χώρο στις εκλεπτυσμένες συχνότητες των πολλαπλών επιπέδων της Τέταρτης, Τρίτης και ανώτερων Διαστάσεων, πρέπει να υπάρξει μία διαδικασία εκκαθάρισης και καθαρισμού. Μέσω των μαθημάτων και των οδηγιών που σας έχουμε δώσει τόσα χρόνια, προσπαθούμε να σας δώσουμε τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για να διασχίσετε το Μονοπάτι της Ανάληψης με άνεση και χάρη.

Για να γίνετε ένας ζωντανός παραπόταμος για τον Ποταμό της Ζωής, πρέπει να προετοιμαστείτε να επιτρέψετε στην Ουσία της Ζωής να ρέει μέσα σας και μέσω εσάς. Θα χρησιμοποιείτε ό,τι χρειάζεστε και τότε θα επιτρέπετε στα υπόλοιπα να ρέουν, έτοιμα και διαθέσιμα να συγχωνευθούν σε υπέροχες νέες δημιουργίες. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα γίνετε κομιστές και υπηρέτες του Φωτός. Αυτό είναι το έσχατο μήνυμα όλων των διδασκαλιών που σας έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο σκοπός της Αυτοκυριαρχίας. Αυτός είναι ο δρόμος της Ανάληψης.

Είστε σ’ ένα μεγάλο σταυροδρόμι, αγαπημένοι. Καθώς προχωράτε μέσα από την διαδικασία της εκκαθάρισης και του καθαρμού των πολλαπλών Πτυχών του εαυτού σας, αφήνετε πίσω τις ενέργειες που δημιούργησαν όλον τον πόνο, τα βάσανα και την απόγνωση. Κάντε πίσω για μια στιγμή, και δείτε αυτούς τους περασμένους μήνες σαν παρατηρητής – αρχίζετε να παίρνετε την εικόνα του τι σημαίνει το μεγάλο σχέδιο και η Ανάληψη; Η επίγνωση και ο έλεγχος είναι σημαντικές Πτυχές της κυριαρχίας. Αν έχετε δουλέψει επιμελώς με τα μαθήματα που σας έχουμε δώσει, θα πρέπει να βρίσκεστε σε καλό δρόμο για διεκδικήσετε εκ νέου τα πολλά δώρα που φέρατε στη Γη πάρα πολλούς αιώνες πριν.

Τιγρη

 

Ο καθένας σας ζει μέσα σε μία προσωπική Ολογραφική Σφαίρα Φωτός και Σκιάς που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς, σαν συν-δημιουργοί, στείλατε σκέψεις Σπόρους, ενέργεια και πρόθεση, που δημιουργούν μοτίβα μιας συγκεκριμένης Συχνότητας. Αυτές οι δονήσεις Συχνότητας βγαίνουν από εσάς σαν Ακτίνες ενέργειας σ’ ένα Σημάδι του Απείρου, δημιουργώντας κυματιστές μορφές, που είναι αντανάκλαση των δικών σας συνειδητών σκέψεων, πρόθεσης και πράξεων.

Καθώς μαθαίνετε να παραμένετε επικεντρωμένοι στην καρδιά και εστιασμένοι στην Ψυχή, ακτινοβολώντας πάντα ανιδιοτελή αγάπη και ισορροπημένα, αρμονικά δονητικά μοτίβα, ο κόσμος σας και η πραγματικότητα σας θα αλλάζει σταδιακά προς το καλύτερο. Διότι μαθαίνετε αργά να λειτουργείτε σαν ένας δυνατός κυρίαρχος της συν-δημιουργίας – ένας αληθινός Θεϊκός Απεσταλμένος του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας και του Υπέρτατου Δημιουργού. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων αβεβαιότητας και μεγάλης αλλαγής, να θυμάστε, αγαπημένοι μου Πρωταθλητές του Φωτός, ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε, και υπάρχουν πάρα πολλά να κερδίσετε. Νιώστε την ζεστασιά της Ιερής μας Ανάσας καθώς θωπεύει το μάγουλο σας, νιώστε την αύρα της αγάπης με την οποία σας περιβάλλουμε. Είμαστε κοντά, απλωθείτε και αγγίξτε μας. Θα ανταποκριθούμε.

Αγαπιέστε πολύ βαθιά,

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσωτης RΟΝΝΑ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1