urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδασκαλίες Σοφίας από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

12295295 929750267114788 2968891491844649040 n

Μάρτιος 2020 – μέσω της Ρόννας

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

            Αγαπητοί δάσκαλοι, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία κοσμική στιγμή ευκαιρίας. Η Βιολετί Φλόγα της μεταμόρφωσης και του εξαγνισμού, μέσω της ακτινοβολίας του αγαπημένου Αρχάγγελου Ζαντκιήλ και της Λαίδης Αμέθυστου, υπό την καθοδήγηση του Αγίου Γερμανού και της Δίδυμης Φλόγας του, την Λαίδη Πόρτια, Θεά της Δικαιοσύνης, λούζει την Γη και την ανθρωπότητα για να βοηθήσει σ’ αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς της εξέλιξης και της Ανάληψης. Τα εξαγνιστικά δονητικά μοτίβα της Βιολετί Φλόγας θα αυξηθούν σε ισχύ τα επόμενα χρόνια όσο οι όλο και πιο προχωρημένες Ψυχές μαθαίνουν πώς να αξιοποιούν και να προβάλουν τις μαγικές, μεταμορφωτικές ιδιότητες τους.

Η Έβδομη Ακτίνα της τελετουργικής τάξης, της ελευθερίας, της λύτρωσης, του εξαγνισμού, του τελετουργικού και της οργάνωσης θα είναι η Υπέρυθρη φωτεινή Ακτίνα για τα επόμενα 2000 χρόνια καθώς η Γη σπειροειδώς είναι σε μία κοντινότερη τροχιά σε σχέση με τον ήλιο αυτού του ηλιακού συστήματος.

            Η Πρώτη Ακτίνα της Θείας Θέλησης / Δύναμης / Σκοπού θα είναι η δεύτερη πιο σημαντική ενεργή Ακτίνα για τον επόμενο κύκλο των 2000 χρόνων. Η Βιολετί Φλόγα της Έβδομης Ακτίνας θα επιταχύνει την μεταμορφωτική διαδικασία επαναφέροντας παράφωνα δονητικά μοτίβα σε ουδέτερη ουσία Φωτός έτσι ώστε, με την γεμάτη αγάπη, συνειδητή πρόθεση σας, να μπορέσετε να επανέλθετε σε ισορροπία και αρμονία μέσα στα φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά και αιθερικά σώματα σας. Από την στιγμή που πραγματοποιηθεί αυτό, θα γίνετε πιο εύκολα συν-δημιουργοί της ομορφιάς, της αφθονίας, της χαράς και της ειρηνικής συνύπαρξης στη Γη. Πρόκειται να αναζητήσετε προσωπική Ανάληψη. Όμως, πρέπει επίσης να βοηθήσετε και τους αδελφούς και τις αδελφές σας και την Γη να εξελιχθούν και να αναληφθούν.

ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΛΟΓΑ

            Στην καμπή του ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ανακοινώθηκε μία Θεία μεταβίβαση, και επετράπη στον Τσοχάν της Έβδομης Ακτίνας, τον Άγιο Γερμανό, να παρουσιάσει της μυστικές διδασκαλίες της Έβδομης Ακτίνας / Βιολετί Φλόγας. Πριν απ’ αυτό, ακριβώς όπως με τις προχωρημένες διδασκαλίες που παρουσιάζουμε τώρα στις μάζες, η γνώση της Βιολετί Φλόγας και των Θεϊκών της αλχημικών ιδιότητες ήταν μόνο για τους Αναληφθέντες Δασκάλους και τους επίλεκτους μαθητές τους. Στρατολογήθηκαν Προχωρημένες Ψυχές που ονομαζόντουσαν Τσέλας, και οι ΕΓΩ ΕΙΜΙ Διδασκαλίες δόθηκαν σε ειδικούς δασκάλους. Επικλήσεις / δηλώσεις εδιδάσκοντο σε μαθητές που εξέφραζαν ενδιαφέρον. Για αρκετά χρόνια ο αριθμός των αφοσιωμένων μεγάλωνε. Όμως, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την ορμή, και το ενδιαφέρον αντιστοίχως εξασθένησε μέχρι που εξαφανίστηκε εντελώς από την συνείδηση όλων εκτός από λίγους πιστούς.

Αυτό που ονομαζόταν διάταγμα στο παρελθόν, τώρα ονομάζεται δηλώσεις. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, είναι πιο δραματικά, διότι σας έχουν δοθεί πιο προχωρημένες διδασκαλίες της Ιερής Σοφίας. Όταν έχετε την ικανότητα να έλκετε (να μαγνητίζετε) τα Αδαμάντινα Σωματίδια της Συνειδητότητας του Δημιουργού, ένα στοιχείο των οποίων είναι η Βιολετί Φλόγα, έχετε στην διάθεση σας τα πλήρη στοιχεία εκδήλωσης του Φάσματος του Φωτός. Όταν παρουσιάζετε μία δυνατή σκεπτομορφή μέσα από δηλώσεις και αναπνέετε ή ακτινοβολείτε εκείνη την σκέψη έξω στον κόσμο της μορφής, μαγνητίζετε προς εσάς και ακτινοβολείτε από εσάς τα στοιχεία που χρειάζονται για να εκδηλώσετε εκείνη την σκεπτομορφή στην υλική της έκφραση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βιολετί Φλόγα

 

            Η Βιολετί Φλόγα θα επιταχύνει επίσης τις δονητικές συχνότητες των συντελεστών οποιωνδήποτε παράφωνων μοτίβων σκέψης έτσι ώστε να μπορέσουν να αποσπαστούν και να εξαγνιστούν από την Ιερή Φλόγα. Η πίστη, η επιμονή και η συγχώρεση του εαυτού σας και των άλλων είναι ένα σημαντικό μέρος της επιταχυνόμενης μεταμορφωτικής διαδικασίας. Θα κάνετε μεγάλη υπηρεσία αν το εξασκήσετε για να δείτε συνειδητά αυτή την ευλογημένη ενέργεια να ανεβαίνει από τα πόδια σας και να τυλίγεται γύρω σας, και μετά να ακτινοβολεί προς τα έξω σ’ έναν συνεχώς διευρυνόμενο κύκλο. Κάνοντας αυτό, θα ενωθείτε με άλλες αφοσιωμένες Ψυχές για να βοηθήσετε να εξυψώσετε την συνειδητότητα της ανθρωπότητας πίσω στις συχνότητες της Αγάπης/του Φωτός. Καθώς έλκετε και ακτινοβολείτε την Θεϊκή Ουσία του Δημιουργού, θα βοηθάτε να εξαπλώνετε αυτό το υπέροχο μεταμορφωτικό Φως, το οποίο θα διευκολύνει την θεραπεία της Γης και της ανθρωπότητας.

            Σαν υποψήφιος στο Μονοπάτι, θα σας αποκαλύπτονται όλο και μεγαλύτερες κοσμικές αλήθειες. Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζετε ότι οπωσδήποτε κανόνες της άχρονης σοφίας θα επεκτείνονται συνεχώς για να ενσωματώνουν τις μοναδικές αλήθειες, τους νόμους και τις αλήθειες του επόμενου επιπέδου ύπαρξης, σ’ έναν αέναον κύκλο της Ανάληψης στην συνείδηση. Η ανάληψη είναι η επέκταση του νου, το πέρασμα από μία κατάσταση συνείδησής σε μία ανώτερη κατάσταση Ύπαρξης. Προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε σταδιακά την επίγνωση σας να συμπεριλάβετε όλη την ανθρωπότητα, τη Γη, το ηλιακό σύστημα και τις λειτουργίες του, τον γαλαξία και ακόμα παραπέρα.

            Αποσύρετε αργά την προσοχή σας και την ενέργεια σας από την παλιά, δυσλειτουργική Τριτο-Τεταρτο-Διάστατη πραγματικότητα σας. Συνεπώς, αυτή θα χάνεται σταδιακά και θα πάψει να υπάρχει, διότι δεν την τρέφετε πια με ενέργεια. Δεν θα εστιάζεστε πια στον μικρό εαυτό. Ο απόλυτος στόχος είναι να γίνετε μία γαλαξιακή Ύπαρξη, και να αποκτήσετε τελικά μία Συμπαντική συνείδηση. Ένας Αυτοκυρίαρχος αναζητά την δική του/της ύψιστη αλήθεια και μετά ζει εκείνη την αλήθεια όσο καλύτερα μπορεί. Ένας δάσκαλος προσπαθεί να δει τον κόσμο και το μεγάλο του δράμα από ένα υψηλότερο πλεονεκτικό σημείο, έτσι ώστε η μεγαλύτερη εικόνα να είναι διαθέσιμη. Σταδιακά, ο χρόνος θα είναιεύπλαστος, διότι θα πάτε πέρα από το γραμμικό χωροχρονικό συνεχές. Στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, ο φυσικός σας τρόπος να βλέπετε θα γίνει πιο πανοραμικός, και η περιφερειακή σας όραση θα επεκταθεί σε κάποιο βαθμό. Αυτό το φαινόμενο έχει ήδη συμβεί σε μερικούς από τους ηγέτες του Δρόμου.

33031326 1709560949133712 6533462756996153344 n

            Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στο ότι η καταστροφή στον κόσμο επιταχύνεται. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, και θα συνεχίσει για λίγο καιρό καθώς η Γη απελευθερώνει τα αρνητικά της μοτίβα και τις συμπιεστικές της ενέργειες. Η Μητέρα σας Γη αγωνίζεται ανά τους αιώνες να επιδιορθώσει την ζημιά που έχει γίνει στον πλανήτη από τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα είναι υπεύθυνη για την τωρινή κατάσταση της Γης. Εξαρτάται από όλους εσάς, και με την βοήθεια των Όντων των Ανώτερων Βασιλείων, να προσπαθήσετε να διορθώσετε όσο μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς μπορείτε. Έχετε προμηθευτεί τα εργαλεία και την ενέργεια της Ιερής Φωτιάς που χρειάζονται για να το πραγματοποιήσετε αυτό. Πρέπει, όμως, να ενσωματώνετε και να κατευθύνετε κατάλληλα την ενέργεια. Η δική σας Ανάληψη και η Ανάληψη της Γης είναι στενά συνδεδεμένες, και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

            Αγαπημένες καρδιές, γνωρίζουμε ότι είναι οδυνηρό να βιώνετε ή να παρατηρείτε τεράστιες κατοικημένες περιοχές να καταστρέφονται και να χάνονται πολλές ζωές. Όσο πιο κοντά σας συμβαίνει ένα γεγονός, τόσο πιο οδυνηρό και ανησυχητικό είναι. Ωστόσο, αν πρόκειται να γίνετε Παγκόσμιοι Βοηθοί, και κομιστές της Ιερής Φωτιάς της μεταμόρφωσης – τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού – πρέπει να υψωθείτε πάνω από ό,τι συμβαίνει στην προσωπική σας αρένα, στην πόλη σας, ακόμα και στην χώρα σας. Ναι, καταλαβαίνουμε ότι η καταστροφή που γίνεται στον κόσμο είναι μία παρωδία: οι άγριες φωτιές, οι καταστροφικές πλημμύρες, οι ανεμοστρόβιλοι, οι ξηρασίες, και ο πόνος και τα βάσανα που προκαλούνται από τους συνεχιζόμενους πολέμους που γίνονται σε πολλές περιοχές στον κόσμο.

13179044 1025557537534060 6110735428925980563 n

 

Για να γίνετε ένας Παγκόσμιος Βοηθός, θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε για να κάνετε τις μεταμορφωτικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή που χρειάζονται για να επιστρέψετε στην εσωτερική κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας ενός Αυτοκυρίαρχου. Πρέπει, ωστόσο, να αφιερώνετε κάποιο χρόνο και ενέργεια στην Παγκόσμια Υπηρεσία συνδεόμενοι με την Ψυχική σας Ομάδα στην Πεμπτο-Διάστατη Πυραμίδα του Παγκόσμιου Βοηθού όπου θα δηλώνετε, «Ζητώ το ύψιστο καλό μου, το πιο ευεργετικό αποτέλεσμα για όλη την ανθρωπότητα, τη Γη και όλη την Δημιουργία.» Κάνοντας αυτό, ευθυγραμμίζετε την θέληση σας με την Θεϊκή Θέληση του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας. Μετά θα περνάτε όσο πιο πολύ χρόνο θεωρείτε κατάλληλο να ΕΙΣΠΝΕΕΤΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΝΕΕΤΕ ΑΓΑΠΗ. Αυτή είναι η διαδικασία που θα επιταχύνει την ικανότητα σας να έχετε πρόσβαση στο απόλυτο ΜΕΤΑΤΡΟΝΙΚΟ ΦΩΣ αυτού του Σύμπαντος, που περιέχει τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού και είναι τώρα διαθέσιμα σ’ εκείνους που έχουν μπει στο μονοπάτι της Ανάληψης. (Μία εξήγηση για την Παγκόσμια Πυραμίδα και τα οφέλη της, μαζί με μία εικόνα, και επίσης περισσότερες πληροφορίες για την Βιολετί Φλόγα, καθώς και πολλές δηλώσεις και ασκήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

REFERENCE &REVELATIONS * GLOSSARY AND ILLUSTRATIONS www.StarQuestMastery.com. (RV) Αν έχετε ακολουθήσει τις διδασκαλίες μας για κάποιο καιρό, θα γνωρίζετε ότι πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν, σας δόθηκε μία Θεϊκή Αποστολή. Εκείνη η αποστολή περιλάμβανε μία ποικιλία από έργα ή λιγότερης σημασίας αποστολές, και σας δόθηκαν επίσης πολλές άλλες ευκαιρίες καθώς η εμπειρία σας στην εκδήλωση αυξήθηκε, και συνηθίσατε στην μεγάλη ποικιλομορφία στην μορφή και στην έκφραση.

            Ως Αστρόσποροι, εκείνοι από εσάς που απάντησαν στο κάλεσμα, που τελικά σας τοποθέτησε σ’ ένα φυσικό σώμα στη Γη αυτή την περίοδο, πήγαν σ’ ένα αστρικό σύστημα σ’ έναν γαλαξία που αποτελείται από αγνή Κρυστάλλινη Ενέργεια Αμέθυστου της ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑΣ. Εκεί στην Ουράνια Αίθουσα Αμέθυστου, από τον Αμέθυστο Θρόνο, ο Αρχάγγελος Ζαντκιήλ και η Λαίδη Αμέθυστος δέχτηκαν τον όρκο σας να γίνετε ένας ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑΣ.

30318177701253754585

 

            Ένας αιθερικός Ατομικός Σπόρος Αμέθυστου, που περιέχει τις δονητικές συχνότητες της Βιολετί Φλόγας, τοποθετήθηκε μέσα στην Ιερή Καρδιά σας. Η Βιολετί Φλόγα περιέχει τα δονητικά μοτίβα της αγάπης και της ευσπλαχνίας της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας, καθώς και τις συχνότητες της συγχώρεσης και της μεταμόρφωσης. Περιέχει επίσης Αδαμάντινα Σωματίδια Αγάπης/Φωτός που προσφέρονται ως δώρο, μία Θεϊκή μεταβίβαση. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιηθούν από τις συχνότητες μιας γεμάτη αγάπη, ευσπλαχνικής καρδιάς.

            Καθώς αυτός ο Ατομικός Σπόρος ενεργοποιείται, η Πτυχή του Διαμαντένιου Πυρήνα του Κυττάρου του Θεού που φέρει τα δονητικά μοτίβα της Βιολετί Φλόγας θα αναφλεγεί στην αύρα σας, και θα ενδυναμώσει την ενεργοποίηση του αναληφθέντος Φωτεινού σας Σώματος. Εκλεπτύνοντας το Τραγούδι της Ψυχής σας, εναρμονίζοντας την αιθερική σας Αύρα, και χρησιμοποιώντας την Βιολετί Φλόγα είναι καθοριστικής σημασίαςστην διαδικασία της Ανάληψης. Η Βιολετί Φλόγα απομακρύνει τα παράφωνα δονητικά μοτίβα έτσι ώστε να μπορείτε πιο γρήγορα να επεκτείνετε και να αναπτύξετε την ακτινοβολία σας. Ως Φύλακας της Βιολετί Φλόγας, θα στέλνετε επίσης ενεργά το δώρο της Βιολετί Φλόγας σ’ εκείνους που θα βοηθάτε, καθώς και σε όλον τον κόσμο.

            Αφοσιωμένοι μου, ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε περισσότερα για το πολύπλοκο σχέδιο του Σύμπαντος έτσι ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το μεγαλείο του σπιτιού σας ανάμεσα στ’ αστέρια. Όχι, δεν έχετε μία συγκεκριμένη τοποθεσία σπιτιού, διότι είστε πολίτης του Σύμπαντος. Εσείς, οι Αστρόσποροι, έχετε βοηθήσει στην δημιουργία πολλών υπέροχων πλανητών και γαλαξιών, και αυτός είναι ο λόγος που σας δόθηκε ένας τόσο σημαντικός ρόλος να παίξετε στην μελλοντική επέκταση αυτού του Σύμπαντος. Έχετε συχνά ακούσει το ρητό: «Όπως είναι πάνω, έτσι και κάτω,» και «Ο μικρόκοσμος είναι εκπρόσωπος του Μακρόκοσμου».

            Έχουμε μιλήσει για τον νέο Χρυσό Γαλαξία που είναι στα διαμορφωτικά στάδια. Ωστόσο, δεν έχουμε επεξεργαστεί τους Γαλαξίες των Ακτινών και στην λειτουργία τους σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Ένας Γαλαξίας δημιουργήθηκε ειδικά για κάθε μία από τις 12 Ακτίνες της Συνειδητότητας Θεού, και παρότι οι συχνότητες και τα χρώματα των άλλων 11 Ακτίνων εκπροσωπούνται επίσης μέσα σε κάθε γαλαξιακή δομή, τα χρώματα και οι συχνότητες κάθε γαλαξία είναι κατά κύριο λόγο εκείνα της Ακτίνας που αντιπροσωπεύει. Ο Γαλαξίας της Έβδομης Ακτίνας αποτελείται κυρίως από Κρυστάλλους Αμέθυστου από το πιο βαθύ κόκκινο μέχρι το πιο ανοιχτό βιολετί. Είναι η αρχική βάση του σπιτιού του Αρχάγγελου Ζαντκιήλ και της Λαίδη Αμέθυστος, και από τον Θρόνο τους από Αμέθυστο μέσα στην μεγάλη Ουράνια Αίθουσα από Αμέθυστο, στέλνουν τις μεγάλες Ακτίνες τους του Διαθλαστικού Φωτός του Δημιουργού στο πλήθος των Μεγάλων Κεντρικών Ήλιων σε ολόκληρο αυτό το Υπο-Σύμπαν. Αυτοί οι Γαλαξίες αποτελούν το σύστημα των τσάκρας γι αυτό το Υπο-Σύμπαν, και περιέχουν μία υψηλή συγκέντρωση των δονητικών συχνοτήτων που εκπροσωπεί η κάθε Ακτίνα. Αυτοί οι γαλαξίες θα μπορούσαν να ονομαστούν Συμπαντικές αποθήκες του Θεϊκού Φωτός του Δημιουργού. Όταν έρχεται η ώρα μία συγκεκριμένη Ακτίνα να αναλάβει έναν κυρίαρχο ρόλο σε ένα συγκεκριμένο τεταρτημόριο αυτού του Υπο-Σύμπαντος, ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας ακτινοβολεί μεγαλύτερη ποσότητα εκείνης της Ακτίνας στα Γαλαξιακά Κέντρα έτσι ώστε οι Αρχάγγελοι εκείνης της Ακτίνας να μπορούν να ακτινοβολούν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις αρετές της Συνειδητότητας Θεού στους καθορισμένο γαλαξίες, ηλιακά συστήματα, πλανήτες και σ’ εσάς και σε όλα τα νοήμονα Όντα.

            Αγαπημένοι, γνωρίζουμε ότι μερικές από τις έννοιες που σας αναμεταδίδουμε μπορεί να είναι πολύ μπερδεμένες. Όμως, καθώς επεκτείνεστε σε συνείδηση και σοφία, ο Ιερός σας Νους θα ανοίγει την ανοιξιάτικη άνοιξη της γνώσης που έχετε σε παρακαταθήκη, και σταδιακά, θα θυμηθείτε και θα καταλάβετε.

Είμαι πάντα μαζί σας.        

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1