urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Μήνυμα της Μητέρας Μαρίας

Circles of Light

Σχετική εικόνα

Κύκλοι του Φωτός

Pamela channels Mary

Αγαπητοί φίλοι, Είμαι η Μαρία, η μητέρα του Ιησού στη Γη. Είναι τόσο μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας, να είμαι στον κύκλο του Φωτός. Εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί σας σήμερα το πρωί, και σας περιβάλλω με ένα μανδύα γλυκιάς αγάπης, πολύ ελαφρύ και απαλό - αισθανθείτε.

Οι καρδιές σας έχουν ανάγκη από φως. Για όλους εσάς, αυτό είναι ένα βαρύ μέρος να είστε.

Η φυσική κατάσταση ύπαρξής σας είναι η χαρά, η διάθεση για παιχνίδι, η δημιουργικότητα. Συχνά αισθάνεστε πνιγμένοι από τις βαριές ενέργειες στη Γη, και αισθάνεστε αποκομμένοι από την Εστία. Θέλω να φέρω τις ενέργειες της Εστίας, της αρχικής πηγής, για σας σήμερα. Έτσι, εισπνεύσετε και θυμηθείτε ποιοί είστε. Θέλω να κολυμπήσετε στο φως της ψυχής σας και συνδεθείτε με τις ψυχές μας.

Φανταστείτε ότι το Φως της επανασύνδεσης και της ενότητας ρέει μέσα από όλο το σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι η ροή επισκέπτεται κάθε μέρος του σώματός σας, ειδικά τα μέρη που έχουν ανάγκη από θεραπεία. Αφήστε να ρεύσει σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα πόδια σας. Υπάρχει τώρα ένα φωτοστέφανο γύρω από όλους μας. Νιώστε πώς μπορείτε να χαλαρώσετε και να είστε ασφαλείς σε αυτό το φωτοστέφανο του φωτός, ακόμη και αν μπορεί να αισθανθείτε ότι ορισμένα μέρη σας είναι κουρασμένα και τα αισθάνεστε βαριά. Αυτό είναι εντάξει - αφήστε τα όλα να είναι όπως είναι.

Μπορείτε όλοι να μεταφέρετε ένα πολύ πολύτιμο φως στην ψυχή σας. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε αυτό το φως αισθάνεστε ένα με το σύμπαν. Αυτή είναι η θεϊκή εμπειρία για την οποία ψάχνετε. Δεν έχετε ακόμα επίγνωση αυτού του εσωτερικού Φωτός, όταν ξεκινήσατε σαν νέα ψυχή τα ταξίδια σας, έτσι ώστε να δείτε γι 'αυτό έξω από τον εαυτό σας, στον εξωτερικό κόσμο. Είστε πραγματικά σαν ένα παιδί που αναζητά καθοδήγηση, αλλά η πραγματική αποστολή σας είναι να βρείτε την καθοδήγηση μέσα σας, και να κάνετε πραγματικότητα τη γέννηση της Θεότητας σας.

Οι περισσότερες ψυχές περνούν πολλές ζωές σε όλες τις ηλικίες προσπαθώντας να βρουν Φως έξω από τον εαυτό τους, και αυτό είναι ένα μέρος της ανάπτυξής τους. Αλλά είστε τώρα μία ώριμη ψυχή. Είστε ενήμεροι για την ανάγκη να πάτε προς τα μέσα, επειδή έχετε δοκιμάσει όλους τους άλλους τρόπους. Έχετε προσπαθήσει να βρείτε το Φως με την απόκτηση εγκόσμιας δύναμης ή με την απόκτηση υλικών αγαθών.

Έχετε προσπαθήσει να βρείτε το Φως, δημιουργώντας ένα μεγάλο εγώ και κερδίζοντας την αναγνώριση από τον κόσμο. Και έχετε προσπαθήσει να βρείτε το Φως, χάνοντας τον εαυτό σας σε ρομαντικές σχέσεις! Προσπαθώντας να συγχωνευθείτε με μια άλλη ψυχή. Αυτά είναι πραγματικά τα στάδια που κάθε ψυχή περνά μέσα από την εξελικτική της διαδρομή.

Αλλά σε κάποιο σημείο, η ψυχή ανακαλύπτει ότι αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν, και τότε η ψυχή περνά μέσα από μια βαθιά εσωτερική κρίση. Καθώς ωριμάζει, ανακαλύπτει βαθιά συναισθήματα της μοναξιάς, χωρισμού, και φόβου, και υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι τίποτα εξωτερικό αλλά από μόνη της μπορεί να γεμίσει το κενό. Αυτό το στάδιο του ταξιδιού για μια ψυχή ονομάζεται «η σκοτεινή νύχτα της ψυχής».

Η ψυχή δεν μπορεί να χάσει πια τίποτα εξωτερικά, και όμως δεν ξέρει πώς να γαλουχηθεί να πάει προς τα μέσα. Αυτό γίνεται όταν η μοναξιά μπορεί να σας χτυπήσει σκληρότερα, και όταν είστε σε αυτό το σημείο, όπως συχνά συμβαίνει στις σχέσεις, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που πραγματικά επιδιώκετε, έξω από τον εαυτός σας. Έτσι, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να ακολουθήσετε από το δρόμο που οδηγεί στην καρδιά σας.

Είστε ο μόνος που μπορεί να το αναγνωρίσει, και έτσι να αναφλεγεί η δική σας φωτιά, και συχνά αναρωτιέστε: «Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;» Αυτή είναι η διαρκής ερώτησή σας: «Πώς μπορώ να γίνω φωτισμένος/η; Πώς μπορώ να διαφωτίσω τον εαυτό μου;» και η απάντηση είναι ότι δεν είναι εσείς που το κάνει αυτό.

Το "εσείς" που αναζητάτε, το οποίο έχει νιώσει μοναξιά, που απελπίζεται, δεν είναι αυτό που γίνεται φωτισμένο. Ουσιαστικά, η φώτιση συμβαίνει όταν απελευθερώνετε το "εσείς" μέρος του εαυτού σας. Γονατίστε εντελώς κάτω μέσα στον εαυτό σας και παρατήστε το. Το εγώ σας υποκλίνεται προς τα κάτω, επειδή αναγνωρίζει το γεγονός ότι δεν γνωρίζει μια διέξοδο - δεν έχει τις απαντήσεις.

Ως εκ τούτου, μη γνωρίζοντας τις απαντήσεις, και βιώνοντας τη «σκοτεινή νύχτα της ψυχής", αυτό είναι συχνά η απαρχή του διαφωτισμού. Είναι όταν παραιτηθείτε και γίνετε ανοιχτός/ή σε κάτι νέο, κάτι που δεν είναι σε θέση να σας ελέγξει. Αυτό το «κάτι» - η ενέργεια της ψυχής σας - έχει χτυπήσει την πόρτα σας για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην πραγματικότητα, έχετε φοβηθεί τη θεϊκή Αγάπη και το Φως σας, γιατί από μια ανθρώπινη προοπτική δεν μπορείτε να το ελέγχετε αυτό, και έτσι έχετε αντισταθεί στο δικό σας φως και την πηγή της χαράς σας. Αυτό είναι πολύ παράδοξο για μας που βλέπουμε από την πλευρά μας, ότι το πιο πολύτιμο πράγμα που ζητάτε είναι ήδη παρόν μέσα σας! Και εκεί βρίσκεται η απάντηση για τα συναισθήματά σας, της απελπισίας και της μοναξιάς.

Όταν σταματήσετε να προσπαθείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας, όταν θα σταματήσετε να προσπαθείτε να κάνετε τη ζωή σας «δουλειά», θα γίνει το άνοιγμα σε μια μεγαλύτερη δύναμη που θέλει να σας μεταφέρει στη φωτεινότητα και τη χαρά.

Μόλις είστε σε αυτή τη ροή φωτεινότητας, θα συνδεθείτε με άλλους που βρίσκονται στην ίδια ροή και η καρδιά σας θα γεμίσει με χαρά. Η συνάντηση με την πνευματική σας οικογένεια στη Γη θα είναι μία από τις πιο βαθιές πηγές της ευτυχίας και ολοκλήρωσης για σας. Αλλά πριν συμβεί αυτό, θα πρέπει να αφήσετε να συμβεί. Θα πρέπει να το αναθέσετε στη ροή της καρδιάς σας. Μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε και να ελέγξετε τη ζωή τόσο πολύ. Η ζωή γίνεται πολύ ευκολότερη και ελαφρύτερο όταν τη ζείτε από την καρδιά.

Το πιο δύσκολο βήμα είναι να αναγνωρίσετε ότι δεν ξέρετε τον τρόπο. Κάθε ανθρώπινος εγωισμός περιέχει υπερηφάνεια, η οποία σας κλείνει συχνά μακριά από τη ροή της αγάπης, έτσι θα πρέπει να αφήσετε την υπερηφάνειά σας να φύγει. Αυτό ακριβώς θα κάνετε όταν συνδεθείτε με το τραυματισμένο και ευάλωτο παιδί μέσα σας, και αυτό είναι ένα βαθιά πνευματικό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Αναγνωρίζοντας τον πυρήνα της ευπάθειας σας (ευάλωτου χαρακτήρα σας), είναι στην πραγματικότητα σαν να έρχεστε πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους.

Με το να γίνει επίγνωση των δικών σας τραυμάτων του παιδιού μέσα σας, βλέπετε αυτά και στα μάτια των άλλων ανθρώπων. Πραγματικά αγκαλιάζετε το δικό σας σκοτάδι, τη δική σας ευαισθησία, χτίζετε μια γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους ανθρώπους. Δημιουργείτε φυσική συμπόνια και κατανόηση στην καρδιά σας.

Όταν είστε μέσα στο εγώ, έχετε την τάση να κρίνετε και να επικρίνετε τους άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό για να διατηρήσει την ταυτότητά σας. Αλλά όταν τους κοιτάτε με τα μάτια που βλέπουν το εσωτερικό παιδί τους, θα αναγνωρίσετε ότι είναι άνθρωποι τραυματισμένοι σαν κι εσάς, και έτσι γίνεται πιο εύκολο να φτάσετε σε αυτούς. Και γίνεται επίσης πιο εύκολο να λάβετε την υποστήριξη και την αγάπη από άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το τι σημαίνει να δημιουργήσετε έναν κύκλο του Φωτός!

Να αναγνωρίσετε την ευαισθησία σας, να απελευθερώσετε την ανάγκη για έλεγχο, και να απελευθερώσετε την υπερηφάνειά σας. Για το εγώ, αυτό φαίνεται να είναι ένα πολύ υψηλό τίμημα για να πληρώσετε, αλλά στην πραγματικότητα είναι μικρό σε σύγκριση με τη μοναξιά και την απόγνωση που υποφέρετε όταν είστε προσκολλημένοι στο εγώ.

Κατά το χρόνο αυτό, πολλοί άνθρωποι λαχταρούν να συνδεθούν από την καρδιά. Το μήνυμά μου ιδιαίτερα σήμαινε για τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν το άλμα: να αποφασίσετε ν’ αφήσετε να φύγει η κριτική σας - ειδικά για τον εαυτό σας. Ανοίξτε πλήρως την τεράστια πηγή του Φωτός που είναι στη διάθεσή σας.

Έχετε δημιουργήσει μια φυλακή γύρω από τον εαυτό σας, και σας προσκαλώ να βγείτε από αυτό. Μπορείτε να το κάνετε τώρα, είστε έτοιμοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να το ζητήσετε. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε ή να αγωνιστείτε για να βγείτε από τη φυλακή. Μπορείτε απλά να το ζητήσετε από το Πνεύμα, ή όπως αλλιώς αποκαλείτε την αστείρευτη πηγή αυτού του σύμπαντος. Ή μπορείτε να το κάνετε μέσω της προσευχής:

«Απελευθερώστε με, θέλω να είμαι στην Εστία πάλι».

Η Εστία είναι μέσα σε όλους σας, και όταν ανοίξετε τις πόρτες της καρδιάς σας, το Φως θα λάμψει τόσο λαμπρά! Το Φως Σας θα φέρει χαρά στους άλλους, και χαρωπά θα συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους, αλλά θα πρέπει επίσης να είστε σε ειρήνη, όταν είστε μόνοι. Δεν θα χρειαστείτε άλλους ανθρώπους για να είστε πλήρεις, αλλά ήδη θα βιώνετε την εμπειρία του πλούτου και της αφθονίας όταν τους συναντήσετε, ιδίως τις αδελφές ψυχές.

Θα ήθελα να τελειώσω ζητώντας σας να φανταστείτε ότι φυτεύουμε ένα σπόρο σήμερα. Δείτε το σαν ένα μικρό σπόρο του Φωτός που ο καθένας από εσάς κρατάει. Φανταστείτε ότι βάζετε το σπόρο στη Γη και ευχηθείτε καλή επιτυχία από την καρδιά σας. Θα αναθέσετε αυτή την αχτίδα Φωτός στη Γη, και στη συνέχεια να την αφήσετε να πάει.

Μπορείτε να αφήσετε κάθε έλεγχο, ή επιθυμία να χειραγωγήσετε ή να γνωρίζετε. Απλά δείτε τι θα συμβεί. Η Γη θα επιστρέψει κάποια μέρα αυτήν την ενέργεια για σας με τη μορφή ενός μικρού θαύματος που εισέρχεται στη ζωή σας. Θα αναρωτηθείτε: «Γιατί συνέβη αυτό σε μένα;» Και ίσως θα θελήσετε να ζητήσετε ένα μέντιουμ ή διάμεσο να σας πει γι αυτό, και θα ήθελα να σας πω:

"Μην το αναλύσετε με το κεφάλι σας, απλά λάβετε τα δώρα που δίδονται από το σύμπαν».

Έτσι, τώρα για μερικές στιγμές ας απολαύσουμε το φωτοστέφανο του φωτός, που είναι ακόμα γύρω μας και έχει επεκταθεί από τώρα. Το Φως, αυτή τη στιγμή, είναι ζεστό και χρυσό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας οικογένεια.

Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε πάντα δίπλα σας.

Αποδεχθείτε την αγάπη μας.

Η Μητέρα Μαρία

Μέσω της Pamela Kribbe

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1