urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

Ο Καιρός γαρ Εγγύς!

Αυτό που έγινε πριν 2000 χρόνια θα επαναληφθεί

το 2018; Εργάτη του Φωτός Είσαι Έτοιμος;

low of life

Τα αποτελέσματα από τον ερχομό του Ιησού στη Γη!

Με τον ερχομό του Ιησού/Jesus στη γη, ένας σπόρος φυτεύτηκε. Ήταν ο σπόρος της ενέργειας του Χριστού/Christ. Οι άνθρωποι μετακινήθηκαν από αυτά που είπε και έκανε, ασυνείδητα, σε ψυχικό επίπεδο άρχισαν να αναγνωρίζουν την ενέργεια του Χριστού/Christ. Βαθιά μέσα στην ψυχή τους, μια μνήμη αναδύθηκε. Κάτι τους άγγιξε και μπήκε σε κίνηση.

Στην επιφάνεια, στο επίπεδο του τι μπορεί να δεις και να νιώσεις στον φυσικό κόσμο, αυτό που μου ήρθε, μου δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Βάσει του νόμου της δυαδικότητας, η ισχυρή έγχυση του φωτός δημιούργησε μια ισχυρή αντίδραση από το σκοτάδι. Αυτό είναι ακριβώς θέμα της λογικής. Το Φως αναμετράται. Θέλει να σπάσει τις δομές της εξουσίας που κρατά φυλακισμένες τις ενέργειες. Το σκοτάδι είναι η ενέργεια που θέλει να καταστείλει και να ελέγξει. Έτσι, αυτές οι δύο ενέργειες έχουν αντιτιθέμενα συμφέροντα. Όταν αποκτά κανείς την εξουσία, ο άλλος θα αντεπιτεθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να επανακτήσει την ισορροπία. Έτσι, ο ερχομός μου στη γη έφερε επίσης, πολύ αγώνα και βία, ως αντίθετη αντίδραση στο Φως που ήρθε να εξαπλωθεί.

Η δίωξη των οπαδών μου, οι πρώτοι Χριστιανοί, είναι ένα παράδειγμα αυτής της βίαιης αντίδρασης. Αλλά οι ίδιοι οι Χριστιανοί, οι ιδρυτές της Εκκλησίας, δεν απέφυγαν τη βία,  στην προσπάθειά τους να διαδώσουν τις διδασκαλίες μου. Σκεφτείτε τις Σταυροφορίες και την Ιερά Εξέταση. Στο όνομα του Χριστού, οι πιο βάρβαρες πράξεις του σκότους έχουν πραγματοποιηθεί, από τους Χριστιανούς, καθώς και από τους μη-Χριστιανούς.

Οι Δάσκαλοι του Φωτός, οι οποίοι αποφάσισαν να με στείλουν ως απεσταλμένο στη γη, είχαν επίγνωση του γεγονότος ότι η έντονη και πρωτοφανής ενέργεια του Ιησού/Jesusμπορεί να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις του σκότους. Ο Ιησούς/Jesus διεισδύσει στην πραγματικότητα της γης σαν κομήτης. Ήταν ένα είδος μέτρου έκτακτης ανάγκης από τις σφαίρες του φωτός, από τις ενέργειες που ήxαν βαθιά ανησυχία για τη γη και τους κατοίκους της. Ήταν μια ύστατη προσπάθεια να εκτρέψουν την κατεύθυνση στην οποία η γη ήταν, ένας τρόπος διακοπής των κύκλων της άγνοιας και της καταστροφής που διατηρούσαν και επαναλάμβαναν στον εαυτό τους.

Τα αποτελέσματα ήταν ασαφή. Από τη μία πλευρά, το Φως του Ιησού/Jesus επέφερε πολύ Σκοτάδι (υπό μορφή αντιμέτρων λόγω της αντίδρασης). Από την άλλη πλευρά, ο σπόρος της συνείδησης Χριστού/Christ φυτεύτηκε στις καρδιές ενός μεγάλου αριθμού ατόμων. Ένας σημαντικός λόγος για τον ερχομό μου ήταν να αφυπνίσω τις ψυχές των «εργατών του φωτός» πάνω στη γη. Θα ήταν πιο ευαίσθητοι και δεκτικοί στην ενέργειά μου, αν και πολλοί είχαν χαθεί στην πυκνότητα και το σκοτάδι λόγω του επιπέδου της γης. Οι Εργάτες του Φωτός ήταν στην πραγματικότητα απεσταλμένοι του Φωτός με την ίδια αποστολή, όπως ο Ιησούς/Jesus. Η διαφορά είναι ότι στην ενσάρκωσή τους σε ένα φυσικό σώμα, συνδέθηκαν λιγότερο με τον ευρύτερο θεϊκό Εαυτό τους από ό, τι εγώ. Ήταν περισσότερο θέμα καρμικών βαρών και της ψευδαίσθησης του γήινου πεδίου. Υπήρχαν περισσότερα όρια στο παρελθόν. Με την ενσάρκωση του Ιησού, κάτι ξεχωριστό συνέβαινε. Ο Ιησούς δεν έφερε καμία καρμική επιβάρυνση από το παρελθόν και μπορούσε να είναι πιο εύκολο να κρατήσει επαφή με τη θεότητά του. Ήταν εδώ με ένα κάπως τεχνητό τρόπο, μια παρουσία από το μέλλον, που ήταν εδώ και εκεί ταυτόχρονα.

Η συνειδητότητα των όντων του Φωτός που αποφάσισαν από κοινού να «εισάγουν» την ενέργεια του Ιησού/Jesus στην πραγματικότητα της γης εκείνη την εποχή δεν ήταν τέλεια και δεν γνώριζαν τα πάντα. Κάθε συνειδητό ον είναι στη διαδικασία της ανάπτυξης και της κατανόησης του εαυτού του όλη την ώρα. Μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχει μια επίμονη πεποίθηση ότι τα πάντα είναι προορισμένα από κάποιο θεϊκό σχέδιο! Πίσω από αυτή την πεποίθηση υπάρχει η δεσπόζουσα έννοια του παντογνώστη Θεού. Αυτή η αντίληψη είναι λανθασμένη. Δεν υπάρχει καθορισμός από μία εξωτερική δύναμη. Υπάρχουν μόνο πιθανότητες, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα από τις εσωτερικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Ο ερχομός μου στη γη βασίστηκε σε μια απόφαση που ελήφθη από μια συλλογική ενέργεια του φωτός, της οποίας ο Ιησούς ήταν ένα μέρος της. Ήταν μια επιλογή που περιείχε κινδύνους και μια απρόβλεπτη έκβαση.

Η συλλογική ενέργεια του φωτός που μιλώ, είναι ένα αγγελικό βασίλειο που είναι βαθιά συνδεδεμένο με την ανθρωπότητα και τη γη, επειδή βοήθησε να δημιουργηθεί ο άνθρωπος και η γη. Στην πραγματικότητα, είστε μέρος τους και όχι μεμονωμένοι από αυτούς σε όλα, αλλά τώρα μιλάμε πολυδιάστατα, δηλαδή σε ένα επίπεδο συνείδησης που είναι εκτός της γραμμικού πλαισίου του χρόνου σας. Σε μια άλλη διάσταση ή σε άλλο πλαίσιο του χρόνου, είναι οι άγγελοι που συνθέτουν τις σφαίρες του φωτός, από τις οποίες ο Ιησούς κατέβηκε στη γη.

Εσείς οι «εργάτες του Φωτός» είστε πολύ πιο διασυνδεδεμένοι με την «περίπτωση του Ιησού» και με αυτήν την έγχυση της Χριστικής ενέργειας στη γη, από ό, τι νομίζετε. Ήταν σε κάποιο βαθμό μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία όλοι συνέβαλαν, και από την οποία ο Ιησούς, ήταν ο ορατός και φυσικός εκπρόσωπος.

Το μήνυμά μου ήταν ότι η ενέργεια του Χριστού είναι παρούσα σε όλα τα ανθρώπινα όντα ως σπόρος. Όταν κοιτάζετε προς τα πάνω σε μένα σαν κάποιο είδος της εξουσίας, έχετε παρανοήσει το μήνυμά μου.

Ήθελα και εξακολουθώ να θέλω να σας ζητήσω να πιστεύετε στον εαυτό σας, να βρείτε την αλήθεια μέσα στην καρδιά σας, και να μην πιστεύετε σε οποιαδήποτε εξουσία εκτός από εσάς.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η επίσημη χριστιανική θρησκεία έχει τοποθετήσει εμένα έξω από την πραγματικότητά σας, ως μια εξουσία για να την προσκυνούν και να την υπακούουν. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είχα σκοπό. Είχα σκοπό να σας δείξω ότι μπορεί να είναι ο εαυτός σας ένας «ζωντανός Χριστός».

Σας ζητώ τώρα να αναγνωρίσετε τον Χριστό μέσα σας, και να επιτρέψετε σε μένα την ανθρώπινη φύση μου.

Είμαι ο Jeshua, ο άνθρωπος από σάρκα και αίμα, και πραγματικά ένας φίλος και αδελφός με όλους σας.

Ο Ιησούς μέσω της Pamela Kribbe

  Ανώτερη Επικοινωνία
        Pamela Kribbe

Ο Κρύων σε πρόσφατη επικοινωνία είπε ότι ακόμα για τρία χρόνια δηλαδή και το 2017 είμαστε ακόμα μαθητές.

Μετά όσοι είναι έτοιμοι θα ενωθούν με τον Ανώτερό τους Εαυτό και θα γειώσουν την Χριστική ενέργεια στον πλανήτη;

 

Μετάφραση:

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1