urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

merkaba1

Επιστολή της 17ης Ιανουαρίου 1993

Πολλοί άνθρωποι έχουν διαμορφώσει μία εξαιρετικά λανθασμένη γνώμη για τους Διδασκάλους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Η γνώμη αυτή βασίζεται σε γνώσεις που έχουν πάρει από βιβλία και όχι από μία προσωπική επαφή.

Τα βιβλία όμως μεταφέρουν τη σκέψη και την αντίληψη των συγγραφέων τους, η οποία είναι πάντοτε χρωματισμένη και υποκειμενική. Εκεί δε που γίνεται το σημαντικότερο λάθος είναι στις οδηγίες που δίνονται για το πώς θα έλθει κανείς σε επαφή μαζί τους.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι Διδάσκαλοι της σοφίας δεν είναι Θεοί και ότι υπόκεινται και αυτοί σε περιορισμούς. Το σημαντικότερο σημείο που διαφεύγει από τον πολύ κόσμο είναι ότι δεν γεννήθηκαν Διδάσκαλοι, αλλά έγιναν, μετά από επίπονη προσπάθεια, με την πάροδο των αιώνων. Δεν έχουν την αξίωση να αντιμετωπίζονται ως θεία όντα ή Άγιοι αλλά ως φίλοι και συνεργάτες. Το δέος που καταλαμβάνει τον κόσμο γι’ αυτούς αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να έλθει σε επαφή μαζί τους.

Αλλά ας κάνουμε καλύτερα μία μικρή ανάλυση για το τι είναι ένας Διδάσκαλος της Λευκής Αδελφότητας.

Ο Διδάσκαλος της Λευκής Αδελφότητας είναι ένας πολύ εξελιγμένος άνθρωπος, που προσπαθεί συνεχώς να γίνει ο κύριος του Εαυτού του. Έχει μάθει να χειρίζεται τις ενέργειες των αοράτων κόσμων και γνωρίζει τους νόμους που διέπουν αυτούς τους κόσμους. Έγινε (εν μέρει) κύριος του Εαυτού του ενδοσκοπώντας συνεχώς τον εσωτερικό του κόσμο και διδάχθηκε όλα αυτά που γνωρίζει, εφ’ ενός μεν από τον Εαυτό του, αφ’ ετέρου δε από άλλους Διδασκάλους. Συνεπώς, κάθε Κοσμικός Διδάσκαλος ξεκίνησε από απλός άνθρωπος, γεμάτος ατέλειες και ελαττώματα και τελειοποιήθηκε χάρη στη θέλησή του και μόνον.

Αποδίδονται – κακώς – υπερφυσικές δυνάμεις στους Διδασκάλους, ενώ αυτές οι δυνάμεις οφείλονται σε φυσικούς νόμους που διέπουν το Σύμπαν, άσχετα αν ακόμη δεν τους γνωρίζει η υλιστική επιστήμη. Συνεπώς, το πρόβλημα για τον πολύ κόσμο είναι να πάψει να τους βλέπει ως απροσπέλαστα όντα και να προσπαθήσει να αποκαταστήσει μία υγιή επικοινωνία μαζί τους. Γι’ αυτό και θα σας δώσω ορισμένους απλούς κανόνες, που μπορούν να σας φέρουν σε επαφή μαζί τους.

Ο πρώτος κανόνας μας υπενθυμίζει ότι οι Διδάσκαλοι δρουν για το μαζικό καλό και όχι για το ατομικό καλό. Εάν θέλετε, λοιπόν, να έλθετε σε επαφή μαζί τους, εξετάστε βαθιά τον εαυτό σας, εάν έχει τα ανάλογα κίνητρα.

Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι αν αποζητήσετε από Αυτούς λύση των προσωπικών σας προβλημάτων, θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε αν το πρόβλημά σας δημιουργείται από τη δική σας στάση απέναντι στη ζωή ή εάν βρίσκεται έξω από τις δυνάμεις σας.

Στην πρώτη περίπτωση, που ανήκει και το 99% των περιπτώσεων, θα πρέπει να αλλάξετε στάση, αφού εντοπίσετε το λάθος σας.

 Στη δεύτερη περίπτωση, εάν ποθείτε ειλικρινά μία λύση, ζητήστε την, αλλά ποτέ μην υποδείξετε τον τρόπο, γιατί μπορεί η σωστή λύση του προβλήματός σας να βρίσκεται εντελώς έξω από τον τρόπο σκέψης και αντιλήψεώς σας.

Εάν, τώρα, θέλετε να βοηθήσετε το έργο των Κοσμικών Διδασκάλων, απαιτούνται οι εξής αρετές: καθαρή καρδιά, καθαρός νους, και σωστός τρόπος ζωής.

Οι Διδάσκαλοι της Λευκής Αδελφότητας έχουν πολύ αυξημένη τη συνειδητότητα τους και είναι στην ουσία μια μορφή ενέργειας. Είναι δηλαδή μία συγκεκριμένη μορφή δονήσεων ή κραδασμών υψηλής τάξεως. Προσεγγίζονται δε μόνο με τον ανάλογο κραδασμό, ο οποίος εκφράζεται από τις παραπάνω αρετές.

Λάβετε υπόψη σας, ότι ο Κοσμικός Διδάσκαλος ποτέ δεν υποχρεώνει κάποιον να παραβεί τη θέλησή του. Αυτές οι αρετές είναι τρόπον τινά αναγκαίες, για να μπορέσει κάποιος να τους προσεγγίσει με την καλή του θέληση.

Πολλοί άνθρωποι υιοθετούν ένα φαινομενικά σωστό τρόπο ζωής, μόνο και μόνο γιατί φαντάζονται ότι θα τους κρίνει ο Θεός ή κάποιος Διδάσκαλος ή και ο ίδιος ο κόσμος. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον αυτοί οι άνθρωποι είναι ο πραγματικός τους Εαυτός.

Οι Κοσμικοί Διδάσκαλοι προτιμούν ανθρώπους γεμάτους ελαττώματα που τα παραδέχονται, παρά υποκριτές γεμάτους ενοχές που ζουν μία «έννομη» ζωή. Δεν κρίνουν κανένα, γιατί αναγνωρίζουν ότι και οι ίδιοι κάποτε βρισκόντουσαν σε ένα στάδιο κατά το οποίο ήσαν γεμάτοι με ατέλειες και ελαττώματα, και βλέπουν αυτήν την εικόνα ως μία φυσική συνέπεια του θείου σχεδίου.

Μας απομένει να μάθουμε τι απαιτούν οι Κυρίαρχοι Διδάσκαλοι. Δεν έχουν βέβαια απαιτήσεις από κάποιον άνθρωπο που είναι επικεντρωμένος στο εγώ του. Ποθούν όμως διακαώς την εξέλιξη του θείου σχεδίου και επιθυμούν τη συνδρομή των ανθρώπων καλής θελήσεως.

Οποιαδήποτε, λοιπόν ενέργεια σας περνάει από το νου, και έχει σκοπό την προσφορά βοήθειας σε οποιονδήποτε άνθρωπο, είτε αυτή είναι σκέψη, λόγος ή πράξη, αποτελεί ένα μικρό λιθαράκι στην παγκόσμια εξέλιξη και πάντοτε γίνεται αντιληπτή με την ακατάπαυστη προσοχή των Διδασκάλων.

 Η απαίτησή τους, λοιπόν δεν σταθμίζει παρά μόνον την καλή θέληση των ανθρώπων, όσο αδύνατη και μικρή κι αν είναι αυτή.

 Ο Διδάσκαλος

ΚΟΥΤ ΧΟΥΜΙ ΛΑΛ ΣΙΝΓΚ

  Σύγχρονες Επιστολές

Των Διδασκάλων της Σοφίας

        Roger de pins

   ΕκδόσειςΤετρακτύς

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1