urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Εγώ είμαι ο Σεν Ζερμαίν και έρχομαι ξανά κοντά σας, αγαπητοί! Ήρθα ώστε να σας ανακοινώσω ότι έχω σκοπό να κάνω την παρουσία μου περισσότερο δυναμική όσον αφορά τον έλεγχο της κατάστασης στον πλανήτη.

Έρχομαι να σας υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι ο Ιεράρχης της Νέας Εποχής που έρχεται. Αυτός είναι ο λόγος που έρχομαι σήμερα να σας ανακοινώσω ότι η νέα ενέργεια, η ενέργεια της εποχής του Υδροχόου, επιτέλους και εξολοκλήρου πήρε τη θέση της!

Επιτέλους η ανθρωπότητα σχεδόν ολοκληρωτικά μπήκε στη νέα ενέργεια!

Αυτό θα σας φανεί ασυνήθιστο και καινούριο. Θα αισθανθείτε κατάπληξη. Διότι όλα θα αρχίζουν να αλλάζουν. Έρχομαι κοντά σας και σας φέρνω την πληροφορία ότι η μεγαλύτερη ανάγκη τη στιγμή αυτή που διανύετε, είναι η ετοιμότητά σας για τις επερχόμενες αλλαγές.

Εκείνοι από εσάς που θα καταφέρουν να εναρμονίζουν τη συνειδητότητά τους με τις δονήσεις της Χαράς, Αγάπης, αρμονίας και ευτυχίας, θα μπορέσουν να χαρούν τις αλλαγές που έρχονται σε μέγιστο βαθμό. Εκείνοι από σας, όμως, που κατά την παλιά συνήθεια, είναι συντονισμένοι με την κακοβουλία, αμφιβολίες και φόβο, θα έχουν την ευκαιρία κατά την περίοδο που είναι ήδη κοντά, να αποβάλουν αυτές τις ενέργειες που ανήκουν στην περασμένη εποχή.

Έρχομαι να σας ανακοινώσω την αρχή της Νέας Εποχής – Εποχής του Υδροχόου! Και ως Ιεράρχης της εποχής που έρχεται, σας ετοιμάζω μια έκπληξη! Αυτή η έκπληξη αφορά καθέναν από εσάς που θα αγγίξει τις ενέργειες που φέρνει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά μου! Για σας έρχεται η περίοδος, όταν με μία μόνο επιθυμία σας που εκφράσετε από μέσα σας ή φωναχτά, η επιθυμία να αποχαιρετήσετε τις παλιές ενέργειες, θα είναι αρκετή, ώστε να μεταβείτε στη συνειδητότητά σας σε διαφορετικό επίπεδο δόνησης. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή, όταν αυτή η δυνατότητα είναι ανοιχτή για σας! Τώρα ήρθε εκείνη η Θεία στιγμή, όταν θα μπορέσετε να αλλάξετε τη συνείδησή σας και τις στάσεις σας απέναντι στη ζωή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσετε αυτή την επιθυμία σας μέσω φωνής ή από μέσα σας ως πρόθεση.

Όλες οι Ουράνιες Οντότητες είναι έτοιμες να σας προσφέρουν βοήθεια! Και εγώ ως Δάσκαλος, υπεύθυνος για την έλευση της Νέας Εποχής, ως Δάσκαλος που παίρνει τη σκυτάλη του παρελθόντος, ώστε να προχωρήσετε προς το μέλλον, θα αναλάβω τη φροντίδα της ψυχής σας. Αυτή την ώρα, χωρίς να χρονοτριβείτε, απευθύνετε την ενέργειά σας σε μένα! Η βοήθεια θα έρθει στον καθένα που θα εκφράσει καθαρά την πρόθεση να αφήσει τις ενέργειες του παρελθόντος και να μεταβεί σε νέα ενέργεια, ενέργεια της ανανέωσης, ενέργεια του σκοπού και της χαράς!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η εποχή του Υδροχόου

Η Νέα Εποχή θα έχει ως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο καθένας από εσάς, όποιος επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα σχεδόν αμέσως και χωρίς πόνο, να ανεβάσει τις δονήσεις του έως το επίπεδο που είναι απαραίτητο για την ποιοτική διαβίωση στον Ανανεωμένο Κόσμο. Σας δίνεται η δυνατότητα να αποχαιρετήσετε το παρελθόν! Αυτή τη στιγμή!

Τώρα που σας έφερα αυτά τα χαρμόσυνα λόγια, είμαι έτοιμος να σας πω μερικά ακόμη λόγια χαράς, που αφορούν τη δική μας μελλοντική συνεργασία.

Μην σκέφτεστε ότι οι Αναληφθέντες Οντότητες βρίσκονται κάπου μακριά και δεν σας εισακούν. Εγώ εισακούω την κάθε σας επίκληση προς εμένα. Και όταν αισθάνεστε οποιαδήποτε δυσάρεστη ή αρνητική κατάσταση συνείδησης, σας παρακαλώ να θυμηθείτε ότι είμαι δίπλα σας και να με επικαλεστείτε με θερμή παράκληση να σας απαλλάξω από την αρνητική ενέργεια. Έτσι σταδιακά θα μπορέσουμε να ξεπερνάμε την μία μετά την άλλη μη ποιοτική κατάσταση της συνείδησης.

Θα σας ανοίξω ένα μεγάλο μυστικό. Αυτό το μυστικό το γνωρίζετε ήδη από παλιά και μόνοι σας. Αυτό το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός ότι εσείς μόνοι σας και ο καθένας μόνος του επιλέγει για τον εαυτό του: να βρεθεί ή όχι σε μια αρνητική κατάσταση της συνείδησης. Υπάρχει σημείο όπου εσείς αποφασίζετε μέσα σας: να δεχθείτε μια κακή διάθεση ή όχι, να αρχίσετε να κρίνετε κάποιον ή όχι, να επηρεαστείτε από μια προσβολή ή όχι, να υποκύψετε σε θλίψη ή όχι.

Εσείς και κανείς άλλος παίρνετε αυτή την απόφαση. Και όταν αποφασίζετε να υποκύψετε σε παλιές ενέργειες, βυθίζεστε σε αυτές ολοκληρωτικά και τότε ούτε και εγώ μπορώ να σας βοηθήσω. Για αυτό, όταν μια αρνητική ενέργεια σας πλησιάζει, αμέσως ελάτε σε μένα για βοήθεια. Θα σας βοηθήσω να ανεβάσετε τη συνείδησή σας! Θα σας στείλω το χαμόγελό μου και θα σας δώσω χέρι βοήθειας! Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας. Έτσι θα μπορέσουμε να νικήσουμε παλιές ενέργειες. Και επειδή η φύση δεν ανέχεται κενά, για την αντικατάσταση οποιασδήποτε αρνητικής κατάστασης της συνείδησής σας να επικαλείστε την αντίθετή της, τη θετική κατάσταση.

Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο κακό του κόσμου σας. Η Απόλυτη Αγάπη αντικαθιστά οποιοδήποτε φόβο. Γενικά, οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο μπορεί να διαλυθεί από αυτό το καθολικό διαλύτη. Στην πράξη η ενέργεια της Αγάπης μπορεί να απορροφήσει και να διαλύσει όλες τις αρνητικές ενέργειες που σας περιβάλλουν.

Η Χαρά και η Αγάπη έρχονται σε σας όταν έχετε δυνατή πίστη. Όταν στη συνείδησή σας στηρίζεστε στο Θεό και στις Αναληφθέντες Οντότητες. Για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζω να με καλείτε συνεχώς για βοήθεια. Διότι αυτή την εποχή εγώ είμαι εκείνος που ανέλαβε την ευθύνη για τη μετάβαση της συνείδησης της ανθρωπότητας σε ένα καινούριο ποιοτικό επίπεδο.

Εγώ και εσείς, εμείς μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε εκείνο το θαύμα που αναπόφευκτα θα συμβεί! Και τώρα θα σας ανοίξω ένα ακόμη μυστικό! Αυτό το μυστικό αφορά μια δόση καινούριας ενέργειας που έλαβε ο πλανήτης Γη.

Πρόσφατα το Καρμικό Συμβούλιο πήρε απόφαση για την παροχή επιπλέον ενέργειας στον πλανήτη Γη. Είναι καινούρια δόση της Θεϊκής Ενέργειας. Και οτιδήποτε θα δονείται στις συχνότητες της Χαράς, της Αγάπης και της Θεϊκής Ελευθερίας, θα λάβει κατά τα χρόνια που έρχονται ασυνήθιστη στήριξη από τον Ουρανό. Όμως, οποιοσδήποτε αρνείται να δεχθεί καινούριες ενέργειες, σταδιακά θα χάσει τις προνομιακές του θέσεις στον κόσμο. Παλιοί θεσμοί, θεσμοί της κοινωνίας που έχουν ως βάση τις παλιές ενέργειες και δονήσεις της εποχής που φεύγει, σταδιακά θα αντικατασταθούν από καινούριους θεσμούς.

Εγώ είμαι δίπλα σε αυτούς που δε φοβούνται τις αλλαγές και είναι έτοιμοι να υπερασπίζονται τις αρχές της Θεϊκής Ελευθερίας και της ενότητας στη ζωή τους. Στηρίζω όλους που είναι έτοιμοι για συνεργασία που βασίζεται στις αρχές του Καλού και της Ευημερίας του Συνόλου, όχι όμως τις αρχές του προσωπικού κέρδους μόνο.

Καινούριες αρχές έρχονται στον κόσμο σας. Για την κατάκτησή τους χρειάζονται έτοιμες καρδιές ανθρώπων, αφοσιωμένες χωρίς φόβο στην εξέλιξη. Ελπίζω πάρα πολύ ότι ανάμεσα σε εσάς που διαβάζετε αυτό το μήνυμά μου, θα βρεθούν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι, μέσω των οποίων θα μπορέσω να εργάζομαι προσωπικά και να περνάω τις ενέργειές μου στον κόσμο σας!

Είμαι έτοιμος για συνεργασία με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον πλανήτη Γη!

Εσείς είστε έτοιμοι; Ελπίζω πολύ στο ότι ακόμη και αν σήμερα δεν είστε έτοιμοι και δεν μπορείτε να μπείτε στις σειρές των πρωτοπόρων, αύριο θα καταφέρετε να υπερνικήσετε τα υπολείμματα της ενέργειας του παρελθόντος και με θάρρος να δηλώσετε την ετοιμότητά σας να γίνετε συνεργάτης της Ομοσπονδίας του Φωτός, συνεργάτης των Αναληφθέντων Οντοτήτων, συνεργάτης των Αναληφθέντων Δασκάλων!

Σας αποχαιρετώ. Όμως σας παρακαλώ να μην ξεχνάτε αυτό το μήνυμά μου και να το διαβάζετε κάθε φορά όταν αισθάνεστε τις ενέργειες του παρελθόντος να προσπαθούν να εισχωρήσουν στη συνείδησή σας.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας από οποιεσδήποτε αρνητικές ενέργειες του παρελθόντος.

Προχωρήσετε με θάρρος στη Νέα Εποχή – Εποχή του Υδροχόου! 

Εγώ είμαι ο Σεν Ζερμαιν.

Μετάφραση: Λουντμίλα

Μέσω της Tatyana Mickushina

http://www.sirius-gr.net

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1