urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Είμαι αυτό που Είμαι, ο Αγαπημένος St. Germain, στον συνειδητό ρόλο του Adamus.

Καλώς ήρθατε αγαπητοί Shaumbra (Οικογένεια). Σας ευχαριστώ.

Ας πάρουμε μαζί μια καλή βαθιά αναπνοή, καθώς αρχίζουμε αυτό το Shoud ορόσημο. Θα είναι κάτι επικό. Θα είναι ασυνήθιστο. Θα είναι κάτι που θα θυμάστε σαν σημάδι για πολύ καιρό.

Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Όλη αυτή η ιστορία της αφύπνισης και της φώτισης μπορεί να είναι πάρα πολύ προκλητική. Υπάρχουν προσδοκίες που ίσως είχατε για λίγο σχετικά με το τι θα συμβεί στη ζωή σας και συνέβαιναν άλλα πράγματα. Απελευθερώσατε πολλά από τα παλιά σας θέματα, όμως συναντήσατε κάποια άλλα στην πορεία. Ένα απ’ αυτά, ίσως το μεγαλύτερο που βλέπω στους περισσότερους από σας είναι το ενεργειακό σας επίπεδο.

Σχεδόν δεν έχετε τόσο μεγάλη εσωτερική σύγκρουση όπως στο παρελθόν. Δεν δίνετε πια μεγάλες μάχες. Σχεδόν δεν βασανίζετε τον εαυτό σας τόσο πολύ. Φυσικά, μερικές φορές το κάνετε.
Όμως ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχω παρατηρήσει είναι τα ενεργειακά επίπεδα, κάποιες μέρες πάνω, κάποιες μέρες κάτω,  και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνετε. Είναι απλά ένα φαινόμενο το οποίο περνάτε και θα το αντιμετωπίσουμε σήμερα, όμως βλέπω ότι γενικά υπάρχει περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας. Είστε περισσότερο ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας τώρα από ότι πριν από 4 χρόνια, σίγουρα από ότι πριν από 10 χρόνια – ευχαριστημένοι που δεν έχετε τόσα θέματα στο μυαλό σας – όμως υπάρχει το ενεργειακό ζήτημα. Είναι σαν να προσπαθείτε να ανεβάσετε την ενέργεια για την δουλειά σας, για τα δημιουργικά σας έργα, απλά για τη ζωή σας, για τις σχέσεις σας, και υπάρχει κάποιο ενεργειακό κόλλημα εκεί. Θα το αντιμετωπίσουμε σήμερα.

Η Προηγούμενη Χρονιά

Όμως επιτρέψτε μου να μιλήσω για την προηγούμενη χρονιά. Ήταν μια φοβερή, υπέροχη χρονιά για τους Shaumbra και για μένα. Και πρέπει να πω πως το εννοούσα πολύ σοβαρά όταν έλεγα νωρίτερα ότι ήσαστε στις Μυστικιστικές Σχολές. Θα μπορούσατε να έχετε επιλέξει τότε την φώτιση σας, από μόνοι σας, απλά να πάτε στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων, και δεν το κάνατε. Είπατε «Θέλω να περιμένω. Θέλω να περιμένω ως τώρα».

Την τελευταία χρονιά πραγματικά επιταχύναμε τα πράγματα. Πριν απ’ αυτό καλέσαμε τον κόσμο να αποχωρήσει από τον Βυσσινί Κύκλο. Σας είπα ότι δεν είσαστε εδώ για την ενσωματωμένη φώτιση, σας καλέσαμε να αποχωρήσετε. Μπορείτε να γυρίσετε πίσω όταν είστε έτοιμοι, όμως αυτός δεν είναι χώρος για τους ανθρώπους που παίζουν με την πνευματικότητα. Εδώ δεν είναι μέρος για τους ανθρώπους που κάνουν ενεργειακή θρέψη. Απλά δεν το επιτρέπω.

Αυτός είναι ένας χώρος για τους ανθρώπους όπως ο καθένας από σας, που έχουν επιλέξει αυτήν την ζωή για την συνειδητοποίηση. Τελεία και παύλα.
Δεν ανέχομαι και νομίζω πως ούτε κι εσείς ανέχεστε αυτούς που απλά κοιτάζουν από το παράθυρο, αυτούς που εμφανίζονται για να ρίξουν μια ματιά, ίσως για να νιώσουν την ενέργεια. Για παράδειγμα, σήμερα υπάρχει τεράστια ενέργεια εδώ μέσα στο δωμάτιο και είναι ένα πολύ καλό μέρος για να έρθουν αυτοί που τρέφονται από την ενέργεια. Θα τους αναγνωρίσω, αν κάνουν την κίνηση να περάσουν από την πόρτα. Είναι μέσα στο δράμα. Είναι μέσα σε πολύ makyo. Όμως βασικά τους κρατάμε μακριά ενεργειακά ,ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά για την οποία ήρθατε σ’ αυτήν την ζωή.

Ξέρω ότι δεν θέλετε να επιστέψετε σε μια ακόμα ζωή. Δεν θέλετε να περιμένετε. Το θέλετε σ’ αυτήν την ζωή. Οπότε αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε εδώ μαζί. Εγώ μαζί με σας.

Δεν έχω κανένα πρόγραμμα σπουδών στημένο στο γραφείο μου στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Να τα έχω σχεδιάσει όλα εκ των προτέρων. Προχωράμε μαζί καθώς επιτρέπετε την φώτιση σας, καθώς επεκτείνετε την συνειδητότητα σας. Γι αυτό είναι τόσο δύσκολο – πραγματικά δεν μπορώ να πω στον αγαπητό Cauldre και στην Linda και στο προσωπικό του Βυσσινί Κύκλου τι θα συμβεί μετά. Μερικές φορές ξεκινάμε να κάνουμε υποθετικά ένα είδος δουλειάς και στη στιγμή αλλάζουμε και κάνουμε κάτι άλλο, επειδή είναι κομμένο και ραμμένο για σας και την ενσωματωμένη σας φώτιση.

Όταν λέω ότι βλέπω ποιοι είστε και ότι δεν το συνειδητοποιείτε, βλέπω ποιοι είναι τόσο αφοσιωμένοι σε κάτι στο οποίο εσείς αφοσιωθήκατε πριν από πολλές ζωές, αλλά θα το κάνετε σ’ αυτήν την ζωή. Είναι πολύ διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανθρώπων, από κάθε άλλη θρησκεία ή πνευματική ή New Age ομάδα. Δεν ξέρω αν αναγνωρίζετε τη διαφορά. Αν όχι, μόνο για πλάκα, πηγαίνετε σε κάποια συγκέντρωση New Age ή σε κάποιο retreat για κάτι μεταφυσικό. Ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ έχετε προχωρήσει και πόσο μακριά έχουμε φτάσει.

Την τελευταία χρονιά το κάναμε κβαντικά – δεν χρησιμοποιώ την λέξη «ταχύτητα» - όμως κάνατε μια κβαντική επιτάχυνση της ενεργειακής διαδικασίας. Ξεκινήσαμε πριν σχεδόν ένα χρόνο στην συγκέντρωση του Kryon στην Sedona. Και εργάστηκα κοντά στον Kryon, ιδιαίτερα όταν μοιραζόμαστε την σκηνή, και μίλησα με τον Kryon πριν από αυτό το γεγονός. Υπήρχαν 800, 900 άνθρωποι εκεί. Ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση και ήξερα ότι ήταν η στιγμή για να πω κάτι σημαντικό σ’ αυτό το ακροατήριο, ιδιαίτερα σε σας.

Πέρα από την Νέα Εποχή

Το έλεγξα εκ των προτέρων με τον Kryon και του είπα «Γι αυτό θα μιλήσω», απλά για να σιγουρευτώ ότι ήταν συμβατό με την όλη συνειδητότητα της συγκέντρωσης. Και έκανα μια πολύ δυνατή δήλωση. Είπα «Η νέα εποχή έχει τελειώσει». Αυτή δεν είναι ακριβώς η καλύτερη εισαγωγή, το καλύτερο μέρος για να γίνει μια τέτοια ανακοίνωση. Η Sedona είναι το κέντρο της Nέας Eποχής ( New Age), στις ΗΠΑ και στην πραγματικότητα για πολλά μέρη στον κόσμο. Είναι επίσης ένα κέντρο makyo. Δεν είναι το αγαπημένο μου μέρος. Όμως έκανα αυτήν την ανακοίνωση. Είπα ότι η νέα εποχή τέλειωσε, εννοώντας ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να μιλάμε γι αυτήν. Ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να εξερευνούμε όλες τις λεπτομέρειες και τις μεθόδους. Ήρθε η στιγμή να την ολοκληρώσουμε.

Οι Blavatsky, Jung και Steiner και μερικοί άλλοι συντέλεσαν στο ξεκίνημα της νέας εποχής πριν από 140 χρόνια. Ήταν μια εποχή που ο κόσμος χρειαζόταν νέο σκεπτικό και νέα προσέγγιση, να καταδυθεί στον μυστικισμό και στην πνευματικότητα με τέτοιο τρόπο, που καμιά από τις εκκλησίες δεν μπορούσε να προσφέρει και πραγματικά καμιά από τις θρησκείες δεν πρόσφερε.

Όμως ήρθε η στιγμή να κλείσει η νέα εποχή, και κλείνοντας να ειπωθεί «είναι η στιγμή είτε να πάτε πίσω σε μια συνηθισμένη κανονική ζωή ως άνθρωποι ή είναι η στιγμή να πάτε στην φώτιση σας. Είναι η στιγμή να γίνετε οι ενσωματωμένοι Masters πάνω στη Γη».

Έτσι ξεκίνησε λοιπόν μια διαδικασία που προσπεράστηκε πολύ γρήγορα, και συνειδητοποίησα ότι φέτος δεν με προσκάλεσαν, οπότε…. Μετά, το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε την Προγονική Απελευθέρωση. Ξέρω ότι πολλοί από σας την ακούσατε ή την είδατε. Δεν πρόκειται για ένα ευχάριστο πρόγραμμα. Δεν είναι ένα ευχάριστο cloudclass. Είναι δύσκολο. Δεν ήταν πολύ μεγάλο, όμως είναι πολύ δύσκολο, επειδή ήξερα, πως ήταν η στιγμή να απελευθερώσετε αυτήν την τελευταία ανισόρροπη καρμική σύνδεση με την παλιά οικογένεια.

Πολλοί από σας που το κάνατε και το βιώσατε, είχατε πολλές βδομάδες ή ακόμα και μήνες μετά με προκλήσεις, προκλήσεις στο σώμα και στις σχέσεις, θλίψεις, επειδή αφορούσε την απελευθέρωση παλιών σχέσεων, που δεν ήταν πια σε πραγματική ισορροπία μαζί σας. Σας κρατούσαν πίσω.
Δεν αφορούσε το να αφήσετε την οικογένεια σας ή να χωρίσετε τον σύζυγο σας ή να πετάξετε τα παιδιά σας έξω από το σπίτι. Αφορούσε το να πούμε πως είχατε μια πολύ μεγάλη γενεολογία με την βιολογία και το σκεπτικό μιας οικογένειας, που ίσως αγαπάτε – ή ίσως μισείτε, δεν έχει πραγματική σημασία – όμως ήρθε η ώρα να την απελευθερώσετε. Δεν μπορείτε να την σύρετε στην φώτιση. Μπορείτε να τους αγαπάτε. Μπορείτε να τους συμπαθείτε. Όμως σας κάλεσα όλους σας να κοιτάξετε το προγονικό σας υπόβαθρο. Και ήταν κάτι δύσκολο για πολλούς από σας, και ξέρω πως υπάρχουν κάποια θέματα στο φυσικό επίπεδο που υπεισέρχονται, όμως αυτό ήταν το δεύτερο βήμα που κάναμε.

Μετά ξεκινήσαμε τις σειρές Προχωράμε. Αυτή είναι η νούμερο 10 στο Προχωράμε και για κάποιο λόγο φαίνεται σαν να είναι η νούμερο 3, σαν μόλις να ξεκινήσαμε, επειδή προχωρά γρήγορα. Και βυθιστήκαμε, καταδυθήκαμε μέσα σε πολύ υλικό αυτή τη χρονιά. Κάναμε πολλά θέματα στα προηγούμενα Shouds.

Μετά ήρθε η ώρα για την περιπέτεια του BON στην Χαβάη. Η περιπέτεια του ΒΟΝ ήταν όμορφη, όμορφη δουλειά, όμως αυτό που συνέβη εκεί ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό. Είπα στην ομάδα, νομίζω τη δεύτερη μέρα, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά ως Shaumbra που συναντιόμαστε και η ενέργεια δεν αφορούσε ζητήματα και προβλήματα. Έχουμε κάνει εκατοντάδες εκατοντάδων συγκεντρώσεις αυτά τα χρόνια, όμως αυτό που συνέβαινε γενικά ήταν να έρχονται οι Shaumbra με τα προβλήματα τους, και αυτό είναι εντάξει. Τα σιωπηλά τους προβλήματα. Δεν έρχονταν κλαίγοντας στην πόρτα. Δεν έρχονταν απαιτώντας απαντήσεις στα θέματα τους, όμως αυτά ήταν εδώ. Ήταν κάπως σαν ένα σύννεφο που κρέμονταν πάνω από ολόκληρη τη συγκέντρωση.

Έπρεπε να δουλέψω μ’ αυτό, ο Tobias επίσης έπρεπε να δουλέψει μ’ αυτό, ενεργειακά βρίσκονταν μπροστά στο δρόμο σας. Τα ανθρώπινα ζητήματα, τα βασικά – αφθονία, υγεία, σχέσεις και αυτοεκτίμηση. Κάποιοι από σας πραγματικά παλεύατε μ’ αυτό, ιδιαίτερα με τις σχέσεις, και γι αυτό ένιωσα πως η Προγονική Απελευθέρωση ήταν τόσο σημαντική. Όμως σε εκείνη τη συνάντηση ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν το κυρίαρχο ζήτημα. Αυτό ήταν μια μεγάλη επανάσταση, όχι μόνο για εκείνη την ομάδα, αλλά ήταν ενδεικτικό για όλους τους Shaumbra. Ήταν αντιπροσωπευτικό για όλους σας.

Και συνέβη και πάλι πρόσφατα όταν ήμαστε στην Ιταλία, και στο Threshold και στο Ahmyo. Και στα δύο αυτά, η κυρίαρχη ενέργεια δεν ήταν τα προβλήματα στη ζωή σας – ξέρετε αυτοί οι ανθρώπινοι αγώνες, τα σχεδόν άλυτα προβλήματα. Τώρα μπορούμε πραγματικά να προχωρήσουμε. Μπορούμε πραγματικά να κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Επιταχύνουμε κυριολεκτικά σε κβαντικό επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί από σας νιώθετε εξουθενωμένοι σωματικά.

Ο νους πηγαίνει μπρος – πίσω, όμως αυτό που πραγματικά παρατήρησα σήμερα σ’ αυτό το Shoud είναι ότι το ενεργειακό επίπεδο έχει μια επίπτωση στα ζητήματα του φυσικού επιπέδου, αυτό το φως επιταχύνει στο σώμα. Έχει μια επίδραση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι μόνιμο και ότι δεν θα χειροτερέψει, όμως μπορώ να πω πως υπάρχει μια επίπτωση.

Ήταν λοιπόν μια πάρα πολύ γρήγορη χρονιά. Πολλά πράγματα συνέβησαν αυτή την χρονιά. Και όταν δείτε αυτά για τα οποία μιλήσαμε, αυτά που καλύψαμε αυτή τη χρονιά, απλά σταματήστε μια στιγμή και νιώστε το μεγαλείο τους.

Πέρα από το Σκοτάδι

Αυτή τη χρονιά πήραμε το σκοτάδι και είπαμε πως είναι μια ψευδαίσθηση. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για περίπου δυο ζωές δουλειάς, και το κάναμε πρόσφατα. Το σκοτάδι είναι εντελώς μια ψευδαίσθηση. Αν πιστεύετε σ’ αυτό τότε θα βρίσκεται εκεί και θα επιδρά στη ζωή σας και θα βάζει τα πράγματα σε μεγάλη ανισορροπία. Πάντα θα φοβάστε ή θα παλεύετε με το σκοτάδι.

Αφού σηκωθείτε πάνω από αυτήν την ψευδαίσθηση και συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σκοτάδι, και ιδιαίτερα στη ζωή σας, μπορείτε να κινηθείτε πέρα από αυτές τις μάχες. Πραγματικά πρόκειται για μια ψευδαίσθηση. Υπάρχουν άνθρωποι που θα παλεύουν για το σκοτάδι, που θα επιμένουν για το φως και το σκοτάδι, για τους αγγέλους και τους δαίμονες. Αφήστε τους. Αυτό είναι το παιχνίδι τους. Όμως εμείς, περνάμε πέρα από αυτό.

Πέρα απ’ το Θάνατο

Προχωράμε πέρα από τον ίδιο τον θάνατο. Μιλήσαμε πολύ εκτεταμένα γι αυτό στο Ahmyo. Όλοι εμφανίστηκαν περιμένοντας μια καλή ζωή και τι έκανα εγώ; Μίλησα για τον θάνατο.

Όμως ο θάνατος είναι ένα μεγάλο θέμα για τους ανθρώπους, η πίστη στον θάνατο. Δεν υπάρχει θάνατος, όμως οι άνθρωποι επιμένουν σ’ αυτό. Βλέπουν ένα σώμα σ’ ένα φέρετρο και λένε «προφανώς ο Adamus κάνει λάθος». Βλέπουν τους φίλους τους, τους συγγενείς τους, τους γονείς τους, τους αδελφούς και τις αδελφές τους να πεθαίνουν και λένε «αυτό θα μου συμβεί κι εμένα». Όλοι λένε «αργά ή γρήγορα θα πεθάνεις». Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει μια μετάβαση από το φυσικό σώμα και ο Master κατανοεί ότι κάποια μέρα πραγματικά θα ενσωματωθεί απόλυτα, θα φέρει το φυσικό του σώμα στο συνολικό Σώμα της Συνειδητότητας, όμως δεν υπάρχει θάνατος. Είναι μια μετάβαση.

Είστε περισσότερο ζωντανοί από ποτέ, ιδιαίτερα με την κατανόηση του «Είμαι». Συνειδητοποιείτε ότι αυτό που ονομάζεται θάνατος, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι μια μετάβαση της βιολογίας, δεν χρειάζεται να είναι του τύπου του άσχημου θανάτου που βιώνουν οι άνθρωποι. Όμως φτάνετε να συνειδητοποιήσετε ότι είστε περισσότερο ζωντανοί από ποτέ όταν κάνετε αυτή τη μετάβαση.

Τις προάλλες στην ομάδα του Ahmyo, πάρα πολλοί Shaumbra είπαν «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη», και το εξέλαβα αυτό σαν την τελευταία ζωή που περνάτε την διαδικασία, που πρέπει να περάσετε τώρα.
Η τελευταία ζωή που γεννιέστε. Η τελευταία ζωή που ξεχνάτε ποιοι είστε.
Η τελευταία ζωή που ζείτε σ’ ένα σύννεφο, στη σκοτεινή σκιά της μαζικής συνειδητότητας και όλων αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων ,όπως η έλλειψη της αφθονίας, όπως οι αρρώστιες, όπως οι πόλεμοι και η πείνα και όλα τα σχετικά.

Όμως είπα στην ομάδα τις προάλλες έχετε την επιλογή να είστε οι πρώτοι που θα επιστρέψετε, αν το επιλέξετε, χωρίς να περάσετε τη διαδικασία της γέννησης. Μπορείτε να επιλέξετε να ενσωματώσετε τον εαυτό σας σ’ ένα εκτυπωμένο σώμα, σ’ ένα νανοσώμα. Ή απλά να εκδηλώνετε το φωτεινό σας σώμα για μερικές μέρες κάθε φορά. Αλλά,  όταν είπατε πριν ότι δεν θα έρθετε ξανά, εννοούσατε με τον παλιό τρόπο.

Υπάρχουν νέοι τρόποι επιστροφής και βίωσης αυτού του πλανήτη χωρίς να πρέπει να πάτε μέσω του παλιού συστήματος για να το κάνετε. Υπάρχουν τρόποι να βιώσετε την ομορφιά της φύσης αυτού του πλανήτη και καλές υγιείς σχέσεις σ’ αυτόν τον πλανήτη χωρίς να πρέπει να το κάνετε με τον παλιό τρόπο. Θα είστε οι πρώτοι που θα το κάνετε αυτό.

Με τους Αναληφθέντες δασκάλους ήταν λίγο διαφορετικά. Γενικά πέρασαν τη διαδικασία της γέννησης, με μερικές εξαιρέσεις όπως ο Tobias με το σώμα – κέλυφος, όμως και πάλι πέρασε μέσω των ανθρώπινων προτύπων για να επιστρέψει. Αν το επιλέξετε, θα είστε οι πρώτοι που θα ενσωματώσουν πραγματικά το νόημα του θανάτου.

Το νόημα του θανάτου είναι ότι το σώμα σας πεθαίνει, συνήθως από κάποια ασθένεια ή ατύχημα, και ότι επιστρέφετε για άλλη μια ζωή, όμως ξεχνάτε ποιοι είστε. Όμως θα είστε οι πρώτοι που θα έχετε την δυνατότητα να αψηφήσετε πραγματικά τον θάνατο, επειδή θα έρθετε χωρίς γέννηση. Θα επιστρέψετε και θα γνωρίζετε ακριβώς ποιοι είστε. Θα επιστρέψετε και δεν θα έχετε την βαρύτητα της μαζικής συνειδητότητας να σας τραβά σε καταστάσεις που ξέρετε ότι δεν είναι σωστές – μέσα στο δράμα των άλλων ανθρώπων, μέσα σε θέματα αφθονίας, μέσα σε μια ποικιλία καταστάσεων.

Όταν λοιπόν σας άκουσα και όταν ο Tobias πάντα σας άκουγε να λέτε «Ποτέ δεν θα επιστρέψω», ξέραμε ότι λέγατε «Όχι με τον παλιό τρόπο. Θα δημιουργήσουμε έναν νέο τρόπο. Θα αλλάξουμε την συνειδητότητα του θανάτου σ’ αυτόν τον πλανήτη». Και εσείς θα το κάνετε αυτό. Και ο καθένας από σας θα έχει την ευκαιρία. Έχετε όλα όσα σας χρειάζονται για την ενσωματωμένη φώτιση σ’ αυτή τη ζωή και την μετάβαση στον θάνατο από όπου μπορείτε να επιστρέψετε εδώ όποτε θέλετε, όποτε θέλετε να απολαύσετε πραγματικά τη ζωή όπως θα έπρεπε να είναι.

Αυτή τη χρονιά λοιπόν, με το άνοιγμα της κβαντικής μας συνειδητότητας, πήγαμε πέρα από τον θάνατο.

Πήγαμε πέρα απ’ τον Θεό. Αυτό ήταν κάτι δύσκολο, επειδή η Linda πάντα μου έκανε τη ζωή δύσκολη σχετικά μ’ αυτό. Πώς να το πω αυτό για τον Θεό και τον Ιησού; Μιλήσαμε για τον Θεό και είδαμε ότι «Αυτός ο παλιός Θεός δεν θα λειτουργήσει άλλο πια», και δεν φοβόμαστε να το πούμε. Δεν ανησυχούμε ότι θα μας κάψει ο κεραυνός.

Ο Θεός είναι ένα αστείο, ένα κακό ανθρώπινο αστείο. Είναι μια αντανάκλαση της ανθρώπινης συνειδητότητας. Δεν έχει καμία σχέση με την θεϊκότητα ή την πνευματικότητα. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτόν τον ανθρώπινο Θεό δεν είχαν εμπειρία του θεϊκού, επειδή τότε δεν θα έγραφαν χαζά βιβλία γι αυτόν.

Μετά περάσαμε στις εκκλησίες. Πήγαμε στις θρησκείες. Ακόμα και στην νέα εποχή με το πολύ makyo και είπαμε «Αυτός δεν είναι ο Θεός. Αυτό δεν είναι το Πνεύμα. Το Πνεύμα, ο Θεός βρίσκεται ακριβώς εδώ. Είμαι Θεός επίσης».

Είπαμε «όχι άλλο» σε κάποια από αυτά τα παλιά τρομακτικά συστήματα πίστης, στο κάρμα, στην αμαρτία, στην μετάνοια και στον πόνο. Αυτά δεν έπρεπε να υπάρχουν, και είναι η στιγμή να αλλάξουν όλα αυτά σ’ αυτόν τον πλανήτη. Και δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν με διαλέξεις και βιβλία. Θα αλλάξουν από μερικούς όπως εσείς που θα περάσουν πέρα απ’ αυτά, δημιουργώντας το νέο πρότυπο αυτού του πλανήτη.

Πέρα από τη Δύναμη

Την προηγούμενη χρονιά ασχοληθήκαμε με τη δύναμη. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν στη δύναμη. Δεν αμφισβητούν την δύναμη – «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι δύναμης. Είτε την έχεις είτε όχι. Αν την έχεις, πάντα θα φοβάσαι μην την χάσεις. Οπότε προσπαθείς να αποκτήσει κι άλλη. Αν δεν την έχεις, πάντα θα εύχεσαι να την είχες και θα φοβάσαι τους ανθρώπους που είναι δυνατοί».

Η δύναμη είναι μια ψευδαίσθηση. Είναι εντελώς μια ψευδαίσθηση. Δεν υφίσταται πουθενά αλλού εκτός από την ανθρώπινη συνειδητότητα και το ανθρώπινο μυαλό. Εκτός από εκεί δεν υπάρχει. Και είπαμε «Ας προχωρήσουμε. Ας περάσουμε στην ζωή χωρίς δύναμη», επειδή η ζωή με δύναμη είναι πάντα ζόρικη. Υπάρχει σκληρότητα. Υπάρχει πάντα φόβος. Σε μια ζωή με δύναμη, υπάρχει εξωτερική προοπτική, αντί για εσωτερική προοπτική. Δεν υπάρχει ανάγκη για δύναμη, όμως οι άνθρωποι δεν κατανοούν την ενέργεια και την συνειδητότητα. Οπότε κυνηγούν την δύναμη.

Η δύναμη βρίσκεται παντού πάνω στον πλανήτη. Βρίσκεται φυσικά στην δουλειά. Βρίσκεται στις θρησκείες και στις εκκλησίες, βρίσκεται εντελώς στην κυβέρνηση. Βρίσκεται στην θεραπεία. Βρίσκεται στην φαρμακευτική βιομηχανία. Βρίσκεται παντού. Ο κόσμος λειτουργεί με την δύναμη.

Και είναι πραγματικά ενδιαφέρον,επειδή όλο το δυναμικό των ορυκτών καυσίμων, των παλαιών καυσίμων, είναι μια απόλυτη αντανάκλαση όλης αυτής της συνειδητότητας της δύναμης. Πρέπει να ανατινάξετε κάτι για να το κινηθεί μπροστά. Πρέπει να έχετε βία και δυναμική, και βασικά ο πλανήτης δεν θα βρει την πραγματική ενεργειακή λύση όσο πιστεύει στην δύναμη.

Το πιάσαμε και οι λέξεις βγήκαν από το στόμα του Cauldre, όμως ήταν η συνειδητότητα σας που βγήκε. Ήταν τα λόγια σας «Όχι άλλο» στον θάνατο, «Όχι άλλο» σ’ αυτήν την πίστη στο σκοτάδι, «¨Όχι άλλο» στον παλιό Θεό. Αλλάξαμε, εσείς αλλάξατε σ’ αυτήν την μικρή χρονιά.

Πέρα από τον Χρόνο και τον Χώρο

Πιάσαμε τον χρόνο και τον χώρο. Αυτό είναι κάτι μεγάλο. Είπαμε ότι ο χρόνος και ο χώρος κινείται μέσα από σας. Δεν είστε εσείς που κινείστε μέσω μιας γραμμικής προβολής, μέσω του χρόνου και του χώρου. Ο χρόνος και ο χώρος κινείται μέσα από σας. Πρόκειται για απλή φυσική. Είναι επαναστατικό. Και όταν τελικά θα μπει μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο, θα αλλάξει ολόκληρη την κατανόηση της επιστήμης και του Θεού και της δύναμης. όμως αυτή τη στιγμή είναι παγιδευμένοι σ’ αυτό.

Όμως εσείς το αλλάζετε. Κάποιοι από σας το νιώσατε απόλυτα. Κάποιοι άλλοι έχετε τη γνώση ότι ο χρόνος και ο χώρος κινείται μέσα από σας. Είστε Master. Δεν είστε στο έλεος του χρόνου και του χώρου.

Ο χρόνος, ιδιαίτερα η ιστορία είναι μια αλληλουχία του χρόνου. Μιλήσαμε σχετικά μ’ αυτό – ουσιαστικά αψηφήσαμε την ιστορία. Η ιστορία στην πραγματικότητα είναι μια γραμμική ανθρώπινη περίπτωση. «Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν αυτές τις ημερομηνίες», και οι άνθρωποι το πιστεύουν χωρίς να το αμφισβητήσουν. Λένε «Είστε τρελοί αν δεν πιστεύετε αυτά που είναι γραμμένα στα βιβλία».

Φτάσαμε να κατανοήσουμε ότι η ιστορία είναι μια πτυχή του χρόνου και ότι ο χρόνος είναι εύκαμπτος – δεν χρειάζεται να είστε παγιδευμένοι πια στον γραμμικό χρόνο – και όταν ρίχνετε μια ματιά στο παρελθόν σας, στην ιστορία σας, αυτό δεν είναι απαραίτητα αυτό που θυμάται ο νους σας. Δεν είναι απαραίτητα ούτε καν αυτό που είναι γραμμένο στα βιβλία.
Και οι άνθρωποι θα το αμφισβητήσουν και θα πουν «Είσαι τρελός. Αυτό είναι που συνέβη». Όμως ο Master ανακαλύπτει ότι είναι κάτι πολύ εύκαμπτο, ότι αυτό που συνέβη στο παρελθόν μπορεί να αλλάξει, η προοπτική του και επίσης η κατανόηση όλων των δυναμικών που έχουν υπεισέλθει. Δεν είστε παγιδευμένοι στον χρόνο. Δεν είστε πια παγιδευμένοι στην ιστορία.

Περισσότερα

Και τις προάλλες στο Ahmyo ασχοληθήκαμε με  την αγάπη. Μιλήσαμε σε βάθος για την αγάπη. Πολλές φορές όταν ακούω τους ανθρώπους να μιλούν για την ειρήνη, την αγάπη και την χαρά θέλω να ξεράσω. Είναι κλισέ makyo. Και το λέω αυτό επειδή πραγματικά δεν κατανοούν τι είναι αυτά τα πράγματα. Μιλάνε από ένα σχεδόν υπνωτικό σημείο – «Ειρήνη, αγάπη και χαρά». Μιλήσαμε σε βάθος για την αγάπη και για την αληθινή βαθιά αγάπη, τι στ’ αλήθεια είναι.
Μιλήσαμε για τα μεγαλύτερα θέματα την προηγούμενη χρονιά και εσείς είστε αναπόσπαστο μέρος όλων αυτών.

Κινηθήκαμε με αυτήν την ελαφριά ταχύτητα και θα μάθετε ότι τα τελευταία δύο χρόνια μίλησα σχεδόν μέχρι αηδίας, μέχρι που βαρεθήκατε, για τις 5 ανθρώπινες αισθήσεις και για το νου, λέγοντας πως αυτά είναι που δημιουργούν την προοπτική της πραγματικότητας σας. Ο νους σας, οι ανθρώπινες αισθήσεις σας δίνουν την προοπτική της πραγματικότητας, όμως αυτά δεν είναι όλα όσα υπάρχουν. Ας προχωρήσουμε. Ας το επεκτείνουμε αυτό. Ας περάσουμε στην Αίσθηση του Master, που είναι πάρα πολύ διαφορετική από κάθε ανθρώπινη αίσθηση και από το νου. Ας αρχίσουμε να εξερευνούμε ότι άλλο βρίσκεται εδώ.

Την τελευταία χρονιά λοιπόν μιλήσαμε πολύ για τις αισθήσεις και για το πέρα από το νου. Αρχίσαμε να ανοίγουμε – εσείς αρχίσατε να ανοίγετε – την Αίσθηση του Master. Ακόμα έρχεται. Κάποιοι από σας αμφισβητείτε αν είναι εδώ ή αν το κάνετε σωστά. Θα έρθει. Μην το δουλεύετε. Μην το προσπαθείτε. Απλά νιώστε το και επιτρέψτε το.

Κάναμε πάρα πολλά αυτήν την χρονιά και έρχονται ακόμα περισσότερα. Υπερβολικά πολλά, πολλά καλά έρχονται. Πολλά περισσότερα θα έρθουν και αυτό που θέλω να σας πω σήμερα είναι κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο, κάτι που παρατήρησα πριν από 10 μέρες εκτιμώντας την ενέργεια των Shaumbra. Και συνειδητοποίησα πως για πρώτη φορά – ήταν μια αποκάλυψη – οι ενέργειες σας άλλαξαν με υπερβολικό τρόπο.

Ένα αποφασιστικό βήμα

Έγινε ένα υπέροχο αποφασιστικό βήμα πρόσφατα. Ήταν μια αλλαγή στην συνειδησή σας. Κάποιοι ίσως έχετε περισσότερη επίγνωση γι αυτό από άλλους, όμως υπήρξε μια στροφή στην συνειδητότητα που είναι η πρώτη πραγματική επανάσταση στο «και». Μιλήσαμε σχετικά μ’ αυτό για λίγο, για το γεγονός ότι είστε ένας άνθρωπος και είστε και ένας Master, όμως ξαφνικά παρατήρησα αυτή την αλλαγή.

Έμοιαζε σχεδόν σαν να βλέπω το ενεργειακό σας πεδίο, την συνειδητότητα σας, την ενέργεια σας, θα μπορούσαμε να πούμε πως είχε σχήμα ωοειδές, και βρισκόσασταν μέσα σ’ αυτό το ωοειδές σχήμα για πολύ καιρό. Νιώσατε πολλά πράγματα, βιώσατε – εννοώ η ζωή σας αλλάζει, με κάποιο τρόπο γίνεται καλύτερη, με κάποιο τρόπο λίγο περισσότερο δύσκολη – αλλά  ξαφνικά πριν περίπου 10 μέρες μια ακτινοβολία βγήκε έξω από αυτό το ωοειδές κέλυφος μέσα στο «και». Δεν ήταν μόνο λίγοι από σας. Ήταν πολλοί από σας, και είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι θα έρθει και για τους υπόλοιπους.

Οι περισσότεροι από σας πιθανόν δεν έχετε επίγνωση του. Δεν ξυπνήσατε πριν από μερικές μέρες λέγοντας «Ω! Ξαφνικά είμαι στο «και»», όμως ήταν μια στροφή που ήταν αντιληπτή. Παρατήρησα ότι γινόσασταν υπάρξεις  χωρίς δύναμη και με πλούσια ενέργεια. Ενεργειακά πλούσιοι. Γι αυτό ρώτησα νωρίτερα, τι αλλαγή παρατηρήσατε στην ζωή σας. Πώς είναι το ενεργειακό σας επίπεδο.

Καταναλώσατε πολύ ενέργεια τα τελευταία 4 χρόνια. Ιδιαίτερα πολύ ενέργεια καταναλώσατε την τελευταία χρονιά. Επιδρά στο σώμα σας. Όχι τόσο στις σκέψεις σας, αλλά πραγματικά επιδρά στο σώμα σας, στην συνολική σας ζωτικότητα. Αλλά,  ξαφνικά προκύπτει αυτή η αλλαγή και βγάζει έξω την παλιά συνειδητότητα της δύναμης και καθώς γίνεται αυτή η στροφή προς το «και», ξαφνικά υπάρχει ένας νέος πλούτος ενέργειας.
Θέλω να το νιώσετε για μια στιγμή. Φανταστείτε και πάλι, βρίσκεστε εδώ σαν άνθρωποι, με μυαλό, με πέντε αισθήσεις, και με μια τόσο βαθιά επιθυμία να κινηθείτε πέρα απ’ αυτά, όμως είναι τόσο δύσκολο μερικές φορές. Δεν μπορούσατε να κάνετε το βήμα. Ακούγατε τα λόγια μου, απογοητευόσασταν μαζί μου επειδή δεν συνέβαινε στην ζωή σας, ακούγατε για το «και» ή μιλούσαμε για την αφθονία ή για την Αίσθηση του Master, όμως εσείς ήσαστε «Γαμώτο! Πότε θα συμβεί;» Και μετά παρατήρησα ότι άρχισε να συμβαίνει περίπου πριν από 10 μέρες.

Αυτό που σημαίνει, εκεί που θα οδηγήσει, είναι αναπόφευκτα σε μια κατάσταση συνειδητότητας του «και». Όχι στην διανοητική ή φιλοσοφική σκέψη του, αλλά στην πραγματική ύπαρξη σε μια κατάσταση συνειδητότητας «και». Είστε άνθρωποι. Ποτέ δεν υπήρξε σχέδιο για την τελειοποίηση του ανθρώπου. Ποτέ δεν εννοήθηκε ότι ο άνθρωπος θα ήταν αυτός που θα αναληφθεί μέσω του ανθρώπινου εαυτού του. Ποτέ δεν εννοήθηκε ότι θα δημιουργούσαμε τον ιδανικά τέλειο άνθρωπο. Ποτέ.

Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος. Ο άνθρωπος έχει τη βιολογία του. Έχει τους ενδιαφέροντες τρόπους του να κάνει πράγματα. Όλο αυτό αφορούσε το άνοιγμα στο «και», στον Master επίσης, και αυτό είναι, που πραγματικά κάνετε.

Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια τεράστια απελευθέρωση από την ανάγκη για δύναμη. Υπήρξατε ενδυναμωμένοι για την περισσότερη ζωή σας. Συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την δύναμη σε  κανονική βάση στη ζωή σας, όμως ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι εκεί που θέλετε να πάτε. Δεν πρόκειται να σας πάει εκεί που η καρδιά σας πραγματικά ποθεί. Οπότε το απελευθερώσατε αυτό. Και καθώς το κάνατε, καθώς το κάνετε αυτό, σας ανοίγει τον δρόμο για την ενέργεια – πλούσια ενέργεια – για να έρθει στην ζωή σας.

Είναι ένα ορόσημο, επειδή κατά το παρελθόν, αν είχατε μεγάλα ποσά ενέργειας, θα τα χρησιμοποιούσατε με τον τρόπο της δύναμης. Μείνατε εσκεμμένα μακριά από αυτό, «Δεν είμαι ακόμα έτοιμος, οπότε θα μείνω μακριά από αυτό».

Όμως τώρα νιώθετε άνετα και εμπιστεύεστε αρκετά τον εαυτό σας. Βρίσκεστε στο σημείο που λέτε. «Θα ολοκληρωθεί σύντομα. Είναι η ώρα να μπω σε μια ενεργειακά πλούσια ζωή».

Πριν από 4 χρόνια θα λέγατε «Ίσως να την κακοποιήσω, να μην χρησιμοποιήσω σωστά αυτήν την ενέργεια» και φωνάζατε τη δύναμη. Πριν από 4 χρόνια ίσως λέγατε «Θα με βγάλει εκτός ισορροπίας αν γίνω ενεργειακά πλούσιος». Όμως τώρα; Τώρα άλλαξε, και ήταν όμορφο να το παρατηρώ. Έκανα ένα εντελώς διαφορετικό Shoud και σκεφτόμουν να το κάνω, όμως τώρα μπορούμε πραγματικά να προχωρήσουμε.

Θέλω να αισθανθείτε για μια στιγμή όλη αυτήν την επέκταση. Εδώ βρίσκεται ο άνθρωπος, όπως είπα, σαν ένα ωοειδές σχήμα, και παλεύει ή δουλεύει τόσο σκληρά για τη φώτιση, την συνειδητότητα και ξαφνικά, τελικά όταν  παραιτείται από τη μάχη και όταν σταματάει να προσπαθεί τόσο σκληρά, ξαφνικά αρχίζει να ανοίγει και να επεκτείνεται. Αυτή  ενέργεια με το ωοειδές σχήμα είναι ακόμα εδώ, όμως ξαφνικά υπάρχει ένα ακόμα επίπεδο, δεν είναι το ανθρώπινο ωοειδές. Είναι αυτό που ονομάζεται Master, το θεϊκό, και αυτό φέρνει  πλούτο  ενέργειας, μιας ενέργειας που δεν είναι σκληρή.

Ένας από τους λόγους που μένατε μακριά από την ενέργεια ήταν επειδή αν είχατε ένα μεγάλο θέμα στη ζωή σας, το τελευταίο πράγμα που θέλατε ήταν να του δώσετε περισσότερη ενέργεια. Αν είχατε ένα πρόβλημα στην αφθονία, θα φέρνατε ενέργεια σ’ αυτό και θα είχατε μεγαλύτερο πρόβλημα αφθονίας, ή μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας ή μεγαλύτερο πρόβλημα σχέσεων. Οπότε αποφεύγατε την ενέργεια με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, επειδή ήταν δυναμική ενέργεια. Ήταν Παλιά Ενέργεια. Όμως τελικά είπατε «Όχι πια. Θα αλλάξω τώρα», και επιτρέψατε να συμβεί.

Είναι το «και». Αυτό είναι ο Master. «Είμαι άνθρωπος και είμαι Master. Είμαι ευφυής και είμαι και χαζός επίσης. Έχω μια τεράστια αίσθηση του χιούμορ και είμαι πολύ σοβαρός. Έχω ένα φωτεινό σώμα και έχω και ένα φυσικό σώμα».

Ίσως αναρωτιέστε γιατί σας πήρε τόσο χρόνο να φτάσετε εδώ. Υπήρχαν πολλά θέματα. Υπήρχαν πολλά πράγματα που συνεχίζατε να κρατάτε και είπατε «Στην πραγματικότητα δεν είμαστε εντελώς έτοιμοι. Υπάρχουν μερικά γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη,. Θέλουμε να το κάνουμε όμορφα». Και τώρα ανοίγει.

Οπότε τώρα ας σταματήσουμε να μιλάμε γι αυτό και ας το βιώσουμε με αυτό που ονομάζουμε merabh. Θα σβήσουμε τα φώτα. Σας παρακαλώ βολευτείτε.

Μια Merabh

Χωρίς δύναμη και με πλούσια ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της merabh, θα ήθελα να βιώσετε πραγματικά τον πλούτο της ενέργειας. Νιώστε τον. Αισθανθείτε τον στο φυσικό σας σώμα. Όμως θέλω να παρατηρήσετε μια πολύ, πολύ σημαντική ποιότητα της.

Δεν είναι σαν τις παλιές ενέργειες που είχατε συνηθίσει, αυτές που ονομάζω δυναμική ενέργεια, σκληρή, μερικές φορές που το θέλατε – μοιάζει να πρέπει να την χαμηλώσετε, να χαμηλώσετε τον τόνο της.

Αυτές είναι διαφορετικές ενέργειες. Είναι πλούσιες στην χάρη τους. Είναι πλούσιες στην ευκολία τους. Δεν θα είναι σκληρές με το σώμα σας ή με το νου σας.

Πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή και ας έρθουμε σ’ αυτήν την merabh. Είναι η στιγμή μας να αλλάξουμε συνειδητότητα, να κινηθούμε από την μια κατάσταση στην άλλη.

Μίλησα πολύ για το «και» στο Keahak στην αρχή του χρόνου πριν και κατά την είσοδο αυτής της χρονιάς. Μίλησα γι αυτό με τους Shaumbra. Το πιάσατε διανοητικά. Το κατανοήσατε. Δεν είναι πραγματικά δύσκολο. Είναι τρία γράμματα, δύσκολο ακόμα και να το κάνετε λάθος. Και. Κ-α-ι.

Και θα μπορούσατε να το νιώσετε, όμως υπήρχε μια αντίσταση. Ίσως, θα μπορούσα να πω, μια διστακτικότητα. Ήταν τόση η εστίαση στον ανθρώπινο εαυτό σας, στο να τον κάνετε καλύτερο. Είναι σχεδόν δύσκολο να φανταστείτε τώρα την είσοδο στο «και», απλά ένας άλλος εσείς. Όμως δεν είναι.

Είναι τόσο όμορφο να παρακολουθώ καθώς κινείστε από ένα διανοητικό, φιλοσοφικό, πνευματικό επίπεδο και τελικά αρχίζετε να το βιώνετε στο σώμα σας και στην πραγματικότητα σας. Αυτό είναι που συνέβη πριν από περίπου δέκα μέρες.

Υπάρχετε εσείς ο άνθρωπος και υπάρχει και ο άλλος – ο Master θα μπορούσαμε να πούμε, ο Ελεύθερος Εαυτός, ο θεϊκός – και δεν είπατε «Εντάξει ο Master είναι εδώ, πρέπει να γίνω πλούσιος και υγιής». Δεν το είπατε αυτό, επειδή συνειδητοποιήσατε ότι είναι τόσο ανθρώπινο.

Δεν προσπαθήσατε να εφαρμόσετε τη δύναμη σ’ αυτόν τον «και» Εαυτό. Δεν προσπαθήσατε να τον φέρετε να διορθώσει τον άνθρωπο. Απλά τον αισθανθήκατε. «Και υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε μένα. Και γιατί να πρέπει να το πάρω αυτό και να κάνω τον άνθρωπο καλύτερο; Τώρα είμαι θεϊκός και ανθρώπινος».

Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή,  μακριά από την δύναμη, και όταν συνέβη άνοιξε την πόρτα για την ενέργεια, για την Νέα Ενέργεια, για το είδος που μιλούσαμε εδώ και χρόνια – πλούσια ενέργεια, απλή ενέργεια.

Δεν κουβαλάει τις παλιές ιδιότητες της διττότητας και της δύναμης.

Υπάρχει ένας πλούτος σ’ αυτήν και δεν πηγαινοέρχεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα την χάσετε. Δεν χρειάζεται να την ζορίζετε στο σώμα σας για θεραπεία ή να την ζορίζετε για ζητήματα αφθονίας. Είναι πλούσια από μόνη της.

Χωρίς δύναμη και πλούσια ενέργεια.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Ω, τι γρήγορη χρονιά που ήταν. Ανώμαλη κατά διαστήματα. Μοιάζει σαν να βγαίνετε έξω για μια χαρούμενη βόλτα και να πηγαίνετε γρηγορότερα από όσο θα φανταζόσασταν. Τι συγκίνηση, λίγο τρομακτική, όμως κάναμε μεγάλο δρόμο αυτή τη χρονιά μέχρι  αυτό το σημείο τώρα, πριν ακόμα τελειώσουμε τη σειρά Προχωράμε, μπορούμε και μιλάμε για τον πλούτο της ενέργειας.

Ξέρω πως κάποιοι εκεί έξω λέτε «Ποιος εγώ; Εννοείς εμένα;» Ναι, εννοώ τον καθένα από σας.

Ακούστε τη μουσική για μια στιγμή και νιώστε αυτήν την είσοδο στο «και». Όχι απλά τη σκέψη του «και», αλλά το βίωμα του.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή καθώς παίζει η μουσική.

Κάτι άλλαξε τελευταία – και είναι η αρχή νομίζω πολλών ακόμα αλλαγών – όμως η πραγματική συνειδητοποίηση του «και», του Master και του ανθρώπου, το πέρασμα πέρα από την ανάγκη για δύναμη στη ζωή σας, και αυτό έφερε πλούσια ενέργεια.

Πώς θα εμφανιστεί αυτό στην ανθρώπινη ζωή σας; Θα το δείτε στην πορεία των επόμενων μηνών ή χρόνων, όμως σίγουρα θα αλλάξει. Όταν έκανα την ερώτηση που ρώτησα σήμερα – Πόσο διαφορετική είναι η ζωή σας; - και σε τέσσερα χρόνια αν το ρωτήσω αυτό ή σε έναν χρόνο αν το ρωτήσω αυτό, θα κοιτάξετε πίσω έκπληκτοι. Κάτι πραγματικά μεγάλο άλλαξε.

Τώρα η ενέργεια είναι απλά εκεί και είναι πλούσια και δεν είναι σκληρή. Δεν χρειάζεται να παλέψετε γι αυτή. Τώρα ο μονοδιάστατος άνθρωπος, ο γραμμικός άνθρωπος είναι στο «και», στα πολλά. Κάτι μεγάλο άλλαξε.

Και το κάνατε επιτρέποντας.

Αν είναι κάτι για το οποίο θέλω να με θυμάστε, όταν έρθει η ώρα μου να προχωρήσω, αν είναι κάτι για το οποίο θέλω να με θυμάστε, είναι δύο απλές λέξεις: επιτρέπω και «και».

Επιτρέπω. Αυτό είναι που κάνετε. Επιτρέπετε την φώτιση σας. Επιτρέπετε τον Εαυτό σας, Εσάς, το Είμαι.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τον δρόμο μας προς αυτό. Δεν μπορείτε να βγείτε έξω από το νου σας, μέσω του νου σας. Δεν υπάρχουν κόλπα. Δεν υπάρχουν κρυφά περάσματα. Αφορά μόνο το επιτρέπω – επιτρέπω αυτό που είναι κατ’ αρχάς φυσικό.

Και μετά το «και». Το γεγονός ότι ποτέ δεν αφορούσε να φωτιστεί ο άνθρωπος, αφορούσε την συνειδητοποίηση της φώτισης του Master και να είναι ακόμα άνθρωπος και πολλά περισσότερα. Δεν έχουμε καν αρχίσει να το συζητάμε αυτό.

Όμως τώρα, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Δεν υπάρχει τίποτα να δουλέψουμε εδώ.

Μερικές φορές μιλώ για  το πού θα πάμε μετά, όμως σήμερα μιλώ για ότι είδα να συμβαίνει – χωρίς δύναμη και πλούσια ενέργεια.

Μπορείτε να το νιώσετε στον ίδιο σας τον εαυτό; Όχι το διανοητικό αγχώδες συναίσθημα, αλλά μπορείτε να το νιώσετε μέσα σας για μια στιγμή, καθώς παίζει η μουσική;

Υπήρχε μια σχεδόν ενεργειακή λιμοκτονία για μεγάλο διάστημα. Τώρα ένας ενεργειακός πλούτος.

Συμβαίνει αυτή τη στιγμή σ’ αυτό το δωμάτιο. Συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όσους παρακολουθείτε. Μια φυσική αλλαγή  έξω από τη δύναμη προς τον ενεργειακό πλούτο στην ζωή σας.

Συμβαίνει επειδή το επιτρέπετε. Συμβαίνει επειδή μαζευόμαστε εδώ μαζί. Όχι εξαιτίας των λέξεων που λέω, αλλά απλά επειδή το επιτρέπετε.

Θέλω πραγματικά να νιώσετε τον πλούτο αυτής της ενέργειας από τώρα μέχρι το επόμενο μας Shoud. Όχι να τον σκέφτεστε αλλά πραγματικά να τον νιώσετε. Πώς αγγίζει κάθε κομμάτι σας ως άνθρωπο και κάθε κομμάτι σας ως Master. Είναι εδώ. Εσείς το κάνατε. Εσείς κάνατε αυτήν την πραγματικά ιστορική αλλαγή.

Ας πάρουμε λοιπόν μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί εδώ στο Shoud 10.

Και όπως πάντα, αγαπητοί μου φίλοι, όπως πάντα να θυμάστε ,ότι όλα είναι καλά σε ολόκληρη τη δημιουργία.

Σας ευχαριστώ

O St. Germain,

στον συνειδητό ρόλο του Adamus

http://www.newenergy.com.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1