urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020 – Μέσω της Ronna

ΚΕΦΑΛΑΙΟ XV – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ | Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ  ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗΣ

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

 

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

καθώς προχωρείτε στο μονοπάτι της Φώτισης, θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση του κοσμικού νόμου και των λειτουργιών του Σύμπαντος. Καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας δίνουμε περιστασιακά μία καλύτερη κατανόηση μερικών από τις θεωρίες της Δημιουργίας και της πολυπλοκότητας του φυσικού οχήματος. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας δώσουμε μία εις βάθος εξήγηση της σύνθεσης του Αιθερικού Σώματος και της σημασίας του στην διαδικασία της Ανάληψης.

Το Αιθερικό Σώμα ή Αιθερικό Δίκτυο, το οποίο είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένο στην ουσία από το γήινο σώμα, αναφέρεται στο αόρατο πανομοιότυπο του φυσικού σώματος.

Το Αιθερικό Σώμα αποτελείται από την φυσική αύρα, η οποία μεταφέρει την φυσική κατάσταση της υγείας σας μέσω διαφόρων χρωμάτων, καθώς και τιςστρεβλώσεις, ή την έλλειψη, μέσα στο μοτίβο του Αιθερικού Δικτύου. Τα συναισθήματα του πόνου, της οδύνης και της δυσαρέσκειας είναι σκεπτομορφές που σας εμποδίζουν από το αγκάλιασμα και να γίνετε ο Κομιστής του Φωτός που πρέπει να είστε. Η αύρα είναι το αόρατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δύναμης που περιβάλλει το φυσικό σώμα. Μεγεθύνει την ενέργεια σ’ εσάς και ακτινοβολεί δονητικά μοτίβα συχνοτήτων από εσάς. Η αύρα του νοητικού σώματος μέσα στο Αιθερικό Δίκτυο είναι σχεδόν ανύπαρκτη σ’ εκείνους που είναι παγιδευμένοι στους περιορισμούς της Τρίτης και κατώτερης Τέταρτης Διάστασης, διότι βλέπουν τον κόσμο και τα γεγονότα μέσα από ένα φίλτρο ψευδαίσθησης που έχει δημιουργηθεί από τις περασμένες τους πεποιθήσεις, σκέψεις και πράξεις.

Όταν υπάρχετε σ’ ένα περιβάλλον Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης, η δύναμη που κυριαρχεί στο συναισθηματικό σώμα είναι το αστρικό πεδίο. Επομένως, μία τεράστια πλειοψηφία ανθρώπων βρίσκεται υπό την επιρροή της βασικής τους προσωπικότητας και του σώματος του εγώ/επιθυμίας, που αποτελείται από ανεκπλήρωτες επιθυμίες από το παρελθόν, καθώς και από συναισθηματικές ανισορροπίες και αισθήματα ότι δεν έχουν αξία ή δεν μπορούν ν’ αγαπηθούν. Μία από τις πιο δραματικές φάσεις της διαδικασίας της Ανάληψης κινείται μέσω των στρεβλώσεων του συστήματος πεποιθήσεων της συναισθηματικής μαζικής συνειδητότητας προς την σταθερότητα, ανανέωση και αρμονία των ανώτερων διαστάσεων.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο φόβος κλέβει την δύναμη σας. Το γενικό μαζικής συνειδητότητας σύστημα πεποιθήσεων τροφοδοτείται από αρνητικές, εχθρικές σκέψεις και μία αντίσταση σε νέες απόψεις και αλλαγές. Η πλειοψηφία των μαζών έχει παγώσει σε μία πραγματικότητα πόνου και δυστυχίας, ενώ δεν θέλουν να διασκεδάσουν με νέες επεκτατικές ιδέες, που θα τους ανακούφιζαν από την αυτό-επιβαλλόμενη φυλακή του περιορισμού τους.

Как восстановить ауру: несколько найлутчших методик | Магия любви

Είναι ζωτικής σημασίας να μένετε σταθερά γειωμένοι και ισορροπημένοι στο αποδεκτό εύρος της διττότητας ενώ λειτουργείτε μέσα στην πραγματικότητα των τελικών φάσεων του περιβάλλοντος της Τρίτης Διάστασης. Πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να αποκτήσετε συναισθηματική αρμονία και ηρεμία στον εικονικό κόσμο (στον κόσμο της ψευδαίσθησης) της Τέταρτης Διάστασης όσο αναζητείτε την σοφία και να προσπαθήσετε να εγκλιματιστείτε στο συναισθηματικό πεδίο της κατώτερης Πέμπτης Διάστασης. Πρέπει να είστε πάντα επάγρυπνοι στα ψιθυρίσματα της Ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού σας. Επίσης σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι δεν έχετε μόνο έναν ανώτερο Εαυτό, αλλά πολλά Θραύσματα ή Σπίθες του Ανώτερου Εαυτού σας διασκορπισμένα σε όλο αυτό το Υποσύμπαν.

Η διαδικασία της Ανάληψης συνεπάγεται την σταδιακή ενσωμάτωση και αφομοίωση της επόμενης, ανώτερης διαστασιακής συχνότητας, Πτυχής του Ανώτερου Εαυτού σας. Βρίσκεστε στην διαδικασία της επέκτασης του Φωτός σας και της συνειδητής σας επίγνωσης.

Η μεταμόρφωση σας σε Αυτοκυριαρχία, καθώς και η διαδικασία της Ανάληψης, θα επιταχυνθεί πάρα πολύ από τη στιγμή που θα έχετε επεκτείνει την προσωπική σας γραμμή ζωής του Φωτός – ένας αιθερικός σωλήνας Φωτός – η οποία είναι ο πυρήνας σύνδεση σας με την Θεϊκή σας ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία.

Βρίσκεστε επίσης στην διαδικασία της επανεγκατάστασης της σύνδεσης σας με τον Ποταμό της Ζωής μέσω της προσωπικής σας Αντακαράνα (Γέφυρα Ουράνιου τόξου του Φωτός), που περιέχει την αγνή Ουσία του Δημιουργού που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια. Κατά την διάρκεια των πολλών περασμένων εποχών, η ανθρωπότητα έχει μειώσει την σύνδεση με τον Ποταμό της Ζωής/ Φωτός έτσι ώστε, στους περισσότερους ανθρώπους, να έχει γίνει μόνο μία μικρή σταγόνα.

Ο καθένας σας έχει μία σφαίρα ακτινοβολίας που παράγεται από τα δονητικά μοτίβα της αύρας σας και από το Τραγούδι της Ψυχής σας. Ανάληψη σημαίνει να εξισορροπήσετε όλο το σωματικό σύστημα των τσάκρας, πράγμα το οποίο θα διευκολύνει την κάθαρση, την εκλέπτυνση και την ισορροπία του Αιθερικού Σώματος και της αύρας. Ο στόχος σας είναι να επαναφέρετε το Αιθερικό σας Σώμα και την αύρα σας στο τέλειο Θεϊκό τους Σχεδιάγραμμα, το οποίο είναι το ανθρώπινο σχεδιάγραμμα για την αρχική σας σωματική μορφή που ονομάζεται Αδάμ/Εύα Κάδμος Φωτεινό Σώμα. Σας παρατηρούμε μέσα από τις δέσμες του χρώματος στο πολλαπλό σωματικό, φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και αιθερικό σας σύστημα, που έχει δημιουργηθεί από τις σκέψεις, τις πράξεις και τα δρώμενα σας σε όλες τις πολλές ζωές σας σε όλες τις Εποχές.

Ангелы-хранители. - Эзотерика

Η Ενεργειακή Υπογραφή σας αποτελείται από τα δονητικά μοτίβα συχνοτήτων που εκπέμπεται από μέρα σε μέρα μέσα από τις σκέψεις, τις πράξεις και τα δρώμενα σας. Η Ενεργειακή Υπογραφή σας μπορεί να ποικίλει πολύ όταν λειτουργείτε μέσα σε ένα περιβάλλον Τρίτης-/Τέταρτης Διάστασης. Ωστόσο, καθώς προοδεύετε στο μονοπάτι της Φώτισης, η Ενεργειακή Υπογραφή σας γίνεται σταδιακά πιο αρμονική και μελωδική, και τελικά γίνεται μέρος της μόνιμης Υπογραφής του Τραγουδιού της Ψυχής σας. Η πρόοδος της Ψυχής σας παρακολουθείται από τις συχνότητες του Τραγουδιού της Ψυχής σας, και όχι από τις καθημερινές σας πράξεις.

Το Τραγούδι της Ψυχής σας αποτελείται από μεσαίας-Τέταρτης και ανώτερων διαστάσεων δονητικά μοτίβα ανιδιοτελούς αγάπης, σοφίας, ισορροπίας και αρμονίας. Ως Αυτοκυρίαρχος, η Ενεργειακή Υπογραφή σας και το Τραγούδι της Ψυχής σας θα συγχωνευτούν σε μία Ουράνια Μαντάλα ήχου και χρώματος από την οποία θα αναγνωρίζεστε στα ανώτερα Βασίλεια. Αναγνωρίζεστε από την λαμπρότητα του εσωτερικού σας Φωτός. Όσο περισσότερη Ουσία Φωτός ενσωματώνετε στο φυσικό σας όχημα, τόσο πιο λαμπερά η αύρα σας θα λάμπει.

Το Άγιο Πνεύμα ή ο Ανώτερος Νοητικός Εαυτός σας είναι η ανώτερη ευφυία διάκρισης που παρακολουθεί και ρυθμίζει τις εγχύσεις Φωτός και τα δώρα του Πνεύματος που σας κατανέμονται σύμφωνα με το επίπεδο της πνευματικής σας επίγνωσης και των τωρινών αναγκών σας. Ξεχωριστά κληροδοτήματα παρακολουθούνται επίσης και διασκορπισμένα από τον Ιερό Νοητικό Εαυτό σας, ο οποίος είναι το ενδιάμεσο ανάμεσα σ’ εσάς και στην ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία/Θεϊκό Εαυτό σας.

Ο διαλογισμός βοηθάει στο να πειθαρχείτε τον κατώτερο νου και το εγώ έτσι ώστε να μπορείτε να συντονίζεστε συνειδητά με τους συλλογισμούς του ανώτερου νου σας. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία για να σταματάτε την φλυαρία του νου που είναι ο κανόνας για εκείνους που είναι κλειστά από την ανώτερη συνειδητότητα τους. Σας ενθαρρύνουμε να εξασκείτε ενεργό και παθητικό διαλογισμό. Ένα διάταγμα ή μία δήλωση που εκφράζεται με εμπιστοσύνη, και η διαβεβαίωση ότι θα εκδηλωθεί με την κατάλληλη μορφή την κατάλληλη ώρα. Αν η δήλωση στέλνεται με πρόθεση γεμάτη αγάπη για το ύψιστο καλό, ευθυγραμμίζετε την θέληση σας μ’ εκείνη του Ανώτερου Εαυτού σας, και ο Συμπαντικός

Νόμος θα σας διαβεβαιώσει ότι οι συν-δημιουργικές σκέψεις και φιλοδοξίες σας θα συνδυάζονται μ’ εκείνες άλλων ομοϊδεατών. Έτσι, θα αυξηθούν σε ισχύ και δύναμη. Σιωπηλός διαλογισμός σημαίνει ν’ ακούτε για μία απάντηση από τον Ανώτερο Εαυτό σας, τον Φύλακα Άγγελο σας ή το Άγιο Πνεύμα.

Να θυμάστε, ένα άτομο που είναι επικεντρωμένο στην Ιερή Καρδιά και στον Ιερό Νου του μπορεί να μεταφέρει κοσμικές αλήθειες και εμπνευσμένες σκέψεις σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι γεμάτες αγάπη δονήσεις της αύρας τους ευλογούν όλους εκείνους με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Η ηρεμία και η χαρά είναι ιδιότητες της Ψυχής. Ευφυής αγάπη είναι το αποτέλεσμα όταν η Ψυχή γίνεται η κυριαρχούσα δύναμη μέσα σας και η προσωπικότητα του εγώ είναι υπό έλεγχο. Όταν διαλύετε με επιτυχία τις μεμβράνες του Φωτός που φυλάνε την είσοδο του Ιερού σας Νου, αποκτάτε πρόσβαση στην προσωπική σας αποθήκη της Θεϊκής Σοφίας.

Об Ангелах-Хранителях | Пикабу

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μία ανακεφαλαίωση ολίγων από τα πολλά συμπτώματα της Ανάληψης, τα οποία εσείς, οι μυημένοι στο Μονοπάτι, βιώνετε αυτή την περίοδο.

>> Ανακαλύπτετε ότι αποσύρεστε από κοινωνικές δραστηριότητες και γεγονότα που ήταν ευχάριστα στο παρελθόν. Η φασαρία, τα πλήθη και οι θορυβώδεις δραστηριότητες σας ενοχλούν, και λαχταράτε την απομόνωση και, ίσως, την ηρεμία της φύσης. Καθώς οι δονητικές σας συχνότητες ανεβαίνουν και γίνονται πιο αρμονικές, θα απομπλέκεστε από τις συνδιαλλαγές με ανθρώπους, γεγονότα και μέρη που εκπέμπουν χαμηλότερες discordantσυχνότητες. Επίσης, σταδιακά, θα έχετε όλο και πιο λίγα κοινά με ορισμένους φίλους και συγγενείς, ειδικά μ’ εκείνους που είναι αρνητικοί, επικριτικοί και αγενείς προς τους άλλους.

>> Μπορεί να έχετε έντονα ξεσπάσματα ενέργειας εξ αιτίας των οποίων δύσκολα να μπορείτε να παραμένετε ήρεμοι, και καμιά φορά, μπορεί να νιώθετε τόσο ανάλαφροι μέσα σας που μόλις να νιώθετε την σωματική μορφή σας. Άλλες φορές, μπορεί να νιώθετε τόσο βαρείς που σχεδόν να βυθίζεστε στο έδαφος, και μπορεί να βιώνετε πολύ μεγάλη κούραση. Η σωματική σας μορφή περνάει μία έντονη μεταμόρφωση σε αιθερικό και κυτταρικό επίπεδο, και μερικά από τα συμπτώματα αυτής της μεταμόρφωσης να μην είναι ευχάριστα – ειδικά για εκείνους που υπάρχουν σε γηραιότερη ή κάπως εξασθενημένη σωματική μορφή.

>>Καθώς η Κουνταλίνι (η Ιερή Φωτιά) αρχίζει να διέρχεται την σπονδυλική σας στήλη (ο αιθερικός σωλήνας Φωτός), μπορεί να βιώνετε φορές εντατικής εσωτερικής ζέστης, ενώ το εξωτερικό σας σώμα να νιώθει κρύο, ακόμα και υγρό. Αρχικά, αυτός είναι ο λόγος που είναι καλύτερα να προσπαθείτε για μία σταδιακή απελευθέρωση της Φωτιάς της Κουνταλίνι που είναι αποθηκευμένη στο τσάκρα της Βάσης, στη βάση της σπονδυλικής στήλης, έτσι ώστε να μπορείτε να ενσωματώνετε σιγά-σιγά τις ανώτερες συχνότητες του Θεϊκού Φωτός. Η μεγάλη βιασύνη δεν είναι πάντα το καλύτερο όταν είστε εν μέσω της μεταμορφωτικής διαδικασίας της Ανάληψης.

>> Για εκείνους που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της διαδικασίας, η εμπειρία της ενσωμάτωσης μερικών από τις εκλεπτυσμένες συχνότητες Φωτός δεν θα είναι υπερβολικά δραματική. Για εκείνους, όμως, τους Αστρόσπορους που βαδίζουν καλά στην διαδικασία της Ανάληψης – εκείνους που έχουν συμφωνήσει να είναι Παγκόσμιοι Βοηθοί και να βοηθούν να καθαρίζουν το Μονοπάτι για τους άλλους – μπορεί να είναι μία φοβερή και συνεχής διαδικασία καθώς ενσωματώνουν όλο και υψηλότερες συχνότητες Φωτός για να μοιράζονται με τους άλλους.

>> Μπορεί να νιώθετε σαν να είστε σε μία νοητική περιπέτεια καθώς βιώνετε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αξιοποιείτε και απελευθερώνετε πολλή ενέργεια που σας χτυπά και ασύμφωνα μοτίβα συχνότητας από ένα βαθύ κυτταρικό επίπεδο. Είναι ζωτικής σημασίας να αφήνετε αυτά τα αισθήματα να βγαίνουν στην επιφάνεια ώστε να μπορούν να μεταλλάσσονται σε εκλεπτυσμένη ουσία Φωτός. Είναι σημαντικό να μάθετε να γίνετε παρατηρητής όλων όσων συμβαίνουν, καθώς αντικειμενικά βλέπετε, process, και διορθώνετε, με γεμάτη αγάπη υπομονή και κατανόηση που σας αποκαλύπτεται.

Οι διατροφικές σας συνήθειες μπορούν να αλλάξουν δραστικά. Ο,τιδήποτε διαλέγετε να φάτε, να ακολουθείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση και να παρακολουθείτε πώς νιώθει το σώμα σας μετά που χωνεύετε ο,τιδήποτε. Το Στοιχειακό σας Σώμα ή η εσωτερική σωματική ευφυΐα ξυπνάει, και αν προσέξετε, θα σας οδηγεί στην σωστή τροφή και δίαιτα. Πάντα να θυμάστε, η μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα είναι το κλειδί.

МОЛИТВА МАТЕРИ Прими, Господь, молитву-стих. Храни, Господь, детей мои� |  молитвы | Постила

>> Μπορεί να έχετε πολύ παράξενους πόνους, για τους οποίους να μην υπάρχει οριστική διάγνωση. Υπάρχουν πολλά μικρότερα τσάκρας και σημεία μεσημβρινών στο φυσικό σώμα. Καθώς οι ανώτερες συχνότητες του Φωτός προσπαθούν να ρέουν σε όλο το σώμα, μπορεί να συναντήσουν αντίσταση σ’ αυτά τις κρίσιμες συγκυρίες, που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία. Μία από τις πλέον συνηθισμένες περιοχές άγχους είναι στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης ψηλά στην πλάτη, ανάμεσα στα πτερύγια των ώμων.

>> Μπορεί να νιώσετε ότι «χάνετε το μυαλό σας» ή την μνήμη σας. Υπάρχουν πολλά πολυδιαστασιακά επίπεδα στον εγκέφαλο, γι αυτό καθώς ανυψώνετε τα μοτίβα συχνοτήτων σας, τα κατώτερα επίπεδα του εγκεφάλου σταδιακά θα εκλεπτύνονται. Ως εκ τούτου, δεν θα χρειάζεστε πια, ούτε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της αρνητικής περασμένης ιστορίας σας, καθώς και μεγάλο μέρος των ασήμαντων που έχετε αποθηκεύσει εκεί μέσα. Θα αποκτάτε πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα του εγκεφάλου εκεί όπου κατοικεί ο Ιερός Νους. Η ενοποίηση ανάμεσα στον Ιερό Νου και στην Ιερή Καρδιά είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας της Ανάληψης.

Αγαπημένοι, πρέπει να παραδεχτείτε ότι οι καιροί είναι συναρπαστικοί για να είστε στο φυσικό όχημα, και παρόλα αυτά το φυσικό σας όχημα αγωνίζεται να επιβιώσει με τις συνεχώς αυξανόμενες συχνότητες που ενσωματώνετε από στιγμή σε στιγμή και από μέρα σε μέρα. Πολλοί από εσάς που δεν έχετε υποφέρει από κρυολογήματα, γρίπη ή εντερικές ενοχλήσεις για πολλά χρόνια βιώνετε ξανά αυτά τα εξουθενωτικά συμπτώματα, και κάποιοι από εσάς ρωτάνε, «Τι κάνω λάθος;» Δεν κάνετε τίποτα λάθος, γενναίοι φίλοι μου. Είναι αυτά που κάνετε σωστά που προκαλούν κάποιες απ’ αυτές τις άβολες περιόδους σωματικής αγωνίας.

Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι αυτά τα συμβάντα δεν είναι ευχάριστα να τα βιώνει κάποιος. Ωστόσο, θέλουμε να σας δώσουμε μία άλλη πτυχή της αλήθειας να εμβαθύνετε. Ξανά, πολλοί από εσάς που είστε βαθιά βυθισμένοι σε μία επιταχυνόμενη διαδικασία μεταμόρφωσης, βιώνετε αυτά τα άβολα συμπτώματα ως έναν τρόπο να μετατρέψετε γρήγορα τις παλιές αρνητικές ενέργειες στο φυσικό σας όχημα. Θα μπορούσατε να τα ονομάσετε μεταστοιχείωση ή βάφτισμα στη φωτιά, μία καύση και απελευθέρωση των παλιών μοτίβων συχνοτήτων για να επιτρέψετε στα ανώτερα, πιο εκλεπτυσμένα κρυσταλλικά κύτταρα συνειδητότητας να διεισδύσουν και να κυριαρχήσουν εκεί μέσα. Δεν είναι όλοι οι ιοί κακοί, ούτε είναι όλα τα άβολα συμπτώματα που βιώνετε. Να τα βλέπετε σαν ένα μέσον για ένα στόχο και ότι υπηρετούν έναν ανώτερο σκοπό. Κιαυτάταπράγματαθαπεράσουνεπίσης, αγαπητοίμου.

Σας ζητάμε να φροντίζετε τον εαυτό σας, να προσέχετε όσο ποτέ πριν τα φυσικά σας οχήματα καθώς και τα σημάδια ή τα μηνύματα που σας προβάλει το σοφό Στοιχειακό σας Σώμα. Πώς θα απολαύσετε τον όμορφο κόσμο της αγάπης, της χαράς και της αφθονίας που δημιουργείτε αν το πολύτιμο φυσικό σας όχημα δεν είναι ζωντανό και υγιές;

Συναντήστε μας στην προσωπική σας Πυραμίδα Φωτός, αγαπημένοι, και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να περάσετε την διαδικασία με ευκολία, χάρη, και μεγάλη χαρά επίσης. Ας ξεχυθεί πάνω σας η ακτινοβολία του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας και ας σας γεμίσει με το Φως της Αιώνιας Ζωής. Μάθετε ότι είμαστε πάντα κοντά για να σας οδηγούμε και να σας προστατεύουμε.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1