urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

ΕΙΜΑΙ ο Κουτχούμι.

Έχω έρθει για μια συζήτηση.

Θα ήθελα να σας μιλήσω ανοιχτά, ειλικρινά και άμεσα.

Η καρδιά μου θέλει να σας μιλήσω για πολλά πράγματα, αλλά πρώτα απ 'όλα, βέβαια, για κάτι που είναι το πιο ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς σε αυτό το στάδιο.

Και η σύγχυση που υπάρχει στον κόσμο σας είναι, φυσικά, πρώτα απ' όλα, αυτή που προκαλείται από εσάς τους ίδιους. Πρώτα θα εκτελέσετε ανεύθυνες πράξεις, επιτρέποντας ατελείς σκέψεις και συναισθήματα να καταλαμβάνουν την ύπαρξής σας και, στη συνέχεια, είστε έκπληκτοι με τις συνέπειες που προκαλούνται από τις πράξεις σας, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Το νοητικό πεδίο του πλανήτη είναι υπερφορτωμένο με αρνητικές καταστάσεις της συνείδησης σας. Το ίδιο γίνεται στο αστρικό επίπεδο.

Έχετε σχεδόν ποτέ σκεφτεί για τον αντίκτυπο που οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας έχουν σε ό, τι σας περιβάλλει; Και στην πραγματικότητα, όλες οι αρνητικές επιπτώσεις που υπάρχουν στη φύση, στις καιρικές συνθήκες, στον οικονομικό τομέα και σε άλλες σφαίρες της ζωής στον πλανήτη Γη δημιουργούνται από εσάς τους ίδιους. Και κάποια στιγμή αργότερα οι δικοί σας καρποί θα υλοποιηθούν στο φυσικό πεδίο της Γης με τη μορφή τυφώνων, καταιγίδων, ξηρασίας ή πλημμυρών.

Πολλές φορές μιλήσαμε για την άμεση σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη κατάσταση της συνείδησης σας και όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη.

Η λησμονιά σας και η σταθερή ελπίδα ότι τα πράγματα θα έρθουν με κάποιο τρόπο σωστό από μόνα τους μας κάνουν να έχουμε, εμείς οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, αμφιβολίες για το εάν η ανθρωπότητα είναι διόλου σε θέση να μας ακούσει και να αντιληφθεί τις πληροφορίες που δίνουμε.

Φαίνεται ότι έχει ειπωθεί δεκάδες φορές ότι είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, είναι απαραίτητο να επικεντρώνετε την προσοχή σας στην ανάλυση του κάθε τι που συμβαίνει σε σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι απλά αδύνατο να έχετε σαφέστερες ενδείξεις στο φυσικό επίπεδο. Και το επόμενο βήμα που πρόκειται να ακολουθήσει είναι μια καταστροφή τέτοιας κλίμακας που την υποψιάζεστε μεν, αλλά υπάρχει ο φόβος, ακόμη και να το σκεφτείτε.

Γιατί διαβάζετε τα μηνύματά μας, αν δεν ενεργείτε σύμφωνα με τις υποδείξεις μας και τα αιτήματά μας στη ζωή σας; Φαίνεται ότι η ανθρωπότητα έχει φθάσει στο στάδιο της ανάπτυξής της, όταν είναι ήδη ανίκανη να αντιδράσει επαρκώς με αυτές τις πληροφορίες.

Σε υπαγορεύσεις μου σας έχω πει προσωπικά πολλές φορές ότι πάσχετε από μια υπερβολή των πληροφοριών. Μπορείτε να υπερφορτώνετε το μυαλό σας με διαφορετικές ειδήσεις και πληροφορίες που έρχονται σε σας από διαφορετικές πηγές σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο να γίνετε ανίκανοι να διακρίνετε την πραγματική πληροφορία από την εσφαλμένη, αλλά τώρα δεν αντιδράτε σε οποιαδήποτε πληροφορία. Αφήνετε να περάσουν όλα αυτά που ρέουν μέσα στη συνείδησή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν μπορούν να μείνουν εκεί ένα λεπτό. Ο αμυντικός σας μηχανισμός ενεργοποιείται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω έρθει σήμερα για να σας πω για μια ακόμη φορά ότι θα πρέπει να προσεγγίσετε όλες τις πληροφορίες που μπορείτε να πάρετε πολύ προσεκτικά. Ακόμα και όταν φαίνεται σε εσάς ότι οι πληροφορίες περνούν από τη συνείδηση σας, έχουν την ικανότητα να εγκατασταθούν στο υποσυνείδητο μυαλό σας. Και δεν μπορείτε ποτέ να πείτε πότε και τι είδους επιρροή το υποσυνείδητο μυαλό σας θα ασκήσει σε σας, τις επιλογές σας και τη συμπεριφορά σας.

Το τζίνι της ανεκτικότητας έχει αφήσει έξω από τη φιάλη την δυνατότητα πρόσβασης οποιωνδήποτε πληροφοριών. Και η μόνη διέξοδος από αυτή την κατάσταση είναι η προστασία του εαυτού σας από ό, τι είναι απαραίτητο για την εξελικτική ανάπτυξη σας. Και αν δεν λάβετε μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση, η επόμενη γενιά δεν θα είναι σε θέση να

αντιδράσει επαρκώς σε οποιαδήποτε πληροφορία γενικώς. Η συνεχής επανάληψη επηρεάζει τη συνείδησή σας ώσπου σας κωδικοποιεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εκθέτετε τον εαυτού σας στην επιρροή της σύγχρονης μαζικής ενημέρωσης με μεγάλη προσοχή. Έχει έρθει η ώρα, που θα πρέπει να διαχωρίσετε τους σπόρους από τα ζιζάνια σε ό, τι σας περιβάλλει και να απορρίψετε ό, τι δεν είναι θεϊκό. Καταλαβαίνω ότι όταν είστε σε κατάσταση σταθερής πίεσης από το μέρος όλων των σύγχρονων προηγμένων τεχνολογιών που βομβαρδίζουν τις αισθήσεις σας σε πλήρη ισχύ με εκατοντάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια 24 ώρες την ημέρα, είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε τον προσανατολισμό σας και να καταλάβετε πώς να ενεργείτε σε αυτήν την κατάσταση.

Σας διδάσκουμε τη διάκριση και τις σωστές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Και το πρώτο και το πιο λογικό πράγμα είναι να περιοριστεί η επιρροή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης στη συνείδηση και στο υποσυνείδητό σας. Όταν η πίεση μειωθεί, θα αποκτήσετε την ικανότητα να περιηγηθείτε και να διακρίνετε. Ο Ανώτερος Εαυτός σας, ο Θεός μέσα σας, δεν μπορεί να σας μιλήσει! οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι δεν μπορούν να σας μιλήσουν, ενώ είστε αποκλεισμένοι στα ενημερωτικά σκουπίδια που ρίχνουν έξω σε σας σε τόνους από τις οθόνες της τηλεόρασης, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση ότι είστε καλά ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις του κόσμου, ότι μπορείτε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με όλες τις καινοτομίες σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, η κύρια είδηση που δεν μεταδίδεται μέσω οποιουδήποτε ραδιοφώνου ή τα κανάλια της τηλεόρασης σας δεν είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους από τους ανθρώπους της Γης. Και η κύρια είδηση είναι το σήμα SOS που στέλνει ο πλανήτης σας και ό, τι ζει πάνω του.

Είστε σαν ένας τρελός καπετάνιος που πλοηγεί ένα πλοίο σε μια θύελλα. Η συλλογική συνείδηση και το συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητας είναι σαν ένα τέτοιος τρελός καπετάνιος. Και ανά πάσα στιγμή το πλοίο, ο πλανήτης σας, μπορεί να χτυπήσει απότομα σε υφάλους και να ναυαγήσει.

Έχετε προσπαθήσει, έχετε δοκιμάσει όλα τα φρούτα στον πλανήτη Γη, και τώρα έχει έρθει η ώρα, όταν είναι απαραίτητο να πάρετε πίσω τις πιο λεπτές εκφάνσεις της ύπαρξης. Πώς μπορείτε να ακούσετε τους ήχους της μουσικής του οργάνου μου που παίζω κάθε βράδυ στο καταφύγιο μου στις αιθερικές οκτάβες, εάν είστε συνεχώς εκκωφαντικός με τον εαυτό σας με όλο το θόρυβο στο παρασκήνιο από το δυνατό εξοπλισμό σας;

Για να ακούσετε τη σιωπή, τις ζώντες φωνές της φύσης είναι κουραστικό και βαρετό για σας. Έχετε δημιουργήσει ένα τεχνητό πολιτισμό που ο ίδιος είναι διχασμένος από ό, τι έχει δημιουργηθεί από τον Θεό στον πλανήτη Γη.

Έχω έρθει για να προσπαθήσω άλλη μια φορά να παραδώσω τις απλές αλήθειες στη συνείδησή σας. Και παραμένω σιωπηλός με την ελπίδα ότι, παρ' όλα αυτά, με έχετε ακούσει.

ΕΙΜΑΙ ο Κουτχούμι

Μετάφραση: UrantiaCenter

WWW.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1