urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 313364Melchizedek22

Πολυαγαπημένοι μου, 

Η ζωή στη Γη θα γίνει μια πιο έντονη εμπειρία στις καρδιές Όλων σας. Κάθε Ανθρώπινο Πνευματικό Ον βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια επιλογή που πρέπει να γίνει από κάθε ψυχή ξεχωριστά. Να παραμείνει στην παρούσα κατάσταση ή να επιλέξει με γενναιότητα το άγνωστο και να προχωρήσει μπροστά. Ξέρουμε ότι όλοι οι Εργάτες του Φωτός και οι Αστροσπορές, απανταχού του πλανήτη, έχουν επιλέξει να προχωρήσουν μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τους αγαπημένους σας πίσω και θα προχωρήσετε μόνοι σας, αγαπητοί μου Οι Αγαπημένοι σας, είναι οι ψυχές που επέλεξαν να προχωρήσουν μαζί σας, ακόμα κι αν εμφανίζεται με άλλο τρόπο, αυτή την παρούσα στιγμή. Να έχετε εμπιστοσύνη ότι όλα εκτυλίσσονται στη ζωή σας με Θεία τάξη και ότι όλα είναι καλά. 

Με τα κύματα των εισερχομένων ενεργειών, έρχονται πολλά όντα από όλο το Γαλαξία και βρίσκονται εδώ για να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες και να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον ζητήσει την υπηρεσία τους. Αυτά τα όντα έχουν πολλά δώρα γνώσης να προσφέρουν στην Ανθρωπότητα, αυτούς τους καιρούς, και είναι υπερβολικά πρόθυμα να αρχίσουν να εργάζονται με εκείνους από εσάς που θα τα καλέσει. Μπορείτε να τα καλέσετε με τον εξής τρόπο:  

«Καλώ τους Γαλαξιακούς Δασκάλους του Φωτός να συνεργαστούν μαζί μου και να κάνουν γνωστή την παρουσία τους σε μένα, μέσα από τη δική μου ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία. Επιθυμώ να μάθω περισσότερα για τη Γαλαξιακή μου κληρονομιά και σας ζητώ να εργαστείτε μαζί μου για να με βοηθήσετε να θυμηθώ και να επανασυνδεθώ, σε πλήρη εναρμόνιση, με το Θεϊκό Σχέδιο του Δημιουργού, για το ύψιστο καλό μου και το ύψιστο καλό Όλων επάνω στη Γη, που προχωρά στην Ανάληψή της. Ας είναι έτσι, και έτσι είναι! Σας ευχαριστώ!» 

Όσοι από εσάς αισθάνεστε αυτή την κλήση και δώστε προσοχή, θα σας εκχωρηθεί ένας προσωπικός Γαλαξιακός Διδάσκαλος που θα αρχίσει εργασία μαζί σας. Θα ξεκινήσει, για τους περισσότερους από εσάς, μέσα από τα εσωτερικά πεδία, όταν το φυσικό σώμα σας θα κοιμάται και θα αποκτάτε μεγαλύτερη επίγνωση της συνεχούς παρουσίας τους σταδιακά, καθώς θα πηγαίνετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Θα χρειαστεί κάποια στιγμή να πάτε μέσα σας για να ακούσετε την εσωτερική παρότρυνση της Ιερής Καρδιάς σας, εκεί όπου θα γίνει η επαφή με αυτά τα όντα. Αυτό είναι μια μεγάλη τιμή και ένα βήμα προς το επόμενο επίπεδο της διαδρομής Ανάληψή σας και θα λειτουργείτε σε μεγαλύτερη συχνότητα ενέργειας και αρμονικής.

 Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο τόσων πολλών από εσάς, που καθημερινά φτάνετε στο επίπεδο του Διδασκάλου μέσα σας, χρησιμοποιώντας τα διάφορα και δημιουργικά εργαλεία που σας δίνονται μέσα από τα πολλά κανάλια (channels ή Ανώτερες Επικοινωνίες) που είναι διαθέσιμα στη Γη. Να ξέρετε ότι η έλξη της Παλαιάς Ενέργειας είναι ακόμη ισχυρή και κατά καιρούς θα νιώθετε μεγάλη πίεση για να κρατήσετε την ισορροπία σας.

Όταν αυτές τις στιγμές συμβαίνουν, να προσπαθείτε να επαναλαμβάνετε ένα απλό μάντρα όπως «ΕΙΜΑΙ Φως, ΕΙΜΑΙ Αγάπη. Αγκυρώνω τη Θεϊκή Παρουσία μου εδώ στη Γη, εδώ και τώρα». Αν δεν έχετε το χρόνο να το κάνετε, τότε πείτε απλά «Σ 'αγαπώ» σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν αντιμετωπίζετε ή έστω στον εαυτό σας, όταν παρατηρήσετε να αναδύονται από μέσα σας ενέργειες που δεν είναι Αγάπη.

Να γνωρίζετε, αγαπητοί μου, ότι δεν είστε μόνοι σε αυτές τις προκλήσεις. Ο κάθε ένας από σας συμπληρώνει τις μυήσεις του πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη και αυτό απαιτεί μεγάλη αφοσίωση, ζήλο και την κατανόηση ότι όλα αυτά που φαίνονται να λαμβάνουν χώρα στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι όπως φαίνονται, και υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν είναι προφανή. Μένετε πάντα στην αλήθεια για τον εαυτό σας και θα περάσετε τις εξετάσεις με άριστα. Σύντομα θα πετάξετε κοντά στους Αγγέλους! Σας αφήνω τώρα με τις βαθύτερες ευλογίες και την αγάπη μου. Είστε ο καθένας τόσο πολύ αγαπητός, πέρα ​​από κάθε μέτρο, και είστε πάντα υπό την καθοδήγηση και την προστασία της Οικογένειάς σας του Φωτός. 
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Μελχισεδέκ

 ©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah)

Keeper of the Symphonies of Grace.

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1