urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ο Διδάσκαλος

Κόμης του Αγίου Γερμανού

(Comte de Saint Germain)

 Αποτέλεσμα εικόνας για κύριος του κόσμου

Επιστολή της 8ης Φεβρουαρίου 1993

Υπάρχει στον Πλανήτη μας μια Ιεραρχία από όντα πολύ εξελιγμένα σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο, που έχουν σκοπό τους την υπηρεσία του Θείου Σχεδίου. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο ορισμός του εξελιγμένου όντος κατά την Λευκή Αδελφότητα.

Εξελιγμένο ον δεν είναι εκείνο που του αποδίδονται ιδιότητες και δυνάμεις που δεν έχουν οι άνθρωποι, αλλά εκείνο που υπηρετεί το Θείο Σχέδιο, είτε έχει τις ιδιότητες που φανταζόμαστε είτε όχι. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποιος από εμάς μπορούσε να δει την εξέλιξη, όπως ένας θεατής βλέπει ένα ιστορικό έργο στην οθόνη, θα παρατηρούσε ότι η εξέλιξη της ιστορίας απαιτεί να τοποθετηθούμε μέσα στον χρόνο και να δούμε τα γεγονότα να ρέουν το ένα πίσω από το άλλο.

Ας φανταστούμε τώρα ότι το κινηματογραφικό έργο που βλέπουμε αναφέρεται σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ανθρώπινης ιστορίας, π.χ. από την αρχαία Αίγυπτο μέχρι και τη βιομηχανική επανάσταση του 18ου αιώνα. Τι θα περίμενε να δει ένας θεατής; Θα περίμενε να δει την εξέλιξη των γεγονότων στους ανάλογους τόπους, με φόντο τα ντεκόρ και τα κουστούμια κάθε εποχής να παρελαύνουν και να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Τι θα συνέβαινε όμως εάν εμφανιζόταν κάποιος άνθρωπος, φορώντας στολές της Αναγέννησης και με τις γνώσεις εκείνης της εποχής, σε μία προγενέστερη εποχή, π.χ. την εποχή των αρχαίων Φοινίκων; Ο θεατής θα το θεωρούσε ανακολουθία ή εκκεντρικότητα του σκηνοθέτη.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Μύστη της Ιεραρχίας που είναι θεατής του παγκοσμίου πανοράματος της εξελίξεως. Ο Μύστης δέχεται τον άνθρωπο της μελλοντικής εποχής στη δική του. Γνωρίζει ότι αυτός με τις διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις, που πάντοτε αφορούν την εξέλιξη του συνόλου, είναι ένας Μυημένος, δηλαδή ένας άνθρωπος που προηγείται της εποχής του. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ιεραρχία. Η Λευκή Αδελφότητα είναι ένα σύνολο ανθρωπίνων όντων που προηγούνται κατά πολύ της εποχής τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και θεοί. Με τον προσωπικό τους αγώνα απομακρύνθηκαν από το σημείο εξελίξεως του μέσου ανθρώπου και προωθήθηκαν προς τα εμπρός. Είναι οι δρομείς της ανθρωπότητας. Ενώ οι άνθρωποι προχωρούν με κανονικό βήμα ή και σταματούν κάποτε, εκείνοι τρέχουν. Έτσι, λοιπόν, δεν έχουμε παρά να τρέξουμε και εμείς για να τους φθάσουμε.

Το ερώτημα όμως είναι, τι ακριβώς πυροδοτεί αυτήν τη θέληση για τρέξιμο.

Και εδώ ερχόμαστε στο θέμα της μύησης. Η μύηση είναι η διαδικασία αφύπνισης του Εσωτερικού Ανθρώπου, και η ταχύτητα της είναι τέτοια, ώστε να γίνει αντιληπτή από τον εξωτερικό άνθρωπο. Αφορά το ανθρώπινο βασίλειο και επιταχύνει την εξέλιξή του. Κατά τη Μύηση μία μορφή ενέργειας έρχεται από πολύ «μακριά» και εισρέει, με τη θέληση του Μύστη και ιδιαίτερα με τη θέληση του υποψήφιου που θα τη λάβει, μέσα στον εσωτερικό κόσμο του υποψηφίου.

Η ενέργεια αυτή αρχίζει να θέτει σε κίνηση τη διαδικασία της αφύπνισης. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν την εσωτερική όψη των γεγονότων. Το μοναδικό Όν που έχει απόλυτη εξουσία επάνω στη ζωή όλων των βασιλείων του ηλιακού μας συστήματος είναι ο Ηλιακός Λόγος. Αντιπρόσωπος του Ηλιακού Λόγου επάνω στη Γη είναι το Ον εκείνο που φέρει τον τίτλο «ο Κύριος του Κόσμου».

Σε πολύ παλαιές για τα ανθρώπινα δεδομένα εποχές, ο Κύριος του Κόσμου ήλθε σε συνεννόηση με τον Ηλιακό Λόγο και εθέσπισε τον θεσμό των Μυήσεων ως μέσο για την επιτάχυνση της εξελίξεως των ανθρώπων.

Έδωσε ο Κύριος του Κόσμου τη συναίνεσή του, και τότε μια ενέργεια ξεπήδησε από τα βάθη της Ζωής, δηλαδή από το μέρος εκείνο που η Ιεραρχία το θεωρεί ως την Πηγή της Πραγματικής Ζωής. Η ενέργεια αυτή άρχισε να συμπυκνώνεται και, κατερχόμενη τους αόρατους κόσμους, έφτασε στο επίπεδο του Κυρίου του Κόσμου. 

Εδώ υπάρχει ο υπαινιγμός ότι η ενέργεια στην οποία αναφερόμαστε είναι θεία στη φύση της και αγνή στην ουσία της (αν μπορούμε φυσικά να την περιγράψουμε με λέξεις). Ελάχιστοι τη γνωρίζουν και εκτιμούν την αξία της, και αυτός είναι ο λόγος που στα Αρχαία Μυστήρια οι υποψήφιοι περνούσαν από τρομερές δοκιμασίες. Εν συνεχεία, ο Κύριος του Κόσμου παρέδωσε την ενέργεια αυτή σε Όντα κατώτερα ιεραρχικά από Αυτόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναληφθέντεσ διδάσκαλοι

Τα Όντα αυτά, που έφεραν τον τίτλο του Μύστη μέσα στη Λευκή Αδελφότητα, αποφάσιζαν, με την άδεια των Ανωτέρων τους, να μεταβιβάζουν αυτήν την ενέργεια σε ανθρώπους που ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτες σχολές Μυστηρίων. Ενσαρκωμένοι Μαθητές αλλά και Διδάσκαλοι (Μύστες) ίδρυσαν σχολές, ώστε να διαιωνισθεί η Μύηση, η οποία, όταν είναι αυθεντική, είναι πάντοτε ΜΙΑ, όπως και μία είναι η αλήθεια και ένα είναι το Ύψιστο Ον. Με την πάροδο του χρόνου η ανθρωπότητα προχώρησε και εξελίχθηκε αναπτύσσοντας ολοένα και περισσότερες ιδιότητες.

Οι σχολές που επικοινωνούσαν με την Αδελφότητα προσαρμοζόντουσαν στις νέες απαιτήσεις ή έκλειναν. Πάντοτε βέβαια υπήρχαν και οι ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ, αλλά αυτοί αργά ή γρήγορα εξαφανιζόντουσαν, γιατί οι σχολές τους δεν είχαν λόγο ύπαρξης ώστε να τις ζωογονεί συνεχώς η Αδελφότητα.

Στις ημέρες μας θα γνωρίζετε βέβαια όλοι σας την ύπαρξη πολλών σχολών που διατείνονται ότι κατέχουν την αυθεντική Μύηση. Η Μύηση όμως λειτουργεί μόνον όταν θέλει να τη δώσει ο Μύστης και, συγχρόνως, αν θέλει να τη λάβει το μέλος που θέλει να μυηθεί. Γι’ αυτό θα σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις.

Πόσοι απ’ αυτούς, ονομάζουν τον εαυτό τους Μύστη φέρουν την πραγματική Μύηση και είναι σε θέση να διακρίνουν δονητικές καταστάσεις, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν το ποιόν του Μυητή τους, τους χώρους μέσα στους οποίους κινούνται, καθώς και τα άτομα τα οποία εμπιστεύονται;

Πόσοι υποψήφιοι προς Μύηση κάνουν το ίδιο; Πόσοι δήθεν Μυητές δεν μυούν από συνήθεια ή για να αυξάνουν απλώς τον αριθμό των μελών της ομάδας τους; Πόσοι υποψήφιοι δεν δέχονται τη μύηση από περιέργεια ή από κομπασμό ή για να ξεχωρίζουν;

Δώστε μόνοι σας την απάντηση και βγάλτε τα ανάλογα συμπεράσματα. Τίθεται, επομένως, το θέμα, όχι μόνον αν υπάρχει σήμερα η πραγματική Μύηση, αλλά ακόμη και στην περίπτωση που θα μπορούσε να μεταβιβαστεί, αν μπορεί να λειτουργήσει.

Ένα από τα θεμελιώδη κεφάλαια, λοιπόν, που θα εξετάσουμε είναι η λειτουργία της Μυήσεως. 

Ας παραδεχθούμε, θεωρητικά, ότι η ομάδα σας φέρεται κάτω από καθοδήγηση, ότι η Μύησή σας είναι πραγματική, ότι οι μυητές θέλουν να σας την μεταβιβάσουν, και ότι εσείς είστε έτοιμοι να πείτε το «ναι».

Είστε τότε έτοιμοι να δεχτείτε μία αλλαγή του εαυτού σας προς το καλύτερο, είστε έτοιμοι για μία εσωτερική μετουσίωση, που την ποθείτε ειλικρινά, με την καρδιά σας ή ήρθατε εδώ από περιέργεια για να γνωρίσετε κάποιο άλλο τάγμα;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφθείτε μόνον ότι, αν η Μύηση είναι πραγματική, θα έχει και τις ανάλογες Καρμικές συνέπειες, που θα εξαρτώνται από μία ειλικρινή ή ψευδή απάντηση.

         Ο Διδάσκαλος

Κόμης του Αγίου Γερμανού

(Comte de Saint Germain)

     ΣύγχρονεςΕπιστολές

Των Διδασκάλων της Σοφίας

          Roger de pins

     Εκδόσεις Τετρακτύς

 WWW.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός