urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Διδάσκαλος

Κόμης του Αγίου Γερμανού

(Comte de Saint Germain)

 Αποτέλεσμα εικόνας για κύριος του κόσμου

Επιστολή της 8ης Φεβρουαρίου 1993

Υπάρχει στον Πλανήτη μας μια Ιεραρχία από όντα πολύ εξελιγμένα σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο, που έχουν σκοπό τους την υπηρεσία του Θείου Σχεδίου. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο ορισμός του εξελιγμένου όντος κατά την Λευκή Αδελφότητα.

Εξελιγμένο ον δεν είναι εκείνο που του αποδίδονται ιδιότητες και δυνάμεις που δεν έχουν οι άνθρωποι, αλλά εκείνο που υπηρετεί το Θείο Σχέδιο, είτε έχει τις ιδιότητες που φανταζόμαστε είτε όχι. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποιος από εμάς μπορούσε να δει την εξέλιξη, όπως ένας θεατής βλέπει ένα ιστορικό έργο στην οθόνη, θα παρατηρούσε ότι η εξέλιξη της ιστορίας απαιτεί να τοποθετηθούμε μέσα στον χρόνο και να δούμε τα γεγονότα να ρέουν το ένα πίσω από το άλλο.

Ας φανταστούμε τώρα ότι το κινηματογραφικό έργο που βλέπουμε αναφέρεται σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ανθρώπινης ιστορίας, π.χ. από την αρχαία Αίγυπτο μέχρι και τη βιομηχανική επανάσταση του 18ου αιώνα. Τι θα περίμενε να δει ένας θεατής; Θα περίμενε να δει την εξέλιξη των γεγονότων στους ανάλογους τόπους, με φόντο τα ντεκόρ και τα κουστούμια κάθε εποχής να παρελαύνουν και να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Τι θα συνέβαινε όμως εάν εμφανιζόταν κάποιος άνθρωπος, φορώντας στολές της Αναγέννησης και με τις γνώσεις εκείνης της εποχής, σε μία προγενέστερη εποχή, π.χ. την εποχή των αρχαίων Φοινίκων; Ο θεατής θα το θεωρούσε ανακολουθία ή εκκεντρικότητα του σκηνοθέτη.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Μύστη της Ιεραρχίας που είναι θεατής του παγκοσμίου πανοράματος της εξελίξεως. Ο Μύστης δέχεται τον άνθρωπο της μελλοντικής εποχής στη δική του. Γνωρίζει ότι αυτός με τις διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις, που πάντοτε αφορούν την εξέλιξη του συνόλου, είναι ένας Μυημένος, δηλαδή ένας άνθρωπος που προηγείται της εποχής του. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ιεραρχία. Η Λευκή Αδελφότητα είναι ένα σύνολο ανθρωπίνων όντων που προηγούνται κατά πολύ της εποχής τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και θεοί. Με τον προσωπικό τους αγώνα απομακρύνθηκαν από το σημείο εξελίξεως του μέσου ανθρώπου και προωθήθηκαν προς τα εμπρός. Είναι οι δρομείς της ανθρωπότητας. Ενώ οι άνθρωποι προχωρούν με κανονικό βήμα ή και σταματούν κάποτε, εκείνοι τρέχουν. Έτσι, λοιπόν, δεν έχουμε παρά να τρέξουμε και εμείς για να τους φθάσουμε.

Το ερώτημα όμως είναι, τι ακριβώς πυροδοτεί αυτήν τη θέληση για τρέξιμο.

Και εδώ ερχόμαστε στο θέμα της μύησης. Η μύηση είναι η διαδικασία αφύπνισης του Εσωτερικού Ανθρώπου, και η ταχύτητα της είναι τέτοια, ώστε να γίνει αντιληπτή από τον εξωτερικό άνθρωπο. Αφορά το ανθρώπινο βασίλειο και επιταχύνει την εξέλιξή του. Κατά τη Μύηση μία μορφή ενέργειας έρχεται από πολύ «μακριά» και εισρέει, με τη θέληση του Μύστη και ιδιαίτερα με τη θέληση του υποψήφιου που θα τη λάβει, μέσα στον εσωτερικό κόσμο του υποψηφίου.

Η ενέργεια αυτή αρχίζει να θέτει σε κίνηση τη διαδικασία της αφύπνισης. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν την εσωτερική όψη των γεγονότων. Το μοναδικό Όν που έχει απόλυτη εξουσία επάνω στη ζωή όλων των βασιλείων του ηλιακού μας συστήματος είναι ο Ηλιακός Λόγος. Αντιπρόσωπος του Ηλιακού Λόγου επάνω στη Γη είναι το Ον εκείνο που φέρει τον τίτλο «ο Κύριος του Κόσμου».

Σε πολύ παλαιές για τα ανθρώπινα δεδομένα εποχές, ο Κύριος του Κόσμου ήλθε σε συνεννόηση με τον Ηλιακό Λόγο και εθέσπισε τον θεσμό των Μυήσεων ως μέσο για την επιτάχυνση της εξελίξεως των ανθρώπων.

Έδωσε ο Κύριος του Κόσμου τη συναίνεσή του, και τότε μια ενέργεια ξεπήδησε από τα βάθη της Ζωής, δηλαδή από το μέρος εκείνο που η Ιεραρχία το θεωρεί ως την Πηγή της Πραγματικής Ζωής. Η ενέργεια αυτή άρχισε να συμπυκνώνεται και, κατερχόμενη τους αόρατους κόσμους, έφτασε στο επίπεδο του Κυρίου του Κόσμου. 

Εδώ υπάρχει ο υπαινιγμός ότι η ενέργεια στην οποία αναφερόμαστε είναι θεία στη φύση της και αγνή στην ουσία της (αν μπορούμε φυσικά να την περιγράψουμε με λέξεις). Ελάχιστοι τη γνωρίζουν και εκτιμούν την αξία της, και αυτός είναι ο λόγος που στα Αρχαία Μυστήρια οι υποψήφιοι περνούσαν από τρομερές δοκιμασίες. Εν συνεχεία, ο Κύριος του Κόσμου παρέδωσε την ενέργεια αυτή σε Όντα κατώτερα ιεραρχικά από Αυτόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναληφθέντεσ διδάσκαλοι

Τα Όντα αυτά, που έφεραν τον τίτλο του Μύστη μέσα στη Λευκή Αδελφότητα, αποφάσιζαν, με την άδεια των Ανωτέρων τους, να μεταβιβάζουν αυτήν την ενέργεια σε ανθρώπους που ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Έτσι δημιουργήθηκαν οι πρώτες σχολές Μυστηρίων. Ενσαρκωμένοι Μαθητές αλλά και Διδάσκαλοι (Μύστες) ίδρυσαν σχολές, ώστε να διαιωνισθεί η Μύηση, η οποία, όταν είναι αυθεντική, είναι πάντοτε ΜΙΑ, όπως και μία είναι η αλήθεια και ένα είναι το Ύψιστο Ον. Με την πάροδο του χρόνου η ανθρωπότητα προχώρησε και εξελίχθηκε αναπτύσσοντας ολοένα και περισσότερες ιδιότητες.

Οι σχολές που επικοινωνούσαν με την Αδελφότητα προσαρμοζόντουσαν στις νέες απαιτήσεις ή έκλειναν. Πάντοτε βέβαια υπήρχαν και οι ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ, αλλά αυτοί αργά ή γρήγορα εξαφανιζόντουσαν, γιατί οι σχολές τους δεν είχαν λόγο ύπαρξης ώστε να τις ζωογονεί συνεχώς η Αδελφότητα.

Στις ημέρες μας θα γνωρίζετε βέβαια όλοι σας την ύπαρξη πολλών σχολών που διατείνονται ότι κατέχουν την αυθεντική Μύηση. Η Μύηση όμως λειτουργεί μόνον όταν θέλει να τη δώσει ο Μύστης και, συγχρόνως, αν θέλει να τη λάβει το μέλος που θέλει να μυηθεί. Γι’ αυτό θα σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις.

Πόσοι απ’ αυτούς, ονομάζουν τον εαυτό τους Μύστη φέρουν την πραγματική Μύηση και είναι σε θέση να διακρίνουν δονητικές καταστάσεις, έτσι ώστε να αναγνωρίζουν το ποιόν του Μυητή τους, τους χώρους μέσα στους οποίους κινούνται, καθώς και τα άτομα τα οποία εμπιστεύονται;

Πόσοι υποψήφιοι προς Μύηση κάνουν το ίδιο; Πόσοι δήθεν Μυητές δεν μυούν από συνήθεια ή για να αυξάνουν απλώς τον αριθμό των μελών της ομάδας τους; Πόσοι υποψήφιοι δεν δέχονται τη μύηση από περιέργεια ή από κομπασμό ή για να ξεχωρίζουν;

Δώστε μόνοι σας την απάντηση και βγάλτε τα ανάλογα συμπεράσματα. Τίθεται, επομένως, το θέμα, όχι μόνον αν υπάρχει σήμερα η πραγματική Μύηση, αλλά ακόμη και στην περίπτωση που θα μπορούσε να μεταβιβαστεί, αν μπορεί να λειτουργήσει.

Ένα από τα θεμελιώδη κεφάλαια, λοιπόν, που θα εξετάσουμε είναι η λειτουργία της Μυήσεως. 

Ας παραδεχθούμε, θεωρητικά, ότι η ομάδα σας φέρεται κάτω από καθοδήγηση, ότι η Μύησή σας είναι πραγματική, ότι οι μυητές θέλουν να σας την μεταβιβάσουν, και ότι εσείς είστε έτοιμοι να πείτε το «ναι».

Είστε τότε έτοιμοι να δεχτείτε μία αλλαγή του εαυτού σας προς το καλύτερο, είστε έτοιμοι για μία εσωτερική μετουσίωση, που την ποθείτε ειλικρινά, με την καρδιά σας ή ήρθατε εδώ από περιέργεια για να γνωρίσετε κάποιο άλλο τάγμα;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφθείτε μόνον ότι, αν η Μύηση είναι πραγματική, θα έχει και τις ανάλογες Καρμικές συνέπειες, που θα εξαρτώνται από μία ειλικρινή ή ψευδή απάντηση.

         Ο Διδάσκαλος

Κόμης του Αγίου Γερμανού

(Comte de Saint Germain)

     ΣύγχρονεςΕπιστολές

Των Διδασκάλων της Σοφίας

          Roger de pins

     Εκδόσεις Τετρακτύς

 WWW.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1