urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Virgin Mary 21

Ανώτερη Επικοινωνία
Annie Kirkwood

Οι θρησκευτικές και πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των λαών είναι άλλο πράγμα, κι όχι τόσο σημαντικό, όσο οι άνθρωποι το θεωρούν. Πες στους ανθρώπους ότι αν θέλουν να λατρεύουν το Θεό, ας ψάξουν μέσα στις πιο βαθιές προσδοκίες κι επιθυμίες της καρδιάς τους. Τα δόγματα και τα τελετουργικά δεν είναι τόσο σημαντικά όσο η λατρεία που πραγματοποιείται μέσα στην καρδιά σας, μέσα στο μυαλό σας. Αν σας κάνει καλό να μπείτε σε μια εκκλησία για να προσευχηθείτε και να διαλογιστείτε, τότε να το κάνετε οπωσδήποτε. Μεταχειριστείτε την όποια τοποθεσία, τα όποια λόγια που σας βοηθούν να προσεύχεστε. Αν σας βοηθάει το να προσεύχεστε μ’ ένα ροζάριο, τότε ακολουθήστε τον τρόπο αυτό. Αλλά ο τόπος, τα λόγια, οι κόμποι κι οι χάντρες του ροζαρίου, ή και οι εκκλησίες δεν είναι το βασικό. Η ικανότητά σας για επικοινωνία με τον Έναν και Μοναδικό Θεό είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Επίτηδες δεν απευθύνω το μήνυμά μου αυτό σε μέλη της Καθολικής Εκκλησίας επειδή τα λόγια μου δεν είναι μόνο για μία θρησκεία, αλλά για όλες τις θρησκείες και για όλους τους λαούς. Αγαπώ τους ανθρώπους αυτού του κόσμου, άσχετα με τον πολιτισμό μέσα στον οποίο ζουν ή τη θρησκεία στην οποία πιστεύουν. Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου στρέφονται στο κάθε άτομο πάνω στη Γη. Έμαθα ν’ αγαπώ, όπως ο Θεός μας αγαπά, αγνοώντας πολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές. Η όποια θρησκεία ή ο όποιος πολιτισμός δεν είναι καλύτερος απ’ τον άλλο. Ο καθένας έχει τη μοναδικότητά του και την ομορφιά της πίστης του.

Σ’ αυτούς που ανήκουν σε άλλα θρησκεύματα, λέω επίσης ν’ ακολουθούν τις αρχές εκείνες που θα τους οδηγήσουν σ’ έναν πιο στενό σύνδεσμο και στήριγμα με τον Πατέρα μέσα τους. Θα ‘ναι μέσ’ απ’ τα βάθη της καρδιάς τους και του εσώτερου μυαλού τους που οι προσευχές τους θα υψωθούν ως τα ουράνια.

Θα εμφανιστώ σε πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Δεν μπορεί κανένας να με περιορίσει, επειδή έχω την εντολή του Θεού και Δημιουργού. Ο Θεός δεν περιορίζεται. Είναι απεριόριστος και πάνω απ’ όλες τις θρησκείες και δόγματα του ανθρώπου. Υπάρχει μόνο ένας Παράδεισος κι υπάρχει μόνο ένας Θεός. Είναι ο Θεός όλων των ανθρώπων. Άσχετα με το ποιο όνομα χρησιμοποιούμε για να χαρακτηρίσουμε το Θεό. Αυτός είναι ο ίδιος. Η αγάπη του στρέφεται προς όλους τους ανθρώπους, και τα σπουδαία δώρα Του είναι για όλους.

Εύχομαι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι ο Θεός τους αγαπά όλους, άσχετα με το χρώμα της επιδερμίδας τους. Αγαπά τους ανθρώπους. Άσχετα με τη θρησκεία ή τον πολιτισμό τους, όλοι είναι παιδιά του Θεού, κι όλους τους αγαπά με μιαν αγάπη τόσο μεγάλη και τόσο αγνή, τόσο απροσμέτρητη, ώστε και μόνο μια μικρή της έκλαμψη θα μπορούσε να θεραπεύσει το πνεύμα σας, το σώμα, τα συναισθήματα και τη σκέψη σας. Ο Θεός αγαπά, κι εγώ αγαπώ με τον ίδιο τρόπο, επειδή έχω δει κι έχω αισθανθεί αυτή τη μεγάλη αγάπη. Μην ασχολείσθε με τα στοιχεία του ανθρώπου, αλλά με τα στοιχεία του Πνεύματος.

Δείτε τον πλανήτη σαν οικογενειακή μονάδα

Παιδιά του πλανήτη Γη. Φροντίστε το σπιτικό σας, που είναι αυτός ο πλανήτης. Φροντίστε ακόμη για τους αδερφούς σας, τις αδερφές και τους γονείς σας, ή ακόμη και για τους γονείς των γονιών σας. Όλοι είναι μέλη της οικογένειας της Γης. Υπάρχει μόνο ένας Δημιουργός, Ένα Μεγάλο Πνεύμα η ζωή του οποίου ρέει μέσα στο κάθε άτομο, στο κάθε φυτό, στο κάθε ζώο, ή και στην κάθε πέτρα αυτού του πλανήτη. Εξετάστε τον πλανήτη Γη σαν μια ολόκληρη οικογένεια του Μεγάλου Δημιουργού.

Αντιμετωπίστε ολόκληρο τον κόσμο σαν μέλη μιας οικογένειας και δείτε τον πλανήτη σαν μία μονάδα. Αυτό είναι που σας εμποδίζει εδώ κάτω στη Γη απ’ το να ενωθείτε. Γίνετε μέλη του πλανήτη Γη κι όχι μέλη των διάφορων εθνών.

Με σκοπό να γίνετε παγκόσμιοι, θα είναι αναγκαίο για σας να απαλλαγείτε απ’ αυτές τις παλιές συνήθειες της διαίρεσης και της διχόνοιας. Το σύνολο του πλανήτη Γη είναι μια οικογενειακή μονάδα κι όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους μέλη αυτής της μονάδας. Αυτές οι συνήθειες διαίρεσης εμποδίζουν την πρόοδό σας μέσα στον σύμπαντα κόσμο. Μέχρι που εσείς πάνω στη Γη να σταματήσετε τους πολέμους, δε θα είστε έτοιμοι να ενωθείτε μέσα σε μια οικογένεια, αυτήν του Σύμπαντος.

Το σπίτι σας είναι ο πλανήτης Γη. Γιατί λοιπόν το βομβαρδίζετε και καταστρέφετε τα δάση και τις θαλάσσιες ακτές του; Γιατί καταστρέφετε τα δάση και τις θάλασσες του με κατάλοιπα; Αυτό είναι το σπίτι σας. Φροντίστε το. Αυτό είναι το μοναδικό σπίτι που θ’ αφήσετε στα παιδιά σας.

Αυτή είναι η φροντίδα κι η εκτίμηση που δείχνετε στο Δημιουργό σας; Σας έχει προσφέρει όλα τα στοιχεία για να συνεχίσετε αυτόν τον κόσμο. Κι είστε εσείς οι ίδιοι που καταστρέφετε τη Γη, είστε εσείς οι ίδιοι που καταστρέφετε τον εαυτό σας.

Η αγάπη, η φροντίδα και ο σεβασμός είναι η απάντηση. Τιμήστε το Θεό τιμώντας τη δημιουργία Του. Σεβαστείτε το Δημιουργό, δείχνοντας σεβασμό στο κάθε έντομο, σε κάθε χαλίκι και κόκκο άμμου. Τιμήστε τον αέρα που αναπνέετε, τα δάση και τις θάλασσες. Φροντίστε γι’ αυτόν τον κόσμο και για τους κατοίκους του, το κάθε ζώο και το κάθε άτομο. Να χαμογελάτε και να λέτε συνέχεια το τραγούδι της ζωής. Στέλνετε σκέψεις αγάπης μέσα στην ατμόσφαιρα και περιβάλλετε τον πλανήτη αυτό με την αγάπη σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αρχίσετε να θεραπεύετε τις πληγές σας.

Μόνο μέσ’ από την αγάπη θ’ αντιμετωπιστούν οι επερχόμενες αλλαγές της Γης. Με τιμή και με σεβασμό, οι επερχόμενες αλλαγές – που θα είναι τεράστιες και γιγάντιες σ’ έκταση – θ’ αντιμετωπιστούν. Ξέρετε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για ν’ ανατρέφετε τα παιδιά σας και να αντιμετωπίζετε τον κόσμο σας. Έτσι, θα δημιουργηθεί μια νέα οικογένεια γήινων πλασμάτων, μια νέα χώρα, μια νέα πόλη και μια νέα ημέρα.

Αρχίστε τώρα, μέσ’ από την καρδιά και το μυαλό σας. Αυτή την ίδια στιγμή, τώρα κάντε μια δέσμευση ότι θ’ αρχίσετε να τιμάτε τον κόσμο γύρω σας. Να σέβεστε το κάθε έθνος, την κάθε θρησκεία, κι αφήστε κατά μέρος τις πολεμόχαρες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Στείλτε προς τα έξω την αγάπη σας, την εκτίμηση και το σεβασμό σας για κάθε άτομο πάνω στη Γη. Μιλήστε στον πλανήτη. Πείτε στο κάθε δένδρο πόση ευγνωμοσύνη νιώθετε για τη σκιά και την ομορφιά που σας προσφέρει.

Ένας άλλος όρος που κάποιες φορές μπερδεύει τους ανθρώπους είναι ο «Παράδεισος». Εσείς στη Γη νομίζετε ότι είναι ένας τόπος. Αλλά όχι, ο Παράδεισος είναι μια διανοητική κατάσταση. Δεν είναι κάποια τοποθεσία, αλλά ένας τρόπος ν’ αντιμετωπίζετε τα πράγματα γύρω σας. Ο Παράδεισος υπάρχει όπου κι αν βρίσκεστε σ’ επίπεδο Γης ή σε πνευματικό επίπεδο. Ο Παράδεισος είναι σαν μια ψυχική διάθεση ή τρόπος σκέψης. Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να επιλέξετε να ζείτε σ’ έναν περίγυρο παραδείσου, ή σε μια κατάσταση κόλασης.

Είμαι η "Μητέρα Μαρία"

 Το Μήνυμα της Παναγίας στον Κόσμο
AnnieKirkwood

Εκδ. Millennium

Urantia Center

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός