urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

New Project 2020 11 04T095015.965

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 ΜΕΣΩ ΤΗΣ RΟΝΝΑ ΒΕΖΑΝ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

πολύ μα πάρα πολύ παλιά στο χρόνο, εκείνες οι γενναίες Ψυχές που θα ερχόντουσαν αργότερα ως οι Αστρόσποροι που Δείχνουν τον Δρόμο για την Ανάληψη της Ανθρωπότητας και της Γης συμφώνησαν να πάρουν έναν ειδικό ρόλο στον Πλανήτη Γη κάποια στιγμή στο πολύ μακρινό μέλλον. Η ομάδα των Ψυχών που απάντησαν γενναία σ’ ένα καινούργιο Κάλεσμα, θα ενσαρκωνόντουσαν σε κάθε φυλή, χρώμα, πολιτισμό και θρήσκευμα. Θα σκορπιζόντουσαν στα πέρατα ενός ειδικά δημιουργημένου πλανήτη προετοιμάζοντας ένα προδιαγεγραμμένο κοσμικό δράμα, την μαζική Ανάληψη της ανθρωπότητας και της Γης, μαζί με όλες τις υλικές εκδηλώσεις μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν.

 

Είναι ζωτικής σημασίας για εσάς να κατανοήσετε ότι αυτοί είναι πρωτοφανείς καιροί όπου πολλές ειδικές απαλλαγές είναι εν δυνάμει. Είναι μεγάλη ευκαιρία για σας, τους αναζητητές του Φωτός, να αξιοποιήσετε την Θεϊκή σας κληρονομιά και τα ειδικά δώρα και ταλέντα σας. Σε σπάνια διαστήματα, και κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου από μία σπουδαία Εποχή σε μία άλλη, ο Κοσμικός Νόμος επιτρέπει στα Όντα του αγγελικού βασιλείου και της Πνευματικής Ιεραρχίας να διαπεράσουν το πέπλο και να επικοινωνήσουν με επίλεκτα, αφυπνισμένα μέλη της Ανθρώπινης Φυλής. Πρέπει να εκφράσετε την πρόθεση και την επιθυμία να αλληλοεπιδράσετε με αυτά τα υπέροχα, προηγμένα Όντα, διότι δεν θα παραβιάσουν την ελεύθερη βούληση σας.

Όταν εστιάζετε την προσοχή σας σ’ έναν συγκεκριμένο δάσκαλο, άγγελο ή Ύπαρξη Φωτός, αυτοί σας γνωρίζουν αμέσως και θα απαντήσουν. Όσο πιο έντονη, ειλικρινής και συνεχής είναι η επιθυμία σας, τόσο περισσότερη ακτινοβολία θα σας δίνουν. Οι φύλακες άγγελοι σας, οι πνευματικοί σας οδηγοί και οι δάσκαλοι θα κάνουν κάθε προσπάθεια να σας βοηθήσουν να λαμβάνετε τις υψηλότερες συχνότητες σοφίας που είναι βασικές σ’ αυτούς τους χαοτικούς καιρός της μεταμόρφωσης. Αυτά τα καλοκάγαθα Όντα προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας με το να εντατικοποιούν το Φως μέσα στο Ηλιακό σας Κέντρο και τελικά στην Ιερή Καρδιά σας.

sfera

 

Περιμένατε αιώνες για μία πρόσκληση συνειδητής επικοινωνίας με τους αναληφθέντες δασκάλους και τα αγγελικά βασίλεια, που και αυτοί επίσης περίμεναν υπομονετικά γι αυτή την ώρα. Ως Ανθρώπινα Όντα, το να επικοινωνείτε με τα Όντα Φωτός είναι ένα μεγάλο εξελικτικό βήμα για εσάς, διότι αυτό διευκολύνει γρήγορα μία νέα συνειδητή επίγνωση και μία ισχυρή μεταμόρφωση μέσα σας. Πιθανότατα, πρώτα θα συνδεθείτε και θα μάθετε να συνδιαλέγεστε και να επικοινωνείτε με τους προσωπικούς σας οδηγούς, ή μερικές φορές, ο Διδάσκαλός σας θα δημιουργήσει γρήγορα μία σχέση μαζί σας. Ειδικά, αν κάνατε μία συμφωνία να δουλέψετε μ’ εκείνο το συγκεκριμένο Ον πριν ενσαρκωθείτε σ’ αυτή τη ζωή.

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στην διαδικασία ν’ αναπτύξετε την έκτη σας αίσθηση – τον διαισθητικό νου, δια της οποίας θα έχετε μία απ’ ευθείας γραμμή με την Υπερψυχή σας και ορισμένες Πτυχές των πολλαπλών Ανώτερων Εαυτών σας. Είναι η αρχική φάση του να δημιουργήσετε μία απ’ ευθείας γραμμή με έδρα την εστία, την Θεϊκή ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας / Θεϊκός Εαυτός. Μην ψάχνετε τον Θεό στον ουρανό ή σε κάποια μακρινή, απρόσιτη τοποθεσία, διότι η Ουσία του Δημιουργού, μία Σπίθα Θεϊκότητας, κατοικεί στην Ιερή Καρδιά σας. Πολλοί από εσάς έχετε επίγνωση των Θεϊκών καταγωγών σας. Ωστόσο, έχετε μόνο μία ελάχιστη ιδέα του τεράστιου δυναμικού σας ως κομιστής του Κοσμικού Φωτός. Είναι πολύ σημαντικό να συντονίζεστε με τις συνεχώς αυξανόμενες συχνότητες της Ουσίας του Δημιουργού, διότι αυτό θα επιταχύνει την διαδικασία της Ανάληψης και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την θέση ενός Αυτοκυρίαρχου ώστε να μπορείτε να εκπληρώνετε την υπόσχεση σας να είστε ένα Φως στο Μονοπάτι και Εκείνος που Δείχνει τον Δρόμο.

Θυμηθείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στα δονητικά επίπεδα με τα οποία εσείς και η Ενεργειακή σας Υπογραφή είστε συμβατοί. Αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό να έχετε περάσει μέσα από μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος και κάθαρσης για να πετύχετε μια πιο ισορροπημένη και αρμονική Κατάσταση Ύπαρξης στα νοητικά και συναισθηματικά σας σώματα.

Εκείνοι από εσάς που βγήκατε στο προσκήνιο σας δόθηκε μία ξεχωριστή απαλλαγή (άφεση), δια της οποίας πολλές από τις μικρότερες ανισορροπίες σας θα καθαριστούν ώστε το γήινο φορτίο σας να μην είναι τόσο βαρύ. Ό,τι απέμεινε θα είναι τα κύρια μαθήματα σας που χρειαζόσασταν να επιλύσετε για να μπορέσετε να επιστρέψετε σε ένα ισορροπημένο και αρμονικό επίπεδο δονητικών συχνοτήτων, ανυψώνοντας έτσι την Ενεργειακή σας Υπογραφή και το Τραγούδι της Ψυχής σας στην μεσαία Τέταρτη Διάσταση και υψηλότερα.

koritsi

 

Μία μεγάλη πλειοψηφία εσάς, του Αστρόσπορου, προχωράτε καλά στον δρόμο σας της Αυτοκυριαρχίας. Ωστόσο, πάρα πολλοί από την ομάδα Εκείνων που Δείχνουν τον Δρόμο κοιμούνται ακόμα ή είναι σε άρνηση. Ο καθένας σας έχει έναν βασικό ρόλο να παίξει στην επιταχυνόμενη διαδικασία της εξέλιξης που είναι τώρα σε εξέλιξη. Οι γενετικές κωδικοποιήσεις αυτής της ομάδας φέρουν τις καλύτερες ιδιότητες απ’ όλες τις προηγούμενες Ρίζες-Φυλές, μαζί με τις Κωδικοποιήσεις του Ατομικού Σπόρου Μνήμης για τη νέα Χρυσή Ρίζα-Φυλή του μέλλοντος. Είναι αλήθεια ότι με τον καιρό έχουν υπάρξει μεγάλες ανισορροπίες σ’ αυτή την ομάδα των Ψυχών. Πολλοί δεν άκουσαν τις παρακινήσεις του Πνευματικού Εαυτού τους και ξέχασαν την γήινη αποστολή τους. Ωστόσο, βαθιά μέσα στην Ιερή Καρδιά σας, ο καθένας σας έχει κωδικοποιηθεί με έναν Ατομικό Σπόρο Μνήμης. Όταν ενεργοποιήθηκε, ήταν προγραμματισμένος να σας βοηθήσει να θυμηθείτε την υπόσχεση σας να είστε οι γήινοι εκπρόσωποι μας, και ότι η αποστολή σας θα είναι να αγωνιστείτε με όλο σας το Είναι για να γίνετε ικανοί συν-δημιουργοί ομορφιάς, γαλήνης, αρμονίας και αφθονίας στο Γήινο Πεδίο.

Θέλουμε να σας δώσουμε μερικές βασικές πληροφορίες για να μπορείτε να βάζετε αυτά που μοιραζόμαστε μαζί σας σε σωστή προοπτική. Είναι σημαντικό που δεν βλέπετε τους εαυτούς σας σαν ανθρώπους μόνο μίας γενεαλογίας, διότι όλοι σας έχετε βιώσει ζωές σε όλες τις κύριες Ρίζες Φυλές. Είναι σημαντικό το ότι δεν τοποθετείτε τον εαυτό σας υπεράνω εκείνων που βρίσκονται πίσω σας στο μονοπάτι διότι κι εσείς υπήρξατε μη-αναζητητές και οπαδοί σε πολλές ζωές. Είχατε μαύρο δέρμα καθώς και καφέ, άσπρο, κόκκινο και κίτρινο δέρμα των άλλων Ριζών Φυλών, και επίσης έχετε στο DNA σας όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, αρετές και ιδιότητες κάθε μίας από αυτές τις Φυλές. Σ’ αυτή τη ζωή, επιλέξατε να γεννηθείτε σε μία συγκεκριμένη οικογένεια ή να ζήσετε σε μία συγκεκριμένη χώρα για έναν πολύ σαφή λόγο.

Σε συμπαντικό επίπεδο, μετά που εξωτερικευτήκατε στην εξατομικευμένη σας Συνειδητότητα Θεού και ξοδέψατε αιώνες σε χαρούμενη συν-δημιουργία, εσείς και μία αρμονική ομάδα Ψυχών, που θα ονομάσουμε «Ομάδες Ψυχικής Οικογένειας», μαζευτήκατε σε μία μεγάλη πυραμίδα Φωτός στα ανώτερα βασίλεια. Αυτές οι Πυραμίδες Φωτός θα ονομαζόντουσαν αργότερα ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, και έχουν σκορπιστεί σε όλα τα πολλά υπο-επίπεδα της Πέμπτης Διάστασης. Σας ειπώθηκε ότι θα ερχόταν καιρός στο μακρινό μέλλον που μία σημαντική φάση του Θεϊκού Σχεδίου θα έφτανε στο αποκορύφωμα της. Πολλές εξειδικευμένες ομάδες θα συγκεντρωνόντουσαν οι οποίες θα είχαν σπουδαίους ρόλους να παίξουν στην διαδικασία της επανένωσης. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ioxrous violet flame 02

Εκείνοι από εσάς που στοργικά ονομάζουμε «Γηραιές Ψυχές» είστε διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο. Πράγματι, υπάρχουν μεγαλύτερα νούμερα αυτών των Γηραιών Ψυχών σε κάποια μέρη και πολιτισμούς. Ωστόσο, αυτή η ομάδα Εμπροσθοφυλακής είναι διασκορπισμένη σε όλη τη Γη από τις πιο πρωτόγονες αγροτικές περιοχές μέχρι τις πιο κοσμοπολίτικες και υψηλά καλλιεργημένες πόλεις. Αυτές οι γενναίες ψυχές δεν είναι οι άνθρωποι που κυβερνάνε ή βάζουν τους τίτλους. Ζούνε σε αγροκτήματα, διότι αγαπάνε τη φύση και τα ζώα που έχουν στην φροντίδα τους. Έχουν γήινες δουλειές σε κάθε τομέα προσπάθειας, και συνεχίζουν ήσυχα να εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους. Κατέχουν θέσεις μεγάλης ευθύνης, και υπηρετούν την πατρίδα τους και τον λαό της με πολλούς ποικίλους τρόπους. Ζούνε σε αρχοντικά και σε καλύβες, και σε κάθε κοινωνικό επίπεδο από το χαμηλότερο στο υψηλότερο. Είναι μέλη οργανωμένων θρησκευτικών ομάδων, και λατρεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Πολλοί είναι συντονισμένοι με τους ψιθύρους των Ανώτερων Εαυτών τους και έχουν γίνει Αυτοκυρίαρχοι. Πολλοί άλλοι βρίσκονται στον πνευματικό τους μονοπάτι, αλλά δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη πληθώρα από αυτούς τους Αστρόσπορους που Δείχνουν τον Δρόμο που δεν έχουν ακόμα συνείδηση της Θεϊκής τους φύσης και της υπόσχεσης που έδωσαν πάρα πολύ καιρό πριν.

Όσοι από εσάς βρίσκονται σ’ αυτή την ομάδα έχετε κωδικοποιήσει στο DNA σας τις κύριες αρετές, ικανότητες και ιδιότητες της Ατλάντειας Φυλής – τους ηγέτες/πρωτοπόρους/πολεμιστές. Υπάρχει μία βαθιά ριζωμένη επιθυμία να χρησιμοποιείτε τις νοητικές σας ικανότητες μαζί με την Θεϊκή Βούληση και Δύναμη του Πατέρα Θεού μας για να είστε οι κύριοι συν-δημιουργοί στο φυσικό πεδίο της πραγματικότητας. Επιπλέον, σας έχουν εγχυθεί οι ύψιστες αρετές, ιδιότητες και ικανότητες της Μητέρας Θεού μας, οι οποίες ενσταλάχτηκαν σ’ εκείνες τις Ψυχές που ήρθαν στη Γη κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Λεμουρίας, οι ευγενικές, καλλιεργημένες, διαισθητικές, εσωτερικά εστιασμένες ιδιότητες, μαζί με σπουδαίες καλλιτεχνικές ικανότητες και μία επιθυμία για γαλήνη, ηρεμία και βαθύ στοχασμό.

Έχετε βιώσει μία πλούσια και υπέροχη πνευματική κληρονομιά. Στο παρελθόν, ευλογηθήκατε να έχετε πολλές υπέροχες Υπάρξεις Φωτός ανάμεσα σας – δασκάλους των οποίων οι διδασκαλίες σας άφησαν με υπέροχες κατευθυντήριες γραμμές για να ζήσετε μία ενάρετη ζωή. Ωστόσο, είναι ώρα να αναμείξετε το παρελθόν με το μέλλον, και η ανθρωπότητα να βιώσει μία βαθιά ριζωμένη ανάγκη για καθοδήγηση, έμπνευση και στήριξη από τον ένα στον άλλον.

Θα προτείνουμε έναν καινούργιο τρόπο. Είναι η μεγαλύτερη ελπίδα μας ότι μερικοί από εσάς θα σηκώσουν την σημαία και θα είναι οι μελλοντικοί πνευματικοί πρωταθλητές για την αναδυόμενη νέα πνευματικότητα ανάμεσα στο ανθρώπινο είδος που έχει Επίγνωση του Εαυτού. Σας ζητάμε να αρχίσετε να συγκεντρώνεστε για να μελετάτε, στηρίζετε και εμπνέετε ο ένας τον άλλον. Σας ζητάμε να μοιράζεστε τη γνώση σας, την σοφία σας, τα οράματα σας και τις εμπειρίες σας ο ένας με τον άλλον. Γνωρίζουμε την μεγάλη αίσθηση μοναξιάς ανάμεσα στους ανθρώπους του κόσμου – μία αίσθηση απομόνωσης.

Δεν είναι αρκετό να διαβάζετε τις διδασκαλίες που σας δίνουμε ή εκείνες των διδασκάλων – ή να επισκέπτεστε έναν όμορφο καθεδρικό ναό ή ένα ναό και να αποδίδετε φόρο τιμής στον Θεό. Είναι η ώρα της επανένωσης. Τώρα είναι η ώρα να μαζευτείτε όλοι μαζί για να μοιραστείτε την αγάπη, την σοφία και την έμπνευση σας, η ώρα να μελετάτε μαζί και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν σας ζητάμε να χτίσετε πιο μεγάλους ναούς, διότι δεν θα κατοικεί εκεί στο μέλλον η Ουσία του Δημιουργού. Εσείς είστε οι συν-δημιουργοί του μέλλοντος – Θεϊκές Σπίθες του Δημιουργού – που σας ζητείται να πάρετε τη σωστή θέση σας στη μεγάλη παρέλαση στο μέλλον.

Αγαπημένοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε κάθε ενοχή, ντροπή και αισθήματα αναξιότητας που πάρα πολλοί από εσάς έχετε φέρει ως βασικά θέματα εδώ και πάρα πολύ καιρό πριν. Πρέπει να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος για να μπορείτε να αναλάβετε τον σωστό ρόλο σας στο υπέροχο σχέδιο για το μέλλον που τώρα ξετυλίγεται τόσο γρήγορα στον Πλανήτη Γη.

Μέσω των μηνυμάτων μας, σας έχουμε δώσει τα εργαλεία, τη σοφία και την διορατικότητα να ελευθερώνετε όλα τα πράγματα στη ζωή σας που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας και το ύψιστο καλό σας. Σας εκλιπαρούμε να βάλετε στην καρδιά σας όλα όσα σας έχουμε πει, ξανά και ξανά. «Είστε άξιοι όλης της αγάπης, της ομορφιάς, της χαράς, της γαλήνης και της αφθονίας αυτού του σύμπαντος, διότι είναι ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας.» Πρέπει να μάθετε να αγαπάτε και να σέβεστε τον εαυτό σας. Πρέπει να έχετε μια βαθιά αίσθηση της αξίας του εαυτού προτού μπορέσετε πραγματικά να αγαπάτε και να σέβεστε τους άλλους, και προτού οι άλλοι επιστρέψουν την αγάπη και τον σεβασμό που τόσο πλούσια αξίζετε.

kor aetos

 

Σας ζητάμε να εξετάσετε τις ιδιότητες, τις αρετές και τα χαρακτηριστικά της Θεϊκής σας Κληρονομιάς που τώρα εμφανίζετε. Προβάλλετε πάρα πολλά της αρσενικής Ατλάντειας ενέργειας, και εστιάζεστε πάρα πολύ στο να αποκτάτε και να δημιουργείτε; Θυμηθείτε, σας έχουμε πει ότι αναζητάτε μία «κατάσταση Ύπαρξης» ή μία «ποιότητα ζωής.» Μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλο πλούτο και να εκδηλώσετε πολλά υπέροχα πράγματα στο υλικό πεδίο, αλλά αν το κέντρο της καρδιάς σας είναι κλειστό ή έχετε αγνοήσει και δεν έχετε αναπτύξει τις αρετές και τις ιδιότητες της Λεμουρίας Θεάς, θα νιώθετε ανολοκλήρωτοι και θα βιώνετε μεγάλη έλλειψη ικανοποίησης.

Μαζευτείτε σε ομάδες των δύο, τριών, δέκα, εκατό ή χιλίων, δεν έχει καμία διαφορά. Όμως, αν ενωθείτε προς όφελος όλων, σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εκεί σε πλήρη ισχύ για να σας ενδυναμώνουμε, να σας βοηθάμε, και να ακτινοβολούμε σ’ εσάς την αγάπη του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας στο μεγαλύτερο δυνατό μέτρο.

Ο κύριος σκοπός σας αυτή την περίοδο είναι να επιστρέψετε στο αρχικά σχεδιασμένο Φάσμα Φωτός και σκιών, σ’ εκείνα τα δονητικά μοτίβα που φτιάχνουν τον προσωπικό σας κόσμο στην Τριτο-Τέταρτη διαστασιακή πραγματικότητα. Κάνοντας αυτό, το εκκρεμές της συνειδητότητας σας δεν θα κουνιέται τόσο ριζικά από τις θετικές στις αρνητικές συχνότητες, και η νοητική και συναισθηματική σας φύση θα σταθεροποιηθούν και θα κεντραριστούν για άλλη μία φορά. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στο να μάθετε να ζείτε κεντραρισμένοι μέσα στην Ιερή Καρδιά και στον Ιερό Νου σας. Καθώς ανυψώνετε τα δονητικά σας μοτίβα, οι υψηλότερες συχνότητες Φωτός θα διαλύουν σταδιακά τις πολλές μεμβράνες του Φωτός που περιορίζουν την ανώτερη συνειδητότητα σας. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, βρίσκεστε σε καλό δρόμο να ζήσετε μία συνειδητή, εμπνευσμένη από την Ψυχή ζωή ενός Αυτοκυρίαρχου.

Αυτή είναι μία από τις πιο υπέροχες περιόδους, αγαπημένοι. Είμαστε μαζί σας από την ώρα που εξωτερικευθήκατε στην ατομική συνειδητότητα σας μέσα σ’ αυτό το Σύμπαν. Θα είμαστε μαζί σας καθώς βαδίζετε στο λαμπρό νέο μέλλον, καθώς ενώνουμε δυνάμεις με τους ισχυρούς Ελοχίμ, τους μεγάλους Δημιουργούς της Μορφής, στην προετοιμασία για την εκπλήρωση της λαμπρής νέας Εποχής που έρχεται. Στέλνω την ακτινοβολία του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας καθώς σας αναδιπλώνουμε σε μία αύρα Θεϊκής Αγάπης/Φωτός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί σας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1