urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

416573 413152328724682 2014103257 o

Η αληθινή μορφή του Ιησού Χριστού εξαχθείσα εκ της συνδόνης

είς τα εργαστήρια της Ν.Α.Σ.Α. και σύμφωνα προς

τις παραδώσεις των Εσσαίων

από τον Μπέντζαμιν Κρεμ

Από το περιοδικό Share International Οκτωβρίου του 2009

Η μετάφραση αναρτήθηκε τον Οκτώβριο του 2009

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Σαν Φραντζίσκο των ΗΠΑ στις 2 Αυγούστου του 2009, ο Μπέντζαμιν Κρεμ ανέφερε τα παρακάτω σχετικά με την (μέλλουσα) Ημέρα της Αναγγελίας.

Ο Χριστός θα τονίσει την ανάγκη ο κόσμος να δει τον εαυτό του σαν Έναν. Είμαστε Ένας κόσμος. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας Ένα, και τον πόλεμο οριστικά παρελθόν. Τότε οι Δάσκαλοι μπορούν να μας βοηθήσουν. Τότε μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο για να φτιάξουμε τον πιο υπέροχο πολιτισμό που έχει δει ποτέ αυτή η γη.

Ο μελλοντικός πολιτισμός αυτός θα δημιουργηθεί από την ανθρωπότητα – εμπνευσμένη, προσανατολισμένη και καθοδηγημένη από τους Δασκάλους. Θα έχουμε αυτούς τους χωρίς ελάττωμα ανθρώπους να ζουν ανάμεσά μας. Ο Μαϊτρέγια είναι ένας άνθρωπος σαν εμάς, αλλά χωρίς κανένα απολύτως ελάττωμα. Γνωρίζει μόνο την απόλυτη, ανιδιοτελή αγάπη. Χρησιμοποιεί όλη την εκπληκτική ευφυία Του, την σοφία Του και την αγάπη Του ώστε να βοηθήσει την ανθρωπότητα να προχωρήσει, να μας καλύψει και να μας προστατεύσει.

Όταν ο Μαϊτρέγια λέει ότι: «Είμαι η ασπίδα σας», το εννοεί απόλυτα συγκεκριμένα. Οι Δάσκαλοι και, υπεράνω όλων, ο Μαϊτρέγια, είναι η ασπίδα μας – μας καλύπτουν από δυστυχία, από ένα υπερβολικά μεγάλο κακό στον κόσμο το οποίο διαφορετικά θα κατέκλυζε την ανθρωπότητα. Βρίσκεται εδώ για να μας παρουσιάσει ένα παράδειγμα τελειότητας με το οποίο μπορούμε να αναρριχηθούμε.

Ο Μαϊτρέγια έδωσε στον κόσμο πολλά σημάδια – το θαύμα της εξαφάνισης του γάλακτος [1995], αγάλματα που κουνιόντουσαν και άνοιγαν τα μάτια τους, εικόνες που έσταζαν αληθινά δάκρυα – σαν σημάδια ότι κάτι καταπληκτικό συμβαίνει. Υπάρχουν τόσα πολλά θαύματα σε όλο τον κόσμο που το περιοδικό Time (Στμ: ένα από τα μεγαλύτερα των ΗΠΑ) αφιέρωσε ένα οκτασέλιδο αφιέρωμα στο γεγονός [τον Απρίλιο του 1995]. «Κάτι το ασυνήθιστο συμβαίνει στον κόσμο», έγραψε. Αυτό το κάτι είναι η Επανεμφάνιση του Χριστού και των Δασκάλων της Σοφίας στον κόσμο σαν οι Πρεσβύτεροι Αδελφοί μας.

Πολύ σύντομα τώρα ο Μαϊτρέγια θα εμφανιστεί στην τηλεόραση σε αυτή την χώρα [ΗΠΑ] και αργότερα στην Ιαπωνία και μετά αλλού στον κόσμο.  Θα μιλήσει πολύ απλά ώστε όλοι να Τον καταλάβουν - και όταν ο Μαϊτρέγια μιλάει το καταλαβαίνεις ότι λεει την αλήθεια! Μιλάει κατευθείαν από την καρδιά προς την καρδιά και αυτή η ενέργεια η οποία προέρχεται από το γεγονός ότι είναι η ενσάρκωση της Αγάπης αφυπνίζει την αγάπη στην καρδιά σου και πιστεύεις κάθε τι που Αυτός λεει διότι γνωρίζεις ότι είναι αλήθεια. Είναι η μόνη αλήθεια που υπάρχει. Πρέπει να είναι αλήθεια. Το νοιώθεις βαθιά μέσα σου. Συνεπώς, τα απλά μηνύματα εμπιστοσύνης, ελπίδας, μοιράσματος των αγαθών, δικαιοσύνης και ειρήνης (που θα μεταδώσει) δεν θα επιδέχονται αμφισβήτηση.

robert powell jesus from nazaret1

Όταν αρκετοί άνθρωποι ανταποκριθούν στον Μαϊτρέγια με αυτό τον τρόπο θα Του ζητηθεί να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να μιλήσει σε όλο τον κόσμο – όπου τώρα πια πολλοί θα τον αναγνωρίζουν σαν τον Χριστό. Πολλοί θα Τον δουν και θα σκεφτούν: «Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που αναφερόταν ο Κρεμ». Τα τηλεοπτικά δίκτυα θα συνδεθούν μεταξύ τους για το γεγονός αυτό «και θα τον δει κάθε οφθαλμός» όπως αναφέρει η Καινή Διαθήκη.

Θα δείτε το πρόσωπό Του – θα νοιώσετε την ενέργειά Του – και θα πείτε: «Μόνο ο Χριστός θα μπορούσε να πλημμυρίσει την καρδιά μου με τέτοια αγάπη».

Ο Μαϊτρέγια είναι παντογνώστης και πανταχού παρών και μία μέρα όλοι οι ενήλικες άνθρωποι του κόσμου θα ακούσουν ενδόμυχα τη φωνή Του. Για 25 λεπτά ή περίπου τόσο, θα δημιουργήσει αυτό τον δεσμό, αυτή την τηλεπαθητική επικοινωνία, μεταξύ Αυτού και εμάς, και θα καταλαβαίνεις ότι αυτά που ακούς είναι αληθινά.

Ένας από τους Δασκάλους έχει πει: «Οι άνθρωποι παντού θα γίνουν σαν μικρά παιδιά», γεμάτοι εμπιστοσύνη, αγάπη, καλοσύνη, ελπίδα, προσδοκία, όλα αυτά τα οποία χάνουν όταν μεγαλώσουν, πριν σκληρύνουν, πριν εμπορευματοποιηθούν, πριν γίνουν άκαμπτοι, φοβισμένοι, χωρίς να εμπιστεύονται κανέναν – μισός άνθρωπος μόνο. Αλλά σαν παιδιά θα νοιώσουν ότι αυτά είναι αλήθεια.

«Είμαι μέρος του κόσμου όλου». Θα νοιώσουν να συνδέονται με τους άλλους, όπως δεν το ένοιωσαν ποτέ, από την εποχή που ήταν παιδιά. Θα νοιώσουν αυτή την ενότητα που πάντα νοιώθει ένα παιδί αν ανατραφεί σωστά και δεν του την καταπνίξουν. Θα νοιώσουν σαν άγιοι, σαν ιεροί, θα νοιώσουν στα καλύτερά τους, όπως ένοιωσαν όταν πρωτοεξομολογήθηκαν, αν το έχουν κάνει.

Δεν θα έχουν νοιώσει ξανά έτσι από τότε που ήταν μικρά παιδιά και πίστευαν ότι τους έλεγαν οι γονείς τους και γνώριζαν ότι οι γονείς τους θα τους πρόσεχαν. Τότε πίστευαν στον Θεό και γνώριζαν ότι ο Θεός θα τους προσέχει. Και μετά έμαθαν για τον Αρχιεπίσκοπο και ότι αυτός θα τους προσέχει, αλλά δεν το έκανε και απογοητεύτηκαν και σκλήρυναν. Έγιναν δύσπιστοι και άρχισαν να χάνουν την ανθρωπιά τους.

Άρχισαν να χάνουν αυτό το νήμα το οποίο ενώνει κάθε άνθρωπο με όλους τους άλλους ανθρώπους σε όλο το σύμπαν σε όλους τους πλανήτες και σε όλα τα συστήματα. Είμαστε Ένα. Υπάρχει μόνο μία ανθρωπότητα κάτω από τον ένα Θεό και όλοι μοιραζόμαστε αυτή την ανθρωπότητα.

Την Ημέρα της Αναγγελίας, από την έκχυση της ενέργειας της αγάπης του Μαϊτρέγια προς την ανθρωπότητα θα προκληθεί μια έκρηξη της δικιάς μας αγάπης – θα την νοιώσουμε, θα την αναγνωρίσουμε και θα καταλάβουμε ότι το μήνυμα αυτό είναι αληθινό. Ότι ειπώθηκε είναι αληθινό.

Οι καρδιές μας θα μας πουν ότι είναι αλήθεια, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Συνεπώς, πρέπει να μοιράσουμε τα αγαθά, πρέπει να ζήσουμε με ορθές ανθρώπινες σχέσεις, πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη, πρέπει να αφήσουμε για πάντα τον πόλεμο, ποτέ ξανά να μην πληγώσουμε την γη αυτή κάνοντας πόλεμο.

nazaret ipopgr 600x454

Ο Μαϊτρέγια θα μας δείξει πόσο αρχαίοι είμαστε, πόσο πολύ έχουμε εξελιχθεί και από ποιο ύψος έχουμε πέσει σε αυτό το βασικό υλισμό του σήμερα όπου η εμπορευματοποίηση μέσω των δυνάμεων της αγοράς καταπνίγει τη ζωή στην ανθρωπότητα, όπου οι άνθρωποι υπομένουν εξευτελισμούς χωρίς κανένα άλλο λόγο παρά μόνο ότι γεννήθηκαν φτωχοί – όπου δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα από τη ζωή διότι γεννήθηκαν υπερβολικά φτωχοί.

Ο Μαϊτρέγια θα αποκαλύψει στην ανθρωπότητα ματιές από τον επερχόμενο πολιτισμό – τις όμορφες πόλεις που θα φτιάξουμε, το είδος της αρχιτεκτονικής το οποίο τώρα σχεδιάζεται από τους Δασκάλους να δοθεί στον κόσμο.

Ενώ θα γίνονται αυτά, θα συμβούν εκατοντάδες χιλιάδες θαυματουργές θεραπείες. Από την τηλεπαθητική επικοινωνία και την επιφώτιση του νου και της καρδιάς των ανθρώπων παντού, από την εκροή της Χριστικής Αρχής, της ενέργειας της αγάπης, και από τις θαυματουργές θεραπείες, θα γνωρίσετε ότι Αυτός είναι ο Χριστός. Την Ημέρα της Αναγγελίας θα ξέρετε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η εποχή της αμφιβολίας πέρασε.

Τώρα πια ήρθε η εποχή στην οποία ο Χριστός θα λάβει την θέση Του εξωτερικά ως Αρχηγός της Ιεραρχίας, ως ο Πρεσβύτερος όλων των Αδελφών της ανθρωπότητας, για να σταθεί εμπρός μας και να μας οδηγήσει μπροστά στο Βασίλειο του οποίου Αυτός είναι ο Βασιλιάς – το Πνευματικό Βασίλειο, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά από το ανθρώπινο βασίλειο, καθώς κάποιος άνθρωπος εδώ και εκεί λαμβάνει την πρώτη μύηση και σταδιακά εξελίσσεται προς το φως.

Η ημέρα που οι Δάσκαλοι ονομάζουν «Ημέρα της Αναγγελίας» θα είναι μια ημέρα χωρίς προηγούμενο. Δεν υπήρξε ποτέ μια μέρα σαν και αυτή. Κανείς στη Γη δεν έχει ποτέ βιώσει αυτό που θα νοιώσει την ημέρα εκείνη. Θα το λέτε στα παιδιά σας και αυτά θα το λένε στα δικά τους παιδιά, οι άνθρωποι θα το λένε στα παιδιά τους για γενεές και γενεές.

Αυτή είναι η υπόσχεση του ερχομού του Χριστού για όλους τους ανθρώπους. Έρχεται για όλους τους ανθρώπους, θρησκευόμενους ή όχι το ίδιο. Δεν τον ενδιαφέρει αν είσαστε θρησκευόμενος ή αν δεν είσαστε. Τον ενδιαφέρει αν αγαπάτε τον πλησίον σας ή όχι. Αυτό είναι το μέτρο.

Αυτός λέει: «Πάρε τις ανάγκες του αδερφού σου σαν το μέτρο της δράσης σου και λύσε τα προβλήματα του κόσμου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.»

http://www.share-gr.org/new/DeclarationDay.html

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1